View Full Version : Спах с братовчеа си.Бременна ли съм ?
милена1986
08-16-2007, 19:00
Ми преди 2 дена дойде братовчед ми...ходихме на плаж, разхождахме се и вечерта когато той си лягаше много се възбудих като го видях гол по слипове.Свалих му гащите и започнах да му духам.На него явно му хареса и после ме наеба.Лошото е че се изпразни в мен.Сега много ме е страх да не се окажа бременна и не искам да си правя тестове.Страх ме е ? Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти... :cry:
tova za deteto ne vinagi se okazva vqrno,tova e prosto MIT! a kakvo stra6no ima v testovete? nie ne mojeme da ti kajeme bremenna li si,mislq 4e testa 6te svur6i po-dobra rabota taka4e otivai i si zimai ot aptekata edin test za 4-5 lv i deistvai,posle pi6i kfo e stanalo... i btw 6to go praite bez prezervativ? ](*,)
olele mili4ka testtttttttt ](*,) ](*,)
#-o дано се ебаваш....а ако не СИ МНОГО ЗЛЕ!! Първи братовчед ли ти е? Както и да е , направи си тест не струва кой знае колко. :smt011
Не й се правели тестове.. амии, ходи взимай тест..
milena1986
08-16-2007, 19:07
много е забавно да се избзикаш.:D:D:D Mnogo lesno se hvashtate na takava idiotska tema :D:D:D sorry che vi precakah malko gadni4ko ma nqma6e ko da praq ne mi ba4ka skype :D
много е забавно да се избзикаш.:D:D:D Mnogo lesno se hvashtate na takava idiotska tema :D:D:D sorry che vi precakah malko gadni4ko ma nqma6e ko da praq ne mi ba4ka skype :D
Ти добре ли си ве??? Ние гледаме да помагаме на хората, тя нямало какво да прави.. тцтц.. айде да не кажа нещо..
mn si umna... dnes na nikoi ne mu baca skype.. ](*,) i kfo? da prevurnem foruma v edna ebavka li we?
DeAd_LooSeR
08-16-2007, 19:13
КХХХХХ ТЪКМО ТИ НАПИСАХ МЕННИЕЕЕ...ПФФ..СТИГА НЕ СЕ ЕБАВАЙ С НАС,ЗАОТО СЪС СИГУРНОСТ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНАТА,КОЯТО Е БЯСНА ОТ ТВА ЧЕ НЕ РАБОТИ СКЙП!!!
:smt011 , офсъ, и на мен не ми бачка скайпа ама не се е*авам с хората
1во-И доктори са го казвали,че когато една и съща кръв се смеси (т.е. когато се създаде дете) то се ражда с някакви дефекти.
2ро-OMFG ТОЙ ТИ Е БРАТОВЧЕЕЕД!КОЛКОТО И СЕКСИ ДА Е..РОДНИНИ СТЕЕЕ!
и все пак направи си тест,защото ние няя как да разберем дали си бременна!!
hahaha taq ili ne vijda ili e leko bavna :D.
OFICIALNO SE IZVINQVAM CHE VI NABUTAH sorry
1во-И доктори са го казвали,че когато една и съща кръв се смеси (т.е. когато се създаде дете) то се ражда с някакви дефекти.
Извинявай се ти, егати тъпачката дето си (ето, казах го, да ми олекне!).. абе.. немам коментар! :smt011
sinful`girl
08-16-2007, 19:18
Като не ти бачка скайпа,седни и прочети някоя книга,а не стой да си бъркаш в носа и да се чудя каква малоумщина да измисляш. Писнало ми е от такива като тебе. Дай като няма какво да правим да седим и да се ебаваме с другите. Седни прочети някоя книжка,излез с приятели.......НАМЕРИ СИ ПРОСТО ЗАНИМАНИЕ!!!!!!!
a ti ela da ti razbiq glavata s nqkoq buhalka vmesto da stoi6 u vas.Krivogledo goved0
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
10 точка от правилника!
DeAd_LooSeR
08-16-2007, 19:26
Ми то май ти си невиждащатта и бавената,щото ако си толкоз сляпа -промених си мнението веднага след акто видях ква тъпа офца си!
Val4etoO
08-16-2007, 19:26
xaxaxa smqtay kak se vprqgat horata na mene daje mi e po int da 4eta nqkvi temi ebavki 6toto sa po int :lol: :-D
loshokote
08-16-2007, 19:29
И на мене не ми бачка скайпа, ама до ся бях навън и се ебавах с приятеля ми, хаха голяма кушия стана :smt005 Пък като няма скайп, има мирки [-( Е, добре знам, че глупави хора, умна мисъл никога не идва =;
love_actually
08-16-2007, 19:33
Ужас много си зле на тебе всичко ли ти е на ебава а и за такива тъпи неща не се ебавай не е смешно :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
Peter1Pan
08-16-2007, 19:37
Дано бебето да е с дефекти и да не може да се изроди, да ти издуе корема много, да ти се отвърже пъпа, да ти паднат червата и ти да УМРЕШ :oops: :smt083 Много целувки мацко!
Дано бебето да е с дефекти и да не може да се изроди, да ти издуе корема много, да ти се отвърже пъпа, да ти паднат червата и ти да УМРЕШ :oops: :smt083 Много целувки мацко!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
DeAd_LooSeR
08-16-2007, 19:42
Брао,мой! :smt005 :smt005 :smt005
Mi ti si ovca za tva taka prai6 :lol: :lol: :lol:
belerofone
08-16-2007, 20:00
Ми преди 2 дена дойде братовчед ми...ходихме на плаж, разхождахме се и вечерта когато той си лягаше много се възбудих като го видях гол по слипове.Свалих му гащите и започнах да му духам.На него явно му хареса и после ме наеба.Лошото е че се изпразни в мен.Сега много ме е страх да не се окажа бременна и не искам да си правя тестове.Страх ме е ? Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти... :cry:
Вероятността ако в рода имате генетични заболявания се увелива за детето да има съответно наследстевно заболяване.....
Ти какво си мислеше....Що за свръх примитивност е било да се отдадеш на желанието си и после да мислиш за последствията....
MajeStic
08-16-2007, 20:02
Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти... :cry:
Разбира се 8)
olele mili4ka testtttttttt ](*,) ](*,)
Противозачатъчни 8)
пп:
като си играеш с пишката на момче така ще стане...
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-16-2007, 20:03
хаиде стига с тази абсурдна тема.... :smt005 11т.