View Full Version : Mодераторите
deni4kata333
08-17-2007, 13:50
предлагам да останат само тези модератори които вършат задълженията си съвестно и освен да заключват теми за щяло и нещяло, също и пускат такива и дават съвети. давам пример: Аleandra. напраи ми добро впечатление щот не заключва безразборно теми и освен задълженията си дава много полезин съвети. да оставим в сайта тези модератори които заслужават да са такива. :wink:
сега 6те види6 как набьрзо 6те ти заклю4ат темата :lol: :-D
~*SILVER*~
08-17-2007, 14:13
Деничке, жалко, че не аз и ти решаваме кой ще е мод, а админите ;) Иначе и аз бих свалил някои модове от позицията им, но не е моя работа това.
ПП: И аз съм останал с доста добри впечатления от Алеандра ;)
ProstoAz
08-17-2007, 14:13
Щом някой е станал модератор, значи е заслужил да бъде такъв.
*с което темата приключва*
Владимир Йорданов
08-17-2007, 15:07
предлагам да останат само тези модератори които вършат задълженията си съвестно и освен да заключват теми за щяло и нещяло, също и пускат такива и дават съвети. давам пример: Аleandra. напраи ми добро впечатление щот не заключва безразборно теми и освен задълженията си дава много полезин съвети. да оставим в сайта тези модератори които заслужават да са такива. :wink:
Здравей deni4kata333,
благодаря за мнението ти. Мога да те уверя, че админите следим работата на модераторите.
Искам също така да помоля всички пишещи и четящи форума , ако имат някакви забележки да ми пишат на следния мейл: vladi@investor.bg или на ЛС. Всички мнения и гледни точки ще са добре дошли, за да можем заедно да направим форума полезен за всички
Влади
bulgarche
08-17-2007, 19:49
Давай конкретни примери. Кажи кои и с какво са заслужили (с бездействието явно, според теб) да им се отнемат правата на модератори, покажи и темите които според теб са заключени неправомерно.
DIVINE_TIME
08-17-2007, 20:10
Престанете вече да се занимавате с модераторите! Щом са ги избрали значи са заслужили и има защо! Според мен пък си вършат чудесно работата! Това вашето си е чиста завист! [-X На чуждият гръб и 100 тояги са малко! :smt012
MusicIsTheKey
08-17-2007, 21:25
Примери мога да давам до утре,но не ми се занимава.
Тъй като в темата за модераторска помощ не получих отговор, ще попитам тук:
Защо тази тема се заключи?
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118407
Имаше още няколко,които бяха заключени без причина.
Тази също беше,но някой я отключи след това.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120345
излишна ти е темата щом са модове начи са го заслужили ти да не очакваш мене и теб да ни направя модове аз поне не се самозалъгвам... :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :mrgreen:
krasivata_luvica
08-26-2007, 07:13
щом админите са преценили че точно тия хора ще са модови начи така трябва.макарче мисля,че КРЕМЧЕТО не заслужава да е мод......но както и да е.
Ами трябва модераторите да пишат на кирилица.Има някои, които го правят, но други не.
krem4et0
08-26-2007, 14:07
щом админите са преценили че точно тия хора ще са модови начи така трябва.макарче мисля,че КРЕМЧЕТО не заслужава да е мод......но както и да е.
Оплачи се на администраторите, ако смяташ че не си изпълнявам съвестно задълженията. Ако мислиш, че съм изтрила или модерирала неправомерно теми и мнения-давай! но така да говориш наизуст, че не заслужьвам. С какво не заслужавам. Бъди конкретна!
нека само да кажа нещо
сподели ми го един познат, който е мод в друг форум
когато има падане на форума или разни други малки проблеми, като например влизане във профила и цък - не виждаш кои теми са получили8 нови отговори
та тея малки проблеми са нарочно създадени от екипа на форума, за да могат да си вземат малко почивка и да си намалят обема на работата
сега знам, че след като разкрих тази тайна, поста ми ще бъде в най-добрия случй отречен, а може и да бъде изтрит или модериран!
:D
хаха, разкрихме вашата роля в световната конспирация!!!
^^ Е, надали ще ти го изтрият, защото ако се вярваше на всички постове на всички юзери, ехееее.......
:wink:
не знаеш какво е лукавството им! ще модерират темата с нещо от типа на "аз много се кефя на модераторите, те работят перфектно!"
;)
даже сега ще кажат, че нашите постове не са по тмеата и ще ги изтрият
ако постна тема само за тази конспирация, ще кажат, че е в грешен раздел
;)
8) :P :D
от една страна подкрепям
quench =D>
quench, усвоил си тънкостите на занаята, кефиш мА. . . :twisted:
quench, усвоил си тънкостите на занаята, кефиш мА. . . :twisted:
това е тя май..........а не той............нооооооооооо както и да е........ :lol: :lol: 8)
^^ мисля, че се нуждаеш от спешна консултация при д-р. Дерек Шепърд!
^^ мисля, че се нуждаеш от спешна консултация при д-р. Дерек Шепърд!
викни го.............. 4e sa sam malko zaaaaetaaaa :twisted:
аз съм 101% shemale :twisted: :twisted: :twisted:
Sweet__baby
09-01-2007, 15:33
Кремчето и Алеандра са най-добрите.... :wink: :roll:
Само ще кажа ,че има заядливи модератори дето си цедят нервите тука
Само ще кажа ,че има заядливи модератори дето си цедят нервите тука
напълно подкрепям =D> :!: :evil:
die_die_my_darling_
09-13-2007, 22:59
модератори,модератори....
напомнят ми за дежурните полицай в рпу-то...
използват власта си,избиват комплекси за сметк на потребителите...
не всички сА така,но повечето са :)
сега сигурно трябва да очаквам БАН по не знам-си-коя-точкА
от правилника който почти никой не си прави труда да прочете....
the_black_angel
09-17-2007, 15:54
Примери мога да давам до утре,но не ми се занимава.
Тъй като в темата за модераторска помощ не получих отговор, ще попитам тук:
Защо тази тема се заключи?
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118407
Имаше още няколко,които бяха заключени без причина.
Тази също беше,но някой я отключи след това.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120345
Двете теми са заключени от модераторите,защото и в двете е отговорено точно на въпросите.В първата-има два варианта на испански,а в другата са изброени всички саундтраци.Оф,дори новак като мен го разбира.
MusicIsTheKey
09-17-2007, 16:26
Аз не желая да ми отговаря "новак" като теб,благодаря!
Не се прави на голяма разбирачка,защото не си!
За испанската тема - правилно е да се каже по друг начин,който исках да напиша,изобщо не се е изчерпала.
Като не разбираш - не говори,ако обичаш!
Темата с желания саундтрак - авторът искаше линкове,а не само имената на песните! Бях приготвила линка!
И разбирам много повече от теб на тема модериране,тъй че трай.
the_black_angel
09-18-2007, 13:41
Не ми се прави на по-важна само,защото си се регистрирала по-рано от мен."Новак" съм и какво?Това да не те прави теб по-умна или мен по-тъпа?
За испанската тема - правилно е да се каже по друг начин,който исках да напиша,изобщо не се е изчерпала.
Не ми казвай,че не разбирам,след като дори не ме познаваш.Говоря 2 езика и в момента уча трети.И преди да кажеш,че се хваля-не се хваля,просто много добре знам,че изреченията могат и по друг начин да се пишат.Това,че модераторът не е знаел испански и е предположил,че темата е изчерпана не ти дава основание да го плюеш,а другата тема си е била отключена през цялото време.И тъй-като ти си прекалено важна,че да ти отговаря "новак",няма да отговоря на следващия ти пост защото ти не пишеш с хора от долните прослойки.
Темата с желания саундтрак - авторът искаше линкове,а не само имената на песните! Бях приготвила линка!
И разбирам много повече от теб на тема модериране,тъй че трай.
айде айде не се надувай толкоз!!! :twisted:
MusicIsTheKey
09-18-2007, 16:34
Как точно реши,че се правя на важна,какво общо има датата на регистрация,какво общо има колко езика знаеш?Боли ме шапката.
А,да,ако става на въпрос - говоря 3 езика и уча четвъри.И какво от това?
Поисках конкретен отговор от модератор,а не измишльотини.
Нито някой да се прави на интересен и да ми пише : "Оф,дори новак като мен го разбира."
И стига си повтаряла "важна,важна,важна" - чак става досадно.
DjBaloon
09-18-2007, 17:43
the_black_angel zagluhni!
аз предлагам решение - ще приготвя в двора на вилата, докато има още топло време, един басейн с кал, професионална снимачна техника и ще попълня барчето с качествен алкохол
а вие двете можете да доставите удоволствие на отбрана публика
(с модераторският екип начело, че как)
аз предлагам решение - ще приготвя в двора на вилата, докато има още топло време, един басейн с кал, професионална снимачна техника и ще попълня барчето с качествен алкохол
а вие двете можете да доставите удоволствие на отбрана публика
(с модераторският екип начело, че как)
ахахахахахаа там съм бройкай ме :smt007 :smt005
MusicIsTheKey
09-22-2007, 11:42
Не спамете темата!
Или какво?
Никой не спами,говорим по темата.
MusicIsTheKey
09-22-2007, 11:51
Нещо много ти порасна работата.
Аз бях спряла да пиша по тази тема и ти си тази,която я върна.
А,да - това е последното ми мнение в нея.
Нещо много ти порасна работата.
Аз бях спряла да пиша по тази тема и ти си тази,която я върна.
А,да - това е последното ми мнение в нея.
Аз също се надявам да е така!
JoeBanana
09-22-2007, 11:59
и що триете ?
нещо невярно ли казах http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ай трийте и това и бъдете велики http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ProstoAz
09-22-2007, 12:03
Споровете - другаде.
Темата се заключва, отдавна се изчерпа!