Влез

View Full Version : Какво да правя ?

08-14-2007, 07:18
Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...

KiFy
08-14-2007, 07:35
Защо ли останах с мнението, че не държиш на приятелката си?..

KimBerLy1912
08-14-2007, 07:37
Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмни :smt067

KiFy
08-14-2007, 07:38
Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмни :smt067

Съгласна!

marina star
08-14-2007, 07:40

Съгласна!

i az podkrepqm :smt019

*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:41

Съгласна! Не съм съгласен с вас момичета!
Пич, ако твоята пичка не се ебе и е задръстена я зарязвай и се еби с путката ;] или пък ходи с двете и гледай да не те фанат... :smt017

KiFy
08-14-2007, 07:42

Съгласна!

Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013

*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:47
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013 [/b][/color]Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.

KiFy
08-14-2007, 07:48
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013 [/b][/color]Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.

Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..

Alderis
08-14-2007, 07:51

Съгласна!

Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013

ЕЕЕЕЕЕ разчекнахте го човека!!!
Както и да е!!! Пич и аз останах с впечатлението, че си мислиш повече за другата мацка...ако е така няма смисал да мъчиш старото си гадже...разделете се...така и тя ще си намери някои който я харесва и уважава повече от тебе, и ти ще тръгнеш с мадамата дето повече те кефи.

*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:51

Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..Браво. Уважавам момичета като тебе. :-({|= :)

KiFy
08-14-2007, 07:56
:lol: :lol: Браво на тебе :smt016

Себе си...
08-14-2007, 08:00
Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...

Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа

glezan4e
08-14-2007, 08:05
Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа[/quote]

mnogo dobre kazano \:D/ =D> =D> =D>

alkobalko
08-14-2007, 10:51
Да ти имам и представата за обич. Ако толкова искаш да си с другата, поне се раздели с приятелката си.

08-14-2007, 11:10
пич хвърли монета, избери едната а другата я прати на мен :wink:

SuN4o_F
08-14-2007, 14:23
lubov li be da q opishesh ... izob6to ne q obi4ash ... 4ukai tam tazi deto te kefi i zareji segasgnata ti priqtelka.. kakvo q ma4ish samo.. za6to si s neq kato ne te kefi na max?

08-14-2007, 14:29
Изчукай я, изпразни й се в устата и да не ти пука кво ще стане. :wink:

ку-ку
08-14-2007, 19:44
ехххххх ка па искате сичко дето не е ваше бе...

helen4ee
08-15-2007, 06:44
jalka istoriq

08-16-2007, 16:41
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но :( тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;(

assd
08-16-2007, 16:43
е па чукай ги и двете до припадък, пъ после пий едно джони за тонус, и пак :lol:

~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 16:44
май не я обичаш тая твойта приятелка.е и аз ако бях с някое момче което не обичам/което е недопустимо/и срещна друг по готин щях да тръгна с него.ама ако го обичам никога няма да го направя тва

lamzzzercho
08-16-2007, 16:50
стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си :lol:

KiFy
08-16-2007, 17:40
стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си :lol:

Да, нали? Как ще я ообича и ще се заглежда по друга? Пфуу, невъзможно.. да я обичаш значи да си отдаден само на нея (във всяка област става на въпрос :lol: ).. та представата ти за обич не знам каква е, но е погрешна явно.

koalka
08-16-2007, 19:02
Раздели се с приятелката ти, нали не те възбужда?И не ми разправяй, че я обичаш. :wink:

Leksi23
08-16-2007, 19:10
Да ти имам и представата за обич. Ако толкова искаш да си с другата, поне се раздели с приятелката си.
На същото мнение!
П.С. ИДЕОТ, хем с таз, хем с оназ, не става тъй,кат разбере приятелката ти ще ти вгорчи животеца :smt011

DIVINE_TIME
08-16-2007, 19:34
Според мен няма смисъл да си с момиче,което не ти харесва. Не казвам,че момичето не е свястно и така нататък,но щом не те възбужда просто се разделете! Тя може би мисли,че нещата вървят добре,а явно не е така. Както доста пъти съм казвала - не е хубаво да се живее в лъжа! И не, ти не обичаш приятелката си,просто си привързан към нев - още една причина да се разделите! Така ти ще си с Катя,която харесваш,а настоящата ти приятелка пък ще намери момче,което да харесва нея!

Ivanna99
08-16-2007, 20:29
:!: Moga li da dobavq,che ti si svinq :smt019 Kak moje da tvurdish-NE,ti napravo ni garantirash,che obichash priqtelkata si,a v sushtoto vreme ni obqsnqvash kak v legloto,dokato si s momicheto izrekul imeto na"katq",kak kogato se setish za onazi se nadurvqsh i tn...Ti na tova lubov kum gajeto si li mu vikash ](*,) Da ne govorim,che taka kato slusham ne momicheto ti e vinovno,che ne te privlicha,ami tova,che ti si ot teq deto gledat samo v chujdodo!Ti opredleno ne zaslujavash priqtelkata si i nikak ne i zavijdam ako produlji s teb ili oshte po-zle ako tq te obicha ISTINSKI!!!

† “~ALpHa d0g~” †
08-16-2007, 20:36

Абе бате......Ти си уникалн0 зле....0т 3 месеца и мн0у я 0би4аш, ма друга те дърви.... #-o Ак0 я 0би4аш т0лку мн0у, едва ли д0ри би п0мислил за друга, пък да не г0в0рим да те дърви....На4и или не я 0би4аш или нешу ви куца във връзката....Ак0 мислиш, 4е тая путка е п0-яка и ше и се кефиш п0е4е, раздели се с другата, ш0т така сам0 си играеш с нея и ше я нараниш мн0у, а ак0 наистина я 0би4аш, не би искал тфа да стане....А ак0 т0лку я 0би4аш, избий си 0т главата тая дървещата путка и си се кефи на тв0йта си....Макар, 4е не вярвам т0лку да 0би4аш гаджет0 си, и да казваш други имена д0кат0 я 4укаш...Не се връзва

naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 20:40
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но :( тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;(

Айде, айде.. Две дини ще носиш под една мишница.. и се пише Онази... Как може да има хора, които да правят толкова малоумни грешки????! Не мога да разбера, честно.

08-16-2007, 20:45
въпроса е, че изпитвам само физическо привличане към "катя" не казвам, че приятелката ми е грозна,но просто катя ме привлича мн физи4ески :( и се оказах да изневврявам на гаджето ми, защото усъзнах че найстина бих я наранил заради едно ебане... : ) мерси за съветите :)

50cent
08-16-2007, 20:46
ebi se spriqtelkata si i si predstavqi drugata macka ili puk zareji priqtelkata si i se ebi s taq ili puk se ebi i sdvete ili puk ne se ebi ili puk samo s priqtelkata ama ti preporu4vam da ne pravi6 ni6to 6tot nakraq 6te ostane6 bez nikoi do sebesi nqma koi da te podkrepi navsi4koto otgore 6te si ostane6 i na ru4na

Golfadjiq
08-16-2007, 20:50

Айде, айде.. Две дини ще носиш под една мишница.. и се пише Онази... Как може да има хора, които да правят толкова малоумни грешки????! Не мога да разбера, честно.
И аз ! Както е казал народа: от два стола, та на земята! [-( [-(

08-16-2007, 22:33
Удри у кифлата и се не бой ве

fantasigirl
08-16-2007, 22:36
Ako durji6 na priqtelkata si ne se zaka4ai s tova momi4e.Ako naistina obi4a6 priqtelkata si i iska6 da si s neq 6te prevuzmogne6 fizi4eskoto privli4ane...

nofi
08-16-2007, 22:43
abe ako ti kajem "ebi q!" i ti go napravi6 nqma li da ni obvinqva6 posle v tema ozaglavena "izneverih i"? ne si malak predpolagam, taka 4e sam si re6avai! ](*,)

swords1010
08-17-2007, 00:49
... много я обичам...
За малко да повярвам. :?
Ами сам прецени на коя държиш повече. :wink:

F
08-17-2007, 07:16
vse pove4e se ybejdavam 4e vsi4ki mom4eta sa ednakvi i hodqt s edno momi4e za da q iz4ukat i posle da se hvalqt s tova.ako naistina obi4a6 priqtelkata si ne i pravi nomera, za6tot ako razbere kakvo iska6 da napravi6 povqrvai 6te se po4uvstva mn zle.Spored men ne go pravi za6toto posle moje i da sujalqva6

Ivanna99
08-17-2007, 11:26
ne e taka,ne vsichki sa ednakvi,no tozi opredeleno e,kakto veche se izrazih"svinq"!!! [-X

Ivanna99
08-17-2007, 11:30
"много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче..."Mnogo q obicham,no....to kakvo poveche ot postovete po-gore moga da kaja az!Em,pich,nqma kvo drugo da dobavq osven,che opredeleno trqbva da govorish s priqtelkata si i da i kajesh vsichko tova,koeto kaza na nas-tq sama shte vzeme reshenieto nqma da ima nujda da si ti :wink:

InLovE_91_f
08-17-2007, 11:45
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но :( тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;( Ако я обичаше истински нямаше да искаш да си с друга. Явно приятелката ти е дала жсичко от себе си по това което пишеш. Остави горкото момиче на мира по рано, защото ако вече се е приварзала кам теб много ще ч нараниш каквото и да направиш :smt013 :smt011 та по-добре по-рано, от колкото твърде късно :smt066

ChRiSTiaNo_07
08-17-2007, 12:26
Значи не обичаш приятелката си достатъчно,щом друга те възбужда и искаш секс с нея :?

BaByLisS
08-17-2007, 13:30

Съгласна!

Мe 2 :x

deni4kata333
08-17-2007, 13:39

Съгласна! Не съм съгласен с вас момичета!
Пич, ако твоята пичка не се ебе и е задръстена я зарязвай и се еби с п****та ;] или пък ходи с двете и гледай да не те фанат... :smt017

skъсай с гаджето и чукай кучката :smt016

CuRly_Doll
08-17-2007, 13:44
... много я обичам...
За малко да повярвам. :?
Ами сам прецени на коя държиш повече. :wink:
da e i az 6tqh da se hvana :smt005 .....obi4al q...emi kato q obi4a6 tolkova ot de tva jelanie da se 4uka6 s dryga,a :?: :?:
mnogooo e obi4a6.......li4i si :smt012

po temata
08-18-2007, 17:45
abe vie ste mn zle be kvo kato ima fizi4esko privli4ane kym druga ne ozna4ava 4e ne obi4apriqtelkata si...prosto tva e himiq i druga po seksi go e vyzbudila.... pi4 moq syvet e znam kak e izpitval sym go no ne izneverih na frendkata i sled vreme zabravih tazi drugata i dosega sym s moqta fr :) hodim ot godina i 6 meseca :) nedei po dobre

08-18-2007, 18:47
Батка, моногамията е илюзия. Бъди реалист. 8)