PDA

View Full Version : Не мога да излизам свободно

anonimnoto_hlapence
08-13-2007, 06:22
Моля да ме посъветвате/на 13 съм/,защото:
/ей сега започвам с историята-роман :lol: /
значи от началото на 5 клас до средата някъде/докато дойде пролетта/ беше супер имах 4 най-добри фр,с тях никога не се разделяхме,споделяхме си всичко от а до я и т.н.,НО дойде пролетта и те започнаха да ходят по центъра, по кафета и т.н. обаче нали разбирате аз не мога да отида с тях защото "мама не ми дава" / :-D :-D :-D /и оттогава на съм така мина цялата лятна ваканция дойде 6 клас и той минаи тази лятна ваканция почти отмина,те си ходят по плажчета насам натам а аз требва да седа в нас под ключ - никъде не ме пускат дори момичетата пред махалата дет са по малки от мен ги пускат навсекъде а мен - не?!и от тогава насам се отдалечихме като приятелки-сега паксме фр но не както преди-вече почти никоя нищо не споделя,те имат др теми на разговор понякога-разказват си кво са прайли еди къде си докато едната била другаде и т.н. и аз се чувствам излишна навсякъде какво да правя - мисля да говоря с майка ми,но как да стане това като винаги когато започна с мамо защо не е пускаш никъде,другите ходят където си поискат и нищо не им е станало а ти на 2 крачки от нас не ме пускаш,отговора й е после ще поговорим или не ме занимавай с глупости мн си малка :smt013 :smt013 :smt013
плс кажете кво да праа [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!

08-13-2007, 06:25
ops molq da premestite temata - oburkah razdela :roll:

marina star
08-13-2007, 06:29
EMI KVO O4AKRA6 DA TI KAJEM,PROSTO PRI6PORI(AKO ZNAE6 KVO OZNA4AVA TAZI DUMA)MAIKA TI DA GOVORITE SERIOZNO
OBQSNII 4E RASTE6 ISKA6 DA IMA6 PRIQTELI DA SE ZABAVLQVA6,DA IZLIZA6,KAJI I 4E TOVA ,KOETO PRAVI TE OTDALE4AVA OT SREDATA TI I PO TOI NA4IN PRE4I NA RAZVITIETO TI
OBQSNII TEZI NE6TA,KATO GOLQM 4OVEK BEZ DA SE TRA6KA6 I REVE6,UBEDIQ 4E MOJE6 DA SE GRIJI6 ZA SEBE SI(AKO MOJE6) I VSE NQKOGA TAKA ILI INA4E TRQBVA DA ZAPO4NE DA TE PUSKA,TOVA KOETO PRAVI E SAMO I EDINSTVENO V TVOI U6TARB TAKA 4E I GO KAJI I VQRVAM 4E 6TE TE RAZBERE

Mimentseto
08-13-2007, 08:49
leleee na6te ako mi zabranqt da izlizam az pak 6te si izlqza i tqx izob6to nqma da gi slu6am ama se radvam mn 4e na6te ne sa takiva a pyk ti : sorry ama nqma6 kysmet

sladku_bebzi
08-13-2007, 08:53
Покани си приятелките на гости \:D/

TIMEX
08-13-2007, 09:24
Покани си приятелките на гости \:D/
Прав е !

russianmafiaboss
08-13-2007, 09:51
ясно е че майка ти е от по стар тип жени, тя иска да те защити ама мн прекалява. Един от начините е да си поканиш фр на гости и да се опитате да убедите майка ти, че ако си с тях всичко ще е наред.
В краен случай когато видиш , че майка ти е свободна отиваш при нея и питаш:
-мамо имаш ли 5 мин. свободни?
-да, какво има?
-искам сериозно да си поговорим...
ако ти каже, да не я занимава с глупости - може да се разплачеш.
ако не проработи заеби я и излизай без да знае- поне ще се научи да изслушва собствената си дъщеря!!!

Reed
08-13-2007, 09:56
Кажи й с кой илизаш,къде излизаш и я увери,че нищо няма да ти стане...а и все пак е лято-не може да не излизаш :)

Madness
08-13-2007, 10:54
Ъъъъ,мацка,изход НЯМА...
Тва е гадната реалност/само не си режи вените/...
Тва е синдрома кофти майка...не кофти,по скоро загрижена ПРЕКАЛЕНО...
Ще започне да те пуска,обаче трябва да има и малко революция.Говори с нея,обясни и всичко,кажи за другите,кажи,че чи с компания.Питай я кво толкова и пречи да те пуска лятото...с вечерен час примерно/който спазвай,щото иначе се преебаваш :-$ повече...
Абе говори с нея,ако не стане ти остава да чакаш да пораснеш...
ПИЙ НЕСКУИК :mrgreen:

music_pirate
08-13-2007, 11:17
Ъъъъ,мацка,изход НЯМА...
Тва е гадната реалност/само не си режи вените/...
Тва е синдрома кофти майка...не кофти,по скоро загрижена ПРЕКАЛЕНО...
Ще започне да те пуска,обаче трябва да има и малко революция.Говори с нея,обясни и всичко,кажи за другите,кажи,че чи с компания.Питай я кво толкова и пречи да те пуска лятото...с вечерен час примерно/който спазвай,щото иначе се преебаваш :-$ повече...
Абе говори с нея,ако не стане ти остава да чакаш да пораснеш...
ПИЙ НЕСКУИК :mrgreen:

ахам и аз тей мисля

п.п. 5 клас и пият кафе .......... ле леееееееееееееее ама ле лееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееееее ... абе тез нямат ли някакъв родителски контрол

п.п.2. може би майка ти смята че ти вредят и те предпазва или се притеснява или нещо такова .... няма да го прави за да и е кеф

Madness
08-13-2007, 11:21
ЪЪъъ,тва,че ходят по кафета значи ли,че пият кафе?
Ама аз от 6. почнах да пия... 8-[

BebeTooOoo
08-13-2007, 12:28
Еми виж сега и аз съм в подобна ситуация само дето мама ми дава , а тате не (защото не одобрявал някой от хората , с които общувам :roll: )Но това като се замисля е нормално.Всеки родител (загрижен за детето си) би искал да знае с кой е , къде е , кога ще се прибере и т.н. Но в някой моменти родителите прекаляват , а най - лошото е , че не го осъзнават.Говори с майка ти (както аз направих) убеди я , че няма за какво да се притеснява , а и рано или късно ще трябва да те пуска насам натам.Неможе да те държи под ключ до 18. :wink: Например мойте родители държът да се познават с приятелите ми , ако сметнеш за добре запознай хората , с които искаш да излизаш с родителите ти.Тогава ситуацията ще е доста по - лесна както за теб , така и за тях.Ти ще можеш да излизаш където си поискаш (е не точно де :lol: ) , а пък те ще са сигурни с кой си , ще ти имат доверие и вяра , но ти не трябва да злоупотребяваш с това.Напротив. :wink: Айде успех :wink:

great_mari
08-13-2007, 13:01
начи майка ми познава абсолютно сичките ми фр с който движа и няма нищо против тях,но...не и не...никъде не моа хода... :smt013 :smt013 :smt013
тва анонимноІхлапенце бях аз :mrgreen:

kofti_nick
08-13-2007, 13:19
Кофти ... :?

BebeTooOoo
08-13-2007, 13:23
начи майка ми познава абсолютно сичките ми фр с който движа и няма нищо против тях,но...не и не...никъде не моа хода... :smt013 :smt013 :smt013
тва анонимноІхлапенце бях аз :mrgreen:

Още веднъж ще ти кажа да поговориш с нея.Кажи й , че би ти се искало да излезеш с приятели насам натам , да се повеселите.В това няма нищо лошо.Например аз правя така , но ако и това не стане си кана приятелите в нас и пак става купона.Така , че винаги има решение на проблема. :wink:

SuPeRSlaDkA
08-13-2007, 15:29
emi malko se sumnqvam, no vse pak da popitam - ti napravila li si nqkoga ne6to lo6o ili puk frendovete ti? Moje maika ti da ne gi udobrqva i togava normalno nqma da te puska da im hodi6 po stupkite =P~

naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 17:31
Ноември правя 18, но имам вечерен час 9:30.. Просто чакам търпеливо да отида в София да уча. Все пак, докато завися пряко от родителите си - нямам право на много претенции.

palachinkaaa
08-14-2007, 09:55
ave i az sam na 13 i me puskat da xodq s moite friends!maika mi se obagdq po tela kogato sam navan da me pita kade sam i kakvo pravq!ti vse pak trqbva da razbere6 maika si tq se pritesnqva za teb!govori s neq i i kagi 4e kat izleze6 nqma da se otdale4ava6 ot doma si mnogo i sa6to taka i kagi da govori s priqtelkite ti i nadqvam taka 6te se razberete!!!! uspex

great_mari
08-14-2007, 10:36
emi malko se sumnqvam, no vse pak da popitam - ti napravila li si nqkoga ne6to lo6o ili puk frendovete ti? Moje maika ti da ne gi udobrqva i togava normalno nqma da te puska da im hodi6 po stupkite =P~
ами нищо не дъм прайла освен че миналата година на 1 април немах джи ес ем щот беше на ремонт и точно тогава дом. тел се беше преебал и майка ми цял ден ми беше звъняла а в нас не звънеше и после си мислеше че аз съм виновна за това и че целия ден съм се скитала някъде а то не беше вярно,аз си бях целия ден в нас щот ми беше лошо/повръщаше ми се ит.н./ и пак си изядах наказание :-s :-s :-s :-({|= :-({|= :-({|= :smt017

sladkish_14
08-16-2007, 12:27
Наистина това е много,много гадно!!!Заебете това,че няма да излиза,но след време няма да има никакви приатели,всички ще я отблъснат,и ще се окаже че всеки ден плаче и седи само на компютъра :roll: Аз мисля,че от това трябва да я е страх,така ще изгуби и самоувереност и самочувствие(повярвай без тях НЕ трябва да живееш [-X )Опитай да говориш с нея и ако не стане...БЯГАЙ мисля че като избягаш 1-2 пъти най-накрая ще ти обърне внимание и ще се разберете някак си :roll: ако трябва ще излизаш и само за час-час и половина,НО трябва......Точно сега е времето да придобиеш самоувереност за да не те мачкат като по голяма...Успех! :smt006

great_mari
08-16-2007, 12:37
Наистина това е много,много гадно!!!Заебете това,че няма да излиза,но след време няма да има никакви приатели,всички ще я отблъснат,и ще се окаже че всеки ден плаче и седи само на компютъра :roll: Аз мисля,че от това трябва да я е страх,така ще изгуби и самоувереност и самочувствие(повярвай без тях НЕ трябва да живееш [-X )Опитай да говориш с нея и ако не стане...БЯГАЙ мисля че като избягаш 1-2 пъти най-накрая ще ти обърне внимание и ще се разберете някак си :roll: ако трябва ще излизаш и само за час-час и половина,НО трябва......Точно сега е времето да придобиеш самоувереност за да не те мачкат като по голяма...Успех! :smt006
много ти благодаря за подкрепата :smt006