Влез

View Full Version : МНОГО ме изнервя

08-14-2007, 17:43
s priqtelq mi hodim ot 5 meseca.. obi4ame se,oba4e toi postoqnno otlaga izlizaniqta ni... t.e vseki den se vijdame no az go 4akam po 3 4asa da se opravq .. cql den sedq i 4akam da doide ve4erta i da se vidim, a toi se pribira ot work i 3 4asa se kape i qde... men tova me iznervq super mnogo vse edno iska da se vijdame za po malko i otlaga ... razberem se daden 4as i toi mi se obadi i ;aide sled 20 min... aide sled 4as i az se saglsqva i sedq i 4akam.. nagrimirana oblekla se..sedq i ciklq v edna to4ka.. kogato izleznem sam iznervena ot cqloto tova 4akane dori i sex ne mi se pravi kato se setq ..saveti?

lamzzzercho
08-14-2007, 17:45
е кви съвети искаш! Кажи му просто

08-14-2007, 17:46
е кви съвети искаш! Кажи му просто
kazvam mu i toi ni6to... ne bil toi vinoven

lamzzzercho
08-14-2007, 17:47
в този случай кажи да прави компромис и да се справя по-бързо с работата иначе няма смисал щом се виждате за по малко

08-14-2007, 17:52
ОО ми размрънкай му се малко! Аз така правя като съм недоволна от нещо казвам си защото ако си мълча и ми се насъбира и по-зле... Кажи му,че разбираш че е изморен от работа и изка да си почине и ала бала ,ама се дразниш когато всеки път отлага срещите ви. Обясни мъ,че така имате по-малко време на разположение и не искаш скандали а просто да си повече време с него ии така неможе все да го чакаш. Гадно е и те разбирам, а ако той не прояви разбиране като му кажеш така нормално и се отнесе несериозно значи му е все едно и трябва сериозно да помислиш за врузката ви..

08-14-2007, 17:52
vaprosa e tam 4e toi nqma nikakva rabota v tqh... samo da se izkape i naqde ,tova me drazni ..izlizame v 9 v 10 ve4e mu e studeno ili mu se spi 6toto e na work drugiq den i ...a be nqmam dumi

littlestar
08-14-2007, 17:54
ООо миличка и аз имам същия проблем.Размрънкай му се малко или просто не го търси известно време,остави го той сам да ти тича след дупето не ти след неговото :wink:

alkobalko
08-14-2007, 18:33
Говори с него.

Jaden
08-14-2007, 18:36
s priqtelq mi hodim ot 5 meseca.. obi4ame se,oba4e toi postoqnno otlaga izlizaniqta ni... t.e vseki den se vijdame no az go 4akam po 3 4asa da se opravq .. cql den sedq i 4akam da doide ve4erta i da se vidim, a toi se pribira ot work i 3 4asa se kape i qde... men tova me iznervq super mnogo vse edno iska da se vijdame za po malko i otlaga ... razberem se daden 4as i toi mi se obadi i ;aide sled 20 min... aide sled 4as i az se saglsqva i sedq i 4akam.. nagrimirana oblekla se..sedq i ciklq v edna to4ka.. kogato izleznem sam iznervena ot cqloto tova 4akane dori i sex ne mi se pravi kato se setq ..saveti?

Аман от тъпунгерки.Щом постъпва така с теб или не те уважава или е изключително прост.Кажи му и ако продължава да прилага номера на китайката ,го разкарай!!!

lunnoto_momi4e
08-14-2007, 19:19
Просто не го търси известно време.Ако държи на теб ще те потърси,а ако не те потърси,значи не е имало никъв смисъл да си губиш времето с него

sImPaTqGaTa
08-14-2007, 19:48
Говори с него,но първо се замисли дали не го прави нарочно и просто да не иска да бъде с теб.

free_spirit
08-14-2007, 20:11
Боже-човека просто е уморен и иска да си вземе един душ,щото сигурно смърди на тигър след работа :D ,или да се навечеря-абсолютно нормално е да иска малко лично пространство след работа - не може веднага да тича след теб,с моя приятел сме по същия начин-когато единия е уморен след работа и иска 20 минути повече да се съвземе другия се съобразява....или разредете малко вижданията си - но не му се сърди за тия работи-и ти като тръгнеш да работиш ще видиш кво е... :!:

pavkata91
08-14-2007, 20:14
връзваш му и ти тенекия бе ](*,) ](*,) ](*,)

Плякам Майки
08-14-2007, 20:17
Боже-човека просто е уморен и иска да си вземе един душ,щото сигурно смърди на тигър след работа :D ,или да се навечеря-абсолютно нормално е да иска малко лично пространство след работа - не може веднага да тича след теб,с моя приятел сме по същия начин-когато единия е уморен след работа и иска 20 минути повече да се съвземе другия се съобразява....или разредете малко вижданията си - но не му се сърди за тия работи-и ти като тръгнеш да работиш ще видиш кво е... :!:

Мама и дебем. Тя не разбира нищо и за това. Сигурно е с памперс още, и дойката и бърше гъзо. :smt005

minava6t 4i4ko :)
08-14-2007, 20:24
:? суровата истина

free_spirit
08-14-2007, 20:25

Мама и дебем. Тя не разбира нищо и за това. Сигурно е с памперс още, и дойката и бърше гъзо. :smt005

само не разбрах кой точно псуваш.... :roll:

08-14-2007, 20:34
oh lele... davam mu vreme..4as dva.. i ideqta mi e da izleznem po-rano i da se priberem po-rano za da si nqmam problem s na6te.. no toi s tiq 3 4 4asa... i kato sam 4akala cql den ne me pitai...

free_spirit
08-14-2007, 20:48
Еми на човека може да не му се излиза всяка вечер-виждайте се през 2-3 дена,така може да му живне ентусиазма,ако не-и вече наистина си проличи ,че те избягва постави въпроса ребром-иска или не иска да сте заедно,но мъжете обикновено са първосигнални и ако не иска да излиза с теб няма да го направи и след 8 часа...така че според мен не е вложен толкова дълбок умисъл в постъпките му,но вземи поговори с него сериозно,защото аз ти давам примери от моята връзка и от моите впечатления-в крайна сметка тука не хвърляме боб,за да гадаем и не можем да ти кажем какво точно да направиш...

08-15-2007, 12:46
Хахахаха,

Мацко хвани поработи някой друг месец, после си обвинявай мъжа, че иска да си почива. То се едно по цял ден не кибичиш по кафетата, ами и вечер. Уморително е цял ден да клюкаш с приятелки и много успокоително излизането с приятеля, след като той се е трепал цял ден за тебе. А на всичкото отгоре се опитай и да му мрънкаш за това.

Аз бих те зашлевила, понеже си малка егоистична фръцла.

kindergarden
08-15-2007, 13:08
а ти на колко си защото от всичко това си мисля че сте поредната двойка с поне 5-6 години разлика където момичето е под 16 и не разбира какво е човек да се прибира изморен от работа където е бачкал като луд за да се издържа но може и да греша ако е така проявете малко разбиране един към друг както и той към теб така и ти към него

тъп
08-15-2007, 19:45
Ще го накараш той да те чака. Няма да го оставяш да ти се качи на главата. Стоиш си и като ти отложи с час, ти ще закъснееш с 20 мин. и готово. Или ще го накараш да дойде да те вземе и чак като дойде, тогава ще се обличаш.

DIVINE_TIME
08-15-2007, 19:55
Като започнеш да ходиш на работа,може и да го разбереш!

08-15-2007, 20:47
vaprosa e tam 4e rabotata mu ne e izmoritelna... raboti 1 4as i cql den se ka6ira po kafetata..

bobka
08-15-2007, 20:59
ОО ми размрънкай му се малко! Аз така правя като съм недоволна от нещо казвам си защото ако си мълча и ми се насъбира и по-зле... Кажи му,че разбираш че е изморен от работа и изка да си почине и ала бала ,ама се дразниш когато всеки път отлага срещите ви. Обясни мъ,че така имате по-малко време на разположение и не искаш скандали а просто да си повече време с него ии така неможе все да го чакаш. Гадно е и те разбирам, а ако той не прояви разбиране като му кажеш така нормално и се отнесе несериозно значи му е все едно и трябва сериозно да помислиш за врузката ви..
dobur suvet!

naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 05:29
С неговите камъни - по неговата глава. Почни и ти да му звънкаш, че не си готова... Отлагай срещите.. Направи се малко на недостъпна.. А той и копче не може да ти каже, тъй като той ги е правил същите простотии. Помага! От личен опит го зная. Лошото е, че при такива хора, трябва ножа да опре до кокала за да се усетят.

08-16-2007, 06:19
ООо миличка и аз имам същия проблем.Размрънкай му се малко или просто не го търси известно време,остави го той сам да ти тича след дупето не ти след неговото :wink:

+1

sinful`girl
08-16-2007, 08:49
Поговори с него и му кажи как седиш и го чакаш като пълният идиот и че не е много приятно. Ако продължи му направи същият номер на него да види как се чувстваш. А повярвай ми,ако накараш едно момче да чака така многоооо ще се изнерви и ще осъзнае вината си ;) :) Успех :)

mimi7373
08-16-2007, 09:05
Защо трябва да му мрънкаш или да се правиш на недостъпна това е напълно грешно.Така 1во искам да ти кажа че и аз съдя по моята връзка :) и се надявам да ти помогна.Та значи аз съм на 15 а гаджето ми е на 21 та Тои е студент и сега през ваканцията ходеше на работа малко защото се пак е на 21 грозно е техните още да го хранят и се претрепваше от работа.Работеше от 8 до 5 и работеше като обш работник за по 12 лв. на ден.Цял ден на слънцето дори нямаше къде да се скрият от слунцето.Та значи мисълта ми беше че той идва с кола да те вземе по4ти 100 % съм сигурна + това те черпи винаги нали все пак е мъжа в връзката и така е редно + той те изпраща до вас не вервам ти него да изпращаш.... все пак трябва да има малко време и за сербе си да се оправи да обърне внимание на семеиството си и просто не трябва да му се сърдиш,защото не е лесно да се рабпти (не че съм работтила но преценявам по умората на гаджето ми) та миличка не му се сърди просто оговори с него и се разбрете да ти казва наистина някакв точен час ис едл това ако иска може да те взима и по рано :) хаиде късмет дано се оправите

tX not so dead.
08-16-2007, 09:10
Така, така...
Очевидно в темата пишат трима-четирима здраво мислещи и 20 пишлемета.
Аз съм на работа всеки ден и знам какво е да се прибереш смачкан и колко е хубаво да полегнеш за час-два.
Така де, аз съм някакъв дъртак, на който мама и тати отдавна не му носят и снасят. За разлика от авторката на темата и себеподобните й писали тук...

На тия дето веднага вадят бабините номера с "не го търси, нека той тича след теб" ... ей, шшшш... ало ?! Вий да нямате златни путки бе ? Как ги обичам тия само... "Аз съм невероятна, затова всички трябва да ми угаждат", я си таковайте майките, а ? Жени бол. Тъпи путки има навсякъде.
Опитвали са да ми правят тоя номер и при всичките техни опити са завършвали със шута в гъза и кой от къде е.

Аман от лигли в днешно време ...

50cent
08-16-2007, 09:15
kaji mu 4e ako ne mu e priqtno da se vijdate da ne se vijdate i tva e toi ako kaje dobre 6te otdelq vreme ok ama ako kaje nemoje napravi si smetka 6to za pedal e

sinful`girl
08-16-2007, 09:22
Така, така...
Аз съм на работа всеки ден и знам какво е да се прибереш смачкан и колко е хубаво да полегнеш за час-два.
Така де, аз съм някакъв дъртак, на който мама и тати отдавна не му носят и снасят. За разлика от авторката на темата и себеподобните й писали тук...

На тия дето веднага вадят бабините номера с "не го търси, нека той тича след теб" ... ей, шшшш... ало ?! Вий да нямате златни путки бе ? Как ги обичам тия само... "Аз съм невероятна, затова всички трябва да ми угаждат", я си таковайте майките, а ? Жени бол. Тъпи путки има навсякъде.
Опитвали са да ми правят тоя номер и при всичките техни опити са завършвали със шута в гъза и кой от къде е.

Виж сега .... може да съм едно от "20-те пишлемета" пишещи тук,но ще ти кажа само едно. Аз също съм бачкала,но винаги съм намирала време да се видя с приятелят ми. Въпросът тук е не,че момчето не иска да се вижда с нея,защото е уморено,ами защото той отлага срещите с часове. Не знам дали ти се е случвало да се нагласиш,оправиш и да ти званне телефона и да ти кажат след 1 час ще се видим. Ако не ти се е случвало,ще ти кажа,че през този един час ти си съсипваш нервите. Ако момчето й каже,"искам да си почина затова примерно ще излезем след 5 4аса,а не след 2 както сме се разбрали " ок тогава не виждам къде е проблема,но да й го каже това 15 мин преди срещата е малко тегаво ..... И нз за какви лигли говориш като това е просто отношение между двама души. Ако на човек му пука за другия ще се замисли,че дори и да е много изморен,все ще намери време да се види с човекът,когото обича, не вси1ки сме егоисти и мислим само за себе си ;) :)

Impressive
08-16-2007, 09:25

Евала пич :smt023

tX not so dead.
08-16-2007, 09:34
Виж сега .... може да съм едно от "20-те пишлемета" пишещи тук,но ще ти кажа само едно.
Дали ще е само едно ?

Аз също съм бачкала,но винаги съм намирала време да се видя с приятелят ми.
Не видях в темата да се споменава за това, че пича НЕ ИСКА да се вижда с нея ?!

Въпросът тук е не,че момчето не иска да се вижда с нея,защото е уморено,ами защото той отлага срещите с часове. Не знам дали ти се е случвало да се нагласиш,оправиш и да ти званне телефона и да ти кажат след 1 час ще се видим. Ако не ти се е случвало,ще ти кажа,че през този един час ти си съсипваш нервите.
Ми случвало ми се е. Не е болка за умиране...
Чак пък да си късам нервите... хайде стига с тия емо драми ? Имам храна в хладилника и покрив над главата си... не виждам причина да си късам нервите, освен ако не съм някоя лигла, дето още не е видяла какво са проблеми. Естествено.

Ако момчето й каже,"искам да си почина затова примерно ще излезем след 5 4аса,а не след 2 както сме се разбрали " ок тогава не виждам къде е проблема,но да й го каже това 15 мин преди срещата е малко тегаво .....
Готов съм да се обзаложа, че момиченцето, чиято тема коментираме в момента преувеличава. И то много.

И нз за какви лигли говориш като това е просто отношение между двама души. Ако на човек му пука за другия ще се замисли,че дори и да е много изморен,все ще намери време да се види с човекът,когото обича, не вси1ки сме егоисти и мислим само за себе си ;) :)
Да така е. За това веднага след работа приятелката ми пристига вкъщи и така до сутринта когато отново съм на работа. Хем лежиш, хем жената е до теб. Очевидно има и други начини, а ?

08-16-2007, 09:40
tX not so dead. kazah ti 4e toi raboti po 1 4as na den.. ostanaloto vreme se motae po kafetata... toi otlaga sre6tite ni ne za6toto e izmoren a za6toto se motae ... gleda filmi {koeto az razbiram sled dni , a poprincip moje zaedno da go napravim} ili pak igrae na igri a na men kazva 4e qde ili se kape .. ne e li glupavo? da mi kaje istinata pone.... a sre6tite otlaga 5 min predi da sam izleznala .. ne idva da me vzeme s kola a se sre6tame ... v tqh ne moga da hodq vseki den sled rabotata po prostata pri4ina 4e jivee s tehnite i e shit vsqka ve4er da se zatvarqme {qsno e maika mu kakvo si misli , a sled tova me gleda nakrivo}...

ivon
08-16-2007, 09:41

=D>

mimi7373
08-16-2007, 09:47
tX not so dead. kazah ti 4e toi raboti po 1 4as na den.. ostanaloto vreme se motae po kafetata... toi otlaga sre6tite ni ne za6toto e izmoren a za6toto se motae ... gleda filmi {koeto az razbiram sled dni , a poprincip moje zaedno da go napravim} ili pak igrae na igri a na men kazva 4e qde ili se kape .. ne e li glupavo? da mi kaje istinata pone.... a sre6tite otlaga 5 min predi da sam izleznala .. ne idva da me vzeme s kola a se sre6tame ... v tqh ne moga da hodq vseki den sled rabotata po prostata pri4ina 4e jivee s tehnite i e shit vsqka ve4er da se zatvarqme {qsno e maika mu kakvo si misli , a sled tova me gleda nakrivo}...
извиняваи ами тогава след като работи 1 час тогава какво ?!? нещо тука не е ккато трябва как така се виждате само ве4ерта кам 10 нещо не ми е ясно осоено или ти лъжеш че работи само 1 4ас или си гзаблудена ако наистина е така и ти не го виждаш никъде в града през останалото време според мене момчето не работи само 1 4ас..... нз тои все пак не те ли вика когато излиза на кафе ???

sinful`girl
08-16-2007, 09:48
tX not so dead. kazah ti 4e toi raboti po 1 4as na den.. ostanaloto vreme se motae po kafetata... toi otlaga sre6tite ni ne za6toto e izmoren a za6toto se motae ... gleda filmi

tX so dead мисля,че въпросът по темата е приключен...Не става въпрос кой колко е изморен,а липсата на желание и това размотаване на момичето всеки ден. Ако се случи веднъж,два пъти ок,но всеки ден е малко прекалено. Да,верно е че щом човек има покрив над главата си и храна,всичко е наред,но понякога има неща,които карат сърцето ти да трепва и тогава не мислиш колко си щастлив,защото имаш материални неща,за мислиш за това колко си нещастен,защото човекът,на когото държиш му е все тая дали ще се видите ;)

Другото,което каза е,че жени има БОЛ. Още не си се влюбил и не си разбрал,че когато има САМО ЕДНА,ЕДИНСТВЕНА жена за тебе,тогава няма да й теглиш шута,а ще ходиш след нея като някое кученце ;) :)

tX not so dead.
08-16-2007, 09:49
Къде я тая работа за по 1 час и после кафета ?
А щом е по кафетата, теб кой те спира да отидеш при него или още не те пускат на кафета ?

Има една българска поговорка която гласи -- "На чуждия гръб и 100 тояги са малко."
Аз работя в офис с климатик и по цял ден седя на един стол пред един компютър. Повечето хора реагират като теб "много си се преработил, по цял ден седиш...", но пропускат факта, че след работа не виждам нищо на 3 метра пред мен и главата ме наболява. Тъй че...

=D>
Кво пляскаш па и ти бе, дърво ? След жена и трамвай не се тича.
В България на всеки мъж се падат по 3 жени, така че ако не е тая -- ще е оная.

08-16-2007, 11:05
TAKAVA mu e rabotata 4e toi gi laje 4e raboti te go lajat 4e mu pla6tat... a otnosno kafetata ne hodq za6toto vav vseki 1 moment moje da go viknat na work.. i 6te e dosta kofti da sam se kontila 1 4as za da hodq na kafe za 15 min { moje i za 5 min da go viknat da svarshi nqkakva rabota no vaprosa e 4e 6te se razdelim}..

Scandalous_lady
08-16-2007, 11:08
Намирах се в същата ситуация и намерих изход-скъсахме.Тогава разбрах смисъла на "Не си губи времето с хора,които не оценяват своето време прекарано с теб" =;

08-16-2007, 11:59
Ами измисли някво наказание за гаджето ти. Например намери си някой да те изчука отзад пред гаджето ти, да видим тогава дали няма да се промени към тебе отношението.

08-16-2007, 14:07
какво да си говорим поредната пикла където по цял ден седи пред монитора и от време на време отива да се види с приятелки и да обсъдят еди кое си момче или кой как се облича а нашия труженик седи и се бъхти за да изкара някой друг лев а ти на всичкото отгоре и не доволстваш :smt018 е те така нема да стане :smt097 позамисли се малко връща се от работа и айдеееееее на вънка а и да оточня едно нещо докато четох коментарите ТИ ИМАШ ВЕЧЕРЕН ЧАС ТИ ИМАШ ВЕЧЕРЕН ЧАС и му държиш сметка епа ти си за разтрел :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt075

08-16-2007, 14:09

както ЪПСУРТ КАЗАВАТ : '' ОЛЕЛЕ МАЙКО'' а ти си с ВЕЧЕРЕН ЧАС

08-16-2007, 17:00
:smt013 АМА ТИ СИ С ВЕЧЕРЕН ЧАС да му се невиди и нахална каквото ще да работи както ще да работи по колкото ще да работи всеки си има право на лично пространство искал да гледа филм епа нека си го гледа защо и ти трябва да си там :smt011 ако ние така ви обграждахме внимание щтяхте да ни заебете на 3-тия ден а ако не го правихм на 1-вия ден епа това се жените :smt017 който ги разбере ще получи нобелова награда и какъвто ще да е той е с книжка което означава че има минимум 18 години А ТИ ИМАШ ВЕЧЕРЕН ЧАС и недоволстваш РАЗТРЕЛ :smt071 :smt068 :smt067

Vip_Kuchka
08-16-2007, 18:12
:? суровата истина da taka e ili hodi v tqh gl tv gu6kaite si se lejete si i az nz kfo i pak 6e si budete zaedno tukmo taka 6e si po4iva i ti 6e si dovolna i toi \:D/

08-16-2007, 20:57
Така, така...

За всички които расъждават по този начин и тези дето ти обясняват,че като работиш ще разбереш мога да им кажа МНОГО ВИ ЗДРАВЕ :smt019
За съжеление сте защото явно не сте имали истинска връзка! Моя приятел работи всеки ден по 8 часа на 2 смени,аз също работя не постоянно но има дни в които седя по 6/8 4аса права защото работата ми е такава. Разбира се случвало се е да сме изморени аз или той или и 2-та и да ре6им да си починем или да отложим срещата за деня,но това не е редовна практика,както се оплаква момичето. Това се случва рядко! Много повече пъти се е случвало аз да сум капнала или той, но няма да спрем да се виждаме за това! Дори и да съм супер изморена знам,че като го видя и се отпусна в прегръдките му ще се почуствам по-добре! Същото се отнася и за него налагало се е направо като свърши работа да излезнем ,защото по-кусно аз няма да мога и дори няма 10 мин да се спре но ще направи тази "жертва" за мен! И това е така защото не сме заедно за да си запълваме просто свободното време, в което не сме изморени! Аз мога да пренебрегна 2 часа сън (разбира се някой път е непосилно) и сум го правила мн пъти,както и моя приятел,за6тото имаме нужда 1 от друг,защото понякога тои ми действа по-добре от съня! Е какво ще се наспя и после ще ми е тъпо че не съм си гушнала слънчицето и ще ми липства и това ще е мн по-гадно от умората! Не говоря само за себе си тои го прави даже по-често защото моята работа не е всеки ден. Не критикуваите момичето,че просто иска да прекара повече време с приятеля си, а той винаги мисли за почивката си! 1 връзка е и КОМПРОМИСИ 1 пут ще си почине и ще излезнат по-кусно дръгия път ще си стегне задника,ако иска да е с нея и ще излезне раничко! Не може все на неговата да става! Не може на нея родителите и да и правят проблем,а на него дса не му пука ! Егоистично е! Няма какво обаче да обеснявам на такива като вас дето така разсъждават,мога само да ви пойелая да изпитате това силно чуство,което да ви накара въпреки умората си да съберете сили заради любимия човек! Да изпитате толкова силна нужда от някой,че да забравите за гадния изтощителен ден и да мечтаете само за прегръдките му!
На авторката искам да кажа,че е в правото си! Не може винаги ти да се съобразяваш с него! Не ги слушаи тези ! И макарче сигърно наистина не работиш и не знаеш какво точно му е имаш право да искаш своето си! не разбира се да го притискаш,ноо и тои понякога да се съобразява с твоето положение. А ако толкова не иска аз винаги съм казвала- ако нямаш време да свършиш нещо добре по-хубаво не го започвай! като е толкова уморен и вечно зает и му се спи и незнам си какво да не си хваща приятелка! Да си почива там и да си седи сам!

crs
08-16-2007, 21:00

Ами незнам...кажи му го както си е..как ще се държи така с теб...ти предполагам не си го заслужила ;)

08-16-2007, 22:03
с риск да се повторя ХОРА ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС а нишия герой е мин. на 18 ина книжка :smt017 нещо ми куца и нкарая недоволна е такива страшно ги обичам обикновенно им задавам един вапрос след който ме зяпат умно но... :smt097 както казва колегата tX not so dead ЖЕНИ БОЛ абе хора ко си говорим повече ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС защо не си хване някой който да е на нейните години и нон стоп ще бъдат заедно ама не айде да е по-голям с няколко годинки по възмогнсот да над 20 за да мога да се фукам пред приятелки Я МАРШ В КОНЦЛАГЕРА И РАЗТРЕЛ :smt068 :smt070 :smt071 :smt066 :smt075

Golfadjiq
08-16-2007, 22:08
с риск да се повторя ХОРА ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС а нишия герой е мин. на 18 ина книжка :smt017 нещо ми куца и нкарая недоволна е такива страшно ги обичам обикновенно им задавам един вапрос след който ме зяпат умно но... :smt097 както казва колегата tX not so dead ЖЕНИ БОЛ абе хора ко си говорим повече ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС защо не си хване някой който да е на нейните години и нон стоп ще бъдат заедно ама не айде да е по-голям с няколко годинки по възмогнсот да над 20 за да мога да се фукам пред приятелки Я МАРШ В КОНЦЛАГЕРА И РАЗТРЕЛ :smt068 :smt070 :smt071 :smt066 :smt075

=D> =D> =D> Браво! Това си е самата истина ! :D

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
08-16-2007, 22:21
Аман от тъпи изказвания.... :smt012
Разбирам момичето даже и съчувствам. Така е мн гадно, но все пак помисли си поне се виждате всеки ден. Милото бачка всеки ден и се виждаме по 2-3 пъти седмично и тва ме измъва супер много, но какво да се прави ще търпим като ги обичаме 8-[ Относно проблема ти, говори с него. Откажи му веднъж два пъти под предлог че ваще ти правят проблеми че се прибираш късно. Ако държи на теб знаеш ли как бързо ще си стяга задника и за 20 минути ще е готов :smt016 ... Но не прекалявай, защотот може да доведе до трагични последствия : [-X

08-17-2007, 07:41
АМА ТИ СИ С ВЕЧЕРЕН ЧАС БЕ не те знам на колко си не ме и интересува но ВЕЧЕРЕНИЯ ЧАС Д АМУ СЕ НЕВИДИ значи си до 15 години а либерето ти е мин. на 18 :smt017 или нещо ми куца или отивам да се гръмна нашия иска да си гледа филми епа оставиго бе нека си прави каквото си иска ако ще и главата да си троши ти откъде знаеш може да гледа порно вземи малко валидолчета и се успокой АМА ТИ С ВЕЧЕРЕН ЧАС :smt067 :smt068 :smt071

08-17-2007, 10:17
Oh stiga ste povtarqli,4e ima ve4eren 4as MALOUMNICI :evil: se edno vie ne ste bili po-malki :smt012 I kvo ako ima a toi nqma a ?! da ne e edinstvenata deto hodi s po-golqm a? i kvo i govori6 zemi si dryg se edno tq nasila go darji :smt097 Toi kato mu pre4i tva za6to e po4nal da se zanimava s neq toi da si hvane dryga nemoje hem s neq hem se na negovoto :smt093 ebati princa za kav se ima :smt013 4kovek kato ima jelanie namira vreme vupreki vsi4ko! i }e se opravi ne za 2 4asa a za 20 min max stiga da iska ! To ako seki si pravi kvoto si iska iii drygiq ne my puka boli go guza kva vruzka 6te e tva a ? :smt011 Vie deto go opravdavate ste su6tite PUTIOVCI kato nego,deto se ne6to ste zaeti ymoreni i neznam si kvo i vi murzi da si razmurdate zadnika :smt019 E tva e cqlata istina ako ti puka za nqkoi i iska6 da go vidi6 6te iska6 da stane po-burzo i 6te nameri6 na4in kak i koga!!! Kvo kat ima 18 i na 20 da e raboti na6iq po 1 4as na den i ooo gorki4kiq kak ne my e padnal zadnika ot rabota :smt013 da my se klanqme az 4e to a zrabotq pove4e ot nego deto sum momi4e!
ZREJI GO ei tav 6ti kaja 6toto ako mu puka6e nqma6e po 100 4asa da misli s kvo da si zapulni vremeto film4eta ala bala a 6te6e da iska da e s teb puk pak ako iska moje si gleda filma nali
A teq deto mi filosofstvat tyka 4e toi razbira6 li gorkiq iskal prostranstvo ala bala izmoren bil i neznam si kvo i osobeno toq s ve4erniq 4as MNOGO VI ZDRAVEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Kvo kat e po-golqm ot neq dai da pravi kvot si iska se edno e basi 6ef4eto i da ne se subrazqva pone muni4kos priqtelkata si taka li?! E da vi pikaq na logikata ako smqtate 4e taka e redno! Vie ako ste si namerili robinq koqto da vi ti4a sled guza i da se suobrazqva vinagi samo tq s vas hubavo,ama ne karaite i momi4eto da stava takava! :smt019 :smt067

08-17-2007, 10:51
:smt040 :smt040 e тая уби всичко :-D :-D еми много ясно зарежи го и след 10 мин. ще осъзнаеш колко много го оичаш и неможеш без него =D> давай и ще видиш че така ще стане и където викаш че сме били всички един дол дренки ГРЕШКА НЕ МЕ ПОЗНАВАШ ЛИЧНО и не можеш да кажеш а за ВЕЧЕРНИЯ ЧАС да си хване някой на нейините години да видиш как по друг начин ще се развият нещата ама не да се фукаме да не отричам и аз съм бил с вечерен час ама аз си оползотворях времето пълноценно а не кат вас да седя пред монитора или да бъда в някакво кафене и да пуша аз спортувах навънка с топката и играех футбол и са го права добре излъгах не го правя заради забрана от доктора ама веднага си намерих други занимание поднових си фитнеса момичето ако е изобретателно ще се сети ко да прави ама е малка с ВЕЧЕРЕН ЧАС [-X така както тя иска няма да стане :smt097

08-17-2007, 20:13
аз си оползотворях времето пълноценно а не кат вас да седя пред монитора или да бъда в някакво кафене и да пуша аз спортувах навънка с топката и играех футбол
Ako 6te zapo4vame li4no neka samo ti kaja,4e az ne sum ot tiq deto sedqt pred monitora psotoqnno za6toto nqmam dostatu4no vreme samos ega sum malko po-svobodna i ot 1 sedmica moje bi 4eta malko pove4e v toq forum kvo se pi6e. A kato gledam ti baq puti si pisul v ta qtema zna4i i ti sedi6 pred pc-to taka 4e nemoje da obvinqva6 drygite za ne6to koeto pravi6 i ti nali :? I ne pu6a! I az sum sportuvala,no se naloji da spra za6toto zapo4nah da rabotq i y4a ednovremenno i po tazi pri4ina nqmam i vuzmojnostta da kisna po kafeta cql de. Tova samo da si go izqsnim, za da ne si misli6 4e sum s logikata na nqkva 16 godi6na deto se 4udi na koe kafe da otide i kvo da pravi po cql den! 6to se otnasq do ne6to drygoq koeto kaza 4e tq bi trqbvalo sama da moje da se pravi s tova i az mislq taka po-dobre 6te e ako moje sama da go nakara vmesto da o4akva nqkakv suvet ot hora po foromite,no moje puk i da e napravila kakvoto trqbva,a na nego ako prosto ne mu puka za neq i tova nqma da podeistva zatova ne q napadai taka samo za6toto e po-malka!

08-18-2007, 13:48
аз за теб нищо не съм казал или си ме разбрала погрешно :smt018 мога да се хвана на бас че тя прави точно това което казах и ко и аз кисна пред монитора но ако ти обясна моето положение ще разбереш защо а ако на него не му пука за нея тя веднага ще го усети ама с риск да се повторя
тя го държи защото се фука пред приятелките а на него му е все тая поне трябва да се радва че се виждат ако скъса след 10 мин. ще започне ама аз много го обичах и тем подбни ПОЕМАШ ПО ЕДИН ПЪТ И ПРОДЪЛЖАВАШ ПО НЕГО няма така ще направя и след 10 мин. да правиш друго надявам се че усещаш на къде бия ЖИВОТА СИ Е НЕЙН ТЯ РЕШАВА КАКВО ДА ПРАВИ С НЕГО :-({|=

08-20-2007, 06:55
az sam avtorkata ...ei gosta mnogo drazni6... kak re6i 4e moq ima kola? na 20 e az sam na po4ti 17... az ne rabotq poradi prostata pri4ina 4e nqma kade .. grada ni e malak i kato sevitiorka ne mi se raboti... ne kisna po cql den po kafetata a 4eta knigi i pomagam na maika mi za6toto tq naistina si skasva gaza ot rabota... v tova 4e imam ve4eren 4as ne vijdam ni6to lo6o ...23;30 24h mislq 4e e normalno...petak i sabota pove4e... ti prosto se ulq razlikata v godinite ni ne e osobeno golqma i pak povtarqm RABOTATA MU E LEKA! drugoto koeto e ne sam tragnala da se fukam pred priqtelkite mi poradi prostata pri4ina 4e ve4e nqmam takiva , t.e imam 2-3 i ostanalite sa poznati ...pred priqtelkite nqma kakvo da se fukam , a za poznatite ne me ebe.. qvno naistina nikoga ne si obi4al da vidish kakvo e 4uvstvoto da nqmash tarpenie da si s lubimiq 4ovek.. a kolkoto do moq sam ubedena 4e me obi4a i vsi4ko se opravi sled nqkolko razgovora...