View Full Version : Направа на секс колан
По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен хуй отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.
Golfadjiq
08-16-2007, 12:38
По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен "мъжки полов орган" отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.
](*,) Според мен са гадни тия работи ,ама щом искаш.
Ivanna99
08-16-2007, 12:40
:shock: :shock: :shock: Priqtelkata ti da Ti go buta otzad-yoy!Ami pich az ne mislq,che mojesh da si napravish podobno neshto osven ako durjish da e zdravo,chisto i normalno!Zatova se prodava,a i shtom tolko iskah te suvetvam da si suberesh tiq "100 kina"i da si go kupish,a ne da riskuvash s neshto napraveno purvobitno;)
Friend_witH_Benefit
08-16-2007, 13:37
:shock: :shock: :shock: Priqtelkata ti da Ti go buta otzad-yoy!Ami pich az ne mislq,che mojesh da si napravish podobno neshto osven ako durjish da e zdravo,chisto i normalno!Zatova se prodava,a i shtom tolko iskah te suvetvam da si suberesh tiq "100 kina"i da si go kupish,a ne da riskuvash s neshto napraveno purvobitno;)
Хахахах определено :) ... като си мераклия си купи колан и поне един изкуствен член и по някакъв начин си го прикрепи към колана :) Пък тя ако е всеотдайна приятелка може да дава и на ръчна ... не е необходимо да е към колан прикрепено :) Помоли я да действа с изкуствен член в ръка само че не на колан :) хахахахахаххах :) Божеееееееее божееееее .......
Violenza
08-16-2007, 13:46
На теб май приятел ти трябва... :lol:
flabarflabar
08-16-2007, 13:49
На теб май приятел ти трябва... :lol:
da i az mislq taka ili priqtel ili priqteli
aragornslove
08-16-2007, 13:50
Направете си една тройка,намери о6те едно момЧе което да ти го вкарва и така... :roll:
az mislq 4e avtora e momi4e
po temata-po dobre si nameri istinski majki polov organ
ne se zanimavai s tiq izkustveni gluposti
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
08-16-2007, 22:55
OMFG...поредното извращение. Тая вечер май всички перверзници са се наговорили да ни зариват с такива теми :smt011
По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен "мъжки полов орган" отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.
Еми копуваш си един полов орган от секс шопа гумен и му правиш някаква скобичка и на едно коланче ... ама по добре си купи 45 лева даже го рекламират по РТВ май толкос беше нз точно ... на примоция :-D