Влез

View Full Version : хора нали не съм лес..?

monityY
08-16-2007, 05:55
:roll: em na4i vlubvala sum se v mom4eta ama kato bqh dosta po malka.. ne 4e sa sum mn golqma da :D ama togava si be6e istinska lqbov sigurna sym.. za jalost nespodelena.. no nikoga ne sum se vlubvala v nqkoe mom4e koeto primerno v mene e bilo vlubeno ili nqkoe gadje,taka4e lqbovta mi da bude spodelena.. a ako xaresam nqkoe mom4e i primerno trugnem..si mislq za nego neprekasnato v purvite 2-3 dena.. no posle #-o .... ve4e ne mi e v mislite,az pak si go haresvam no ne taka silno i nqkak si mi stava bezinteresen.. ne se zaglejdam po momi4eta i mrazq lesbikiite,prosto tova mi se stryva super stranno i da vi pitam vie kak mislite.. se pak ne sum se vlubvala ot kaji re4i 3-4 godini :smt017

monityY
08-16-2007, 06:02
em az iam mn priqtelki i si izlziam s tqh i te sa super gotini{pove4eto} no ne me vle4at,a i misalta 4e moje da sum less me poburkva,mrazq lesbiikite,draifa mi se ot tqh... :smt017

H8_mE
08-16-2007, 06:24
Prosto ne si sre6tnala mom4e,koeto da te privle4e dostatu4no silno i da ti grabne akula i surceto,mom4e,koeto e za teb ne si go sre6tnala i dokato ne go sre6te6 sigurno 6te e vse taka!O4akvala si edno ,a se e okazalo drugo!Az mislq ,4e ne si lesbiika ,spoko,ako haresva6 mommi4e i iska6 ne6ot pove4e ot neq togava!Tova,4e ne moje6 da se vlubi6 istisnki ne trqbva da ti dava povod da si misli6,4e si lesbiika!

136179
08-16-2007, 06:58
temata ti e super glupava i ne vidqh v neq nikakva logika ..

monityY
08-16-2007, 07:00
temata ti e super glupava i ne vidqh v neq nikakva logika ..

mi na4i si prekaleno glupav/a :smt005 a i nikoi ne te pita za mnenieto ti...

lamzzzercho
08-16-2007, 07:04
е искаш да се похвалиш,че момчетата те обичат а ти тях не ли... :smt011 и не знам ти какви отговори очакваш? Някой да ти каже,че се случва или просто да каже някой и с право "ГлУпАвА и БеЗмИсЛеНа тЕмА"

monityY
08-16-2007, 07:08
е искаш да се похвалиш,че момчетата те обичат а ти тях не ли... :smt011 и не знам ти какви отговори очакваш? Някой да ти каже,че се случва или просто да каже някой и с право "ГлУпАвА и БеЗмИсЛеНа тЕмА"

off kolko tupi temi ima tuka ne e istina moqta ne e ni6to sravnenie s nqkoi drygi.. iskah da vi pitam prosto da kajete mnenieto si ma vie... ne se hvala 4e me obi4at ama e imalo 1-2 mom4eta koito uj sa se vlubvali v mene a az ne moga,tam e problema!

G_ir_l
08-25-2007, 22:15
:roll: em na4i vlubvala sum se v mom4eta ama kato bqh dosta po malka.. ne 4e sa sum mn golqma da :D ama togava si be6e istinska lqbov sigurna sym.. za jalost nespodelena.. no nikoga ne sum se vlubvala v nqkoe mom4e koeto primerno v mene e bilo vlubeno ili nqkoe gadje,taka4e lqbovta mi da bude spodelena.. a ako xaresam nqkoe mom4e i primerno trugnem..si mislq za nego neprekasnato v purvite 2-3 dena.. no posle #-o .... ve4e ne mi e v mislite,az pak si go haresvam no ne taka silno i nqkak si mi stava bezinteresen.. ne se zaglejdam po momi4eta i mrazq lesbikiite,prosto tova mi se stryva super stranno i da vi pitam vie kak mislite.. se pak ne sum se vlubvala ot kaji re4i 3-4 godini :smt017
Ем...виж бааа... ти би трябвало сама да откриваш логиката.. кво се хвалиш насам натам.. щом не те привличар лесбийки къв ти е проблема ве моме..?! :?: я малко мисли с тая главица.. а тва че не си се влюбвала от 3-4..найсет години :twisted: .. к'во да се прай не не дошъл моментът явно... то тва да не ти е кат ебането.. искаш си го за 1 нощ и хоп че прас.. зависи от мноу фактори.. я вземи са стегни малко.. че не ние сме хората дет тря'а да ти набиваме акъл в кухата главица..
А по темата: не си лесбийка.. но никога не е късно :wink:

swords1010
08-25-2007, 22:19
Не си срещнала човека. :-D

bloodranger
08-25-2007, 22:21
Ot cqlata rabota vdqnah 4e si hva6ta6 gadje za da ne si sami4ka a ne 6tot spodelqte vzaimni lubovni 4uvstva :-k .Tva verno nz kak da go talkuvam.Za da dranka6 tva 100% si na 12-13 godinki i zatva e taka /ako pa si golema ne si lesbi a si drugo ne6to ma da ne spomenavame dumi s necenzuren harakter/ :smt006

DivoTo_KoTe
08-25-2007, 22:24
ам спокойно мислиш си,че истинската любов е била тази която не можеш да имаш..знаеш ли защо?Просто чувствата ти като не са споделени и интереса ти към ?-ното момче става все по-силен и ти си мислиш,че го обичаш...Оф май не се изразих както исках...както и да е дано някой ме е разбрал :)

Deskata_90
08-25-2007, 22:25
Не си срещнала човека. :-D

Ахам и аз така мисля :wink:

hasaiko
08-26-2007, 20:56
Не си намерила правилния :roll: :::

Made_of_Pain
08-26-2007, 21:11
Всеки, който пита далие обратен или е или е тъп.
Избирай си.

Просто проблема Ви е, че сте прекалено ограничени.
И да сте обратни- КАКВО?

08-28-2007, 21:25
кхахахахаааа,значи не си се влюбвала истински откакто си била на 10?мдааааа,и аз си помислих,че си лесбийка.или че пък на тая възраст любовта е истинска.ама си и страшно ограничена,мила..питаш лесбийка ли си,а в същото време казваш,че ги мразиш..grow up..

wRinKleS
08-28-2007, 21:30
Интересно ми е как човек разбира че нещо е любов като не е споделено? Как ще разбереш че обичаш дадения индивид без да прекараш известно време с него... да го опознаеш и от другата страна не само навития на пръста идеализиран образ от "несподелената любов"
Бил съм свидетел на не едно такива ... влюбвания... някой приятел си навил дадена девойка на пръста и си я гони там някакви години и когато най-после тя вземе че му обърне внимание се оказва че тя си е най-обикновен парцал и живот с нея няма...

Leksi23
08-28-2007, 21:45
#-o OMG абе децка работа кво др да кажа :roll:

08-28-2007, 22:19

baxti tupoto par4e prosta selqnka ](*,) :smt013 :smt013 :smt019 :smt011

`Death`Whore``
08-29-2007, 06:26
Освен че си зле /не вярвам някой да каже, че си лесбийка само защото гаджетата ти омръзват/, си малка пикла. Навиваш си на пръстчето, че харесваш някого, и когато тръгнете, ти става безинтересен, защото идеята не е била в това.