View Full Version : Забавни случки по време на среща
гугитуууу
08-16-2007, 11:27
Мисля,че няма такава тема разкажете ако ви се еслучило нещо забавно ! МАЛКО ДА СЕ ПОСМЕЕМ И НИЕ =D>
Just_say_no
08-16-2007, 11:33
Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " :shock: Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца... :roll:
Just_say_no
08-16-2007, 11:34
еее що не каза по рано :smt005
JuS7^YourS
08-16-2007, 13:49
Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " Shocked Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца... Rolling Eyes
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " :shock: Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца... :roll: tva e kradeno ot spisanie bravo ama doslovno kradeno
ami moita slu4ka e slednata
bqhme izlqzli s priqtelkata na kafe i az si pory4ah dve ne6ta edno ot koito
mineralna voda imam lo6iq navik kato sym pritesnen da raztyrsvam min voda (vypreki 4e to nqq kvo da i se shake well-va) oba4e butilkata be6e otvorena i ina4e kazano si namokrih pantalona
Violenza
08-16-2007, 17:17
Бях в 4ти клас... ии харесвах уж едно момче от класа (детинщини) ии тогава ми беше първото излизане сама на центъра... и сме нали с още едно момиче от класа и още едно момче.
И вървим си ние.. и аз естествено съм се забляла някъде... и се блъснах в един стълб... :lol: :lol: :lol: Момчето само се обърна и вика "добре ли си, много ли се удари" ... мен хем ми беше ужасно смешно, хем умирах от срам.. :lol:
~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 17:36
Бях в 4ти клас... ии харесвах уж едно момче от класа (детинщини) ии тогава ми беше първото излизане сама на центъра... и сме нали с още едно момиче от класа и още едно момче.
И вървим си ние.. и аз естествено съм се забляла някъде... и се блъснах в един стълб... :lol: :lol: :lol: Момчето само се обърна и вика "добре ли си, много ли се удари" ... мен хем ми беше ужасно смешно, хем умирах от срам.. :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt040 :smt043 момчето поне е било мн мило и не ти са е изхилило
gPa3HuTeJl
08-16-2007, 17:46
И вървим си ние.. и аз естествено съм се забляла някъде... и се блъснах в един стълб... :lol: :lol: :lol: Момчето само се обърна и вика "добре ли си, много ли се удари" ... мен хем ми беше ужасно смешно, хем умирах от срам.. :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt040 :smt043 момчето поне е било мн мило и не ти са е изхилило
Аз бих паднал на земята от смях...
Та... бяхме се с1брали аз, момичето което си бях харесал, и там още няколко човека и отивахме пред кварталното даскало... да поседнеме малко.. семки... бира... и... беше валяло и беше кално и аз б1знах едно от момичетата и то тр1гна да ме гони да ме удря ( абе детски работи ) и точно пред нея в една локва " ПЛИОС " и ние както бяхме 4-5 човека всичко изпопада от смях на земята...
гугитууууууууууу
08-16-2007, 17:48
много се смях на онова за кетчупа и също за момичето кудето се е блъснало в стълб :P
~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 17:52
Аз бих паднал на земята от смях...
Та... бяхме се с1брали аз, момичето което си бях харесал, и там още няколко човека и отивахме пред кварталното даскало... да поседнеме малко.. семки... бира... и... беше валяло и беше кално и аз б1знах едно от момичетата и то тр1гна да ме гони да ме удря ( абе детски работи ) и точно пред нея в една локва " ПЛИОС " и ние както бяхме 4-5 човека всичко изпопада от смях на земята... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 тва е кофти ама е много смешно
Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " :shock: Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца... :roll:
Е добре де кой си купува картофи с кетчуп в киното :-k
az i togava o6te bude6toto mi gadje se vozehme v tramvaq..ma tva prez zimata.idva vreme da slizame i toi purvi...a az smahnata kato zeh 4e luiznah na edno stupalo ta slqzoh s krakata napred...mn kofti se polu4i :D o6te me e sram
az i togava o6te bude6toto mi gadje se vozehme v tramvaq..ma tva prez zimata.idva vreme da slizame i toi purvi...a az smahnata kato zeh 4e luiznah na edno stupalo ta slqzoh s krakata napred...mn kofti se polu4i :D o6te me e sram
Е няма нищо срамно. На всеки може да се случи да падне. Пък и то зимата.
e moje i da nqma ama si e kofti... ;)
sladkish_14
08-16-2007, 20:24
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ми аз :-D веднъж сме у моя приятел и аз няква много притеснена,ама баща му страшен пич нямам думи за тоя човек =D> майтапчия от всякаде....Та сядаме и почнахме да си говорим как е в моя град..дъра-дъра и ние с милото само се споглеждаме и аз като се изцепих"Айде де мило питай татко(баща му) дали иска да става дядо най-накрая""и дай да се разберем нали искаме да са близнета-момиче и момче как ще боядисаме стаята?" и той човечеца някакъв така се спогледаха с майка му,а аз умрях от срам направо какво ли са си казали леле тя е на 14 нашия на 16 :-D :-D :-D ама нищо татко с висок тон ГОТОВ СЪМ :-D :-D :-D :-D и майка му и тя..Как си бях навела главата няква дигнах я и почнах да се хила като луда,да де то всичките...и така после пък си говорехме че те ще дойдат да живеят с наще(неговите родители) а ние с него ще си останем в Пловдив в апартамента :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Еми какво сега обичам го тоя град :-D :-D :-D
naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 20:25
- Адски много те обичам...
- Напиши стихотворение и ще ти мине. :|
DeePurple
08-16-2007, 20:28
Ейй, сега се сещам, бяхме излезли с един бивш и се мотаме по центъра, мотаме се...Аз се правя нещо на сърдита(бе не се правех, баш сърдита си бях) и той както е висок(1.90 някъде) се е навел към мен да ми се извинява и си вървим, аз гледам напред в една точка, той наведен към мен и както си даваме напред той по едно време ПРАААААААААС в един стълб, ама направо свят му се зави на горкото момченце...Пък аз некъф непукистичен хилеж му ударих ... :smt005
live2beCooL
08-16-2007, 20:31
Miiii vednuj edin fr mi svali ga6tite pred edno momi4e deto zaribqvah :) dosta mi se podigrava6e toi togava....ama momi4eto ne se smq....produljihme si sre6tata......ama mu blagodarq na toq pr. sig. zatova tva momi4e ve4e me har 4 meseca (rofl)
sladkish_14
08-16-2007, 20:32
Ейй, сега се сещам, бяхме излезли с един бивш и се мотаме по центъра, мотаме се...Аз се правя нещо на сърдита(бе не се правех, баш сърдита си бях) и той както е висок(1.90 някъде) се е навел към мен да ми се извинява и си вървим, аз гледам напред в една точка, той наведен към мен и както си даваме напред той по едно време ПРАААААААААС в един стълб, ама направо свят му се зави на горкото момченце...Пък аз некъф непукистичен хилеж му ударих ... :smt005
:smt005 :smt005 И вече не му беше сърдита нали? :-D
хах най-честия гаф ми е да ударя без да искам гаджето,той тръгва да ме гушка аз се завъртам и го лашкам в зъбите или кадето дойде :lol: много често се случва,а веднъж тръгнах да целувам бившия и го дръпнах за ланеца,защото беше по надалеч, и много жестоко си фраснахме главите.. :oops: :lol: ухх мн съм бясна вечно млатя момчетата с които съм.. без да искам де.. 8-[
:smt005 :smt005 :smt005 of si4kite ste stra6ni taq tema mn me radva :smt005 :smt005 :smt005
DeePurple
08-16-2007, 20:36
:smt005 :smt005 И вече не му беше сърдита нали? :-D
Ахаха, не, казах му,че си го е заслужил :smt005
deni4kata333
08-16-2007, 20:46
веднъж със сегашното ми гадже бяхме ходели до децката градина ( не се смейте там пейките са мн удобни и беше най близкото място където да сме само двамата) иии трагваме си вече ние и аз му викам мило много те обичам и той с такава физиономиа :-s ми вика и аз тебе и аз се почуствах малко странно и след десет крачки той ме спира и ми вика ама верно ли ме обичаш пак с тая физиономиа - :-s и аз викам еми да и той ме прегръща и вика и аз тебе мн си те обичам миличко и мен ми стана още по странно... :lol:
sladkish_14
08-16-2007, 20:48
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 така е за момчетата да направени тия стълбове :smt005 :smt005 :smt005 и бижутерските магазини :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
DeePurple
08-16-2007, 20:57
Ееей, ся се сетих още нещо :smt005 С първото ми гадже като се целувахме той пробва да си вкара езика в устата ми и тогава аз спрях и му казах,че ако го направи още веднъж, ще му го отрежа :smt005 :smt005 :smt005 Няма коментирам лапешки истории :smt005 :smt005 :smt005
sladkish_14
08-16-2007, 20:59
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 и аз това мисля да го кажа в скоро време на моя :smt005 :smt005 :smt005 много си го слага не кадето трябва :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
DeePurple
08-16-2007, 21:01
Пък ако продължава направо режи :smt005
Ний па с моя веднъж изкъртихме една ограда :lol: . Та натискаме се ние подпрени на оградката и изведнъж прасс!! И аз , и той долу, голям смях падна, тя оградата някаква паянтова беше. Още ме боли гърбът от каскадата :smt005 :smt005
DeePurple
08-16-2007, 21:09
Ахах, аз пък тая вечер вадя бисери от не знам къде... :smt005 С моя сме на едни люлки веднъж и си се радваме, минава някфи цигане и казва "бате, много сте 'убави с каката, бе!" :smt005 И ние двамата леш долу :-D
Или веднъж на една пейка бяхме, минават баба с 3-4 годишна внучка и от лапето се чува глас "Бабо, бабо, а те защо така правяааааааат?!", бабата се обръща към нас с усмивка 24 карата и казва "Еми щото се обичат!" и ни се хии няк'ва, и ние се разсмиваме, а лапето ни гледа нек'фо злобно :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 така е за момчетата да направени тия стълбове :smt005 :smt005 :smt005 и бижутерските магазини :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Thumbs up! :-D
Случка..смешна..гаф?! :-k
Хаха..да, сетих се. Бяхме на кафе с моя приятел и още едно момче. И моя...как беше хванал оная чаша не знам, ама тръгна да я оставя, предполагам помислил си е, че я е оставил вече и като рязко си отдръпна ръката, то чашата се била...т.е. пръста му се бил заклещил и разля кафето... :lol: После търсихме салфетки да почистиме, щото все пак... 8-[
Някоя моя издънка? :smt017 Ми,..освен едно падане... Зима беше, ама нямаше сняг, нито лед, нито пък беше валяло или пък беше хлъзгаво. И решихме да минем по друга алея, обаче трябваше да изкачим едни стълби, а те едни такива неудобни... Аз пък с токчета, абе...идилия #-o И качихме се, аз успяаааах :mrgreen: хъхъ..и тъкмо съм вече щастлива и доволна, че съм се разминала без никакви произшествия и стъпвам на "сигурна почва", както се казва и като се изтърсих....беше адското падане. Захили се, а на мен ми беше два пъти по-смешно :smt005: Дръпнах го, той се сгромоляса до мен и така, паднали и унижени, си се смяхме двамата...
sladkish_14
08-16-2007, 21:17
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Аз като Ви слушам мисля тази зима с моя приятел да не излизаме много много :-D :-D :-D :-D
sa se setih za o6te edna qka izcepka...mi az ne6o kazah "ohaaa"i mujo mi vika "ne be ima hora"i a zkat se izcepih ot hilene zeh 4e s epreobarnah ot peikata :-D posle samo mi vikat "gledam tuka tuka izvednaj NEMA QQQ :smt005 kvi si gi otnesoh samo .....
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Аз като Ви слушам мисля тази зима с моя приятел да не излизаме много много :-D :-D :-D :-D
Споко, то сигурно пак няма да има сняг :? ... времето се е побъркало, та ние ли няма да правиме гафове? :lol:
DeePurple
08-16-2007, 21:26
ХАха, един приятел ми разправяше как с гаджето му ... не знам какво са правили, не искам и да питам, ама паднали от пейката, на която били ... :smt005
ХАха, един приятел ми разправяше как с гаджето му ... не знам какво са правили, не искам и да питам, ама паднали от пейката, на която били ... :smt005
Taкa e, аз откога повтарям да се оправят пейките или да се заменят с нови? :smt013 :lol:
DeePurple
08-16-2007, 21:33
Тъй ми, младото поколение няма къде да развратничи вече :smt005
И заменя пейките с полянки... :smt005
Тц, тц...това е заговор на военните, аз ви казвам 8) :lol:
DeePurple
08-16-2007, 21:39
Тц, тц...това е заговор на военните, аз ви казвам 8) :lol:
АХхах, като каза военни и пак се сетих...Ма тоя път случката не беше с мене...та вървя си аз с едни приятели из Морската, минаваме покрай няк'ва влюбена двойка и заедно с нас минават няк'ви дядовци, от които единия почва да мрънка "Виж го тоя ве, в казармата трябваше да е, той с момичета се занимава..." и ние всички леееееееееееееееееш :smt005
just_a_temptation
08-16-2007, 21:43
emi posledniq den kato izlqzoh s 1 mom4e s koeto misleh da kysam me izbi na ligotiq po4nah da se origvam i prydnah daje naro4no i toi po4na se hili no koe li mo be6e sme6noto dr zabavni...vednyj s 1 bif6 kato go pregry6tah i toi me vdigna i posle kat me smykva6e qko go ritnah po...paketa bez da iskam to tfa po skoro za incident se broi.edin pat 4oplih semki sys frendki i posle hodih na sre6ta i poznaite ko stana gadjeto mi ne me celuna i kat se pribrah zabelqzah 4e mejdu zybite mi sa se nabili 6liopkite na semkite.ma tfa pak ne e zabavno...aaa da setih se s toq deto tam istoriqta sys semkite kato izlqzohme i toi e na 17 i go nakarah da se spuska po pyrzalkata i horata mn qko mu se smqha i az se nakefih poneje go bqh namrazila :lol:
хех момичета в общ чат го превърнахте :smt018 :D
Ми като няма скайп :roll: :lol: ...
И хайде, за да не е съвсем спам/чат, сещам се за още една случка, след която някой ходи с ожулен нос доста време 8-[ Само че не е от среща, ама все пак ще разкажа... Играем си ние баскет с френда (той е баскетболист, аз няк'во нюню, хах..) и той се заплеснал нанякъде, аз пък в същото време му подавам топката и... такам, стана гадно: кръв, целувки :-D
bloodranger
08-17-2007, 00:51
Е добре де кой си купува картофи с кетчуп в киното :-k
Който си е купил кебап4ета на входа :lol:
Just_say_no
08-17-2007, 07:05
Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " :shock: Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца... :roll: tva e kradeno ot spisanie bravo ama doslovno kradeno
:smt005 :smt005 Ти наред ли си ??? :smt005
Хаха големи издънки :lol:
Ами веднаж бяхме излезли с момчето с което исках да трагнем тогава (и все пак беше мой :lol: ) и вече той ме изпраща и ме целува ,но аз естествено отново се лигавя и исках да го ухапя леко по езичето..ама стана гафа ,че мн здраво му захапах езика :oops: .. доста го е заболяло.. едва говореше а колко кръв имаше ужас... :roll:
ДеЯТеЛкЪ
08-17-2007, 11:06
emi vidqx se s gajeto i ne6tata tukmo zapo4naxa da stavat veseli smisul porasublqkli se a-u i izvednuj vratata na staqta se otvarq i vliza negoviq fr i az bqx gola i umrqx ot sram :|
ama da gledame ot xubavata strana pone ne be6e ba6ta mu :wink:
веднъж влезе сестра му, докато ние.... ъъъъъ.....проверявахме колко е здраво леглото :-D
хах най-честия гаф ми е да ударя без да искам гаджето,той тръгва да ме гушка аз се завъртам и го лашкам в зъбите или кадето дойде :lol: много често се случва,а веднъж тръгнах да целувам бившия и го дръпнах за ланеца,защото беше по надалеч, и много жестоко си фраснахме главите.. :oops: :lol: ухх мн съм бясна вечно млатя момчетата с които съм.. без да искам де.. 8-[
И аз така, и като направя по-рязко движение и се пазят :smt005
гугитоооо
08-17-2007, 13:07
хора много се радвам,че направих тази тема доста се посмях очаквам още разкази....
krem4et0
08-17-2007, 13:31
emi posledniq den kato izlqzoh s 1 mom4e s koeto misleh da kysam me izbi na ligotiq po4nah da se origvam i prydnah daje naro4no i toi po4na se hili no koe li mo be6e sme6noto dr zabavni...vednyj s 1 bif6 kato go pregry6tah i toi me vdigna i posle kat me smykva6e qko go ritnah po...paketa bez da iskam to tfa po skoro za incident se broi.edin pat 4oplih semki sys frendki i posle hodih na sre6ta i poznaite ko stana gadjeto mi ne me celuna i kat se pribrah zabelqzah 4e mejdu zybite mi sa se nabili 6liopkite na semkite.ma tfa pak ne e zabavno...aaa da setih se s toq deto tam istoriqta sys semkite kato izlqzohme i toi e na 17 i go nakarah da se spuska po pyrzalkata i horata mn qko mu se smqha i az se nakefih poneje go bqh namrazila :lol:
Ние сме на по 22 и редовно се ЛЮЛЕЕМ на люлките в центъра. Ама не да се клатим, а да се люлеем до желязо. деца сме си :P
Treselle_s
08-17-2007, 13:39
Аз пък бях на плажа с едно момче и съм седнала върху него ,а той беше легнал и по едно време аз се обръщам и без да искам му напълних и устата и очите с пясък....горкото момче :oops: :oops: А пък веднъж танцувам си аз с една друго момче в една дискотека и той ме наведе силно надолу и двамата се пребихме и паднахме върху едно момиче........ :smt005 и всички ни гледаха :oops: :oops:
Treselle_s
08-17-2007, 13:41
а сега се сетих и един друг гаф...ама той не е на среща-значи танцувам аз върху един бар..... и отстрани от вътрешната страна на бара имаше чаши ама доста....и танцуваме двете с една моя приятелка...и аз като се подхлъзнах и всичките чаши изпочупих....жалко за готиния барман дето си бях харесала :-D
наистина искрено се посмях :smt005 :smt005 :smt005
love_enrique
08-17-2007, 16:26
Това не го ли пишеше в списание БРАВО? \:D/ :-k :D
еее стига обсъждахте от къде е статията няма значение
Dead`Paladin
08-20-2007, 17:34
хора много се радвам,че направих тази тема доста се посмях очаквам още разкази....
не беше кой знае к'во.... :smt017
kosebosece
08-23-2007, 06:15
ми аз един път, зимата беше и си отивам аз на даскало като примерните ученички на 17 :D и то заледено на един склон надолу и както обичам да си заглеждам батковци и минава сега покрай мене един батко ама аз съм на стръмното и лед нема да ви говоря кво беше (ужас) и минава сега той покрай мене и аз се обръщам така след него и го заглеждам и в същия момент усещам как се хлъзгам и нали се сещате че трябва да се хвана некаде и без да искам при самото падане се хванах за анцуга на баткото и пуфффффффф аз долу а пича със свалени гащи до земята посред зима.....та после как ли не му се извинявах! То пък след тва зехме че ходихме на кафе, пък и тръгнахме :smt005 :D :D :D :D :smt005
моита е само една маи ама ще бъде разказана....Играем нии с френдове мачле и на няколко от френдовете мацките има бяха там и гледаха (и моита беше там хаха ) и аз да са напрая на пич един два финта и на една торбичка кат се хлъзнах (тревата на игрището беше изкуствена и леко мокра) и кат си изпатках главата доло всички доло от смях и аз пъшкам и :oops: :oops: а те :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Бях по изпити и не бях се виждала с най-добрияте си рпиятелки и направо ги каня за рожденият ми ден да ходим на нощтна дискотека...те ме чакат у кафето ама аз така и забравих да им кажя,че имам гадже а само казвах "герито ей ся ще дойде с приятеля си(едва ли н е тя ми е най-добарат приятелка ама ама мойте мацки само по име я знаят и ен е зилзаила с нас) и те двамата идат и сядат на кафето и почваме водки бири уски да запиваме още преди дискотеката...3 часа гергана и рпиятеля и миро се басикат и купона става на макс...ства 12 часа и всички честит рожден ден...целувки преградки и гергана и званна телефона и излиза и миро почва да се басиак "Аама зайко ти си имала рд дай да те целуна " и едни страстни целувки прегращане...натискане...и всички туш на масата и герито влиза ама не и прави впечатление....и една птиятелка се изтърсва "абе роси що се целуваш смиро той ходи с гергана" и аз се попилях от смях и той "гергана ми е най добрата приятелка а росито ми е гадже"...просто си е мн сериозен и мрази натискания покафетата и трудно е да се разбере дали ходим или не :twisted:
Друга история с тоя пич щот всеки ден е постоянно с герито и всички си мислят,че ходят а аз като съм и най-добра приятелка и им знам отношеният мн мн преди да тръгна с него...Излизаме на кафе аз и герито и след малко иде миро и сяда ама се държи сдържано и с нищо не показва че ходим...и един негов приятел от работа иде и ме виждаше до оня ден с негов добар приятел и мисли че още ходя с енго и голям гаф иде и вика "видях герито и веднага разбрах,че миро ще додйде се пак ти в мъ" и се обраща кам мен и ми вика"роси каде е твоя мъж днеска на работа изглеждаше с разбито сърце" и аз "моят е мъж е тука" и той "каде" и всички смях,че той нищо не осъзнава и миро "аз я разделих сас сащо вече аз съм и мъж" и оня седи и гледа като гръмнат :Д
имала съм доста забавни слу4ки,но в момента се се6там за в4ера.. на4и аз си седа с 1 мом4е в една градинка,говорим си,целуваме се.. по 1 време той се възбуди и седна в/у мен.. а той е адски огромен и тежак лелле 6те6е да ме срути,вместо аз да сядам в/у него,той в/у мен :lol: и... по4на да си търка оная работа кадет му падне,през панталоните де... опира6е му в корема ми абе насякаде... хората минаваха и ни запяха,а аз не можах да се отърва от него... срам и резил бе6е после си навря пръста в устата ми и ме кара6е да му го сму4а,о6те малко 6те6е да си извади оная работа и да ме насили да му духам... в ГРАДИНКАТА бе хора... ](*,) ](*,) ](*,) ужас... нз тази слу4ка за мен бе6е по скоро унизителна не забавна... ама ае посмейте се наволя :P
~BoRn^InLoVe~
08-23-2007, 11:49
имала съм доста забавни слу4ки,но в момента се се6там за в4ера.. на4и аз си седа с 1 мом4е в една градинка,говорим си,целуваме се.. по 1 време той се възбуди и седна в/у мен.. а той е адски огромен и тежак лелле 6те6е да ме срути,вместо аз да сядам в/у него,той в/у мен :lol: и... по4на да си търка оная работа кадет му падне,през панталоните де... опира6е му в корема ми абе насякаде... хората минаваха и ни запяха,а аз не можах да се отърва от него... срам и резил бе6е после си навря пръста в устата ми и ме кара6е да му го сму4а,о6те малко 6те6е да си извади оная работа и да ме насили да му духам... в ГРАДИНКАТА бе хора... ](*,) ](*,) ](*,) ужас... нз тази слу4ка за мен бе6е по скоро унизителна не забавна... ама ае посмейте се наволя :P горката изказвам моите саболезнования а ся може ли да се похиля :smt082 :smt043 :smt042 :smt040
_Blue Light_
08-23-2007, 11:53
С приятеля ми бяхме на плажа и се бяхме качили на спасителския пост. Морето, обаче, беше доста бурно...И така....тъкмо се бяхме поразпиляли и едно момченце отдолу каза: "Може ли да се топна". Ние само седим и го гледаме, а приятелят ми каза: "Аз не съм спасител, бе, пич." И момчето чак се ядоса и вика: "Ми какво правиш там тогава?" Не му обърнахме внимание повече и се върнахме към старото си занимание, но ни беше доста забавно после като се сетехме.
при мен издънките не винаги са весели.. на аква парк сме с гаджето и той ми вика "с тоя епилатор не боли толко" и аз от там "да бе я пробвай ти да видиме колко издържаш на болка" после нз как, но 3 пъти го ритнах по пакета ама без да искам :twisted: и още ме бъзика за това, че издържа на болка :D друго е.. мм а да - имах някакво талисманче (едно гумено бръмбърче супер млако) и той ми вика "виж го какво е грозно" и аз от там "може да е грозно но е малко и мога да си го пъхна навсякъде" ии след броени секунди и двамата почнахме да се хилиме.. друга случка той ми иска дъвка, но те са ми на дръже и са останали 3 в края и аз му викам "добре ама ги раздавам отзад..." и докато се усетя той вече се хилеше :D
morenita
08-23-2007, 14:39
Strahotna tema, chak ne usetih kak prochetoh 5 stranici. BRAVO!
Ta moqta istoriq e izcepka po vreme na sex. S edno moe bivshe gadje se bqhme otdali na buren sex vecherta i abe znam che se e sluchvalo i na moi frki ne si obqsnqvam kak no kato si vkarva penisa i vliza vuzduh vuv vlagalishteto i posle kato izliza vaprosniq vuzduh se chuva taka seeno nqkoi se e izrqzal. Togava za 1 put mi se sluchi i kato se chu tva kakto se bqhme razpalili idvamata sprqhme i se gledame i v edin glas
_Ice_DiaMoNd_
08-23-2007, 14:44
Ами с приятеля ми бяхме седнали на една пейка и аз викам да седна в него .... ама кво стана и аз не разбрах( май нещо се позасилих :smt005 ) прекатурхиме се през пейката ... той си спука главата пак аз си счупих ухото :smt005 :smt005 :smt005
JudasSs_PrieSt
09-01-2007, 10:41
emi predi 2 god na rojdeniq mi den mom4eto koeto si haresva6e edna moq priqtelka i vika (na neq) "dai edin ezik",a tq milata ot pritesnenie mu iztursi "emi,nqmam rezervni" :D:D mn kofti si be6e propilqla 6ansa,ama sq samo kato se setqq :lol: :lol: :lol:
Krem4eto
09-01-2007, 11:18
Много пъти посред лято или зима без сняг,направо съм се пребивала :mrgreen: ама все ме хваща момчето и всичко точно , ама голям смях :) ...
Леле ама помня веднъж ще показвам на гаджето един скок и защото бях с кецове и те не са стегнати иии само бягам и тъкмо скачам и като ми изхвърча кеца на високооо :smt005
Или пък веднъж натискаме се и той да ме сложи на една масичка и за малко да се изтърся,защото масичката дървото и беше много зле,че много пъти е била под дъжда и падна :smt005
Друг път пък,легнали сме на една полянка и той върху мене и то защото беше леко на надолнище и като взехме 4-5 пъти се търколихме по полянката :smt005
А той,защото има малък брат и ние се целуваме и то братчето му "Не НЕ " иии пак голям смях :D
Веднъж с едно друго момче аз съм седнала в него и се целуваме и изведнъж минава една бабичка и се чува много силно "тц тц тц" леле голям смях :smt005
За друго не се сещам засега,но ако се сетя...пиша ;)
naMy4Ho_KoTe
09-01-2007, 11:42
Веднъж си изгорих миглите на дясното око, докато се опитвах да си запаля цигарата, защото имаше вятър. Те се слепнаха, та не можех да си отворя окото. Бях много секси. Странно, че с момчето, с което бях излезнала, така и не прекрачихме границата на приятелството :?: :roll:
Deni4ka93
09-01-2007, 14:48
Преди 2-3 дни излизах с един пич, той по едно време ми вика "Дени ела да седнеш при мен", сядам аз обаче нещо съм се замислила и гледам на другата страна, тъкмо се обръщам, и той тръгва да ме целува, толкова беше неочаквано, че се получи ефект "облизване на устата" :-D... После 20 мин. ми се сърдеше, че не съм му дала да ме целуне. :-D
Или пък, когато се целувах с бившия за пръв път, толкова се бях притеснила, че като тръгна да ме целува се обърнах на другата страна... :|
rashito0o
09-01-2007, 14:54
Да без да искам паднах в краката на момчето мн се хилихме тогафа :smt005 :smt005 :smt005
am az i edno momiche ot predishniq mi klas otivame do technopolis i na izlizane onaq kvo se zablq po ohranata i vmesto da mine prez vratata se blasna v prozoreca do vratata. posle golqm smqh padna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
имала съм доста забавни слу4ки,но в момента се се6там за в4ера.. на4и аз си седа с 1 мом4е в една градинка,говорим си,целуваме се.. по 1 време той се възбуди и седна в/у мен.. а той е адски огромен и тежак лелле 6те6е да ме срути,вместо аз да сядам в/у него,той в/у мен :lol: и... по4на да си търка оная работа кадет му падне,през панталоните де... опира6е му в корема ми абе насякаде... хората минаваха и ни запяха,а аз не можах да се отърва от него... срам и резил бе6е после си навря пръста в устата ми и ме кара6е да му го сму4а,о6те малко 6те6е да си извади оная работа и да ме насили да му духам... в ГРАДИНКАТА бе хора... ](*,) ](*,) ](*,) ужас... нз тази слу4ка за мен бе6е по скоро унизителна не забавна... ама ае посмейте се наволя :P
странен 4овек си ти мн твои коментари съм 4ела и не те разбирам кфо зна4и не моа да се отърва от него и тфа с пръста не е смешно тфа мацка кат приятелка ти кавам внимаеаи пове4е с мом4етата,който си избираш :shock: :shock: :shock:
:smt005 :smt005 :smt005
Сега се сетих с едно бивше гадже каква случка имахме... Вървим си ние до морето (от морски град съм) разхождаме се по алеята и то има едно такова като парапет ама по-масивен и моя милост се е качила отгоре и се кефи на морския бриз....и по едно време решавам да слизам и момчето посяга към мене уж да ме хване да ме свали долу на ръце и аз патката бързам вече и ДРААААААНННН с цялата си тежест върху крака му :smt005 :smt005 :smt005 Горкия много ми опяваше после :smt005
И още една случка от това лято - отиваме с моя човек на плаж и плуваме си, радваме се двамата във водата, и какво стана той реши да ме изплаши и плува под вода, и идва към мене, и изскача точно на около 3 см от лицето ми и като си вдигна ръцете, като ме прасна в носа.... Аз имам слаби капиляри и като шурна една кръв едно нещо....абе мани .... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
rashito0o
09-01-2007, 16:13
Аз имам слаби капиляри и като шурна една кръв едно нещо....абе мани .... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 и аз имам една такафа случка голем смех беше
Да бе много е забавно някой те удря без да иска ама не кой знае колко силно и като шурне кръв всички шаш и паника "лелеее, разбих ти носа!!" пък на тебе не ти пука 'щот си свикнала.... :smt005 :smt005 :smt005
rashito0o
09-01-2007, 16:21
Да бе много е забавно някой те удря без да иска ама не кой знае колко силно и като шурне кръв всички шаш и паника "лелеее, разбих ти носа!!" пък на тебе не ти пука 'щот си свикнала.... :smt005 :smt005 :smt005
точно и аз се кефи на паниката на другите :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Хахаха имаме доста забавни случки, но е по-добре да си замълча за част от тях :-D :-D . Иначе най- добре си спомням забавна случка ... почти след среща :lol: . Виждаме си се, отиваме у тях, ала-бала :twisted: ... и после имаме среща с едни приятелки. Оправяме се , приготвяме се и отиваме. Седят момичетата и ме гледат странно и ми изцепват: "Вики, защо потника ти е на обратно :smt104 ?". Ххъхъх минах с извинението, че съм станала много рано и не съм забелязала :mrgreen: :mrgreen: . :smt040 Ама си беше много спичащо, все едно да ни хванат в крачка :lol: .
alex_5772
09-02-2007, 17:57
Значи..най-добрата ми приятелка била у тях с гаджето й..седнала в него..и по едно време усеща че и е мокро на задните части и отдолу..супер уплашена си мисли че й е дошла менструацията и естествено е изцапала не само себе си,а и него...и му казала че отива в банята замалко..отива там и вижда че има бяла течност,по-точно спе*ма..оказва се че той се е възбудил много и се е...изпразнил...а тя така се е уплашила.. аз много се смях като ми го разказваше... :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
FiRe_LaDy
09-02-2007, 19:44
хаха много се посмях с историите ви
Мен нищо особено не ми се е случвало.Но един от бившите ми почти винаги като бяхме на кафе и ма заливаше с това,което пиеше.Веднъж бяхме голяма компания и той седнал до мен и ми обеснява нещо и си взема минералната вода,отваря я и продължава да ми обеснява.Забрави,че не я е затворил и навежда шишето ии аз виждам как тече отгоре му ама как да му кажа и почнах да се смея и той докато се усети ..... мокар беше целия.Иначе още не ходехме и нещо пак обесняваше и сабори чашата си с бира отгоре ми ... много се ядосах,ама се пак го харесвах и нищо не му казах ....
хахахахха много се забавлявах с случките ви :lol:
разказвайте още ;)
DivoTo_KoTe
09-03-2007, 16:44
Ми значи ние с милото бяхме отишли с влакчето до едно съседно градче и сме се настанили удобно на една градска пейчица и се цункаме и минава някаква жена и вдигна луд скандал "как не ви е сравам,как може да се целувате тука,срам нямате ли....." :smt014 аз потънах от срам,пък милото почна да се смее и се насъбраха хора и ни гледат..... :smt005 :smt005 :smt005
DivoTo_KoTe
09-03-2007, 22:34
Бяхме на една пейка и се бяхме прегърнали... нещо говорихме и аз без да исках вместо Виле я нарекох Вики...
не знам защо чесно!! не е че старото ми гадже се казва така и си мисля за нея.. въобще не знам ко ми стана :-({|=
ахаха тя как реагира :smt005 имаше ли шамарчета :)
Абе аз забавни нямам. Ама една седмица не можах да разбера името на гаджето си. И ми беше мн странно на мила да говоря 8) . Накрая и видях личната карта 8)
gazarkata16
09-04-2007, 00:01
az edin den imah sre6ta s edno mom4e ama toi be6e narabota i mi vika ela kum 10 da me zeme6 ot rabota a to blizo do tam deto se subirame i az vikam dobre oba4e edna fr ima6e rd i az bqhme pili super mn i az se sbih s edna i tq cqlata me olq s bira i to stana 10 i az vikam oo nemoga da hoda do nas i otivam na sre6ta taka :D :D i toi 6to voni6 cqlata na bu4va i az a be ni6to i 6e hodim da se razhojdame i gi zasqkohme teq moite fr a te qko piqni i az mu vikam nema sme pri teh :D i go zavedoh na edno mqsto deto tam se si hoda axxa s mom4eta.. i samo teq moite fr sled 1 4as idvat axxa i s edno 6i6e bira celite ni ulqha axxa i posle s tfa mom4e mn se obi4ahme :D ama go zarqzha
sasha_90
09-04-2007, 05:55
Интересно.
1. 1 den predi 3tiq mesec, az i bqh zel prusten, lejime si v nas na legloto, gledame nekuf tup film, az vada prustena s 1 ruka ot dorbi4kata koqto be6e v djoba, sglobqvam go (toi se raspada6e) i si povtarqm slednata replika na um "Milo 6te se OMUJI6 li za mene" i si q povtarqm, zastavam na kolene na poda i i razpravqm "Milo 6te se OJENI6 li za mene.... ъъъъъ omuji6 li..." tq prie est i vuob6te ne zabelqza kakvo sum kazal oba4e kato i go iscepih tva i izvadi ebati fizonomiqta :-s :shock: <- ne6to takova ve4e, posle i obqsnih kakvo to4no sum kazal v na4aloto ta se posmqhme malko
2. re6avame da se kupeme v 1 fontan v zaimov, az beh s nekvi 4ehli, i nekva riza, tq s potni4e i kamoflajen pantalon, svalqm az 4ehlite i rizata, tq kecovete i 4orapkite, naviva si pantalona i 2mata si topvame krakata, posle ne6to tq kvo me napruska malko i az posle i go vurnah tupokano, kakto i da e igrahme si dosta vuv fontana posle go pusnaha i sedqhme otdolu pod struqta (nqkoi put 6te priloja snimki kato si zeme tq usb kabel4e) kakto i da e, snimahme se, igrahme si i ob6to zeto be6e zabavno, trugvame si nali ve4e ama na neq pantalona i prozira baq i az poneje sum si egois4e i za da ne se radvat ostanalite na gledkata q durjah za zadnika prez cqloto vreme, kakto i da e, 40-50 metra po nadolu tq ostanovqva 4e i e razkop4an sutiena az zastavam zad neq digam bluzata nagore (samo otzad est) i i zakop4avam sutiena, a nie sme zastanali to4no do 1 otkrita birariq i si4ki ni zqpat :shock: :shock: :shock: i malko po-nadolu se s4upihme ot smqh
3. behme pak v zaimov i kvo praehme ne pomna ama az bez da iskam q butnah i tq ne oceli peikata i se pliosna po guz na trevata
samo za teq se se6tam sega :( ne sa mnogo sme6ni ama nqma drugi :(
Mimka_sweet
09-04-2007, 07:49
Мда ама в браво е китайска храна и дамска превръзка :-D
miloto_girl_4e
09-04-2007, 08:06
Сега като се замисля чааак за такива излагации не се сещам :)
Но веднъж бях с едно гадже(вече бивше)и бяхме седнали на една пейка и аз се бях зарибила по една игра на GSM-а му и често като бяхме заедно врътвах по една игра..
И така седнали на пейката, аз си джиткам, той леко скучае :lol: , и тръгва да ми взима GSM-а, но на шега, а аз се дърпам назад, но не отделям поглед от екрана и .. след поредното дръпване назад, пейката под мен свърши и се изтърсих на земята :lol: :lol: :lol:
На момчето така му стана жал, че ми даде да си играя още, нищо, че той нямаше какво да прави :lol: :lol: :lol: :lol: