Влез

View Full Version : СъСеДи

Анти-съседи
08-13-2007, 08:40
Кажете ся какво мислите за съседите си и правили ли сте им номера и какви,аз мисля,че са безмозъчни,завистливи същества фанати от джунглата.Пример-Хъркам си спокойно и към 8 заранта
-АААААаааааааааааааааааааа аааааААА
Дум(нещо изтрещя на земята,сякаш атомна бомба е паднала)
-Висилииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииннн ннннннннннеееееееееееееее ееееееееееееееееее.
ама това се вика сякаш ги дерът.Е***** и диалога и то в 8 заранта и постоянно завиждад и комшийкате гл да се държи като мене и да се облича като ме види някак облечена и се прибира и гл да си облече нещо кото мен,та така :smt013 :twisted: :smt013 ,искам да им направя някакъв номер :twisted: :twisted: :twisted: ,та кажете какво правите вие по въпроса и какви съседи имате.

точки 11 и 13 от Правилника и + това е стара темата!
модерирано от by duh4o

Mimentseto
08-13-2007, 08:45
obiknoveno kogato ne6to me iznervqt naduvam muzikata do krai rano rano sutrinta ili po4vam o6te ot ve4erta i taka cqla no6t pyk oneq da se pukat ot qd \:D/ na drugata sutrin sasedkata idva da iska aspirin za glava :lol: :lol: :lol:

sladku_bebzi
08-13-2007, 08:48
Съседите ми под нас не си живеят в апартамента, пък тези до нас по принцип са много свестни хора.На предпоследния ми рожден ден, съседа ни идва в 8 часа и то по пижама и ми казва да си намаля музиката, ми тя не беше много силна 8-[

Можеш да си дразниш съседите ако почнете да првите ремонт и примерно режете някви тръби или ако правите нещо, от което се издава силен звук, тва го знам от личен опит 8)

armani169
08-13-2007, 10:19
Ми нз за другите , ама мен съседите ме много ядосват ... :smt013 Обикновено , когато ме ядосват пускам ку4ето по улицата , та да не могат да излезнат ... :twisted: Или го насъсквам срещу котките им ... :twisted: Или късам цветята на ''миличките съседки '' ... :twisted: А и номера с музиката върши работа ... :smt005

Kisses_P
08-13-2007, 10:31
Не ги издържам просто.НАскоро едни почнаха да правят ремонт и всяка вечер към 10 бръмчаха и тропаха, музиката на пс-то не мога да си чуя.Отделно над нас изродите тупат одеала и тн и явно недържат особено чисто и от там падат бълхи и целия боклук върху нащо пране.Редовно се случва да пускат музика към 1-2 толкова силно ,че все една аз съм я пуснала в стаята си.Една друга съседка пък ноон стоп пише някви листчета от сорта на "не си хвърляйте фасовете през прозореца" и ги пуска по кутиите.Веднъж даже беще събрала фасовете отдолу и ги беше оставила пред вратата ни.Друг е въпросът, че вкъщи наще никога ама никога не хвърлят през прозореца,дори фасовете които беше оставила пред нас не бяха такива квито наще пушат.Е сега тази се укроти де.НО следва друг въпрос.Има едни хлапетии 6ти клас, които умират да звънат следобед на вратата или отдолу баш като спа.Редовно движат с асансиора от 1ви до 8ми етаж.Човек не може да се дореди от тях на асансьора.Някой ден ще ги хвана за ушите и нз кво ще им направя.Отделно се дразня на съседските баби, които седат отвън и клюкарат и после "дъщеря ти тва, дъщеряти онова" :evil:

Madness
08-13-2007, 11:16
Съседите ВИНАГИ са гадни
Сега като се преместихме имам чувството,че сички в блока са злобни бабички/по рядко дядовци/ дето само те гледат на криво...
амааа...на кой му пука

mid_get
08-13-2007, 11:24
Стига, бе? Само моите съседи ли са готини?! Супер точни и печени хорица са, съседското семейство срещу нас има двама батковци-сладури 8-[ :mrgreen: Колко пъти сме правили купони на етажааа... :lol: Тези под нас най-редовно не ме оставят да мигна, млади хора, музика яко... Но и на мен никога не са ми правили проблем. Абе, общо взето си ги обичам съседите ;-)

b0Nb0n
08-13-2007, 13:13
az problem sys sysedite nqmam nikoga ne sym imal

Анти-съседи
08-13-2007, 13:14
Аз тва със музиката си ми е редовно,кът бяхме на даскало комшийчето се беше записало да свири на тромпетд и кът свири се в едни такива часове,ама айде то да свири то надува тъз бурия и излиза една объркана музика и аз надупвам колоните и си пускам някаква игра дет сестеля мн и бързо спират.

kofti_nick
08-13-2007, 13:17
Ами ... Аз съм в къща и почти нямам проблеми ... от едната страна съседите са ми братовчеди ... Ама от другата :smt013 Съдихме се 5 години че са построили новата си къща близо до наща и им я събориха ... ся построиха нова ... Ама бащата го мързи да се занимава пак с дела и такива ... :-$

N0_feAR
08-13-2007, 17:15
абе съседите ми на етажа са упер. Никви проблеми с тях, ама тея клюкарки по горните етажи....все гледат да та издебнат за нещо, едната станала да мие входа и почнала да са прай на чистачка, аз трябва да отида до магазина и пова да ми бучи за дето съм стъпвала по мокрите стълби...ми к'во да направя...да летя ли?!?! #-o Друга ми беше казала веднъж да не съм ровела из пощите (което аз не правя, за к'во са ми тъпите листовки на Метро и Кауфланд) и я виждам на другия ден как хубаво пребърква всичките пощи във входа :shock:
тоя над нас постоянно си усилва радиото или ТВ-то...не знам кое, и то бахти дразнещия шум. И тея хора малко да усилиш музиката и бучат,ама аз на пук няма да я спирам :twisted: :-D

naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 17:23
Повечето ми съседи са тихи, клюкарещи бабички. Та, нямаме много проблеми помежду си.

Justified
08-13-2007, 17:45
Кажете ся какво мислите за съседите си и правили ли сте им номера и какви,аз мисля,че са безмозъчни,завистливи същества фанати от джунглата.Пример-Хъркам си спокойно и към 8 заранта
-АААААаааааааааааааааааааа аааааААА
Дум(нещо изтрещя на земята,сякаш атомна бомба е паднала)
-Висилииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииннн ннннннннннеееееееееееееее ееееееееееееееееее.
ама това се вика сякаш ги дерът.Е***** и диалога и то в 8 заранта и постоянно завиждад и комшийкате гл да се държи като мене и да се облича като ме види някак облечена и се прибира и гл да си облече нещо кото мен,та така :smt013 :twisted: :smt013 ,искам да им направя някакъв номер :twisted: :twisted: :twisted: ,та кажете какво правите вие по въпроса и какви съседи имате.
Ти на това ако му викаш гадни съседи,тогава чуй за моите:
-На 10 метра от нашата къща живее едно гадно семейство.
Мъжът е луд и крещи по цели нощи на децата и жена се,за наше нещостие прозорците на терасата на спалнята ни се отварят към тяхната къща,имат 7 кучета,които му пригласят докъто вика.
По цаля нощ тръшкат врати,бият се,трепат се,псуват се и нз още какво.
И така до към 4 ч сутринта.
После в 6 се започва на ново,той си спира чупения москвич тчно под прозорците и и като се събуди се налаго по 1ч да бръмчи с него.Преди 2 години синът му се самоуби(е нищое това за него,все пак има още 2 деца) защото не можеше да понася този ужас.
На всичкото одгоре отглежда крави и овце.
Как смогват да се наспят за 1-2ч незнам;
Хайде сега пак се уплаквайте от съседите си! :mrgreen:

alkobalko
08-13-2007, 19:21
Защо ли се радвам толкова много, че живея в къща.

Анти-съседи
08-13-2007, 19:34
еми то и аз съм в къща

08-13-2007, 19:39
с клечка за зъби можеш да им застопориш звънеца на входната врата. ако искаш още по-гадно, залепи го със секундно лепило.

Анти-съседи
08-13-2007, 19:56
с клечка за зъби можеш да им застопориш звънеца на входната врата. ако искаш още по-гадно, залепи го със секундно лепило.
ау със лепило ше пробвам ама трябва да ги издебна като не са в къщи,щот живеем в къщи и имат 1 мършаво псе дет лай постоянно,а те е пропускат да надниикнът през прозореца.

Rofl4e
08-13-2007, 20:10
otgore nad nas jivee edna babi4ka i mn gadno dumka lopa tropa aa ujas se edno naistina atomna bomba e padnala i blaska po cql den i no6t 4at pat ama ko da sa prai tarpq

ultra
08-14-2007, 13:53
Като се има в предвид,че комшийката под нас е със оригинална ЖЪЛТА КНИЖКА си представете каква е картинката...
Има момче на 9,10 години.Вика му ДОНИ,съкратено от ДОНАЛД (дък,може би или ТРЪМП-не се знае :lol: :lol: ).Друга работа е,че по принцип и са слаби нервите и си пуска разни опери в 6:30 сутринта за успокоение и ние сме длъжни да я слушаме.На всичкото отгоре си държи на терасата,която е неостъклена тенджерите и останалата посуда и като тръгна да си взима нещо все дрънчат по мозайката на терасата и и се чува сигурно чак до съседния блок...Да не говорим като почне да вика и да се кара на детето си,което пък случайно се катери по тръбите на парното като маймуна и ни разбива мазилката на тавана тъй като клати тъпите тръби и се чува нещо подобно " ДОООНЬООООООООООООООООООО ООООоооОООООООООО" :smt005 :smt005 :smt005 ...Получава се най-готино,когато е на терасата(неостъклената,не че и другата и е остъклена-на 8-мия етаж,ние сме на 9-тия) и извика "ДооооНЬоооОООООООООООО СПРИИИ СЕЕЕЕ БЕЕЕ ИДИООООООООООООООт" и минаващите хора покрай блока се обръщат и хвърлят недоумяващи и любопитни погледи нагоре,а ако случайно съм на терасата -ОБИРАМ СРАМОВЕТЕ,щот не се знае от къде идва цялата дандания.
Та,това са ми съседите под нас.
До нас,в гарсониерата има младо семейство чакащо първото си дете след месец.Правеха луди чалга купони всеки петък и събота и следователно задължително след това яко скърцане на леглото и удряне на таблетката в стената,където нашите спят. :-D :smt005 :smt005
В другия вход,на 9-тия етаж-точно срещу нас живеят някакво семейство.Имам чувството,че го населяват поне 10-тима души.Винаги някакви нови физиономии се появяват по терасите.От две,три седмици се чува едно "мяяя,мяяя,мяяя"-има ли си и БЕБЕ.Да не говорим,че веднъж баща ми умрял от срам,понеже тая преди да роди се разкарвала ЧИСТО ГОЛА по цици с големия корем и си простирала дрехите. :smt082 Майка ми мъмреше на баща ми "Вместо тая да се засрами,ти се срамиш,че си я видял.." :smt005
Оставям на страни "Светле,ма майкоооо,отвори ми мааааа"...Това е съседката от петия етаж затворена от малката си дъщеря на терасата..... :smt005 :smt005

Justified
08-14-2007, 14:43
Еми то и аз съм в къща ама каква полза след като прочете написаното от мон по-горе ще разберете че където и да живееш все ще имаш има вероятност да живееш до откачалки.

BaiboCo
08-14-2007, 18:11
Около мен живеят само баби( една под моя апартамент, една в тоя до него и една от съседния вход, но имаме обща стена) и не ми помнят никога името затфа нямам проблеми. На последен етаж съм и над мен няма никой \:D/ \:D/

merilin1
08-14-2007, 18:26
аз живея по принцип в кооперация и почти всички са ми роднини и нямам проблеми ;) пък и те май нещо ги е страх да дойдат да ми кажат да не надувам музиката, а го казват на нашите...ама то и да го казват и да не го казват файда няма... само дето то4но отсреща на нашия апартамент има една стара мома, която живее с майка си и баща си и не е добре с главата... чат пат има някви кризи и не си пие хапчетата и постоянно има някви полиции, лекари, психиатъри в малките нощни часове, които се опитват да я усмирят ... ма нека има малко шоу все пак ;)

Reed
08-14-2007, 18:59
Ми аз лично нямам нек'ви кой знае кви проблеми със съседите... :roll:

Offf
08-17-2007, 15:06
Хаха то и аз живея в къща,ама съседите ми ... #-o .
Като изключим факта,че винаги когато се карат, са навън в двора си,врещят - пищят,така че да ги чуем всички(дори са ме събуждали няколко пъти с виковете си :smt013 ) И това че са хипер нагли клюкари,от друго не мога да се оплача(ЗА СЕГА!)
Това не е малко,но като прочетох няколко отговори по темата,осъзнах,че може би съм късметлийка :-D

KiSs_mY_LiPs
08-17-2007, 20:37
ОфФ РаЗбирам те напално.. :? Моите саседи са ужасни..в 6:30 сутринта чука орехи.. на внучката си.. БОЖЕЕЕ ПОБЕСНЯВАМ КАТО ГО ВИДА ТОЯ.. / тфа е от едната страна/ а от другата в 7:30 се надува музика.. / и то чалга/ най - честу слушам Ивана - Дажд от рози или на Софи Маринова и Устата - БуРя..ЕдНа сУтрИн Просто не издаржах и им изключих тока от копчето на етажа..Има едни над нас.. те пак са три деца /едното е бебе още/ и сутринта кам 7:30 - 8:00 се чува ААААЛЛЛЕЕЕЕКККСССААААНДДР ЕЕЕЕ ММААААРРРРИИИИИИЯЯЯЯЯЯННН ННННЕЕЕЕЕЕ не излизай на терасатаа.. КатУ изключим факта че момчету е нещу ут рода на циганин и са 7 деца../те фсичките не са наред/ и всяка вечер са вав тях..Постоянно се копуват луканки кашкавали шунки е секфи глезотий а те нямат дори и бойлер :smt005 :smt005 :smt005 Носи се ужасна миризма от тях..просто не се тарпи..Наскоро им спряха тока.. а имат бебе / което е голямо може би 2 - 3 месеца../ Живеят в гарсонера 6 човека../ шестата е сестрата на жената на тоя../и тя е тука щотуту са от някфу просто селу и ня училище там..ТаА УжАсНИ сА МРАЗЯ ГИИИ.. НЯКоЙ дЕн Ще Ги УбеСя СиЧкИтеЕ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :smt011

~sweet_girl_th~
08-17-2007, 20:43
Нашите комшии са само старчоци,които се чудят за какво да викат.Аз съм си усилила Tokio hotel-Schrei и те ми викат,че музиката била много силна.Абе я за**и.Те като ми викат в 7.00 ч сутринта и акто започнат да изтърсват разни верги и други глупости... :smt097
А веднъж правихме номера на съседите и звъняхме по вратите и после се криехме.И нали звъним на една врата,но този дърт педе**с отвори много бързо и аз само стоя и го гледам и само се усмихвам и :smt098 ето така изглеждах.Обаче не с двете ръце,а само с едната,въпреки,че с двете щеше да е по-яко.И той оня като се развика...Аз го напусвах набързо :smt014 и духнах. \:D/

degs
08-18-2007, 10:20
kat ma vbesqt gorko im i tejko im obiknovenno osilvam do dupka muzikata i te kreizvat :D :D na drugiq den kat izlizam ot hoda ma pozdravqvat taka milo 4e.... :D :D ina4e mejdu sasedite v bloka e hiper golqma voina :lol: :lol: idioti

_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-18-2007, 10:29
Моите съседи не ме дразнят, с изключение на тези под нас! :smt013 Като си пусна музика малко по-силно веднага се качват да ми тропат по вратата, и да ме заплашват, че ще викнат кварталната полиция.. :smt005 :smt081

Анти-съседи
08-18-2007, 12:05
Хаха то и аз живея в къща,ама съседите ми ... #-o .
Като изключим факта,че винаги когато се карат, са навън в двора си,врещят - пищят,така че да ги чуем всички(дори са ме събуждали няколко пъти с виковете си :smt013 ) И това че са хипер нагли клюкари,от друго не мога да се оплача(ЗА СЕГА!)
Това не е малко,но като прочетох няколко отговори по темата,осъзнах,че може би съм късметлийка :-D
А наште съседи докът мине някой покрай тях и веднага на прозореца да видят кой е а пък иначе като те видят трябва да те разпитат едно хубо,аз най често нещо им се изрепчвам и готово,а иначе слушат като музика Лили Иванова ,накакви песни от на пра-баба ми времето,чалга и мазни кючеци,бетер мангалите.

NerazreshenSimvol
08-18-2007, 12:27
На улицата, на коята живея е пълно с бабички. Има една тройка, дето постоянно виси на пейката пред нас и одумва всички. Мноо ме нервят, ама съм ги отсвирила тотално, минавам покрай тях все едно са паметници и те се оплакват, че не съм ги поздравявала... :evil: Майната им на тъпите клюкарки!!! :smt097 А има и малки лапета. Те врещят като играят на криеница... много ме дразни това... и на мен ми се играе на криеница! :smt012

#Gravity Of Love#
08-18-2007, 12:32
Хах.. слава Богу само със съседите нямам проблеми.. :-D
Отдолу понякога се оплакват мн като тропаме... ама не е проблем щото се случва мн рядко, а и те са ни роднини..
Номера недей да правиш, щото ако се заядът... ще стане още по лошо.. и тогава само ще пострадаш :wink:
По добре.. те като ти бучат и ти им бучи... ама тройно повече :lol:
Ако случайно не подейства.. не им обръщай.. внимание... нека си бучат.. пък ти си пусни тв-то или музиката.. за да не те нервят :wink:

SuNsEt
08-18-2007, 12:56
еми на мен съседите ми ми допадат...още пове4е,4е са на мойта възраст :wink: Оба4е има едни други дето са на по горния етаж,и винаги не дават да си говорим ве4ер на светната лампа във входа :smt013 Те са...там няква май е бифша у4ителка,сина и,бабата и дядото.Тоя сина и е на 16 и до преди 1,2 год. го пребираха от даскало!Много е задръстен и гаден.Не излиза никъде и само ме заплашва,4е ако стоя със съседите ми(връсници)щял да слезе и първо мене да пребие ,а после останалите :smt005 Кво?!Тва келе да ме пребие :-s :smt005 Него никой не го харесва така,4е е на една плюнка живот :lol: :wink: :smt097 :smt066 Винаги се прави на важен и никога не поздравява никой,дори и от уважение.Дядо му пък се е обаждал на закрила на детето :smt104 щото едното мом4е,с което си говоря,майка му винаги е на работа и той си прави квот си иска.Та...тоя дядото да се обадел да го приберат в закрилата.Представяте ли си?!А ние не можехме да си отидем на гости,защото всяко семейство правешв ремонт и беше шумно и гадно.А и ние не правехме кой знае какво :wink: По едно време решихме да си запалим свещ вместо да палим лампита,щом изгаснат всеки път.И тая гадната у4ителка ни се развика и щеше да ни набие уж :wink: щото сме щяли да запалим блока :smt005 А тя свеща беше една мизерна,малка такава.е тва ако са съседи... :smt075 :smt118 :smt067

ReBeL
08-19-2007, 14:01
az predi imah mn 6antava sasedka vse nabejdava6e men i sestra mi za gluposti :lol: sega sa nekvi zlobi,ima 2-3 normalni

CuRly_Doll
08-19-2007, 14:43
na6ite sasedi sa mn spokoini hora.....ne digat 6um i si ni e mn dobre s tqh :wink:

sladkish_14
08-19-2007, 15:55

:-D :-D И аз така :-D.Ами моите съседи са си злато даже!До нас от ляво живеят трите ми брачедки,от дясно са две мои приятелки,срещу нас имам страшен съсед,и съседка която много си обичам,каквото съм я помолила винаги ми е помогнала!Общо взето в улицата сме 20 "деца"(в пълен брой)и ми е много яко.За нищо несме се карали до сега! :roll:

KoRn
08-20-2007, 12:26
Нямам съседи....вече...изнесоха се...май аз бях причината...ама бяха добри хора...

sasha_90
08-20-2007, 12:55
Живея в къща,но съседите ми са ужасни.От 1 страна имат гости до посред нощите и не мога да спя.От другата страна са 3 членно семейство,което направо не се понася.Детето е тъпо,дебело и грозно по цял ден усилва музиката у тях.Майката е същата.Двете са супер мързеливи и се "качват на главата" на бащата.Бащата е много добър човек.Работи постоянно-прибира се само да се наяде и наспи,ако разбира се жена му е наготвила.У тях се ядът само пържени работи,е почти.Най-често картофи.Ако няма какво да вечерят отиват при др съседи,които споменах вече в началото.Тези които споменах в началото имат магазин....Абе объркани истории.

SinisterDoll
08-20-2007, 13:38
Хм,съседи..Живея в къща.От едната страна живее 4 членно семейство,но "децата" вече са големи и не се задържат вкъщи.От другата страна живеят двете ми втори братовчедки(двете ми каки),живеят с мъжете си,Понякой път стоят до късно,имат гости :smt013 ,а в неделя музиката се пуска от сутринта насилно и се спира чак следобяд,ама какво да се прави,търпя,нищо немога да им кажа..
А тия..
които живеят срещу нас са просто ужасни.
2 баби са..майка и дъщеря..
ноо..от 6 часа стават и се почва с клюките за тоя,за оня...а гласовете им..ужасни..пискливи некви :smt013 :smt013 и го правят тва точно под моя прозорец :smt010 :smt010 :smt010

tuka6na
08-20-2007, 19:12
:-D Харесвам си съседите.Почти колкото съквартирантО.Под нас живее най-лудото бабе което съм виждала,пази входа като цербер,няма празно.Първият човек с който се запознах тук: ).До нас пък живее някаква лелка,която всички първоначални мислеха ,че ми е майка :-s И над нас-един луд гений ,който просто останалите не могат да разберат :lol: Алкохолик-патриот,от което едно лято бях чула най-великото изказване,което стои в кухнята на лист хартия,и съм се заклела да го сложа в рамка:
жега че ни мори
бесО че ни лови
пот тече и дрейте мокри
стават подир назе локви
бира пиеш - смрът студена
нема ладнина ,а жега
а накрай спасението кво е
сянкя дириш пиле мое
и поръчваш си ракийчица студена
тъй го даваш целий дена
ако пък и мен поканиш
най доволна ще останеш
:smt005 Обожава да го рецитира,с което ми пълни душата,и всеки,всееки път се сещам защо обичам тооолкова много своя апартамент.Та аз от всякъде съм сред себеподобни : )))

_PuNk`PrInCeSs_
08-21-2007, 11:24
замеряй ги с дини :wink: действа!!!

blaaaa
08-22-2007, 06:24
Сега нямам проблеми с комшийте от както тези под нас се изнесоха :-D Преди само ми правиха забележки...да съм намалила музиката,да не пускам прахосмукачка ,защото "пухчо" спи (това е мъжа на комшийката..тя явно така му вика),да съм си намалила телевизора..да не сме движили таборетките по теракота(а тогава правихме ремонт) амм...на кучето ноктите тракали по теракота.А пък за тях нямам думи..още от сутринта ми надуваха малоумната си чалга :smt013 Даже една сутрин бяха надули музика в 4 часа и звъннахме до тях и те намалиха и след 10-15мин пак усилиха.Тогава братовчедка ми беше в нас а тя понеже мрази чалгата слезе до 1я етаж и им спря тока от таблото :smt005 Поне след това си поспах на спокойствие :mrgreen:

_Blue Light_
08-23-2007, 10:49
Ами моите съседи страшно много ме забавляват.... :lol: По пейките постоянно има бабета, които обсъждат хората, когато дойде някоя приятелка или приятел до нас бива веднага огледан. Когато излизам някъде винаги ме запитват къде отивам и така....Един друг съсед пък като си спретне купон и като препие започва да пее :lol: Знаете ли колко концерта е изнесъл до сега? :lol: Та така....една съседка постоянно наднича през прозореца, а синът й всеки ден си мие колата....забавна работа е общо взето! :smt044

NerazreshenSimvol
08-24-2007, 06:28
Ами моите съседи страшно много ме забавляват.... :lol: По пейките постоянно има бабета, които обсъждат хората, когато дойде някоя приятелка или приятел до нас бива веднага огледан. Когато излизам някъде винаги ме запитват къде отивам и така....Един друг съсед пък като си спретне купон и като препие започва да пее :lol: Знаете ли колко концерта е изнесъл до сега? :lol: Та така....една съседка постоянно наднича през прозореца, а синът й всеки ден си мие колата....забавна работа е общо взето! :smt044

Аве да не живеем на една и съща улица? :-D

swords1010
08-24-2007, 13:39
И аз живея в къща. Определено е по-спокойно. Всичките ни съседи са много свестни хора. :wink:

_Blue Light_
08-24-2007, 14:00

Аве да не живеем на една и съща улица? :-D

Възможно е... :smt005

VaNicHkaa
08-25-2007, 07:32
Хмм с моите съседи сме си приятели ..срежу нас живеят едно момиче и брат и и са много свестни ..а останалите са все бабички или малки деца и не правят нищо лошо :)

IKisseDAGirL
08-25-2007, 07:46
Не мога да си понасям съседите.. особено съседките. Повечето са някакви клюкарки и недай си боже да ме видят да излизам след 11-12 часа, започват да ми се хвърлят едни неодобрителни намусени погледи...:x Да не говорим пък ако видят, че ме докарват с кола.. не съм успяла да затворя вратата на входа, и вече чувам отзад как се споменава името ми.
А под нас живее един пияница, който е не по-зле. Всеки път посред бял ден ми мрънка защо не съм била затворила вратата на входа. Даже идваше до нас да докладва, че на Великден не съм му била казала "Христос Возскресе" :lol: Беше адски възмутен от културата ми :lol:

qHu4Ka
08-25-2007, 08:27
as p1k mn0oy si ybi4kam s1sedite sre6ty nas jiveqt en0 semeistf0 s 3 d16teri te sa malky p0 gylemi yt mene ama sa mn0oy sfestni :D as s1m na ft0riq etaj ama ima ena na 3iq etaj dety mn0o0oy ama syper mn me mrazi 60tyy katy bqx malka p0st0qnny i praex mizerii...nqkfi qica i f1rlqx py vratata kradqx i kilim4ety pred vratata capax gy capax i vratata i kf0 li 06te ne...ama dea znam...lape6ka rayta...sq katy se razminem s neq daje ne me i p0glejda ma izb0ra si e nein...afe k0 da vi raspraqm s16tite tiq x0rica taq jena dety me mrazi i m1ja i p0st0qnny se d1rpat za ne6ty.....ii nakraq 4yveka ne izd1rja i se p0b1rka...ima6e edin peri0d f k0ity izliza6e f 23h f x0da s edin sat1r i se razx0jda6e....as li4ny s1m gy zasi4qla ...malky se ypla6ix n0o.... :D afe dea znam #-o ina4e pred x0da ima nqkfi gadni babki dety katy minaam as ili s nqk0i fr ili 06ti p0e4e s priqtelq miii....i sa p04fa en0 0bs1jdane i -glejdane i nzm si kf0... :smt101 iii te sa mn dyf0lni yt fakta kat napraq nqkyq pr0stytiq i vednaa sa dykladfa i kf0 li ne... :smt026 p1k as hpr mn sa draznq na tes... :smt097 ama 0b6ty vzety ne mi pyka :smt043

CaSsIe
08-26-2007, 19:47
exeee :lol: az sam sly4ila na pe4eni sysedi na4i...nikfi problemi ne mi praqt kat im kaja "6e praq kypon" te vikat;"ok nea6 problemi priqteno izkarvane) 8) sre6ty mene jivee edna fr,v drugiq apartament ne jivee nikoi a drygite sysedi sa dve mom4eta i edna baba koiat ne 4yva ni6ty taka 4e ne mi prai nikfi problemi...oba4e tiq pod nas ne gi znam kfo praqt ama postoianno ne6ty blyskat i tropat i az kat im nadyq myzikata spirat za malko dokato q namalq i pak se po4va ama ne e goliama tragediq :smt005

JaklinA
08-27-2007, 19:02
naskoro ne sum imala problemi s tqh

Enchantress
08-27-2007, 19:15
Ооо,горката ми съседка(едно злобно бабе,дето по цял ден виси на прозореца,а вечер отива да клюкарства с другите баби)!Скоро не ми е създавала проблеми,ама кат бех по-малка луда я праех.Е,сега също е побесняла щот праим ремонт,а входа е общ и една стена ни дели,пък нали знаете покрай ремонтите ква шумотевица е :-D .Умирам си от кеф да я гледам...откак се помня се не ме оставя сутрин да се наспя-от 7 почват да викат и да тропат.Между другото ето някои ефектни номера;
• Ако имаш контакт с цветята му (й), не се колебай да ги полееш със солена вода.
• Ако ти е жал за растенията, насочи се към друга вещ. Много по-лесно е, ако живееш в блок, защото външните му (й) чехли или обувки са ти под ръка, а и са идеално оръжие. Нищо не ти пречи да ги намажеш отвътре с кетчуп, горчица, майонеза или нещо подобно. Можеш да поставиш и някоя сурова мръвка - това ще засили неприятното усещане.
• Ще е доста забавно, ако намажеш бравата на външната врата с безцветно лепило, вазелин, червило или сажди (от долната страна), или просто я натриеш с чесън или лук.
• Под килимчето на входната врата мажеш да оставиш едно от онези миризливи нещица, които кучетата и котките отделят.

'IrReSiStIblE'
09-09-2007, 07:05
Аз живея в къща с няколко апартамента и съседите за що годе нормални,слушат скапана латино музика и понякога си викат,но иначе си живея спокойно. :-D

bqsna_teenagerka
09-09-2007, 08:38
ами аз нямам лоши съседи с изклю4ение на тия от долу където понякога идват и ми казват да намаля музиката защото бебето им спяло а после към 23.00 пускат луди гюбеци! [-X така 4е аз им птвръщам със силна музика и бас до дупка!

petet
09-25-2007, 19:03
Да,едни виетнамци има под нас и когато си изпреат дрехите с един приятел се събирахме и ръсихме бебешка пудра.На други им пускахме с едно въже и кофичка от мляко пиратка вътре...абе много забравни мигове съм имал :smt005

caRamelO_cHicA
10-01-2007, 07:46
Нашия блок е на 12 етаж ние сме на препоследния.Съседите ни са яки особено по младите само една бабичка ми бърка в здравето и ми иде да я убия на място.

sladkata_presi
10-01-2007, 08:29
Съседите на етажа който сме са много печени и разбрани хора.
Обаче тези под нашия етаж(ние се на последния)...
Под нас има една двойка турци която всеки ден и постоянно мърмори за нещо,карат се,надуват музиката,абе ужас е под нас...
Под нас пък има една смахната бабичка,която ако чуе някакъв шум си лепва изсъхналото сбръчкано око на шпионката...
Под нея пък има едно ужасно отвратително малко момче,което си хвърляше всякакви боклучета във нашата пощенска кутия и плюеше по парапетите за ужасите на бабичките,който се прикремпват за тях.
Радвам се само,че на нашия етаж има свестни и готини хора с който си споделям и те споделят мнението ми.
За тези долу...не обръщам внимание на такива задръстеняци като тях! 8-[

pe6o_sl
10-01-2007, 14:02
Am sasedite do nas imat edna 5godi6na da6terq i vseki pat kato doidat na gostq stava palen haus v kati. Apak sq smqtat da imat i mom4e. =P~

?love_haTe!
10-08-2007, 08:13
Живея в блок.Баси тиквите са ми пробутали под названието съседи.Заеби ги от 14 до 16 часа ми викат да не пускам музика...хаха,баси простите :lol: .Аз си усилвам до дупка музиката и изобщо не ми дреме.Като ми звънят на вратата не отварям,но ако им отдам подобна чест им казвам:Духайте! :-s После те почват да ми грачат някви църковни глупости(били пеели в църковния хор и после се чудят защо никой не ходи на църква :smt012 ).Когато почнат да упяват си усилвам музиката до дупка и започвам да скачам като луда...естествено те се побъркват и аз съм щастлива,че мисията е изпълнена :mrgreen:

ArTanDra
10-08-2007, 08:42
Живея в блок.Баси тиквите са ми пробутали под названието съседи.Заеби ги от 14 до 16 часа ми викат да не пускам музика...хаха,баси простите :lol: .Аз си усилвам до дупка музиката и изобщо не ми дреме.Като ми звънят на вратата не отварям,но ако им отдам подобна чест им казвам:Духайте! :-s После те почват да ми грачат някви църковни глупости(били пеели в църковния хор и после се чудят защо никой не ходи на църква :smt012 ).Когато почнат да упяват си усилвам музиката до дупка и започвам да скачам като луда...естествено те се побъркват и аз съм щастлива,че мисията е изпълнена :mrgreen:

Даже не се хвали с простотията си ... аз нямам проблеми със съседите.

?love_haTe!
10-08-2007, 08:47

Даже не се хвали с простотията си ... аз нямам проблеми със съседите.
Не се хваля с простотията си. :-s И ти да имаше подобни съседи щеше да си се побъркал.Нямаш проблеми със съседите-браво.

Айде със здраве :::

kiro_seksa
10-08-2007, 20:11
AAA много ги мразя тея! Най-мразя като набича китарата в усилвателя на макс със яко набичен дисторшън като почна да я рендосвам(китарата) и лед 10 мин. макс. да се звънне на врата "Намали малко децибелитЕЕЕЕЕЕ!!!!" Баси ужаса. Че за кво пръснах аз 2000 лева за китари, ефекти, усилватели като не мога да си напрая кефа? Нали за тва ги купих.

П.П. : Китарата ми е Фендер Стратокастер, а съм с усилвател на Маршал 200W

BaiboCo
10-08-2007, 21:48
Съседите ВИНАГИ са гадни

Not tru

NightSky
10-09-2007, 07:54
Моите съседи са някви дърти откачалки, дето щом си увелича малко музиката и идват да ми бучат. И искат всеки път, когато ще има купон у нас, да ходя да ги предупреждавам.
Веднъж скроих як номер на тая от долния етаж. Тя се прибира от пазар и щом затвори вратата си, аз изсипах блажна боя на изтривалката. След това се качих в нас и метнах няколко яйца в балкона й. След малко оная идва и почва да ми крещи, вика ми че съм се държала като селянка, а аз й затворих вратата :-D

ЕPu
10-09-2007, 11:39
тоя срещу нас дудне, че съм оставяла вратата на стълбището отключена и щял да влезе крадец (да бе, крадеца точно от там ще влезе и точно него ще обере...) ама аз му го връщам с яко пънк :twisted:

xXxScreamxXx
10-09-2007, 18:19
aaaa moite sa mn svestni
muzi4kata e do dypka a te edin p1t ni6to ne sa mi kazali daje kat se zase4em me pozdravqvat i t1i natat1k

Outlawz
10-16-2007, 14:38
Az jiveq v blok i moite sasedi sa gotini pak kato sam na vilata , vaob6te nqmam problemi kakto e s pove4eto hora , koito jiveqt v ka6ta

dan4ety
10-17-2007, 12:40
Аз съм в блок на 2-я етаж. Над нас няма никой, под нас има някакви дърти кукундели, дето щял да им падне полилея, ако тръгна да тропам (как така още не е паднал, незнам), до нас има един дето не чува много добре, че телевизора го усилва. На петия етаж има една дето се събира с бабата под нас и още една и стават агенция за клюки. И все седят долу под терасата и аз все ги целя с нещо :-D Ама на последния етаж има едно дето сега е 2-ри клас и мислят, че то ги цели :-D На четвъртия етаж има едни дето дават уроци по пияно и по цял ден свирят. На третия от другата страна има един пияница. На петия от нашата страна има едни тийнейджъри дето си усилват музиката и нервят клюкарката от 5-я етаж :-D Срещу нас съседите най-ми харесват май :) Много са добрички. :)

chocoleptic
10-17-2007, 14:02
Emi az sam im mazala drujkite s med naduvala muzikata 7 4asa sutrinta .. :lol: ina4e ne sa lo6i hora.

MoHuTo
10-17-2007, 14:25
Еми нашите съседи не са толкова зле...пък и те ся се преместиха ..иначе преди малката (тя понеже е гимнастичка) и по цял ден скачаше..то какво скачане сякаш турнир се провеждаше горе.. :-D а батко и и той пък на крясъци го компенсираше...хмм..сега сме си добре новите комшии не тропат почти :roll: