.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    NqKyDe TaM

Раздвоена и объркана съм

В момента съм раздвоена, защото едно момче е влюбено в мен поне така казва и иска да ходим но аз много се колебая защото в същото време мисля за друго момче което отдавна харесвам ужасно много.Дали ако почакам твърде дълго време ще изгубя и момчето което иска да е с мен.Какво да правя ако пък стане нещо с другото и той си помисли че вече съм заета.Моля дайте някакъв съвет.PLS Благодаря предварително.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

ами според мен избери това което е влюбено в теб защото щом толкова време нищо не е станало с другото може и да те кара да чакаш още дълго или изобщо да не се интересува от теб
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    na onq svqt
    yf i az bqh v sa6toto polojenie i izbrah tova mom4e koeto me obi4a6e posle go zarqzah za 1 sedmica za6toto si pomislih 4e edno drygo mom4e koeto haresvah ot 1-2 godini 6te mi predloji, e ne stana taka i tova mn me narani i se varnah pri mom4eto koeto me obi4a6e i o6te sme mn vlubeni ve4e 7mi mesec tai 4e po-dobre izberi tova mom4e koeto te obi4a nai -makoto nqma ni6to da zagybi6 a moge da spe4eli6 6tom drygoto qvno nqma ni6to kam teb

Град
    Непостоянно
    mi budi s tozi za kogoto misli6...kvo 6e kae6 a
    .!.

Еми...според мен първо трябва да се изясниш със себе си.Помисли си много добре кое би искала - да бъдеш с момче , което те обича или да си губиш времето за момче , което не проявява никакъв интерес.Прецени си сама , но според мен е най - добре да бъдеш с това момче , което те обича (влюбено е в теб) отколкото да се мъчиш заради някакъв келеш (с извинение) (казвам ти го от личен опит , просто недей да губиш и най - малкото).Ако избереш момчето , което ТИ харесваш , може би след време оново другото няма да има чувства към теб или поне не същите , така че не си пропилявай възможността Успех

Guest
    според мен първо си изясни чувствата и се обвързвай само тогава, когато си сигурна, че можеш да дадеш любов на гаджето си. Няма нужда да ходиш с някой, само за да не си сама. Това е много тъпо. Колкото до другото момче, което толкова много харесваш, щом години наред нищо не е станало.....сама си направи извода.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    По-добре врабчето в ръката отколкото сокола на дървото .. прави си изводите
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    (: Русе :)
    и според мен трябва да бъдеш с този който те обича, иаче рискуваш да бъдеш наранена и сама ...
    So free

Град
    СофиЯ
    Това можеш само и единствено ти да прецениш, но ако наистина искаш да си с другото момче се бори за него , а това , което те харесва май трябва да се примири с мисълта , че харесваш друг.. твое си е решението с кои ще си !
    Успех!

Град
    Over the hills and far away
    Избери този който те харесва явно другия няма интерес и ако оставиш влюбеното момче да чака най - вероятно ще го загубиш

Избери този,към който изпитваш някакви чувства.Няма смисъл да бъдеш с момче,към което не изпитваш нищо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    LuNaTa

Re: Раздвоена и объркана съм

Цитирай Първоначално написано от tweeetyreni
    В момента съм раздвоена, защото едно момче е влюбено в мен поне така казва и иска да ходим.
    Ama kude iska da hodite? ;/

Голям фен
    Избери момчето , което те обича!

Град
    NqKyDe TaM
    Blagodarq na vsichki mnogo ste sladki.Pomognahte mi malko v moeto reshenie.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    ами според мен избери това което е влюбено в теб защото щом толкова време нищо не е станало с другото може и да те кара да чакаш още дълго или изобщо да не се интересува от теб
    mmmdam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си