Влез

View Full Version : За по-опитните

palavoto_mici
08-17-2007, 23:13
Zdraveite!!! Sujeliavam 4e zaglavieto zvy4i taka ama ni6to dr ne moje da mi doide naym imam seriozen problem predi okolo mesec vi pisax 4e mislia 4e sum bremenna e moje i da e viarno neznam vie mi pisaxte da iz4akam i da si napravia test a be6e tvurde kusno za xap4eta i strax ne e da si napravia tozi test sega i nepodgotvena zatova iskax da pitam ako ima xora s podoben problem ili xora koito imat maiki ginekolog ako mogat da mi kajat okolo kolko pari 6te stryva edin abort??? molia vi koito moje da mi pomogne

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guzlqk
08-17-2007, 23:15
Bez da puskam tapi bazici samo edno vapros4e, na kolko si ?

~Guzlqk4life

palavoto_mici
08-17-2007, 23:17
Na 15 da znam tfa e tupo ama kakvo da naprava znam 4e triabva da se xvurliam otniakude ama...

nofi
08-17-2007, 23:23
Не, че имам роднини гинеколози, но 1 аборт струва между 90 и 200 лева, в зависимост от това в коя седмица си ,тоест, колкото повече изчакваш, толкова повече ще се изръсиш... И ще те късат мръвка по мръвка... Иначе ако си в първите няколко седмици може и с инжекция, ама там вече не знам какви са цените.
Между другото на тази възраст трябва съгласието на родител :!:
На черно недей да правиш :!:

gabituuu
08-17-2007, 23:28
поредната тема доказваща колко безотговорни са повечето тийнове,извинявай но на 15 е нормално да си шашната и да мислиш да скачаш от някъде,но ти си си виновна и дори и да ти кажем колко е аборта - мисля че е около 300 лв но ще излъжа ... ти трябва да си поемеш отговорността за тва което си направила,да кажеш на родителите си,на бащата и да решите заедно какво ще правите - надявам се че си се замислила,тази глупост (да глупост е това което си направила !!!!!!1 та още си само на 15!!!!!!!!!) как ще промени живота ти !!!!един аборт носи мн риск за теб,да родиш е също толкова опасно,впрочем и за детето ще е....как ще продължиш с живота си след нещо подобно,как ще учиш/гледаш деца ? надявам се че други като теб/13-15 годишни деца/ ще прочетат това и след като ме напсуват поне да се замислят....защото подобно нещо проваля не само техния живот,но и на родителите им ....

WhyLoveYouSoMuch
08-17-2007, 23:48
vi6 macka naistina... trqa6e da si narpavite smetka.. no kfoto i da stava osfen s va6ite i ti samata da obmisli6 ( i spored men e po dobre abort kolkoto i opasno da e.. ama... ako rodi6.. jivota ti 6te e savsem drug.. a aako napravi6 abort riska e golqm da no vse pak.. ima6 nqkakav izgled da prodylji6 normalno sled tfa ) taa osfen ti i va6ite trqa i 4oveka.. koito... e " deistval " da govori6 s nego xaxa osfen i ako neznae6 koi e toi.. i ve4ee... s izvinenie ama tfa e golqma bezodgovornost... i vse pak ako se naredqt ne6tata kakto gi re6i6.. nadqvam se tova da ti e za urok.. za drug pyt.. ( ne iskam da te obidq znam 4e ti e mn sduhano i trudno ama zamisli se.. i vse pak.. moje i ne ti ili toi da ste vinovni mi prosto nqkoi poreden skysan kaput..... :( ) samo nedei da se hvyrlq6 ot nikade... i az imam problemi.. ama vse o66te se dyrja ...

Conrad
08-18-2007, 03:22
Цени и услуги на Отделение по Акушерство и гинекология:

Аборт / с анестезията / 250 лв. .

Това отговаря на въпроса ,а относно теста .Направи го и после вече решавай.Но само едно мога да ти кажа :
Щом един проблем може да бъде решен с пари значи не е проблем.Преди няколко дни изгорях с 200лв заради една моя найвна глупост но не ми пука защото става дума просто за пари.

alkobalko
08-18-2007, 07:05
А ти сигурна ли си, че си бременна?
Направи си тест и ако е положителен кажи на родителите си. Ти си непълнолетна и не можеш да направиш аборт без знанието им.

~*SILVER*~
08-18-2007, 07:07
Направи си тест и ако е положителен кажи на родителите си. Ти си непълнолетна и не можеш да направиш аборт без знанието им.
Така е - ако решиш да търсиш аборт на черно, може доооста да си изпатиш, а и не е сигурно, че изобщо ще намериш.
Първо си направи тест и тогава се шашкай. Ако си - казваш на ваще. Най-добре е така.

krem4et0
08-18-2007, 08:12
Ти тест изобщо направи ли си?
Страх те е, ама да правиш аборти без да знаеш какво ти е не те е страх. Направи си 3 теста ако трябва, за да си сигурна. След това обмисли идеята за аборт с бащата и родителите си(поне мама). Успех и дано да е само паника от нередовен мензис. При крехката ти възраст това е твърде вероятно!

ChRiSTiaNo_07
08-18-2007, 08:13
Как може да правиш аборт бе :smt010 няма ли да ти е жал :smt010 :smt010 :smt010 като сте го направили поне си поемете отговорностa :smt009

DIVINE_TIME
08-18-2007, 13:24
Не си мисли,че аборта е толкова лесен! Не знам как е сега,сега май ги правят с упойки,но преди години майката на една съученичка направи аборт и от нея знам,че боли страшно много! Цените варират между 250 - 300 лв,не съм сигурна! Направи си тестове,за да си сигурна! Не чакай! Така усложняваш деликатното положение,в което си! Успех! :?

08-18-2007, 13:37
Хора, първото което е, не я обвинявайте, че била на 15, била малка и т.н... Има ли разлика дали ще е на 15 или 16 ?! Пък и днес тийновете правят секс на по 12 години...Не, че го одобрявам, обаче това си е въпрос на личен избор и щом го е направила, значи е била сигурна, че така трябва.. 2-ро: Няма смисъл от укори, че била безотговорна ! На всяко момиче може да се случи! Миличка, знам, че сега ти е много кофти, обаче не губи време, ами си направи няколко теста за по-сигурно... И само спокойно! И да си бременна, вашите няма как да не го приемат! Все пак са ти родители и те обичат :wink: А колкото до аборта, мисля, че това е най-доброто решение на тази възраст...Иначе едно бебе може да ти провали живота.. А и е мн рисковано и за него, и за теб :smt009 Айде тичай до аптеката за тестчета..дръж ни в течение..И УСПЕХ!

bebito0o
08-18-2007, 13:39
тест \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

08-18-2007, 20:12
не че нещо ама секса не е за деца :twisted: :twisted: :twisted: всеки си понася последствията

sinful`girl
08-18-2007, 20:18
При положение,че си на 15 години аборт без разрешението на родителите си не можеш да направиш!! На първо място бъди 100% сигурна,че наистина си бременна,после иди на лекар и се посъветвай с вашите. Може да викат,да ти се карат,сърдят,но поне ще знаят какво да направят! Абортът не е шега работа и е много важно къде и как ще го направиш. Не си и помисляй за аборт на черно,защото там са такива касапи,че ще те обезобразят за цял живот и ще се стигне до такива усложнения,че не само деца няма да може да имаш,ами кой знае какво друго. Айде успех :roll:

KiSs_mY_LiPs
08-18-2007, 20:53
Направи си тест и ако е положителен кажи на родителите си. Ти си непълнолетна и не можеш да направиш аборт без знанието им. МдаМ вЕрНу Е..ВеДнаЖ БяХ гОворила с една гинеколожка и каза че за да направиш аборт/без да си палнолетен/ трябва да се минава през садилища разни такифа..Ама ти сигурна ли си найстина..???Направи си тест и виж..След това кажи на ваще.. #-o