Влез

View Full Version : Тя иска да правим секс, но аз все още не съм готов

Ivan4o!~
08-13-2007, 20:26
Zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t da si kajete mnenieto i da mi dadete savet ! az sam mom4e na 19 i sam o6te destven , no si imam gadje... i tq iska ad go napravim no smqtam 4e o6te ne sam gotov , u4udvam se i na sebe si :( hodq s neq ot tri meseca ii nz kak i tq izdurja o6te s men :( kajete mi kfo da praa ??? (temata ne e 6ega :( )

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

cracken
08-13-2007, 20:30
А що не си готов...смисъл страх ли те...

mid_get
08-13-2007, 20:33
Какво й се чудиш - момичето те обича, държи на връзката ви и затова е с теб, ти можеш само да се радваш. ;-) Обикновено подобни теми пускат момичетата, това само за протокола :-) Спокойно, ще те изчака, докато се почувстваш готов. Няма значение на колко си, както и няма определена възраст, когато да започнеш да водиш полов живот. (пък и по-добре на 20, отколкото на 12 :roll:) Не се притеснявай, желанието ще дойде само и ти сам ще усетиш, че си готов. Успех :-):-)

thefreak
08-13-2007, 20:46
Zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t da si kajete mnenieto i da mi dadete savet ! az sam mom4e na 19 i sam o6te destven , no si imam gadje... i tq iska ad go napravim no smqtam 4e o6te ne sam gotov , u4udvam se i na sebe si :( hodq s neq ot tri meseca ii nz kak i tq izdurja o6te s men :( kajete mi kfo da praa ??? (temata ne e 6ega :( )
Не се плаши, това е просто пyтка. Не хапе.

Shogi
08-13-2007, 20:50
Абе знайш ли..Чух че на некой им пораствали зъби :) Хахаха...
Сега по темата - ако много те е страх има вероятност първия път да се изложиш...Но рано или късно трябва да опиташ...Мисля, че приятелката ти ще те разбере ако не стане от 1-я път...Но докато не действаш няма как да разбереш нали? И не се притеснявай толкова - това само може да обърка нещата.. Успех :) И...първо с пръст да видиш да не да има неко зъб, че иначе...мамата... :Р

Dead`Paladin
08-13-2007, 20:56
Няма нищо срамно и страшно в секса.....

vvs_go
08-13-2007, 20:58
алкохола сжаля задръжките не се ебавам само не забравяй капут

Mementomori
08-13-2007, 20:58
Здравей,Ivan4o!~!Щом не си готов още за такава стъпка,обясни й го,може би имаш някакви страхове или просто не си достатъчно решителен.Но не бива да се притесняваш заради това и да правиш нещо,което не желаеш,за да угодиш на друг!Предполагам,че приятелката ти ще те разбере,подкрепи и заедно ще изчакате подходящия момент!Тя трябва да прояви разбиране,ако те обича и държи на теб!Не се тревожи за нищо!Няма за къде да бързаш!Успех!

Jaden
08-13-2007, 21:10

Сега съм на 14.Когато бях на 14 всички мои приятели се бяха ибали.Аз имах гадже разбира се ,но не се увствах готов и за това не го направих.Сега съжелявам-искам ама няма.Така ,че да не ти пука и стига с тези педалски лигавщини ,че не си готов.Шибай яко.. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-14-2007, 09:57
ако държи на теб ще те разбере и ще изчака.. ако не ... виж какво мислиш да правиш :)

MayKyTy
08-14-2007, 10:04

Сега съм на 14.Когато бях на 14 всички мои приятели се бяха ибали.Аз имах гадже разбира се ,но не се увствах готов и за това не го направих.Сега съжелявам-искам ама няма.Така ,че да не ти пука и стига с тези педалски лигавщини ,че не си готов.Шибай яко.. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

1-во Сега като си на 14 кога пак си бил на 14 ????
и 2-ро момчето като не е готово не значи че е педал ... когато почувства че му е дошло времето тогава !!!! [-X [-X [-X

sasha_90
08-14-2007, 10:09
Обясни й че не си готов и не искаш да бързаш.Няма друг начин.Ако те обича ще те разбере.

Sinner
08-14-2007, 16:29
Така...значи пич много добре те разбирам ,аз съм на 20 почти и съм девствен аммм си търся подходящата и мисля че не съм готов за една нощувка та мисълта ми е следната,след около 2 месеца вече ще се почустваш готов тогава вече ще си изградил доверието си към нея ако сега не я обичаш тогава ще я обичаш и ще бъде наи-хубавият ти 1ви секс защото в него ще има любов.а няма нищо по -хубавоа от това успех скоро ще се почустваш готов ,обясни и за какво става на въпрос,тя ако изпитва нещо към теб ще те разбере ако не просто е загорела (ако има нещо извинявай)

bloodranger
08-14-2007, 16:34

7 точка от правилника!
Koit go e strah da ne hodi v gorata

--->a po temata Zemi sa v race be! horata po cql svqt sa "plodqt" (na baba mi lafa) a tebe ta e strah.+tva si na 19 ko stra6no ima otpuska6 se zima6 si i silno vino (merlo ot 86 6ti haresa) i gotovo :wink:

DGD1.8
08-14-2007, 16:53

7 точка от правилника!

Ivancho spored men si gei ;/

DGD1.9
08-14-2007, 16:54

7 точка от правилника!

Ти нормален ли си??? още си малък изчакай докато станеш на 30-40 защо бързате толкова не разбирам...

Novkov
08-14-2007, 16:58
Ем насила хубост не става... ти си решаваш... дадоха се няколко сносни мнения и съвети.

JuS7^YourS
08-14-2007, 19:02
еми сега...като не си готов, няма да спиш с нея, много е просто. Колкото и да и се иска, щом те обича, ще чака! Щом момичетата може да не са готови, що и момчетата да нямат същия проблем!

ку-ку
08-14-2007, 19:29
купи й вибратор...така ще си мисли за теб докато ти ще си решиш дали си готов или не :roll:

08-15-2007, 13:04

7 точка от правилника!

Момче, на което не му се прави секс? Е, ти си феномен бе! Тебе трябва да те запишат като нов биологичен вид!
Сериозно сега : как така няма да си готов? То не е нещо кой знае какво. Не мисля, че ще пееш същата песен, когато го направиш.

happy_cute
08-15-2007, 13:06
Не вярвам.

AiKaTa
08-15-2007, 13:11
уау...очудва ме такава тема от момче...а какво има толкова че да не си готов,незнаеш дали ше се справиш или не си готов точно с нея...пък и все пак това е секс какво има да му мислиш прави каквото си знаеш каквото и да стане живота продължава ;)винаги има 1ви път имаш възможност защо пък не е сега? :)

08-15-2007, 13:33

7 точка от правилника!

Момче, на което не му се прави секс? Е, ти си феномен бе! Тебе трябва да те запишат като нов биологичен вид!
Сериозно сега : как така няма да си готов? То не е нещо кой знае какво. Не мисля, че ще пееш същата песен, когато го направиш.

Пълни глупости и аз не искам да правя секс, а съм на 19.
Направо ме отвращава...
СЕКСА НА САПУН!!!

Valar
08-15-2007, 13:35
Не вярвам.
И аз! :shock:
чак за такъв пъзлио не бях чувал.

kiro89sf
08-15-2007, 13:37
Не вярвам.
Е стига де :? Аз съм същия като него.
Едва ли някога ще се престрашя да го направя :(

Valar
08-15-2007, 13:40
Не вярвам.
Как така да се престрашиш бе!?
Изумявате ме!

happy_cute
08-15-2007, 13:48
Не вярвам.
Как така да се престрашиш бе!?
Изумявате ме!
Момчетата само за това мислят бе!Как дали можеш да се престрашиш трябва да си дръпнете тоя филм Pretty cool too (http://zamunda.net/details.php?id=93895)

me4ti4kata
08-15-2007, 13:55
Ivan4o,spokoino 4ove4e 6te se spravi6.Ako te obi4a 6e te razbere vqrvai,ako li ne zna4i tq ne e podhodq6tata i e vreme da potyrsi6 istinskata si liubov.Edin syvet -napravi go ot liubov ,a ne za sporta. =;

ку-ку
08-15-2007, 14:16
вибратор :-D

l0wrider
06-13-2009, 22:30
Явно си гей :X

mustaineforpresident
06-14-2009, 06:53
/facepalm

Take_That
06-14-2009, 08:02
Какво й се чудиш - момичето те обича, държи на връзката ви и затова е с теб, ти можеш само да се радваш. ;-) Обикновено подобни теми пускат момичетата, това само за протокола :-) Спокойно, ще те изчака, докато се почувстваш готов. Няма значение на колко си, както и няма определена възраст, когато да започнеш да водиш полов живот. (пък и по-добре на 20, отколкото на 12 :roll:) Не се притеснявай, желанието ще дойде само и ти сам ще усетиш, че си готов. Успех :-):-)

Съгласна съм :)

vampirekiss
06-14-2009, 12:19
Хора,темата е от 2007 :)

Faces
06-14-2009, 12:20

7 точка от правилника!
Не си готов :shock: за първи път чувам такова нещо от момче ади момичетата ги разбирам ама тебе...пич стегни се недей така е.Твойта и аз не знам колко ще те издържи щом тя иска няма проблем сигурно не е девствена има опит ще те напътства така да се каже на 19 си все пак.Кога ще си готов на 30 ли си стегни се и покажи и докажи че си мъж никой не харесва момчета които се държат като пу*ки :)

lifelesscorpse
06-14-2009, 12:52
Н е ги слушай тъпаците.Всеки си е различен.Щом не си готов,значи нещо те притеснява.Комплекси най-вероятно.Опитай се да ги изчистиш и си готов...

jimei
06-14-2009, 13:27

7 точка от правилника!

Пиши на кирилица.

Ами човек... обикновено момчетата поемат инициативата и са готови да чакат момичетата. И каква причина може да е поради която да не си готов да го направиш на 19? На бас, че още от 13 си искал а сега поради някаква странна причина не искаш. Ако те обича и иска да го направите, може да те изчака но не виждам защо въобще трябва да я бавиш.

ЕДИТ: Темата била от 2007...

BlueFace
06-14-2009, 13:30
Майко мила за първи път чувам израза :"не съм готов да правя секс" от момче . :shock: :shock:
Как така не си готов ,та ти си на 19.Отивай и я оправи веднага ;)

bgroma
06-14-2009, 15:06

И абоната отдавна е изтрит. Но му давайте още акъли де. Може и още да има този проблем :razz: :lol:

zevzeck
06-14-2009, 19:56
Момата ти предлага ,ти не си готов ,я се гръмни бе :booooomb: 8-)

SpeedyGonzalez
06-14-2009, 21:36
deeeba i pedala skapan deba tq iska da praite sex a tiiiiiii SI PEDERAAAAAAST hodi se udafi nqkude f sobstfenata si pumiq ne6tastnik grozen ILI BUDI MUJ!!!

DeathRogue
06-14-2009, 22:10
[quote=happy_cute]Не вярвам.

Pff da vi imam problemite :lol: da ne ste homo?

Aicken
06-15-2009, 07:34
бах мамати проста

NeZaPoznat
06-15-2009, 07:40

И кво ?!? Да не е вкиснала :D

Aicken
06-15-2009, 07:41

той сигурно още не е готов а вече е на 21 8)

NeZaPoznat
06-15-2009, 07:43

той сигурно още не е готов а вече е на 21 8)

А мацката отдавна си е намерила тъпкач :D

Deggar
06-15-2009, 09:05
Браво бе ... аз съм на 13 и вече съм го правил. Съвет - :) няма страшно само да е с презерватив !

Nam3less3
06-15-2009, 09:11
Тая нерешителност, освен че ще ти спечели репутацията на "човекът, който на 19 не е готов да прави секс"(реплика, която може да се отнася за момичета на 13), ще ти докара и доста други неприятности в живота.
Хората на 16 се чудят как да легнат с някоя, а ти на 19 страниш от това. Трябва да те е срам. Който не се възползва от възможностите, рядко ги среща. И възможностите все попадат в ръцете на неподходящи хора.

Re5peC7
06-15-2009, 09:22
Браво бе ... аз съм на 13 и вече съм го правил. Съвет - :) няма страшно само да е с презерватив !
:shock: