View Full Version : Футболното Хулиганство
toq zabludeniq ataka e mnogo smeshen, pak sa hvanali nqkvo lapeta ili nqkvi semkajii i golemite bitki, neznam koi ste hvanali no okolo 90% ot stabilnite hora si bqha v povdviv zaradi protesta... ama kvo li sa uchudvam che se hvalite samo vie ste kato lauta fools, 15 choveka hvanat 3ma i posle razpravqt che sa prebili 50...
Довечера по Нова ТВ ше дават за футболното хулиганство, ако може някой да го рипне ще съм му благодарен :smt001
che toq film da ne e samo za itk-ty baba mi verno kyv hal habrer si ima ot gumenki i qkichki...are sq malko za o-shirokata publika e
bulgarche
11-20-2007, 21:09
А аз преди няколко часа имах едно сдърпване в автобуса, и малко след като кондукторката каза, ще ви свалят, има пътници и т.н., дойде при мен и заяви "сигурно е стара вражда, ама защо трябва да се биете? след няколко години ще си спомниш за устата кондукторка и ще разбереш че е нямало смисъл"...е..как да няма смисъл бе, как да не си струва? Нима не си заслужава?!?
Ей Атакист убеден съм , че момчетата , на които си ритал главите ако те хванат ек ек ще те разглобят .
И нали знаеш , че чичковците зад които подскачаше като зайче , не винаги ще бъдат с вас . Та все някога ще се видим , и тогава същите тези Бен Джонсани ще използват отново спринтиорските си умения , за да те настигнат и да наритат задниците на теб и на твойте другарчета ..
XxaaxaxAXAxaXAXAX ei palqk mnogo dobre te znam koi si syshtite neshta gi pishesh i v svinskia forum,samo te pitam za6o ben djonsynite (mariana boys-geys) ne ste tolkova smeli sre6u "4i4kovcite" kakto v parka na armiqta sled macha na nabor 88 ili kato sre6u poznatata slu4ka do universiteta sre6u 7 4oveka na 15-19 godini???
Skoro vas nema da vi ima taka che nikvi zadnici nema da ritate vremeto vi svyr6i mi6ki
bulgarche
11-21-2007, 12:39
А аз преди няколко часа имах едно сдърпване в автобуса, и малко след като кондукторката каза, ще ви свалят, има пътници и т.н., дойде при мен и заяви "сигурно е стара вражда, ама защо трябва да се биете? след няколко години ще си спомниш за устата кондукторка и ще разбереш че е нямало смисъл"...е..как да няма смисъл бе, как да не си струва? Нима не си заслужава?!?К'во стана преби ли го въпросния тип??? Днеска в тролея някакви дечица щяха да се бият ама се отказаха.
Избръсках го веднъж с карабинера и го хванах за грацмуля и...си поприказвахме :-D
Alcohooligan
11-25-2007, 09:25
ne zabravqite da si obuvate belite kecove i da si turgate specifichnite karirani shapki,za da prikriete zloveshtite si namereniq kato otivate na mach.
bulgarche
11-25-2007, 11:00
якичките...
Много са малко истиснките футболи фенове които като падне отбора им не търсят вина в другите гледат себе си.Не отиват на мач да се сбият да се напият или да избият някои комплекс като се напият и идат да псуват.Седат викат си не гледа мача не го интересува друго мета бомби и е голямата работа.Затова ще си ритаме тук в България с другите селяни.......
Alcohooligan
12-15-2007, 12:42
Много са малко истиснките футболи фенове които като падне отбора им не търсят вина в другите гледат себе си.Не отиват на мач да се сбият да се напият или да избият някои комплекс като се напият и идат да псуват.Седат викат си не гледа мача не го интересува друго мета бомби и е голямата работа.Затова ще си ритаме тук в България с другите селяни.......
az pa tvurdq,che sum po istinski fen ot teb,obori mi tvurdenieto...kakto se kazva:"we r just havin' fun" :wink:
a tiq ot beroe mai sa obrali bitaka,mnogo dobur style vkarvat. :D
bulgarche
12-16-2007, 13:17
Нищо не разбирате вие! Това са кежуал крю...или поне 5-ма де, май няма официално нови попълнения, а другите фракцийки няма да ги спомянавам, че положението е плачевно.
И...аз, дето съм малък, май съм по-голям от всеки на снимката 8-)
Тез шапки се раздават на всички,на снимката пак батковци ги носят. Ушевите питат дали не е нещо за отбора, а онез казват "Това е метъл група", а аз после им показах и вокалиста, който се подаваше изпод якето [-X
bulgarche
12-17-2007, 11:09
абе виж че половината даже са некви фЬешъни :D
Аз им пусках някви офертички за мои неща които съм си взел, но не нося, или не ми харесват вече, и все нямат пари. Бяха се намножили онез Пери менте шапки...една Лойд има и толкова.
Някои са скинове на мачове, а вечер фешъни в дискотеката на Ивана, Преслава и разните там.
епа там или има джудже, или онзи "тъф гай" е на 11 :shock:
ама тази кежуъл бригада не може да се опъне на моя блок, камо ли за нещо друго..
Е като бяхме във Варна и от малките бяха дошли за боя. Вярно че ми се дорева като наизвадиха във влака кухненските ножове от българските кубинки с бели връзки и нинджаготата с които са тръгнали на мач, ама...все пак...важно е навалица да има.
Снолпа се беше избъзикал че нещо не са се прочули, а те..ни знаме си имаме а-у..снимки...показаха му го и той "Абе кой ще ви го вземе тоя чаршаф бе" и ги закопа.
Някой може ли да каже от къде да дръпна филма Ultras ?
bulgarche
12-18-2007, 11:51
са верно ЦСКА, Левски и Локо-то сме с най-големи агитки, ама те и на бургазлии да се циганят и бягат....
Е то не виждаш ли че са 3 човека, и накрая един срещу всички... Със Спартак Варна беше същото, големия бей не знам си какво, ама срещу шматките и 3 по-големи, ама тогава те си бяха цялата агитка срещу нас.
Сега във Варна защо нищо не направиха? Нали отидохме, на тяхна територия сме. Уж тръгнаха пред нашия сектор, ама се оплашиха от 3 ушеви с пали. И както винаги циганска работа - само мятане на камъни от тяхна страна. Един прозорец дори не могат да счупят. А защо се криха под козирката цял мач?
http://video.fanat1k.ru/
А да има субтитри някъде?
http://video.fanat1k.ru/
А да има субтитри някъде?
е ставаш нахален вече :wink: :oops: :oops:
ако има и английски може да ми дадете :oops:
The Football Factory
Green Street Hooligans
Football Hooligans International
cherinka
01-15-2008, 13:49
А пък Пешо каза, че сте жив ташак и голям чишит. :)
чух, че са давали некъф кретеноиден филм по нова пак, ако някой има линк...Търси предаването "На чисто" по Нова ТВ от тая неделя, в нетерата може да го има.
cherinka
01-15-2008, 16:05
Така, 1во.. ще се представя само като FT, виждам, че има няколко познати муцуни тука, които може би ще се сетят кой съм.. за другите много ви здраве.. пиша от тоя рег, понеже ме мързи да се регвам..
Сладури.. 38 страници само боза пишете.. до тук 5 човека, които знаят за какво става въпрос и още 50 пубери, които май май само се чудят каде да си избият хормоните. Относно поста на АТАКАБГ на 29та страница ако не се лъжа го видях, със снимката на знамето ЦСКА, което е взето, сладурче...това знаме е взето само, единствено и лично от мене и то при положение 1 вс 1 от едно от момчетата от Мариана бойс, на което именцето му започва с Л и ако си малко запознат с нещата мисля ще се сетиш за кого иде реч. Тъй, че по-леко с думичките за маратонки и т.н
ПС : Спрете с тва копи пасте от лаута..всички ревете лаута тва, лаута онова.. ама яко копи пасте тука
GLeZoRanA
01-15-2008, 16:26
чух, че са давали некъф кретеноиден филм по нова пак, ако някой има линк... Тъпо беше даваха чат на hooligan sus Skinhead :D беше забавно , даваха кадри от Русия.. :shock: и общо взето все едно и също...
ПС : Спрете с тва копи пасте от лаута..всички ревете лаута тва лаута онова..ама яко копи пасте тука
Недей да разваляш имиджа на тукашния форумен хулиган...
cherinka
01-16-2008, 06:30
Така, 1во.. ще се представя само като FT, виждам, че има няколко познати муцуни тука, които може би ще се сетят кой съм.. за другите много ви здраве.. пиша от тоя рег, понеже ме мързи да се регвам..
Сладури.. 38 страници само боза пишете.. до тук 5 човека, които знаят за какво става въпрос и още 50 пубери, които май май само се чудят каде да си избият хормоните. Относно поста на АТАКАБГ на 29та страница ако не се лъжа го видях, със снимката на знамето ЦСКА, което е взето, сладурче...това знаме е взето само, единствено и лично от мене и то при положение 1 вс 1 от едно от момчетата от Мариана бойс, на което именцето му започва с Л и ако си малко запознат с нещата мисля ще се сетиш за кого иде реч. Тъй, че по-леко с думичките за маратонки и т.н
ПС : Спрете с тва копи пасте от лаута..всички ревете лаута тва, лаута онова.. ама яко копи пасте тука
Тогава,защо има повече от 1 човек на снимката и пишеш по форумите за тая случка ?Нормално е да се пише за маратонките,защото нали се води топ ладс,а в случая единия е обут със Спалдинг ? :-o
ПП Не всеки иска да е лош кежуал със скръстени ръце и корав поглед ! :smt080
Снимката бе пост-ната в форума точно от момчето със спалдинга понеже закъснях поради лични ангажименти и просто искаха снимка с знамето,друг е въпроса че шибаното дете лети в небесата
ПС : Писах едва след като доста хора се поинтересуваха за какво иде реч тъй като детето прекалено много обича да говори като пие 1 бира
cherinka
01-16-2008, 07:24
двама човека се ступват и после 300 по форумите коментират- все едно е някаква сапунка...
Ето за това говоря.. :-x
Но,проблема е там че по форумите има хора който са яко ИТК .. включително и в лаута,включително и тук.. :wink:
cherinka
01-16-2008, 08:02
Така е,само че в БГ не може и да става дума за Кежуал културе поради простата причина че абсолютно всеки по в час с модата те забелязва че си "изтупан" .. за УЛТРА..доста малко хора са в час какво изобщо означава това,повечето си мислят че УЛТРА означава да палиш факли да чупиш седалки да мяташ павета..само дето УЛТРА не е мода..УЛТРА е начин на живот,за ХУЛС също са доста объркани понятията,тъй като в България може би около едно 95-97 % от хората не правят разлика между ХУЛС и Вандалс,а други доста често се бъркат и със Фанатизма
А относно екшъна..йебем ти уговорките...друго си е случайността :grin:
cherinka
01-16-2008, 09:06
виждам нон стоп оправдания, обвинения и какво ли още не
Адски си прав !
За сметка на това сега съм в град, където местният отбор е синьо-бял, а аз се разхождам с червен шал и никой нищо не казва, а даже ми се радват... възпитани хора дейба...
Тва незнам защо, но доста ми мяса на Варна :::
cherinka
01-16-2008, 13:41
експлойтед, тоя на подписа ти Рей Джоунс не беше ли няква надежда на Куйнс Парк Рейнджърс ако не се лъжа?!
GLeZoRanA
01-16-2008, 13:43
хулсчетата с това ле се движат ? Това много оригинално ли трябваше да е ?? :shock: :oops:
cherinka
01-16-2008, 23:57
дам и го намушкаха с нож...
Кофти да го еба..и още по-кофти е ,че това с тея ножове го има вече и при нас/мен в БГ/Б-окр .. ей на такива олигофрени някой от тук постващите трябва да се дразнят.. а не на хулиганите...
cherinka
01-17-2008, 00:15
хулсчетата с това ле се движат ?
http://i.data.bg/08/01/16/761371_orig.jpg
Епа я се движиме уит пИжо двеста и пеш оти гОри малко и лесно се зарежда,ама то па туй щйе да йе оти йа се не възприйемам като хулс да го е*а...епа ако нема к`фо да кажеш нИдей пиши уа артик майна копале де*ба мААмУ де*ба мой,сеш са ли уа? :smt001 :razz: :smt001
^тва е много лудо :) :wink:
един пич от квартала преди имаше такова, добро е доста
IRRIDUCIBILI
01-17-2008, 17:03
tova trqbva da e hoolmobila
cherinka
01-23-2008, 06:16
:grin: :smt001
psychopath
01-26-2008, 22:41
яки картинки :)+1
Тая тема колко гази :Р
аз пък днес пратих 1 Фред ПЕри за софия ... 50 лв му взимам :Р при положение че го купих за 1.50 от кварталния "килограм' :razz: :-P
GLeZoRanA
01-27-2008, 09:11
Тая тема колко гази :Р
аз пък днес пратих 1 Фред ПЕри за софия ... 50 лв му взимам :Р при положение че го купих за 1.50 от кварталния "килограм' :razz: :-P Е и ? :-o
А картинките вярно са яки :)
готини картинки атакабг :)
ех де да знаех френски ......... 8-)
OtherDimension
02-13-2008, 19:41
http://picbg.net/u/15548/9724/90844.jpg
аххуаххахахах ..
LiLGrizzly
02-13-2008, 20:02
Първо правете разлика между УЛТРАС и ХУЛС :!:
Футбола ,без крайни привърженици(ултраси) не е нищо повече от едно театрално представление ! В повечето случаи
чупенето,хвърляне,паленето на седалки e резултат на провакация от ушев,журналисти,противнико вия отбор или неговите фенове.Всички,се радвате ,когато има хореография,факли ,димки,знамена и шалове във вашия сектор на противника нали ?
Повечето сблъсъци стават извън стадиона на места ,които не засягат хората ,които нямат нищо общо !
+1
OtherDimension
02-13-2008, 21:17
бе я се разкарайте .... футболът се гледа заради самия него, а не заради селяниите и лумпенските истории 8)
иначе хореографиите са красиви - спор няма
отиваш на стадиона за да се понапиеш да се збиеш с някой от другата агитка да псуваш ушатите педерасти и да гледаш мача разбира се но без вилнеене чупене бойща някакси е по тъпо
pac0line
02-15-2008, 18:16
отиваш на стадиона за да се понапиеш да се збиеш с някой от другата агитка да псуваш ушатите педерасти и да гледаш мача разбира се но без вилнеене чупене бойща някакси е по тъпо
то тва е тръпката, иначе да си седиш със семките и като се вкара гол най-много да пляснеш 1-2 пъти с ръце, не ми се струва нормално
psychopath
02-15-2008, 23:08
бе я се разкарайте .... футболът се гледа заради самия него, а не заради селяниите и лумпенските истории 8)
иначе хореографиите са красиви - спор няма
Мислех си да напиша някое дълго мнение,но просто ще го кажа много кратко.
Хората,които са на стадиона се разделят на точно два вида ,такива ,които са фенове на футбола и се радват на играта и такива ,които са истинските фенове на отбор,"горят" с него и са действащи лица в агитката.Затова и стадиона е разделен на различни сектори .За тези ,които харесват ритнитопковците има А и В ,а за другите са крайните сектори.
Затова тъй наречените УЛТРАСИ винаги ще са повече от тези ,които отиват да гледат футбол ,защото за разлика от тях те отиват ,за да ПРАВЯТ нещо ,а не да гледат представление ,което е продукция на играчите .Ако ултрасите са повече...защото секторите Б,Г са по-малки от А и В?
Вярно е ,че обикновено са пълни де...но не на всички мачове 8-)
Да ви попитам яко ли Ви е когато видите някой новоизлюпил се с шапка "Бърбери" и тениска или шалче на футболен отбор? :razz:
GLeZoRanA
02-17-2008, 14:08
отиваш на стадиона за да се понапиеш да се збиеш с някой от другата агитка да псуваш ушатите педерасти и да гледаш мача разбира се но без вилнеене чупене бойща някакси е по тъпо Това беше изказване на един нездраво мислещ човек...Всъщност не отиваш на стадиона да се понапиеш , че там малко трудно ти отиваш на стадиона вече пиян..
FOOTSOLDIER
02-25-2008, 13:43
Пак ще е нещо то сорта SKINHEAD и HOOLIGAN :smt024
TheRunaway
02-26-2008, 09:40
Тва футбола е голяма простотия.
Alcohooligan
02-26-2008, 12:51
Тва футбола е голяма простотия.
и майка ти мислеше така, докато не отбелязах хет-трик в нейната врата... :oops:
Дано не е поредната глупост
Ти по-добро ли очакваш,още повече,че ОТНОВО се прави с помоща на чичко Ушевичък :o
OtherDimension
02-28-2008, 15:48
и като има там 2-3 говеда какво ще стане?
видя се как траят там и ги е страх гък да кажат
"сами срещу всички"....
на майка ви у п*тката с тая наглост ...
а че няма стадион в тая страна, на която да не е подкрепян отбора на добитъка не се брои
OtherDimension
02-28-2008, 15:58
да са били там ....
нещо страх ли ги е било, под масата ли са били?
фуутсолджър, секс за келеши като тебе, които гледат ю тюб, имат карирана шапка и са се филмирали
8)
ае уа, не желая да присъствам на тая хомо-кежуал пародия, която сте си сътворили тук
П.С. а голди иначе е пич
FOOTSOLDIER
02-28-2008, 16:00
Аре няква среща да се поцелуваме ;)
FOOTSOLDIER
02-28-2008, 16:06
Доста замислен ще си тръгне със зеленото якенце,дето приличало на кежуалско :D
OtherDimension
02-28-2008, 16:07
тарторите май са на 16 г. и са о форумите да злобеят и да плюват оня дебелия.... начело с фуутсолджър, който ако беше там щеше да го троши на дучето, нали?
ама не, седете си тука и псувайте
.. смешковци
седите си 2мката с атака в тая тема и се вкарвате във филми
на педерастия ми мирише нещо
тц-тц
опасни хора сте ей
атака, на тебе ти казах да си затваряш лайняната уста, палячо
да не ти споменавам за темата, в която изкара, че всеки ден се биеш, всеки ден не знам какво трошиш
все сте отворковци, все сте яката работа, ама слушате кротко к*р за левски и тва е :)
а така, така ще работите, че там в студиото е опасно било .. както и навън от форума :D
п.с. а за якето пет пари не давам какво е, не съм като вас измислен герой
айде .. време е вече телето с богатия речник да каже НА КАФЕВО :-D
FOOTSOLDIER
02-28-2008, 16:14
:shock: Това вече е прекалано.Ти си определено някво смешно комплексарче, което навън малчи като мишок :-)
FOOTSOLDIER
02-28-2008, 16:20
Е чак като ТВУ не е ;)
FOOTSOLDIER
02-28-2008, 16:24
Експ... сам каза, че форума е за тийнове. :-D
Alcohooligan
02-28-2008, 16:32
ами общо взето е така,палячо. даже довчера лежах в районното за хулиганство,пък и не ми е за първи път
за фуутсолджъра лично ти гарантирам,че и той е опасен тип,с който по-добре да не се срещаш,щото ще загазиш. а ти си няква форум тийн отрепка със зелено якенце,"дето било кежуал малко" :D
и за какво хулиганство си лежал ако не е тайна?! гонил си емота из градскиО транспорт...?
п.п. тва за "отговорните лица" верно ви е редовен номер. като ги е нямало... що ги е нямало ?!
същото като на лаутата - нямало ги големите, били само youths-овете и естествено Ариана изяли доволните подметки Ла Кост. 8-)
BurnBabyBurn
02-29-2008, 12:22
vbox7,com/play:c0eda19b
:-P
Ботев Пливдив,
цесека,
кочините на света!
:grin:
Наздраве,лъвчета!
:smt006
Alcohooligan
02-29-2008, 13:33
ами общо взето е така,палячо. даже довчера лежах в районното за хулиганство,пък и не ми е за първи път
за фуутсолджъра лично ти гарантирам,че и той е опасен тип,с който по-добре да не се срещаш,щото ще загазиш. а ти си няква форум тийн отрепка със зелено якенце,"дето било кежуал малко" :D
и за какво хулиганство си лежал ако не е тайна?! гонил си емота из градскиО транспорт...?
п.п. тва за "отговорните лица" верно ви е редовен номер. като ги е нямало... що ги е нямало ?!
същото като на лаутата - нямало ги големите, били само youths-овете и естествено Ариана изяли доволните подметки Ла Кост. 8-)
ти какъв че си ти казвам за кво съм арестуван или пък за кво ше ме съдят? някъв отговорен фактор ли си? а за лаута не знам как говориш след като си доста активен във форума им и си един от паляците там
pone ne sym mi6kar, kyde samo chete i ne zima nikvo otnoshenie...
:oops:
vbox7,com/play:c0eda19b
:-P
Ботев Пливдив,
цесека,
кочините на света!
:grin:
Наздраве,лъвчета!
:smt006
най-противните отбори определено :) =D> =D>
FOOTSOLDIER
02-29-2008, 17:23
То и ладовете от столицата на Апостола трябваше да са там,но уви :oops:
а защо Локомотив Кюстендил не са били поканени?? :razz:Имало е покана от продуцентите към шефа на фен клуба, обаче като е говорил с хората от фракциите се е отказал да участва в педалски истории.
аз пък чух, че изобщо не е имало покана, а това е слух, за да измиете срама :)ем нали ако кажат продуцентите, че са канили и нас канарите ше се изнесат от студиото веднага, пък и нещо друго може да последва.
бате, щом си склонен да вярваш на канарите няма проблем. Аз ти казвам как ние знаем нещата. Пък и ми е много чудно що са поканили Ботев а не Литекс или Славия, Локо София, които са много по-класни от Ботев... Явно има некви причини.
FOOTSOLDIER
02-29-2008, 19:14
Ти знаеш ;)
незнам кой не прощава само знам че тва за уредените боеве е пълна измислица
жалки са днеска ги гледам некви филмирани кежуалчета носят си шалчета под якенцата ебати смешниците а 6 човека бяха :-D
FOOTSOLDIER
03-02-2008, 06:41
Даеба трябва да си бия една тетаност,че зъбките на едния черен ултрас останаха по дясната ми ръка.Както АТАКАБГ каза, следващият път в пликче. :D
BurnBabyBurn
03-02-2008, 07:08
:smt012 Преднината на негърското отборче намалява. O:) :o
FOOTSOLDIER
03-02-2008, 16:35
Ти верно си смешник, на 20 и там колкото си киснеш по цял ден тук,бил си рапър скин,скоро и емо сиг ще станеш.
FOOTSOLDIER
03-02-2008, 17:08
Мн ясно за кво да си слага снимките тука,искам да те питам ти като какъв се определяш?
FOOTSOLDIER
03-02-2008, 17:12
Ти явно не разбираш,за кво да ги слага да го гледа всеки,ако искаш да го видиш има едно бутонче лс ;)
FOOTSOLDIER
03-02-2008, 17:17
Ми може да измислим нещо по въпроса за скачането
FOOTSOLDIER
03-02-2008, 17:25
заповядайте, ама аз не съм ентусиаст като българчето и ще си доведа няколко чорбета :)
да гледат и да се учат :) Българчето ще го видим колко си държи на думата, а ти доведи пънкари,рапъри и сякви там ти си минал през всичко :-D
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 07:21
Да пуснем и ние снимка със СИ, така ще сме доволно корави. :D
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 07:26
Не само ти си корава скъпа,ние нямаме снимки със СИ, не киснем по цял ден тук,не сме били скинове,емота,рапъри,пънка и,педали,кежуали и каквото още си бил.
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 07:31
И снимките да носят имена като пия,пуша,гледам лошо и тн. нереален смешник :razz:
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 07:43
Тва го каза най-големия смешник,като незнеш не гововри, г-н 24/7 teenproblem
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 07:53
Нали трябва да е модерен... :-D
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 07:59
Вече има дума за такива като теб- проститутка на суб-културите,точно това си ти.
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 08:06
Хрониките на екса от кецовете, през кубинките до белите маратонки.Метаморфозите на г-н teenproblem.
BurnBabyBurn
03-03-2008, 08:13
Темата се казва "Футболното Хулиганство",а не "Ореден бой".Най-учтиво искам да ви помоля да престанете да наводнявате темата с вашите лични проблеми.Доколкото разбрах си имате и друг начин за комуникация(скайп),така че можете да се разберете там.
Предлагам да си говорим за дрехи,хореографии,красиви знамена и шалове,приятни местенца за гледане на интересни мачове или нещо друго което би било интересно и полезно.
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 08:16
Верно стана битак тука,респект за коравия лад който прекрати спора :D
OtherDimension
03-03-2008, 08:38
атака май се наака :D
респект за 2те кучки които си пускат езици - соулджа бой и атакабг
FOOTSOLDIER
03-03-2008, 08:51
Само ти липсваше мишленце, но няма смисъл да отговарям на такива смешници като теб,на живо 100% ще мълчиш като мишок какъвто си и можеш да обиждаш само тук,ако искаш да се висиo ако ли не, не говори повече за мен ;)
BurnBabyBurn
03-03-2008, 11:27
Честит национален празник,българи!
130 години свобода!
Alcohooligan
03-03-2008, 19:22
"Kosovo Je Srbia" i sushtevremenno Partizan opyvat "Macedonia is Greek"... ebem ti bardaka... srbski pichki :-o
psychopath
03-03-2008, 23:02
'98/29/11
тая дата говори ли ви нещо 8-)
еххх тия филми чудеса правят :grin:
Alcohooligan
03-04-2008, 18:46
да, и на мен ми хареса "титаник". :P
и аз много му се кефя :razz:
Е ти си виж аватарчето ,а после говори за филми .
:smt024 Всеки пред компютъра е голям хулиган,а наживо се вижда колко е насран ! :smt039
тва го написах на ташак ма някой не може да го разбере ;) а незнам само кво ми е на аватара ?
Alcohooligan
03-05-2008, 19:56
респект за участниците.
keep it real.
bulgarche
03-05-2008, 21:29
Бях се отказал да се занимавам с вашите глупости, ама ако искате да правим нещо казвайте. Футбола е на страна! Казвайте колко човека сте и къде ще правим срещата. Ако не...направете се че сте проспуснали поста ми. Нали Ексо ви бил дърт...аз да не съм ви много малък пък? И докато посрещам на гарата хора от вашата агитка да не ми скочите 10 човека, ей 8-)
bulgarche
03-05-2008, 21:42
А знам ли...аз ще съм с колата и ще правя доставки всъщност :-D
Пък знам ли от къде ще се появят...миналата година на Берое - Левски се засякохме във влака, докато бяхме в Пловдив. Тъхмо щяхме д асе сбъхтаваме (лудницата), ама решиха че ще слизат в Пловдив и то в последната минута, влака тръгваше. В Стара Загора ушевите се спобутваха "абе къде са феновете бе" и мислех да ги успокоя че пътуват, ама няма да са с тоя влак 8-) Някай няма ли да си признае че е бил сред онези пияници?
bulgarche
03-06-2008, 04:10
На финала беше тъпо 2 отбора да са на стадиона, а да се скандира за 3-ти. Първото полувреме семкаджиите от ложите и около входа бяха на крака и се пееше за Берое, а после те питат "абе кои играха", отговаряш "Левски - Литекс", а учудено те питат "а защо се пееше за Берое". Може да бяха единични ситуации, но по това време бях в говеждия сектор и нямаше никакви реакции. Пък някои песнички, в които се включиха и ловчанлии, ги зададоха шепата беройци :-P
FOOTSOLDIER
03-06-2008, 09:25
Събота ще видим,как се пее в нашия сектор за Бероер,как ще бъдем посрешнати и тн.Повече действия,по-малко по форумите :)
Alcohooligan
03-06-2008, 10:15
Пък някои песнички, в които се включиха и ловчанлии, ги зададоха шепата беройци :-P
тва мога да го потвърдя и аз, така си беше.
BurnBabyBurn
03-06-2008, 11:20
На финала за купата ви потрошихме стадиона без да имате никаква вина.
В.Ч.С.К.
Имате за какво да ни връщате...Ще се радвам аko ни посрещнете на гарата.
Малко време остава... :booooomb:
bulgarche
03-06-2008, 11:20
FOOTSOLDIER, не си спомням да съм казвал че на този мач ще се случва, или поне нямам такива спомени. Отбелязах го като факт, за нещо което съм правил в близко минало. Приятно чат хулиганстване. Аз бях до тук.
Нашия стадион пак център на вниманието, а?
Обзор на футболното хулиганство в България през изминалата 2007-а година (http://vbox7.com/play:6d07758b)
bulgarche
03-06-2008, 11:48
BurnBabyBurn, писал си секунди преди мен и не ти бях прочел поста. Сега влязох да дам линк, за да потвърдя думите си. А именно че на финал Левски - Литекс, не знам колко хиляди бяхте на нашия стадион, но ни позволихте на няколко пъти да пеем за любимия си отбор - Берое. Този клип случайно го видях и е точно за това което ти каза - потрошаването на стадиона ни.
Интересното е малко след 2:50 :-P
http://vbox7.com/play:87908e96
Аз на гарата ще чакам, но това ще са мои приятели от цялата страна, дошли да подкрепят ПФК Левски. Да ви връщаме за нещо...май нямаме какво. Не съм чул да ви чака пердах, а и след мача със Славия малко понамаляхме...като ги пуснат нашите тогава 8-)
BurnBabyBurn
03-06-2008, 12:59
Казвайте колко човека сте и къде ще правим срещата.
Какво означава това?
amadeuskb
03-06-2008, 19:19
В България има хуиганство.Аз съм от ЦСКА и моите фр-та са от ЦСКА.Един фр беше на мач на ЦСКА и от това хулиганство има 1 година забрана запосещения на мачове и 1 седмица в килия.Друг е въпроса ,че беше отишъл с бухалка на мача и с още една компания правяха глупусти :D
П.П. ЦСКА и КОСТИНБРОД - ЗАВИНАГИ !!!
psychopath
03-06-2008, 20:21
В България има хуиганство.Аз съм от ЦСКА и моите фр-та са от ЦСКА.Един фр беше на мач на ЦСКА и от това хулиганство има 1 година забрана запосещения на мачове и 1 седмица в килия.Друг е въпроса ,че беше отишъл с бухалка на мача и с още една компания правяха глупусти :D
П.П. ЦСКА и КОСТИНБРОД - ЗАВИНАГИ !!!ти да не би да си от костинброд бе 8-)
сезон 05/06 за малко да влязат в б група 8-)
amadeuskb
03-06-2008, 20:41
Дам от Костинброд съм и кфо смешно намираш в тва.Костинброд е мноо по-добър град от некфа тъпа София.
psychopath
03-06-2008, 21:40
Дам от Костинброд съм и кфо смешно намираш в тва.Костинброд е мноо по-добър град от некфа тъпа София.ти глупав ли си?
няма нищо смешно..просто аз имам вила там и затова 8-)
amadeuskb
03-07-2008, 10:47
Ем сорки бате ... просто на повечето хора като кажа Костинброд се семят нещо и си помислих ,че са като тебе :D
А иначе ЦСКА THE BEST !!! :grin:
Ем сорки бате ... просто на повечето хора като кажа Костинброд се семят нещо и си помислих ,че си от тебе :D
Ти като си от Костинброд, познаваш ли Пинги-Мускула? :razz:
amadeuskb
03-07-2008, 11:39
Ем сорки бате ... просто на повечето хора като кажа Костинброд се семят нещо и си помислих ,че си от тебе :D
Ти като си от Костинброд, познаваш ли Пинги-Мускула? :razz:
Познавам го Пинги ,ама не знаеш ,че му викат мускула :D
bulgarche
03-07-2008, 14:07
Виж със Спартак и с Черноморец колко човека са в боя. К'во искаш повече? И спартаклии колко маймуни бяха и още на стадиона имаше насинени от тях, а един от нашите не можаха да потрошат. Във Варна защо избягаха? Още от първата група се насраха, а бяхме 14 човека. Нали им отидохме на гости, защо нищо не направиха? Ми Черномоец...? Там беройци са между 1 и 3, в зависимост от момента.
Спартаклии защо не скочиха докато бяхме 70-80 човека за бой? Изчакаха да останат 5 големи + 15 деца, които да свалят знамената.
Ама хубу де...нас ни пребиват всички на стадиона ни и т.н. Айде и вие на опашката...по-изостаналите отбори ни почупват..ама вие великите ЦСКА и Левски сигурно от съжаление не ни биете, нали?
FOOTSOLDIER
03-07-2008, 16:07
Сложи си наморник,че ни изяде :-D Утре ще вивдим,как ще ни изпопребиете,дано само да не срешнем коравта бригада с шапки АСАВ :D
psychopath
03-07-2008, 18:11
утре кютек ше има май 8-)
BurnBabyBurn
03-07-2008, 18:32
Стига глупости!
GLeZoRanA
03-08-2008, 10:19
П.П. ЦСКА и КОСТИНБРОД - ЗАВИНАГИ !!! Да не става въпрос за мача с говедата . Когато костинбродци се разхождаха с бухалки по Графа :lol:
Ама хубу де...нас ни пребиват всички на стадиона ни и т.н. Айде и вие на опашката...по-изостаналите отбори ни почупват..ама вие великите ЦСКА и Левски сигурно от съжаление не ни биете, нали?
:shock: :lol: То си е грехота това бе :shock:
bulgarche
03-08-2008, 15:46
Е ... нямаха атаки, ама взеха че вкараха. Заслужавахме и ние гол. След първите 10 минути владеехме играта.
Атачко, що бяхте толкова малко бе? Или и те като теб са по лични причини? Защо не скачат на беройци? Сега горките разцепени ще си ходят :?
Мен пък 6 говеда днес не ме биха, сигурно щото решиха че щом сам отивам при тях, значи съм супермен 8-)
GREEN_OR_DEAD
03-08-2008, 22:31
Зелено-бяла еуфория на стадион БЕРОЕ.
Невероятна атмосфера, велика публика ВЕЛИК БЕРОЕ. Никой друг отбор в България не може да се похвали с такава публика. На най голямото дерби Левски - Цска едвам се събират 10 000 души, а днес зелените на стадиона бяхме около 15-16 000. Когато цифрите говорят и чорбата и говедата мълчат.
FOOTSOLDIER
03-09-2008, 07:19
Българче,смешник защо не беше в нашата агитка.Иначе доволно се гаврихме със селяните,по-късно ще сложа и снимки на атрибутите,които бяха дадени доброволно :-D
psychopath
03-09-2008, 11:01
как 15к бе бяхте 35к ;)
bulgarche
03-09-2008, 13:32
http://www.bezdumi.com/showpic.php?uuid=9104&aid=8228&pid=114483
Елате ми повече, граждани. Да ви бия аз по селски. Ако още се чудите мога да ви покажа какво се случи с телевизора малко по-късно. Вие ще сте същите :-P
GLeZoRanA
03-09-2008, 14:07
:lol: :razz: Яката снимка :D
FOOTSOLDIER
03-09-2008, 15:41
Респект за тебе, да пребиеш телевизор с кирка не е лесна работа :shock:
bulgarche
03-09-2008, 16:20
Респект за тебе, да пребиеш телевизор с кирка не е лесна работа :shock:
Спуках го от бой. То е цяла серийка. Да беше видял дините, след контакт с мачетето...
FOOTSOLDIER
03-09-2008, 16:23
Направо ти се възхищавам,влизаш в сектори,биеш телевизори режат се пръсти страшна работа.
OtherDimension
03-09-2008, 16:26
респект за момчетата, събрали по 2 лева да купят шал и после да го настъпват 8)
FOOTSOLDIER
03-09-2008, 16:28
Смешниче колко пъти да ти казвам да си мълчиш,както ще правиш ако се видим наживо, а за шала де да беше купен :-D
OtherDimension
03-09-2008, 16:34
не е лесно да си п*тка, която лае, ама не хапе и я е страх да си покаже мутрата да не го напляскат някъде
така че не ми се дърви много, щото си шушумига и насираш яко
че си посерко и стахливец стана ясно на всеки ;)
bulgarche
03-09-2008, 17:01
Атачко, знаеш ли колко хора т форума ти се смееше още преди да пуснеш тия темички? Сега какво е не е истина. Всяка 2-ра дума е подигравка. А хората много са обременени от кежуалството си.
То хубаво сте събирали по 2 лева за шал, ама що не купихте и обувки на момчето? Или бяха нови, ама от цял ден бой по улиците на Стара Загора се поизкъртиха, а? FOOTSOLDIER, твойта пантофка ли е това?
Своя снимка няма ли да покажеш?
Питам го за лошите хулигани на Левски, посещаващи кежуалпроблем.нет (http://img89.imageshack.us/img89/1604/dsc05336gv9.jpg)
Както виждате съм с нож в ръка (http://img89.imageshack.us/img89/4290/dsc05337ii9.jpg)
Идващата кола ме разконцентрира, блок и го намушках. Вижда се и че започва да сваля шала (http://img89.imageshack.us/img89/222/dsc05338eh8.jpg)
Гледа намушкано (http://img89.imageshack.us/img89/5137/dsc05339uc4.jpg)
Отиваме да търсим още (http://img89.imageshack.us/img89/8979/dsc05340fx0.jpg)
Този беше със синьо облекло и си мислеше, че зеленото ще го направи бероец. Разпознахме го! Аз и цялата група корави ладс го направихме целия в крокодилчета. Аз му оставих 2 на челото. Мойте лаКости имат 2 отдолу...почупихме го. Бомбихме и синьо и зелено (http://img89.imageshack.us/img89/8250/dsc05344ns3.jpg)
FOOTSOLDIER
03-09-2008, 17:05
Точно копчето даде задна, но е нормално Българчето все пак беше с оръжие,кинескопа се държа на ниво и за това го отнесе мн.
bulgarche
03-09-2008, 17:16
Респект и за всички снимали голямата схватка преди мача!
Забравих да кажа че тоз на последната снимка е жив, защото му се извиних, че го убих, той стана, изтупа се и си продължихме към стадиона.
GLeZoRanA
03-09-2008, 18:12
Направо ти се възхищавам,влизаш в сектори,биеш телевизори режат се пръсти страшна работа. хахахахх цепиш...
http://img.data.bg/i.php?show=847540&ctrl_id=xb8ntk#img
на тая снимка на едно момче нещо му се е случило на кецовете..Вземете посъберете малко парички да му купите нови , че така срамота да се снима :oops:
GLeZoRanA
03-09-2008, 19:18
Ако това е било от кончетата много кофти.. аз сигурно няма да мога да ходя .. :shock: и все пак не му позволявайте да се снима така .. срамота е
FOOTSOLDIER
03-09-2008, 19:23
Така верно не е кораво :razz:
GLeZoRanA
03-10-2008, 12:03
Конната полиция е най-големия ташак,щото глупаците,които ги яздят не могат да ги удържат ... Има нещо такова..Забелязах го едва на последния мач , който беше в София :-D Една какичка с голяма дълга плитка не можа да си удържи кончето , което беше най - грубо целено със семки и се ядоса :o :lol:
Alcohooligan
03-10-2008, 16:22
аз като се наям с гъбки ме гонят коне... :shock:
FOOTSOLDIER
03-10-2008, 18:07
Тия коне са коренно различни от нормалните,защото се тренират точно за такива ситуации и най-вече да разпръскват тълпи .Иначе ,като ни подгони коня се вкарахме във филм :-o Да верно беше филм,друг е въпроса защо трябваше да разпръсват нас, след като на 15 метра от нас имаше 50-60 ултраси на домакините :-D а ние бяхме не повече от 20... но още от пристигането се видя професионализма на селските стражари
psychopath
03-10-2008, 20:41
аз като се наям с гъбки ме гонят коне... :shock:може и слончета
GREEN_OR_DEAD
03-10-2008, 20:54
Зелено-бяла еуфория на стадион БЕРОЕ.
Невероятна атмосфера, велика публика ВЕЛИК БЕРОЕ. Никой друг отбор в България не може да се похвали с такава публика. На най голямото дерби Левски - Цска едвам се събират 10 000 души, а днес зелените на стадиона бяхме около 15-16 000. Когато цифрите говорят и чорбата и говедата мълчат.
Вие и 100 к да сте пак ще бъдете надвиквани !
А нали знамето щеше да бъде 130 м2?
За 100к не знам ама 16 000 бяхме и вие не се чувахте, на думи може много да се говори нали се сещаш. Ама когато знаеш каква е реалноста по-добре замълчи и не се излагай. Може да надвикате чорбата на армията ама Берое на Храма няма да успеете даже и да се насерете от зор.
Хвърляйте клипове бе :grin:
GREEN_OR_DEAD
03-11-2008, 08:38
Точно пък за клипчетата на спортал не говори, защото са снимани от южната част на стадиона, където е много по-близо до вас за тва се чу как измучахте 1-2 пъти за цял мач. Ама ако си гледал клипчето където е със заглавие "Левски бие в последната минута", сигорно забеляза как на фона на сините шалчета във вашия сектор когато вкарахте гола се чуваше БЕРОЕ БЕРОЕ ?!?!?!? или това пак си го измислям. Не те познавам лично не ми пука дали си от Левски, от ЦСКА или от който и да е отбор, ама не ти прави чест когато виждаш как стоят нещата да продължаваш да си говориш фантазийте. Ти си имаш позиция , аз си имам позиция. Ти разбра мойта аз разбрах твойта. Няма смисъл от спам вече.
bulgarche
03-11-2008, 12:58
Браво на GREEN_OR_DEAD. Много добре и точно го каза, но това се повтаря вече много пъти и от мен и от други хора. Те си живеят в техния си филм и това е.
Смеели са се - ок, смешни да сме, ама сме много и си подкрепяме отбора. Никога след гол не се е мълчало, както прави Ботев и ЦСКА примерно. Винаги се подкрепя, дори и да отпадаме по този начин. Аз мога да си измислям че на стадиона бяхме по-добри и на терена и в секторите, но мнението ми съвпада с това на спортните коментатори. От нашия сектор вече не се снима. На този мач само bTV мисля че си го позволиха.
И все пак не се чувахте. Не знам някъде беше ли отразен сблъсъка с униформените, но покрай него и след това не се чувахте и не защото бях в нашия сектор ;)
Викахте в началото малко и на самия край. Няма смисъл да дрънкаш глупости, видяхте 16 000 (16 000 билети, без билети не знам колко стотин бяхме) да пеят заедно, макар и да се случи 3-4 пъти.
На Левски - Литекс ще се пее за Берое и ще го има по записите, пък на Берое - Левски ли ще ни надвикате?! Айде стига сте приказвали глупости. то е нереално просто :?
krisscho
03-11-2008, 20:31
Имам един приятел, който беше в агитката на Берое на мача (споко, не съм от на българчето хората :D ) и каза, че около 1000 викали, другите мълчали и люпили семки, за тва може и 283523 хиляди да сте били, ама важно е колко са викали и колко са си седяли на приказка.
ахах че ставам кежуалче,на Илиянци тунинг има шапки по 5лв на Фред Пери и тениски по 10лв :grin:
Рай за бг клош кежуала :grin:
GLeZoRanA
03-12-2008, 05:45
Корави от всякъде :o
FOOTSOLDIER
03-12-2008, 09:34
Има материал :-D
FOOTSOLDIER
03-12-2008, 18:50
С футболистите майна.
bulgarche
03-12-2008, 20:45
ехх...отдавна не бях влизал в този форум ,темата е станала повече от смехотворна . Искам да попитам АТАКАБГ и другите самоопределящи се като кежали (понеже имаме спор с едно момче)какъв стил музика слушат хулиганите
Мисля че трябва да знаеш какво слушашт. Или поне коя се вод тяхната музика. Вили им беше обяснил преди време. То самите им имена са свързани с хутболното хулиганство (не Бранник - Футболно насилие).
А ти получи ли си тениската? Става ли ти? 8)
xaaxaxaax тука всички ли тренирате карате или джио-джицо :lol:
bulgarche
03-13-2008, 13:08
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, тениската е много добра :)
Ама моля ти се! Нали аз съм я правил 8)
BurnBabyBurn
03-13-2008, 18:00
Каква тениска?
bulgarche
03-13-2008, 18:27
Каква тениска?
Ако трябваше да знаеш, щеше да си информиран ;)
Бахти чекията са българските фенове :D
:-)
jalko che biroi ne sa v igrata te obiknoveno biqt mnogo i idvat mnogo :oops:
BurnBabyBurn
03-13-2008, 19:56
Каква тениска?
Това все пак е форум.
Личните разговори можете да си го водите и другаде.
Каква тениска?
Това все пак е форум.
Личните разговори можете да си го водите и другаде.
Насра ги :lol:
GLeZoRanA
03-14-2008, 11:37
ATAKABG пак ли ще си правите :o и после :smt006 и послеее :smt117 :smt112
и доволно кораво ше си допиеме бирата като пичове в Плазма с футболистите :)Може ли и ние да дойдем ?? 8)
bulgarche
03-14-2008, 11:49
ехх...отдавна не бях влизал в този форум ,темата е станала повече от смехотворна . Искам да попитам АТАКАБГ и другите самоопределящи се като кежали (понеже имаме спор с едно момче)какъв стил музика слушат хулиганите
Мисля че трябва да знаеш какво слушашт. Или поне коя се вод тяхната музика. Вили им беше обяснил преди време. То самите им имена са свързани с хутболното хулиганство (не Бранник - Футболно насилие).
А ти получи ли си тениската? Става ли ти? 8)
и коя музика слушам аз,тъпако?
и трябва ли да слушам точно определен стил?
Тъпако, не ме ебе каква слушаш. Не съм казал, че "трябва" да слушаш определен стил музика или само такава. Просто си има такива групи, с чиято музика се съмнявам да се започнат :-P
FOOTSOLDIER
03-14-2008, 16:19
Е как ще е запознат, само истинските скИнари в Загоре слушат групите :razz:
BurnBabyBurn
03-14-2008, 17:42
Stahlgewitter - Auftrag Deutsches Reich
BurnBabyBurn
03-14-2008, 19:15
h t t p : // w w w . footballcasual . c o m /fcfm . h t m l
bulgarche
03-15-2008, 14:22
Stahlgewitter - Auftrag Deutsches Reich
Ама какви цветове избра милия 8-)
Това какво общо имаше с музиката за която говорихме? Или щом е немско...за КЦ ще става дума 8-)
Аз съм БЪЛГАРЧЕ честита загуба бИройци 8-)
bulgarche
03-15-2008, 15:47
Честита победа.
Толкова ли сте награмотни и прости, че пишете "лецки", "(*ска" и "бирой"? После били фенове, футболисти и т.н.
GLeZoRanA
03-15-2008, 17:30
:razz: :razz: :razz: :razz:
psychopath
03-15-2008, 18:18
Кой е казъл, че футболистите трябва да са грамотни?
stone island
03-16-2008, 22:27
ATAKABG пак ли ще си правите :o и после :smt006 и послеее :smt117 :smt112
Всичко това е довлоно, кораво и после в Червило с футболисти :razz: :razz: 8-)
Kvo chervilo be :lol:
Sprete da chetete lauta hools ne vliqe dobre na nekoi
bulgarche
03-18-2008, 20:45
http://vbox7.com/play:7f606d31
http://vbox7.com/play:cd4e18dd
http://vbox7.com/play:05fc43f9
Тука в хулиганската тема ;) Да има ултрасите на Левски какво да коментират и колко сме смешни в техните очи.
И к'во беше там...100-150 ли казахте за агитка? И нямало повече от 200 на крака и пеещи за Берое...и...я пак? Я кажете как ни убихте от бой преди, след и по време на мача :D
FOOTSOLDIER
03-19-2008, 15:15
Българче минаха 3 седмици от събитието на живота ти :-D Спри да коментираш тоя смешен мач, тия клипове доказват какви паляци сте, Левски идва в Зара и всички от околия се изсипват да го видят имаше хора по дърветата и по поляните :razz: След 2 месеца сиг ще постнеш и снимки как момчетата запалиха факли в гората, а тва че си правехме гавра преди и след мача е вярно.А и да не забравиш да кажеш как на Левски-латекс се е пеело за...как се казваше бйрое.
Българче минаха 3 седмици от събитието на живота ти :-D Спри да коментираш тоя смешен мач, тия клипове доказват какви паляци сте, Левски идва в Зара и всички от околия се изсипват да го видят имаше хора по дърветата и по поляните :razz: След 2 месеца сиг ще постнеш и снимки как момчетата запалиха факли в гората, а тва че си правехме гавра преди и след мача е вярно.А и да не забравиш да кажеш как на Левски-латекс се е пеело за...как се казваше бйрое.
Не уе човеко тва не се бйрое тва са ОЛИМПИК ГАЛАТА
FOOTSOLDIER
03-20-2008, 10:38
От тех по-големи нема.
Kakto pomnat niakoi ot vas Beroe i Lokomotiv Plovdiv niama ! Te sa syotvetno OLIMPIK GALATA i VELBYJD KIUSTENDIL
Alcohooligan
03-20-2008, 12:09
не говори глупости, грешно ти е инфото. галата е в Северна България, близо до Ловеч... и населението там не е никак дружелюбно.
FOOTSOLDIER
03-20-2008, 12:42
Да там за извора се носят легенди...
Alcohooligan
03-20-2008, 14:42
еми с динамо букурещ боя беше на една бензиностанция, ебем ти въргала. някъв местен звезден рейнджър беше взел голям чадър от кафето на бензиностанцията и им смъкна стъклата на автобуса...
а те мамалигите се каширали вътре и не смеят да пръднат. :D
не говори глупости, грешно ти е инфото. галата е в Северна България, близо до Ловеч... и населението там не е никак дружелюбно.
Колега а я провери с кой отбор на име ОЛИМПИК се обединява Берое под името Олимпик-Берое
Олимпик Галата влезе в А група и беше "пратен" в Тетевен и от там получи име Олимпик-Тетевен, където Ганчев също движеше нещата заеднос камилата и осле ги обедениха с биройето, за да се порадват и в стара загора на професионален футбол! За нашия край или добро, или нищо, че ще вкараме мотиките и чадърите майна 8)
http://greenvandals.com/images/5.jpg
тука малко хулс за разтоварване
bulgarche
03-21-2008, 08:12
Не я е страх да се покаже, а и има какво да покаже ;)
Alcohooligan
03-21-2008, 11:25
българче, бийте им едно успокоително на youth-oвете ви green vandals, че нещо много форумни търкали уреждат. :oops:
bulgarche
03-21-2008, 11:34
Нашата бaнда попринцим сме си отделно. Green Vandals, Nazi Boys, Beroe Green Girl и всякаквите там банди :o .
Там възрастта е...събери общо годините на 3-ма от тях, за да получиш моите :-D
Внимавай, че четат тази тема 8-)
FOOTSOLDIER
03-27-2008, 14:57
Емо_ултраса да коментира :razz:
FOOTSOLDIER
03-27-2008, 19:02
Сега е влюбено емо :razz:
bulgarche
03-28-2008, 10:45
Ако не путка, то кой друг ще развали човек
Alcohooligan
03-28-2008, 13:16
ni vi biva...
jivot bez putki e POLU-jivot.
bulgarche
03-28-2008, 14:50
Е що е...ллюююбооввтаа...е по-силно от всиичккоо :D
Хубаво си е да имаш някоя девойка до себе си. Вярно че понякога пречат, но ако са си както трябва и не ти се бъркат в другите неща :grin:
GREEN_OR_DEAD
03-28-2008, 18:07
Еби, ебавай, но заради путка - путка не ставай !
OtherDimension
03-28-2008, 18:51
Еби, ебавай, но заради путка - путка не ставай !
с тия приказки се правехме на мъже в 8 клас :lol:
FOOTSOLDIER
03-28-2008, 19:30
Лесни путки стил евтина чалга певица... i love it :)
GLeZoRanA
03-29-2008, 06:41
Все жените са ви виновни на вас.. пфу мъже :-x
Alcohooligan
03-29-2008, 08:10
ebi mu maikata, az sym popadnal sred don juanovci... 8-)
shom she si govorime za putki majna neka i nashata trupa zaeme strana
s lesni putki ne e interesnYyy naj e got kato si i bil ot pyrvite :-P :D
ai lokuu
cheers
Alcohooligan
03-30-2008, 16:27
някви дечица от зара се правели на мъже пред няколко пияни ботевиста и изяждат подметките, аз тва разбрах. 8-)
GLeZoRanA
03-30-2008, 17:17
някви дечица от зара се правели на мъже пред няколко пияни ботевиста и изяждат подметките, аз тва разбрах. 8-) Нищо ново :o
bulgarche
03-30-2008, 19:48
Въпросните "Green Vandals" + малки изключения са се спосбили. Накрая малко потрошени заведения, столове, доста бутилки и фенове. По 5 от двата отбора са прибрани след този случай. 100-тина полицаи на мястото, голямо меле е било. Нашите май са ги поопердашили, и нормално.
След мача има още боища и прибрани от Ботев, за наши не знам.
Вечерта ми беше изключително приятно да си допивам бирата с пловдивчани (предимно фенове на Ботев) 8-)
Ексо, Снолпчето направи доволен рожден ден ;) Пообсъдихме те и теб по едно време :-)
bulgarche
03-30-2008, 20:40
За квартал ли става дума? Вече не е там ;)
GLeZoRanA
03-30-2008, 20:49
Ексо, Снолпчето направи доволен рожден ден ;) Пообсъдихме те и теб по едно време :-) уааа :( заради тъпия мач не можах да дойда на Рд-то на снулпчу :(( поне добре ли си изкарахте :x
bulgarche
03-30-2008, 21:00
по-мащабно :)
Хах! ;-)
Глез, добре си прехарахме, както обикновено. Даде се началото на едно добро начало :grin:
GLeZoRanA
03-30-2008, 21:10
по-мащабно :)
Хах! ;-)
Глез, добре си прехарахме, както обикновено. Даде се началото на едно добро начало :grin:
е нищо тая година пропуснах :(
Днеска като официалната дата на раждане на дивачето ще правите ли нещо :D
bulgarche
03-30-2008, 21:21
А не знам. Аз вече съм си в Стара Загора. След обяд като ти писах тъкмо си бях влязал вкъщи, даже бях с обувките още.
Ще се правят разни неща тия дни, може би днес. Може да ги посветим на Снолпа.
GLeZoRanA
03-30-2008, 21:47
А не знам. Аз вече съм си в Стара Загора. След обяд като ти писах тъкмо си бях влязал вкъщи, даже бях с обувките още.
Ще се правят разни неща тия дни, може би днес. Може да ги посветим на Снолпа. Харесва ми идеята ти :) От мене я има инициативата в София :)
GLeZoRanA
03-30-2008, 21:58
имате си скайповете... ;)ей няма само другите да се хфалят как ще пият/бият и т.н. и ние искаме да си кажеме пък ! :-o :o
GLeZoRanA
03-30-2008, 22:07
станете като тях... :)Важно е поза да има,другото е ташак работа
bulgarche
03-31-2008, 14:48
Ето ви порастналото Снолпче: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/100/24943_898.JPG
GLeZoRanA
03-31-2008, 15:09
Ето ви порастналото Снолпче: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/100/24943_898.JPG ах душички хахаха :)) Как и да е, дай да не флуудиме темата за футболните хулигани :)
Да бе и е от на София Запад :-)
ватмана има порезна рана само незнам кво вс го изкарват едва ли не разфасован тоя ватман ......
Интернет хулиганнннннннннн!
Първо на синя кръв никога нема да посегна,но щом си толкова корав 2 часа съм на пилоните на НДК да видиме какъв хуулз си
А да и помни,че Blue Pride не са най-коравите
Sofia - West
До 14 часа остават горе-долу 2 часа! Тик-так! :razz:
Alcohooligan
04-04-2008, 09:38
ne e zle da se oglejdash... :-o
Часа е 15 и 30, а още няма новини и снимки от боя на пилоните (или това, което се вижда от него)... 8)
Часа е 15 и 30, а още няма новини и снимки от боя на пилоните (или това, което се вижда от него)... 8)ше чакаме, дано има корави снимки 8-)
къв бой кви 5 лв ? нещо не сам в час :)
kvi sofia west ... kaf UEFSKI .... q se osyznaite be CSKA ZAVINAGI !!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
NSDAP предложи танц на ATAKABG. Нямам сведения дали поканата за танц е приета, но знае ли човек. Аз очаквам с интерес снимките от боя на пилоните (или това, което се вижда от него), ама гледам NSDAP вече се е върнал оттам, а още няма снимки, така че надеждата ми е в ATAKABG.
kvi sofia west ... kaf UEFSKI .... q se osyznaite be CSKA ZAVINAGI !!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Духай дудука джагал _|_
mojesh spokoino da me hvanesh za onaq rabota typo govedo :) i predi i sega shampion e CSKA !!! ;) eh goveda ... slabi4ki ste ... osobeno taq godina :) aide spomni si za ma4a vi s antverp i mojesh da zamyl4ish voveki vekov ... 8-) 8-)
Аре тихо МТК,че ви еба макята свинска
хубаво е че не е имало бой между левскари
Нема такива истории просто не се бехме разбрали 8-)
Никога немаше да има бой 8-)
Ебаси левскара съм,пия бира с Мате 8-)
Ма доволно хапнахме,само КАФЕВО немаше 8-)
А СВИЩОВЛИЙСКАТА ФОРУМ ИНТЕРНЕТ МИШКА AIR J ДЕТО ВЪВ ВСИЧКИ ФОРУМИ МУ СЕ СМЕЯТ ДА СИ ТРАЙКА,А ДА НЕ НАЛИВА МАСЛО В ОГЪНЯ НАДЯВАЙКИ СЕ ДА ИЗПОКАРА ДВАМА ЛЕВСКАРИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!
NDSAP е ПИЧАГА,ОБЯСНИХА МИ,ТАКА ЧЕ ШЕ СЕ РАЗБЕРЕМЕ КАТО ЛЕВСКАРИ. ТВА Е. ПРИКЛЮЧИХМЕ С ПАНАИРА,ПОНЕ АЗ.
А Е AIR J Е СМЕШНА ФИТНЕС П*ТКА,ДЕТО ВЪВ ФОРУМИТЕ НА ЛЕВСКИ ГО ГАВРЕХА ВСИЧКИ,К*Р И ЗА СЕЛО СВИЩОВ!
Много се пенявиш, бе! :razz: Сега последно имаше ли бой, и ако е имало - къде са снимките от него (или поне това, което се вижда). :razz:
П.С.> Я най-накрая кажи кой, кога и за какво ме е гаврел във форума на Левски, че аз там влизам от години и такова нещо не съм забелязъл, а е некоректно да се разпространяват лъжи, пък било то и във виртуалното пространство. :razz:
psychopath
04-07-2008, 07:36
И да не пропусна да се похваля - това го организира до голяма степен нашата фракция. 8)
п.п. Между другото Кардиф Сити се класираха на финала за Купата на Англия (уелски отбор на финал в Англия,уау!!!) и ще може на трибуните на Уембли да наблюдаваме изявите на култовата групировка Soul Crew =D>И аз се зарадвах на новината
ще бъде интересно :)
FOOTSOLDIER
04-07-2008, 15:34
Големите знамена в дима къртят :)
Деба как можеш да отида с бело на мач в Б сектор 8-)
FOOTSOLDIER
04-08-2008, 13:14
Футболистите бяха признати за виновни в това, че са бутали полицаите по стълбите и са ги наричали маймуни, а оневинени за това, че са ги наричали копелета. :razz:
^ тва вено си е голям смеххххххххххх :D
bulgarche
04-09-2008, 05:59
Имат ли забрана за посещение на спортни мероприятия :razz:
ned_cska
04-09-2008, 09:41
i az ne mislq 4e ima hools i ultras,towa e samo po filmite :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D
Alcohooligan
04-09-2008, 10:56
i az ne mislq 4e ima hools i ultras,towa e samo po filmite :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D
ти си във филмО.
ти си във филмО.
Той е на кафевО
bulgarche
04-10-2008, 16:03
Kajete neshto za huliganshtini v stz 8-)
Селска работа,100човека взимат 7шалчета от 7 15г пубертетчета!
^ това сигурно е било голяма схавтка респект за участвалите
bulgarche
04-10-2008, 20:05
Ne znam, az sas chichki imah sreshta :-D
Alcohooligan
04-11-2008, 11:51
грийн вандалс от музикалното училище пак ядат шамари, аз тва разбирам...
Вижте кво ми прати Мате, Стара Загора най-големите....
http://i.data.bg/08/04/10/898931_orig.jpg
psychopath
04-11-2008, 19:22
лол :D
GLeZoRanA
04-11-2008, 20:46
Ne znam, az sas chichki imah sreshta :-D И не само.. Ама те ваще големи хулигани излезнаха...Пред ушевите на бой налитат .. :-o
GLeZoRanA
04-12-2008, 07:43
Вие се гаврите ама те са корави хуулс :o :shock:
Alcohooligan
04-12-2008, 09:36
СЪС СРЕДНА ВЪЗРАСТ 16 ГОДИНИ !!!!!!!!!!
тия срещу, които са хвърляли камъни могат да им бъдат бащи, ама яко кежуъл-ербапи... поне добре, че само двама са отнесли подметките.
музикалното училище... кежуъл-пианист, батеееее 8-)
FOOTSOLDIER
04-12-2008, 10:48
Респект за бригадата от математическата и от музикалното училище :D
Alcohooligan
04-12-2008, 15:16
Българче,разясни ситуацията и защити съгражданите си http://site-forum.levski.com/images/smilies/006.gif
няма кво да ги защитава, аз съм сигурен, че той самия се срамува от някой от тях... най-вече заради подвизите им в интернет пространстовото.
bulgarche
04-12-2008, 15:33
Ne znam, az sas chichki imah sreshta :-D И не само.. Ама те ваще големи хулигани излезнаха...Пред ушевите на бой налитат .. :-o
На тоя мач все едно ни казваха "набийте ги". С Ботев можехме да си позволим волности, а сега беше супер разпуснато.
Глез, ти видя за какво става дума. Смешни, келеши, не знам си какво, ама...все бой ядат, а? Това е само по интернет. Мисля че видя какво става по старозагорските улици ;)
Българче,разясни ситуацията и защити съгражданите си http://site-forum.levski.com/images/smilies/006.gif
няма кво да ги защитава, аз съм сигурен, че той самия се срамува от някой от тях... най-вече заради подвизите им в интернет пространстовото.
Тия шемети са големи шемети 8-) Задържаха нас заради тях. По Канал 3 ни даваха, майка ме видя...някви лапета хвърлили камъни и чорбатите "тия бяха", а ние 4 човека и се чудим какво да правим. Голям бой ни чакаше, но пак ни се размина. 15 ушеви с палки като ни лепнаха...класната ми разказа как е било отстрани 8-)
С Ботев пак 4 човека се сляхме с 20 от Ботев, а те мъжете тръгнаха на бой :-o
Аз съм БЪЛГАРЧЕ вече е медийна звезда
п.с искам автограф
GLeZoRanA
04-12-2008, 20:27
Аз съм БЪЛГАРЧЕ каквото успях - видях ;)
Хулигани я кажете нещо за мача на ЦСКА и Локото, липсвали знамена разбрах че после и от Левски имало хулигани :D :D
kolanass
04-14-2008, 19:46
Хулигани я кажете нещо за мача на ЦСКА и Локото, липсвали знамена разбрах че после и от Левски имало хулигани :D :D
Кво да ти кажа:Ушев Педераст!!!Пиратското знаме не е наказано просто при задържането на наште момчета Ушев е взел знамето,а курвите от Доко са казали,че е тяхно штот било черно и бяло!!!А говедата с тяхната засада при Библиотеката са смешни с тия тръби,едно е да направиш контразасада,друго е нарочно 50 да скочат на 20!!!Говедата имат късмет,че Ушев ги спаси на триъгълника,иначе някой нямяше да пишат по форумите дълго време.
Кво да ти кажа:Ушев Педераст!!!Пиратското знаме не е наказано просто при задържането на наште момчета Ушев е взел знамето,а курвите от Доко са казали,че е тяхно штот било черно и бяло!!!А говедата с тяхната засада при Библиотеката са смешни с тия тръби,едно е да направиш контразасада,друго е нарочно 50 да скочат на 20!!!Говедата имат късмет,че Ушев ги спаси на триъгълника,иначе някой нямяше да пишат по форумите дълго време.Нали не е работа да скочат от засада 20-30 срещу една кола или някой чичко със дете и черно-бяла тениска...А за знамето дочувам, че после е звъняно на ушев от фенове на червената турсида да си искат знамето... Вече и на лаута ше си имаме пиратско знаме няма само зелените вандали да се хвалят 8-)