View Full Version : Раздвоена и объркана съм
tweeetyreni
08-15-2007, 15:24
В момента съм раздвоена, защото едно момче е влюбено в мен поне така казва и иска да ходим но аз много се колебая защото в същото време мисля за друго момче което отдавна харесвам ужасно много.Дали ако почакам твърде дълго време ще изгубя и момчето което иска да е с мен.Какво да правя ако пък стане нещо с другото и той си помисли че вече съм заета.Моля дайте някакъв съвет.PLS Благодаря предварително.
~BoRn^InLoVe~
08-15-2007, 15:27
ами според мен избери това което е влюбено в теб защото щом толкова време нищо не е станало с другото може и да те кара да чакаш още дълго или изобщо да не се интересува от теб
yf i az bqh v sa6toto polojenie i izbrah tova mom4e koeto me obi4a6e posle go zarqzah za 1 sedmica za6toto si pomislih 4e edno drygo mom4e koeto haresvah ot 1-2 godini 6te mi predloji, e ne stana taka i tova mn me narani i se varnah pri mom4eto koeto me obi4a6e i o6te sme mn vlubeni ve4e 7mi mesec :wink: tai 4e po-dobre izberi tova mom4e koeto te obi4a nai -makoto nqma ni6to da zagybi6 a moge da spe4eli6 6tom drygoto qvno nqma ni6to kam teb
mi budi s tozi za kogoto misli6...kvo 6e kae6 a :?:
BebeTooOoo
08-15-2007, 15:43
Еми...според мен първо трябва да се изясниш със себе си.Помисли си много добре кое би искала - да бъдеш с момче , което те обича или да си губиш времето за момче , което не проявява никакъв интерес.Прецени си сама , но според мен е най - добре да бъдеш с това момче , което те обича (влюбено е в теб) отколкото да се мъчиш заради някакъв келеш (с извинение) (казвам ти го от личен опит , просто недей да губиш и най - малкото).Ако избереш момчето , което ТИ харесваш , може би след време оново другото няма да има чувства към теб или поне не същите , така че не си пропилявай възможността :wink: Успех
според мен първо си изясни чувствата и се обвързвай само тогава, когато си сигурна, че можеш да дадеш любов на гаджето си. Няма нужда да ходиш с някой, само за да не си сама. Това е много тъпо. Колкото до другото момче, което толкова много харесваш, щом години наред нищо не е станало.....сама си направи извода.
По-добре врабчето в ръката отколкото сокола на дървото .. прави си изводите
и според мен трябва да бъдеш с този който те обича, иаче рискуваш да бъдеш наранена и сама ...
Sweet__baby
08-15-2007, 16:24
Това можеш само и единствено ти да прецениш, но ако наистина искаш да си с другото момче се бори за него , а това , което те харесва май трябва да се примири с мисълта , че харесваш друг.. твое си е решението с кои ще си !
Успех! :smt006
..:sUnRiSe:..
08-15-2007, 16:28
Избери този който те харесва явно другия няма интерес и ако оставиш влюбеното момче да чака най - вероятно ще го загубиш
sexa_na_kompleksa
08-15-2007, 16:41
Избери този,към който изпитваш някакви чувства.Няма смисъл да бъдеш с момче,към което не изпитваш нищо.
В момента съм раздвоена, защото едно момче е влюбено в мен поне така казва и иска да ходим.
Ama kude iska da hodite? ;/
ArTanDra
08-15-2007, 17:08
Избери момчето , което те обича!
tweeetyreni
08-15-2007, 17:23
Blagodarq na vsichki mnogo ste sladki.Pomognahte mi malko v moeto reshenie. :wink:
ами според мен избери това което е влюбено в теб защото щом толкова време нищо не е станало с другото може и да те кара да чакаш още дълго или изобщо да не се интересува от теб
mmmdam