View Full Version : Как си купувате презервативи?
kak si kupuvate prezrvativi?????
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
menta_loverka
08-17-2007, 10:50
:smt005 s pari
ne bre nqki l pra6tatge v aptekata ili magazina ili vie vlizate???
moq priqtel mn go e sram ma nqma ot kakvo , pradlagah my az da hodq ama toi ne iska .
InLovE_91_f
08-17-2007, 11:51
В началото е малко гадно :oops: ама се свиква :smt005 нееема се шашкаш :-D :mrgreen:
~*SILVER*~
08-17-2007, 11:53
Еми, не ме е срам... мисля, че е по-срамно да правя секс без предпазни средства, от колкото да се грижа за здравето си. Няколко пъти яптекарките са ме гледали криво, ама ... кой ги пита? :roll:
InLovE_91_f
08-17-2007, 12:02
Еми, не ме е срам... мисля, че е по-срамно да правя секс без предпазни средства, от колкото да се грижа за здравето си. Няколко пъти яптекарките са ме гледали криво, ама ... кой ги пита? :roll:
Много познато ми звучи. Един път с една приятелка направихме голямо шоу (да поясня че и двете имаме сериозни връзки и решихме да ходим заедно) гледаха ни мн на криво ама пък падна голям смях :smt005 :smt005 :smt005
beb4o_bu
08-17-2007, 12:17
В някои магазини презервативите стоят някъде, където можеш да си избереш, другаде - на касата. А в аптеките... казваш си какви искаш и така.
Creative
08-17-2007, 12:17
mi nqma ot kakvo da te e sram :smt021
krem4et0
08-17-2007, 12:30
Срам ли те е да правиш секс? По-срамно е според мен да имаш венерическа болест или да правиш аборт, отколкото да купиш презервативи. По-срамно е да купиш цигари и алкохол, защото се тровиш, но не и кондоми, с които пазиш себе си и партньора си!
Отивам в магазина избирам си 1 пакет дет ми харесва слагам го в количката с продуктите и готово...бахти...
sinful`girl
08-17-2007, 12:40
Ако е в по-голям магазин направо слагаш в количката и после директно на касата. Ако е от аптека,влизаш и казваш : "Добър ден,една кутиийка Durex от сините" Ахахахаха много сложно няма що. Не виждам нищо срамно в това. Гледа ли ви лошо продавачки ... е и ,голама работа. На мене лично не ми пука какво си мислят някакви 50 годишни лелки. По-хубаво така,отколкото после да се изчервявам пред нашите или пред лекаря като обяснявам как съм забременяла или как съм хванала някоя болест. :)
Отиаш ф некой голям супермаркет купуваш една сюрия просотии + кутиШка презервативи и тъй....да не мислиш че много забелязват кфо купуваш....ако гледаха всеки който минава през каза всеки ден.... :? не си представям..пък ивиди те не види поече продавачката..шанс 1 на милион..
айде гепи 5 кинта и ходи до магазина :wink: :-D
Офффф...Как ги купуваме...За това са ти нужни изключително специални умения :roll: Трябва просто да кажеш "Едни дюрекс от еди-кои си" и т'ва е... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Веднъж в супермаркета взех пред баща ми 8-[ (да не се набутвам с мои пари :smt016 ) Баси притеснителните хора...(То един е тука,ама доста ги е срам да си купят и са ме карали аз да им купувам...) :smt005 :smt005
Taktikata e slednata:Otivam do nai blizkoto mqsto kadeto predlagat prezervativi (apteka,magazin,"barachka") I kazvam slednoto neshto:"Iskam 1 prezervativ" davam 50-60 stotinki i gotovo...
Mnogo slojno nali? xaxa :D
alkobalko
08-17-2007, 14:06
Kaто всеки нормален човек. Влизам в аптеката/магазина и си ги купувам. Нищо сложно и срамно няма.
IKisseDAGirL
08-17-2007, 14:16
Веднъж с моя идиот се скарахме, щото трябваше да ходя у тях, той беше забравил да вземе презервативи и караше мен да отида, тъй като аптеката ми е на една крачка, но мен ме беше срам и категорично отказвах. :roll: Супер много изпуши тогава и не ми говореше два дена :lol:
hahavteen
08-17-2007, 14:26
Emi kakto kazaha ne e mn slojno.Otiva6 v aptekata ili magazina i kazva6 ili poso4va6 koi iska6.Kvo ima da te gledat nakrivo? Mene ne mi se e sly4valo.Daje kogato mi be6e za purvi put otidoh sama i si kypih edna kytiika v sly4ai 4e toi gi e zabravil i taka. :roll:
az kat otida v aptekata i vikam na prodava4kata: " dai edin prezervatif i ma pi6i v teftera." ako znae6 kak sam i zadlajnql na taq apteka. :D :D :D
alllllllll maleeeeee ot kfo shta e sram be az kat bqh na 10god hodih da si kopuvam i si go naduvah samo che toga me gledaha malko po stranno ot kolkoto sega :-D :-D
Влизам в аптеката и казвам:
-Добър ден! Едни презервативи Sportex Eksotik!
-Заповядайте!-ми казва една мила фармацефтка, след което аз подавам 2та лева, които са паричната стойност на покупката, тя ми подава презервативите , като ги слага в наелонова торбичка.
-Довиждане!-казвам аз и излизам.
ПП:По същата схема може да си купиш сирене, моторно масло или гаечен ключ!
Vlizam v magazina i kazvam "1 kutiika edikvi si prezarvativi" plashtam i izlizam.
raindrop
08-17-2007, 17:33
Бе то едно е, че няма нищо срамно, ама ако си мислите, че на аптекарката или на касиерката в магазина й пука кой кво си взима...Ще реагира по същия начин ако си купиш лепенки за рани или пък хляб (ако е в магазина).След 1 мин вече няма и да те помни...
MajeStic
08-17-2007, 17:39
Как... не знам точно. Къде... отивам в супермаркет-а и си взимам :Р
Made_of_Pain
08-17-2007, 21:19
С мерак.
Отиваш в "Авто-Сервиза" и казваш на "механика":
-Може ли един пакет "гума с грайфери" с аромат на лимон ?
-Щи струва 3 лева
-Я е ми ги върти тия номера бе !!! Знам че струват по левче!!!
:smt005 :smt005 :smt005
mi vzimam si nqkolko leva minavam prez dunerite kupa si edin i mina prez magazin4eto kupa si edna koli4ka i kato mi ostanat nqkvi stotin4eci si kupq
Еми така лесно влизам в магазина, купувам си и излизам :wink:
qjte dreben penis
08-18-2007, 00:59
отивам до аптеката, соча с въздушно пистолетче касиерката и и крещя "ДАВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ КУЧКОООООО!!!!!!!"
Wicked_Kid
08-18-2007, 08:43
Влизам в аптеката и казвам:
-Добър ден! Едни презервативи Sportex Eksotik!
-Заповядайте!-ми казва една мила фармацефтка, след което аз подавам 2та лева, които са паричната стойност на покупката, тя ми подава презервативите , като ги слага в наелонова торбичка.
-Довиждане!-казвам аз и излизам.
ПП:По същата схема може да си купиш сирене, моторно масло или гаечен ключ! :smt043 :smt042 :smt082 И аз така... :-D
kiro89sf
08-18-2007, 11:13
Абе и аз много се спичам :(
Веднъж си сложих една голяма шапка, черни очила и си закрих леко лицето с ръка и влизам в аптеката и казвам тихичко: "кондом", тя вика "кво"?! Аз повтарям - "един кондом", тя вика - "по-силно бе момче" и аз избягах... :(
От тогава не съм се опитвал (тогава бях на 17)
сега съм на 18 :(
mi otiam v nqkoi ot supermarketite i si ziam tam na nikoi ne daa6 obqsnenie a i kfo i ot apteka da e kfo i ebe tqh moje za balon da mi trqt :-D
IKisseDAGirL
08-18-2007, 16:17
Веднъж си сложих една голяма шапка, черни очила и си закрих леко лицето с ръка и влизам в аптеката и казвам тихичко: "кондом", тя вика "кво"?! Аз повтарям - "един кондом", тя вика - "по-силно бе момче" и аз избягах... :(
:lol: :lol:
Веднъж през зимата ми се бяха напукали устните и решавам да отида си купя вазелин от аптеката.казвам на продавачката,че искам вазелин а тя оная направо ме застреля като ме пита :За анален ли ще ти трябва?направо потънах в земята
Schnitzer
08-19-2007, 03:15
Влизам с гръм и трсък в аптеката и казвам:
-Даи ена кутия костюми за тоя джентълмен ма.
и тя ми дава. :lol: :lol: Ебавам се-еми влизам плаштам и излизам. :---)
ааа и мен ме беше срам в началото :mrgreen: Дори изчаквах да няма други клиенти в аптеката :mrgreen: Голяма простотия, препотявах се 2-3 пъти докато излезна благополучно от аптеката :mrgreen:
Vikitooo
08-19-2007, 06:24
:smt005 :smt005 Ох Боже, такъв смях ме напуши :smt005 :smt005
ИНаче, по темата...С аптеки не се занимавам!Само от супермаркетите.
Що за въпрос? Вземам ги без капка притеснение. Даже почвам да си избирам. Няма нищо срамно в това. Е, ако си на 12,13,14 ( [-X ) ... малко е неловко.
Но вече презервативи се продават във всеки по-голям магазин. Влизаш и си вземаш като пич/пичка - така избягваш притеснението от "имате ли презервативи?", "може ли да ми дадете един" ... и такам :)
nikiliki_f
08-19-2007, 10:21
:twisted: :lol: emi zn vlizam v aptekata.. kazvam na prodava4kata kakvi prezervativi to4no iska... :D davam i pari i si izlizam... :smt017 \:D/ ualll kolko e trudno... :?
гледат така щото и на тях им се ебе- по цял ден ги гледат тия презервативи, ама нема кой :lol:
пп забравих да кажа че най-лесно ако го е срам някой от фантастико се купуват
malakalmavt
08-19-2007, 12:31
az kat otida v aptekata i vikam na prodava4kata: " dai edin prezervatif i ma pi6i v teftera." ako znae6 kak sam i zadlajnql na taq apteka. :D :D :D
:smt005
с мерак.. бъзикъм са.. о6те не съм стигнала до презервативите ;) но наистина се прави с мерак
Еми, или аз купувам, или той.В началото и на мен ми беше малко притеснително, но после разбрах, че няма за какво и така.Пък и на аптекарките въобще не им прави впечетление, да не би само на мен да продават презервативи! :wink:
kak si kupuvate prezrvativi?????
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
С пари от магазина ;)
naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 14:13
Хм... Процеса на снабдяване с контрацептични средства е твърде комплициран за да бъде дефиниран в кибер-пространството. Препоръчвам консултация със сексолог.
FelisDirus
08-19-2007, 14:34
пращам баба ти румяна - съседката под нас
ти 12 имаш ли? :-s
You are following
08-19-2007, 14:35
ем отиваме в аптеката и си купучаме ебаси тъпите теми заклевам се :smt013
Rocko_perka
08-19-2007, 14:57
Как ? Ами връхлитам с метлата в най-близката железария.
Тhe Beast
08-19-2007, 15:06
Как ? Ами връхлитам с метлата в най-близката железария.
Аз отдавна съм си направил калъп и стоманена отливка и сега имам най-здравия презерватив.По-сигурно янма накъде и вади страхотно усещане,мноо по-добро от някви си издатинки по презерватива. Пък и не е за еднократна употреба :mrgreen:
MaGeNcEeE
08-19-2007, 21:09
Po princip toi gi kupuva, no vse pak i na men mi se e slu4valo ... vlizam syvsem plaho kazvam kakvo iskam i izlizam s byrzi stypki ... v supermarket e po-lesno vypreki 4e ot kadeto i da e nqma ot kakvo da se sramuvash to si e normalno :D :D :D
PINK_FLoyD
08-19-2007, 21:39
казваш:
Искам 10 нахуйника и т'ва е :roll:
KocMoHaBTa
08-19-2007, 23:33
доставят ми ги c FedEx
Като са 12-13 годишни дечурлига как няма да ги е срам!ха...
аз съм си вземал по повечко на веднъж и какъв е проблема?
aragornslove
08-19-2007, 23:41
когато бях на 13 ,тъй като момиЧетата от на6ия клас ги бе6е срам ,редовно ме пра6таха да им вземам по 1 по 2.. и не за друго,надуваха по време на междуЧасие и си играехме на волейбол :smt005 :smt005 :smt005
TruckPilot
08-20-2007, 02:24
Zna4i vlizam v aptekata.Pitam prodava4kata kakvi prezervativi predlagat. Sled koet pitam koi kolko struva.Sled tova si izbiram spored nastroenieto i spored nali4nata suma s koiato razpolagam-suotvetno nali4nata broika i marka. Vadq pari4kite ot dgoba-ako ima to4ni im davam to4ni ako ne im davam kakvoto imam i tia mi vru6ta resto.I razbira se(kakto iziskava dobroto vuzpitanie i spored tova v koi 4asovi diapazon sme )kazvam suotvetno-priaten den ili priatna ve4er!
It is easy as that!Believe me!
dE_coder
08-20-2007, 06:29
Гледа ли ви лошо продавачки ... е и ,голама работа. На мене лично не ми пука какво си мислят някакви 50 годишни лелки.
Imenno gledat lo6o za6toto si spomnqt tehnite mladini :D, koito otdavna sa otminali :))
ми правяси ги с латекса :smt013 естествено че от аптеката или от магазина
summer4e
08-20-2007, 07:31
хахаха , тая тема ми напомня една мн смешна случка ! 8 март ден на жената и момчетата от нашия клас се обидиха , че нямало ден на мъжете! :D ем добре казахме една дата и го обявихме за техен празник! хубаво , ама треа подаръци и кфо кфо кфо :smt017 - аре презервативи ! :smt115 :D и в голямото аз и още две мои приятелки отиваме до аптеката при нашето даскало ! едната не искаше да влезе , щото срам :oops: и седи отвънка ! влизаме вътре и й казваме на тая "8 презерватива" и тя ни гледа така 8-[ ! както и да е изважда ги и мене ме фана срам и почвам да се обяснявам се едно си говора с приятелката "ее са ше стане голям базик" :D :-D :-D посрамени излизаме до аптеката! връщаме се в стаята и почваме да се базикаме и да ги даваме на момчетата , ама в същото време влиза г-жата по музика а тя на тема секс и господ не е добре (първото го мисли за гадно, неморалнои го смята за обида към господ ) :smt005 абе хубавото е че се измъкнахме ама тряяше цял час да ги криеме , щото тя обикаля по чиновете , гали ни по главите и танцува като Майкъл Джексън , или поне прави опити! :-D
интелесно :smt005 :smt005
Я пробвайте да си купите,когато в аптеката е пълно с бабички.
ПП:Кажете малко по-силно и вземете повече.Такъв смях няма. :lol:
Отивам и казвам: 2 Презерватива моля...по възможност по здравички :smt005
doktor_penis
08-20-2007, 12:20
Ми ей така купувам си. Даже понякога посвалям тук таме младите продавачки. Много лесно ми пускат на мене бье ... =D>
Я пробвайте да си купите,когато в аптеката е пълно с бабички.
ПП:Кажете малко по-силно и вземете повече.Такъв смях няма. :lol:
Редовния ми номер :smt005 :smt005 :smt005 , просто такива карикатурни физеономии никъде няма
начи влизам и казвам 1 презерватив или по някога казваш дайте ми 3 презерватива че ме чака тежка нощ и се усмихваш вежливО