View Full Version : Какво да правя ?
Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...
Защо ли останах с мнението, че не държиш на приятелката си?..
KimBerLy1912
08-14-2007, 07:37
Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмни :smt067
Защото тоя е пълен галош.....Горкото момиче...което без никъф повод наричаш "своя приятелка"...Да ти кажа най-добре се гръмни :smt067
Съгласна!
marina star
08-14-2007, 07:40
Съгласна!
i az podkrepqm :smt019
*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:41
Съгласна! Не съм съгласен с вас момичета!
Пич, ако твоята пичка не се ебе и е задръстена я зарязвай и се еби с путката ;] или пък ходи с двете и гледай да не те фанат... :smt017
Съгласна!
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013
*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:47
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013 [/b][/color]Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013 [/b][/color]Ти май нещо завиждаш ааа, че мацката е толкова яка и го дърви на макс...тебе ко те ебе.
Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..
Съгласна!
Или да освободи горкото момиче (така и така няма нужда от такъв като него, ще си намери по-добър) и да ходи при оная дет го вдървява.. егати тъпака :smt013
ЕЕЕЕЕЕ разчекнахте го човека!!!
Както и да е!!! Пич и аз останах с впечатлението, че си мислиш повече за другата мацка...ако е така няма смисал да мъчиш старото си гадже...разделете се...така и тя ще си намери някои който я харесва и уважава повече от тебе, и ти ще тръгнеш с мадамата дето повече те кефи.
*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:51
Хаха.. да завиждам? Аз съм над тези неща, първо и второ изразявам мнение, не че ме ебе..Браво. Уважавам момичета като тебе. :-({|= :)
:lol: :lol: Браво на тебе :smt016
Себе си...
08-14-2007, 08:00
Здравейте. Имам приятелка от 3 месеца много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче...много е секси...възбужда ме много повече от приятелката ми, но висчко е така без чувства искам да я изчукам...и тя иска..., но и не иска само чукане, иска и нещо по сложно...и ако я исчукам и не тръгна с нея...ще каже на приятелкаат ми...какво да правя знам, че не е редно да спя с нея, но просто само като си помисля за стахотното и тяло изтръпвам и се надървям...
Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа
glezan4e
08-14-2007, 08:05
Правилно те съветват ... Има ли смисъл да си все още заедно с това момиче , след като цялото ти съзнание е заето с друго ? Не я наранявай като я мъчиш с мълчанието си и желанията ти , в който не е включена . Просто я остави да си потърси щастието , а ти виж как ще се развият нещата с другата , която е обект на ... буквално на оная ти работа[/quote]
mnogo dobre kazano \:D/ =D> =D> =D>
alkobalko
08-14-2007, 10:51
Да ти имам и представата за обич. Ако толкова искаш да си с другата, поне се раздели с приятелката си.
пич хвърли монета, избери едната а другата я прати на мен :wink:
lubov li be da q opishesh ... izob6to ne q obi4ash ... 4ukai tam tazi deto te kefi i zareji segasgnata ti priqtelka.. kakvo q ma4ish samo.. za6to si s neq kato ne te kefi na max?
Изчукай я, изпразни й се в устата и да не ти пука кво ще стане. :wink:
ехххххх ка па искате сичко дето не е ваше бе...
helen4ee
08-15-2007, 06:44
jalka istoriq
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но :( тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;(
е па чукай ги и двете до припадък, пъ после пий едно джони за тонус, и пак :lol:
~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 16:44
май не я обичаш тая твойта приятелка.е и аз ако бях с някое момче което не обичам/което е недопустимо/и срещна друг по готин щях да тръгна с него.ама ако го обичам никога няма да го направя тва
lamzzzercho
08-16-2007, 16:50
стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си :lol:
стана много забавно като каза пича,че обича приятелката си :lol:
Да, нали? Как ще я ообича и ще се заглежда по друга? Пфуу, невъзможно.. да я обичаш значи да си отдаден само на нея (във всяка област става на въпрос :lol: ).. та представата ти за обич не знам каква е, но е погрешна явно.
Раздели се с приятелката ти, нали не те възбужда?И не ми разправяй, че я обичаш. :wink:
Да ти имам и представата за обич. Ако толкова искаш да си с другата, поне се раздели с приятелката си.
На същото мнение!
П.С. ИДЕОТ, хем с таз, хем с оназ, не става тъй,кат разбере приятелката ти ще ти вгорчи животеца :smt011
DIVINE_TIME
08-16-2007, 19:34
Според мен няма смисъл да си с момиче,което не ти харесва. Не казвам,че момичето не е свястно и така нататък,но щом не те възбужда просто се разделете! Тя може би мисли,че нещата вървят добре,а явно не е така. Както доста пъти съм казвала - не е хубаво да се живее в лъжа! И не, ти не обичаш приятелката си,просто си привързан към нев - още една причина да се разделите! Така ти ще си с Катя,която харесваш,а настоящата ти приятелка пък ще намери момче,което да харесва нея!
Ivanna99
08-16-2007, 20:29
:!: Moga li da dobavq,che ti si svinq :smt019 Kak moje da tvurdish-NE,ti napravo ni garantirash,che obichash priqtelkata si,a v sushtoto vreme ni obqsnqvash kak v legloto,dokato si s momicheto izrekul imeto na"katq",kak kogato se setish za onazi se nadurvqsh i tn...Ti na tova lubov kum gajeto si li mu vikash ](*,) Da ne govorim,che taka kato slusham ne momicheto ti e vinovno,che ne te privlicha,ami tova,che ti si ot teq deto gledat samo v chujdodo!Ti opredleno ne zaslujavash priqtelkata si i nikak ne i zavijdam ako produlji s teb ili oshte po-zle ako tq te obicha ISTINSKI!!!
† “~ALpHa d0g~” †
08-16-2007, 20:36
Абе бате......Ти си уникалн0 зле....0т 3 месеца и мн0у я 0би4аш, ма друга те дърви.... #-o Ак0 я 0би4аш т0лку мн0у, едва ли д0ри би п0мислил за друга, пък да не г0в0рим да те дърви....На4и или не я 0би4аш или нешу ви куца във връзката....Ак0 мислиш, 4е тая путка е п0-яка и ше и се кефиш п0е4е, раздели се с другата, ш0т така сам0 си играеш с нея и ше я нараниш мн0у, а ак0 наистина я 0би4аш, не би искал тфа да стане....А ак0 т0лку я 0би4аш, избий си 0т главата тая дървещата путка и си се кефи на тв0йта си....Макар, 4е не вярвам т0лку да 0би4аш гаджет0 си, и да казваш други имена д0кат0 я 4укаш...Не се връзва
naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 20:40
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но :( тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;(
Айде, айде.. Две дини ще носиш под една мишница.. и се пише Онази... Как може да има хора, които да правят толкова малоумни грешки????! Не мога да разбера, честно.
въпроса е, че изпитвам само физическо привличане към "катя" не казвам, че приятелката ми е грозна,но просто катя ме привлича мн физи4ески :( и се оказах да изневврявам на гаджето ми, защото усъзнах че найстина бих я наранил заради едно ебане... : ) мерси за съветите :)
ebi se spriqtelkata si i si predstavqi drugata macka ili puk zareji priqtelkata si i se ebi s taq ili puk se ebi i sdvete ili puk ne se ebi ili puk samo s priqtelkata ama ti preporu4vam da ne pravi6 ni6to 6tot nakraq 6te ostane6 bez nikoi do sebesi nqma koi da te podkrepi navsi4koto otgore 6te si ostane6 i na ru4na
Golfadjiq
08-16-2007, 20:50
Айде, айде.. Две дини ще носиш под една мишница.. и се пише Онази... Как може да има хора, които да правят толкова малоумни грешки????! Не мога да разбера, честно.
И аз ! Както е казал народа: от два стола, та на земята! [-( [-(
Удри у кифлата и се не бой ве
fantasigirl
08-16-2007, 22:36
Ako durji6 na priqtelkata si ne se zaka4ai s tova momi4e.Ako naistina obi4a6 priqtelkata si i iska6 da si s neq 6te prevuzmogne6 fizi4eskoto privli4ane...
abe ako ti kajem "ebi q!" i ti go napravi6 nqma li da ni obvinqva6 posle v tema ozaglavena "izneverih i"? ne si malak predpolagam, taka 4e sam si re6avai! ](*,)
swords1010
08-17-2007, 00:49
... много я обичам...
За малко да повярвам. :?
Ами сам прецени на коя държиш повече. :wink:
vse pove4e se ybejdavam 4e vsi4ki mom4eta sa ednakvi i hodqt s edno momi4e za da q iz4ukat i posle da se hvalqt s tova.ako naistina obi4a6 priqtelkata si ne i pravi nomera, za6tot ako razbere kakvo iska6 da napravi6 povqrvai 6te se po4uvstva mn zle.Spored men ne go pravi za6toto posle moje i da sujalqva6
Ivanna99
08-17-2007, 11:26
ne e taka,ne vsichki sa ednakvi,no tozi opredeleno e,kakto veche se izrazih"svinq"!!! [-X
Ivanna99
08-17-2007, 11:30
"много я обичам..., но скоро се запознах с едно момиче..."Mnogo q obicham,no....to kakvo poveche ot postovete po-gore moga da kaja az!Em,pich,nqma kvo drugo da dobavq osven,che opredeleno trqbva da govorish s priqtelkata si i da i kajesh vsichko tova,koeto kaza na nas-tq sama shte vzeme reshenieto nqma da ima nujda da si ti :wink:
InLovE_91_f
08-17-2007, 11:45
Ами въпроса е, че искам да бъда със старата си приятелка, но :( тя просто де да знам явно не дава всичо от себе си и не бих я зарязал заради това ОБИЧАМ Я просто тази е мн секси и като се сетя за нея...излудявам като правихме секс с приятелката ми изрекох името на унази (Катя) и тя май не забеляза.... ;( Ако я обичаше истински нямаше да искаш да си с друга. Явно приятелката ти е дала жсичко от себе си по това което пишеш. Остави горкото момиче на мира по рано, защото ако вече се е приварзала кам теб много ще ч нараниш каквото и да направиш :smt013 :smt011 та по-добре по-рано, от колкото твърде късно :smt066
ChRiSTiaNo_07
08-17-2007, 12:26
Значи не обичаш приятелката си достатъчно,щом друга те възбужда и искаш секс с нея :?
BaByLisS
08-17-2007, 13:30
Съгласна!
Мe 2 :x
deni4kata333
08-17-2007, 13:39
Съгласна! Не съм съгласен с вас момичета!
Пич, ако твоята пичка не се ебе и е задръстена я зарязвай и се еби с п****та ;] или пък ходи с двете и гледай да не те фанат... :smt017
skъсай с гаджето и чукай кучката :smt016
CuRly_Doll
08-17-2007, 13:44
... много я обичам...
За малко да повярвам. :?
Ами сам прецени на коя държиш повече. :wink:
da e i az 6tqh da se hvana :smt005 .....obi4al q...emi kato q obi4a6 tolkova ot de tva jelanie da se 4uka6 s dryga,a :?: :?:
mnogooo e obi4a6.......li4i si :smt012
po temata
08-18-2007, 17:45
abe vie ste mn zle be kvo kato ima fizi4esko privli4ane kym druga ne ozna4ava 4e ne obi4apriqtelkata si...prosto tva e himiq i druga po seksi go e vyzbudila.... pi4 moq syvet e znam kak e izpitval sym go no ne izneverih na frendkata i sled vreme zabravih tazi drugata i dosega sym s moqta fr :) hodim ot godina i 6 meseca :) nedei po dobre
Батка, моногамията е илюзия. Бъди реалист. 8)