View Full Version : Moмичета,какво най-много ви допада в секса
sonyglobe
08-13-2007, 20:31
Мтака Дами кажете какво най-много обичате...да ви лижат ли,вагинално,анално...какво о се сетите :)
Най-обичам да ме лижат! По-голям кеф от това няма!
sonyglobe
08-13-2007, 20:37
Заповядай....в тая работа съм ненадминат :smt004 :smt004
Golfadjiq
08-13-2007, 20:38
И аз това забелязвам че момичетата много ги кефи да ги лижеме :D :smt007
KimBerLy1912
08-13-2007, 20:39
Обичам секса като цяло....Обичам съпровождащите го целувки,прегръдки и нежните думи....Обичам погледите на мойту мило....Цялата настръхвам! Обичам начина,по който ме гледа,обичам да усещам горещите му длани навсякъде по мен...Обичам и същината на секса-усещането за две тела,две мечти,слети в една...Не мога да кажа кое обичам точно,но тая работа с лизането не ми е по вкуса O:)
Golfadjiq
08-13-2007, 22:56
Обичам секса като цяло....Обичам съпровождащите го целувки,прегръдки и нежните думи....Обичам погледите на мойту мило....Цялата настръхвам! Обичам начина,по който ме гледа,обичам да усещам горещите му длани навсякъде по мен...Обичам и същината на секса-усещането за две тела,две мечти,слети в една...Не мога да кажа кое обичам точно,но тая работа с лизането не ми е по вкуса O:)
Е разбира се не всяка обича да я :smt016
obi4am da sera sled seks, na priqtelkata si, eto tova obi4am nai mnogo!
krem4et0
08-14-2007, 06:35
Френската любов-аз на него, той на мен нещо да свърши. Обичам да я правя, да го целувам навсякъде, да го докосвам и да го дразня, защото той чака с нетърпение нещо повече. И когато го измъча до краен предел тогава да действам с устата. А по отношение на моето задоволяване-оралната любов, ръчичките, а после вагиналния секс. Но той е далеч след тях. Обичам орална любов с пръст върху G точката ми.
marina star
08-14-2007, 06:42
obojavam da me celuva i hape po cqloto tqlo,a sled tova m/y krakata
3 v edno e za predpo4itane tova e nai dobrata kombinacia
Golfadjiq
08-14-2007, 10:00
obojavam da me celuva i hape po cqloto tqlo,a sled tova m/y krakata
И аз много обичам да я :smt016 по цялото тяло и разбира се после и между краката :lol:
E много ясно.......Ти все едно не обичаш свирки?! #-o
abe obi4am 4uvstvoto i kogato q lija i q celuvam strastno mnogo se kefq
ахахахаха ненадминат а :)
:smt016 :smt016 :smt016 :smt008
SeXy`Ky4Ka
08-14-2007, 14:22
NqKoi goTin musKulesT batkY da sI pusNe eziCheto po Klitorchety mi naprao iztrupfam ot kef.. MeGa qKo ap1k Ako e F che sYshtO mi e mNogy PriqTny
Golfadjiq
08-14-2007, 14:28
NqKoi goTin musKulesT batkY da sI pusNe eziCheto po Klitorchety mi naprao iztrupfam ot kef.. MeGa qKo ap1k Ako e F che sYshtO mi e mNogy PriqTny
:D Taka си е . Една приятелка умираше от кеф като я :smt016
SeXy`Ky4Ka
08-14-2007, 14:29
sexa mejdu priqteli e nai sladuk ;]
sonyglobe
08-14-2007, 14:54
Ама разбирасе по приятелски е мн добро ;)
Golfadjiq
08-14-2007, 14:59
=D> Да аз най-много оби4ам да права секс с приятелки! :D :D
sonyglobe
08-14-2007, 15:01
A NE BE!!!!
SeXy`Ky4Ka
08-14-2007, 15:02
A NE BE!!!!
aaa ap1k nai sladko nqkoi priqtelka da q lizkash ap1k druga da liska tebe mmm spr :]
Golfadjiq
08-14-2007, 15:10
A NE BE!!!!
aaa ap1k nai sladko nqkoi priqtelka da q lizkash ap1k druga da liska tebe mmm spr :]
:D ммммм.... Да много ови4ам да ги :smt016
bebchityyy
07-10-2008, 00:23
Лизането :grin: бахти кефа е майна :-P
amatorium
07-10-2008, 01:13
Ne che lizaneto ne e super. no po moi skromni nabludeniq momichetata haresvat cqlostno oblajavane na tqloto. Ustata, vrutleto, gurba, krachetata i t.n. 8)
Ne che lizaneto ne e super. no po moi skromni nabludeniq momichetata haresvat cqlostno oblajavane na tqloto. Ustata, vrutleto, gurba, krachetata i t.n. 8)
Ами прав си :) Поне при мен е така
По темата : харесвам.. общо взето всичко, но ибичам да е страстно и грубовато. Може да почне нежно, но после да се превърне в много диво и страстно. Нежния секс в мисионерска поза не е хич за мен.
streetart
07-10-2008, 08:29
я са кажете кфо ви допада най много ?
obi4am kato za na4alo da me celuva mn bqsno i da ose6tam ezika mu 4ak do slivicite si,sled tova otnovo sas celuvki da se premesti na 6iqta mi,i ot tam nadolu..... :-D kefi me kakto kazaha nqkoi, samiq sex-da ose6tam kak pa6ka,kak di6a tejko varhu men,pod men,zad men :grin:
ponqkoga mi haresva malko po grubiq sex-da me hvane za kosata ili da me po6lqpa,da me hape,smu4e(dokato stane sinio :lol: ),da ose6tam dopira mi,kojata mu,racete mu po moeto tqlo,samiqt nego kogato e v men :-) i estestveno frenskata si e nezamenima .... v ob6ti linii e tva :D
Nadelina
07-10-2008, 08:35
Nai-obicham da me lijat. :P :grin:
Wrathchild
07-10-2008, 08:36
Харесвам тихото говорене в ухото ми, връзването ми с белезници, да ме дере по гърба, да ми хапе или целува врата, френската, независимо дали аз на него или той на мен и като цяло определено харесвам по-интензивния секс. По неща като дърпане за косата и удряне по дупето не си падам...
И определено харесвам секса на пода. Впрочем и не знам защо, но самият секс ми харесва повече ако свърша непосредствено преди него.
goldharz
07-10-2008, 10:29
obi4am kato za na4alo da me celuva mn bqsno i da ose6tam ezika mu 4ak do slivicite si,sled tova otnovo sas celuvki da se premesti na 6iqta mi,i ot tam nadolu..... :-D kefi me kakto kazaha nqkoi, samiq sex-da ose6tam kak pa6ka,kak di6a tejko varhu men,pod men,zad men :grin:
ponqkoga mi haresva malko po grubiq sex-da me hvane za kosata ili da me po6lqpa,da me hape,smu4e(kokato stane sinio :lol: ),da ose6tam dopira mi,kojata mu,racete mu po moeto tqlo,samiqt nego kogato e v men :-) i estestveno frenskata si e nezamenima .... v ob6ti linii e tva :D
+ 1 :lol:
spiderka
07-10-2008, 10:47
пхах,аз обичам да ме лижат също.Страшно ее. :P :P :P
ReaLLy_SweeT
07-10-2008, 10:55
Obicham seksyt da e grub , da me obijdat ;] axhxha se stranni rauti :}
ей тва е звучи като добре композирана чалга песен :razz: :razz: :razz:
Момичета най-обичате да ви поблизваме май а ? :) (или поне повечето :razz: )
Както ние на вас да ви лапаме, нормално... :)
hahavteen
07-10-2008, 12:17
Обичам да чуствам че ме контролира напълно и че е мн мн по-силен от мене. Като ме хване някъде натясно и ми каже "малката" и вече съм свършила :D Всичко обичам по принцип без лизането :?
Обичам да чуствам че ме контролира напълно и че е мн мн по-силен от мене. Като ме хване някъде натясно и ми каже "малката" и вече съм свършила :D Всичко обичам по принцип без лизането :?
Какво съвпадение.. Веднъж са правили опит да ме лижат и беше много кофти!
Аз обичам да правя френска, ама на мен да ми правят... не знам, не си го представям.. :? мисля че ръчно стимулиране си ме устройва..
а и аз се кефя на по-подчинена позиция.. не говорим за много садистични неща, а просто да ме е притиснал силно и да се чувствам много желана, и той да владее положението ;]]
hahavteen
07-10-2008, 12:35
Аз обичам да правя френска, ама на мен да ми правят... не знам, не си го представям.. :? мисля че ръчно стимулиране си ме устройва..
От време на време разрешавах на бившия си да ме лиже защото мн настояваше ( :D ) но иначе така и не успях да разбера защо всички момичета толкова обичат точно тая част... Предпочитам пръстчета пред език :? Иначе и аз обичам да правя френска :)
margo_93
07-10-2008, 12:39
Лизането е супер,но наистина като че ли да духам ми харесва повече.А колкото до вагинално или анално....не знам...май са на един кантар...
sh3_1s_7h3_0n3
07-10-2008, 12:39
Самия секс и увертюрата преди него. ^^ :oops:
От време на време разрешавах на бившия си да ме лиже защото мн настояваше ( :D ) но иначе така и не успях да разбера защо всички момичета толкова обичат точно тая част... Предпочитам пръстчета пред език :? Иначе и аз обичам да правя френска :)
точно.
пръстите рулират 8)
krem4et0
07-10-2008, 12:51
точно.
пръстите рулират 8)
Защото сигурно гаджето ти не се занимава с паркет и дърводелство...нито едно докосване не може да бъде нежно и възбуждащо, а само болезнено.
А по темата -каквото и да си говорим без облизване все едно нищо не е станало........обичам френската любов и то най-вече в частта, в която ми я правят. А и имама чувството, че той ще полудее, ако не ми прави френска любов.......толкова обича и той. Прониквания, ласки ала-бала са само допълнение на това, което усещам, когато допре устните си....там.
А, да и обичам да го приклещя с крака и да го целувам докато прави секс. Без целувки ми е гадно и тъпо.
Да добавя. Обичам да ми се говори мръснишки, дори и обиди. Да е леко унизително. Без крайности обаче :)
hahavteen
07-10-2008, 19:26
точно.
пръстите рулират 8)
Защото сигурно гаджето ти не се занимава с паркет и дърводелство...нито едно докосване не може да бъде нежно и възбуждащо, а само болезнено.
А по темата -каквото и да си говорим без облизване все едно нищо не е станало........обичам френската любов и то най-вече в частта, в която ми я правят. А и имама чувството, че той ще полудее, ако не ми прави френска любов.......толкова обича и той. Прониквания, ласки ала-бала са само допълнение на това, което усещам, когато допре устните си....там.
А, да и обичам да го приклещя с крака и да го целувам докато прави секс. Без целувки ми е гадно и тъпо.
Кремче точно дърводелец беше бившия ми :P
krem4et0
07-10-2008, 19:35
Е, с какво е работил..от това чукане(ама не по мен) ръцете му са ужасни, с мазоли, кървясали, нарязани, често с някой инструмент част от месото му е хвърчало........преди това имаше много нежни пръсти, а сега петинга е мисия невъзможна....
П.С.Какво съвпадение..дърводелците били най-добрите любовници...
И аз няма да умра без лизане между другото :)
krem4et0
07-10-2008, 19:45
^ Значи още още не съм излязла от оралния си период.........ех, то няма и да изляза..в устата ми обичам винаги да има нещо(най-често химикал, де), а да ме облизват, целуват и лигавят........обожавам.
DevilWish
07-10-2008, 20:24
Обичам орална любов с пръст върху G точката ми.
Дам....и аз също ;)
Вагинален ,анален също обичам . . . : ) Обичам всичко това ,стига момчето да е майстор ;)
hahavteen
07-11-2008, 09:39
Е, с какво е работил..от това чукане(ама не по мен) ръцете му са ужасни, с мазоли, кървясали, нарязани, често с някой инструмент част от месото му е хвърчало........преди това имаше много нежни пръсти, а сега петинга е мисия невъзможна....
П.С.Какво съвпадение..дърводелците били най-добрите любовници...
Аз обичам груби ръце.. 8) Иначе ако наистина беше мн тежко положенито го мажех с един шведски крем специално за напукана и груба кожа :)
И да то кажа точно в секса не сме имали проблеми... Добър си беше в леглото :grin:
..momichetata haresvat cqlostno obladqvane na tqloto. Ustata, vrutleto, gurba, krachetata i t.n. 8)
+1 :grin:
cherinka
07-11-2008, 23:38
Най обичам да ме блъскат на задна.
И после спане.
nai mnogo obicham grubiq sex i pozata na 4ri kraka
baby_girl_vn
07-16-2008, 18:33
Определено любимата ми част е началото на секса.При нас винаги има "любовна игра" за мен тя е най-забавна,защото не знам дали е така при вас,но при нас любовната игра винаги е различна той е подготвил нещо за мен и аз за него и винаги е по нещо различно.Забавно е все едно си правим изненади. :P :P :P :P :P :P :P :smt049 :smt049 :smt049
Оби4ам, когато не ми разрешава да имам абсолютно никакъв контрол върху нищо. Оби4ам да ми заповядва, оби4ам да го слушам. Оби4ам, когато ми каже 'браво, добро моми4е' :)
Оби4ам да го усещам върху себе си и да не ми дава да мръдна. Оби4ам да ме блъсне на пода и да ме из4ука грубо и болезнено, като животно. Оби4ам когато си играе с мен и ме държи на ръба, без да ми позволи да свърша. Оби4ам да е зъл, да ме бие, да ме унижава, да ме под4инява.. и след това да ми каже колко много ме оби4а :)
ByBeTyYy
07-18-2008, 00:34
Obi4am liubovnata igra nai-mnogy-po vratlety :-) ,po korem4ety,a be po cqloty tqlo da yse6tam negviqt dopir...no ima sly4ai k1dety predpo4itam prosty da me bl1sne na legloty i da b1de vlasten nad men 8)