View Full Version : зла майка
razdraznen
08-18-2007, 11:35
Ще започна с това , че майка ми е била гадна откакто се помня .Ето например днес и казвам че ще излизам и тя ме отсича че няма да излизам по неизяснена причина , а даже не ме пуска до по кусно ( само до 10 а съм на 15 години ) .Оф вече не издържам ,трябва да се махна някъде . Плс дайте съжет как да се справям с майка си
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
vij mila ponqkoga imam s16tiq problem pri4inite mogat da b1dat mn moga da ti kaja nqkolko ti si na 15 v tazi v1zrast momi4etata sa nai podatlivi i maika ti se pritesnqva za teb da ne ti se slu4i ne6to prosto iska da si dobre men sa6to ne me puska do po k1sno ot 22h tineidj1rka si i q e strah da ne tr1gne6 po lo6iq p1t tq iska da te zapazi dobro dete da ne se u4i6 na gluposti razberi q prosto se prit za teb ponqkogfa kogato maika mi mi kaje 4e nqma da izlqza a na men mn mi se iska az s16to si kazvam 4e ne moga pove4e i 4e ne6tata ne mogat da prod1ljavat taka no prosto se zamislqm 4e moje bi go pravi za moe dobro i edin den 6te sam i blagodarna 4e me e predpazila sega razbiram te otli4no spe4eli doverieto i dokaji i 4e moje da tio vqrva i da znae 4e 6te si razumna prosto ne poznavam maika ti i pri4nite mogat da sa mn
_PuNk`PrInCeSs_
08-18-2007, 11:55
поговори с нея...и я попитай защо се държи така! или ако баща ти е по-милостив кажи на него!
morsko_momi4e
08-18-2007, 12:07
Поговори с нея, разберете се.Кажи й, че искаш да излизаш до по късно.
xaxaax ами аз съм момче :wink: и съм пробвал много пъти да говоря с нея но без успех щот е много твурдоглава и дори не ме слуша.
#Gravity Of Love#
08-18-2007, 13:02
Голяма работа, това не трябва да те спира (имам предвид, че не те слуша) споделяй и като за начало малко.. но така ще и спечелиш доверието.. говори често с нея.. Бъди мил и добър с нея. дръж се прилично.. и я слушай.. и след като настъпи горе долу средна промяна.. вече я моли.. за някои неща... ама да са малки.. че иначе всичко ще отиде по дяволите.. :wink:
И помни изисква се голямо търпение.. и трябва мн упоритост спомняи си всеки път, когато се ядосаш (на нея..) или когато се поколебаеш.. дали има смисъл да продължиш.. спомняи си какво ще спечелиш.. а когато вече го имаш.. го пази добре... защото трудно се печели но мн лесно се губи :wink: Разговорите с баща ти също ще са от полза.. :wink:
Успех :wink:
Justified
08-18-2007, 13:03
Еми ако говориш толкова зле колкото неграмотно пишеш нищо чудно че никъде не те пуска.
BebeTooOoo
08-18-2007, 13:05
Поговори с нея , поинтересувай се защо така се държи , каква е причината.Надявам се да се разберете.Успех
IceCold{Frozen`Heart}
08-18-2007, 13:41
pffffff, kak moje da nari4a6 maika si gadna i zla [-X . maika ti moje da e zadrastena, no 4ak pak ZLA. samnqvam se 4e pravi tva ot zloba
pffffff, kak moje da nari4a6 maika si gadna i zla [-X . maika ti moje da e zadrastena, no 4ak pak ZLA. samnqvam se 4e pravi tva ot zloba
Абе ти се съмняваш ама... 8-[
LedenaStrast
08-20-2007, 15:51
че къде си тръгнал на 15 да ходиш след 10 часа?? Sorry но имаш вечерен час, който трябва да се спазва.. ако не ти се ходи в полицията :-)
Майка ти си е права.. притеснява се за теб! Вечер е опасно и я е страх да не ти се случи нещо..
sladkish_14
08-20-2007, 16:02
че къде си тръгнал на 15 да ходиш след 10 часа?? Sorry но имаш вечерен час, който трябва да се спазва.. ако не ти се ходи в полицията :-)
Майка ти си е права.. притеснява се за теб! Вечер е опасно и я е страх да не ти се случи нещо..
\:D/ Да бе каде си изсилихте на 15 :smt005 казах го се едно съм на повече :-D
CuRly_Doll
08-20-2007, 17:56
opitai se da i se naloji6..... :roll:
desinkata
08-20-2007, 18:54
kvo nalagane kvo doverie roditelite sa nai gadnoto ne6to v jivota mi vsi4ko i kazvam a tq samo me oprekva i se surdi ne me puska do kusno na vun eto primerno dnes i kazah 4e sum spala s gadjeto mi i tq se razsurdi "ne me tursi pove4e" nqkvi e takiva i az kvo kajete mi koga 6te i kaja dryg put ni6to emi nikoga a s mom4eto sme ot 8 meseca zaedno i to e s 7 godini po golqmo ot men ako ne iska6e da e e smen nqma6e da me 4aka tolko vreme ama kvo da i obesnmqvam napravo mi omruzna ot neq samo da izdruja o6te 1 godina v nas 4e da stana na 18 i se iznasqm ::: ::: ::: ::: :::
LedenaStrast
08-20-2007, 20:15
kvo nalagane kvo doverie roditelite sa nai gadnoto ne6to v jivota mi vsi4ko i kazvam a tq samo me oprekva i se surdi ne me puska do kusno na vun eto primerno dnes i kazah 4e sum spala s gadjeto mi i tq se razsurdi "ne me tursi pove4e" nqkvi e takiva i az kvo kajete mi koga 6te i kaja dryg put ni6to emi nikoga a s mom4eto sme ot 8 meseca zaedno i to e s 7 godini po golqmo ot men ako ne iska6e da e e smen nqma6e da me 4aka tolko vreme ama kvo da i obesnmqvam napravo mi omruzna ot neq samo da izdruja o6te 1 godina v nas 4e da stana na 18 i se iznasqm ::: ::: ::: ::: :::
Аз точно по тази причина на моята и спестявам всякакви подробности като знам, че ще следва поучително слово :)
desinkata
08-20-2007, 20:58
ama tq iska6e da znae da i go kaja nqma da vi obesnqvam 4e ytre nz kvo me 4aka kato i sestrami e su6tata a tq 6te idva ytre ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) : kajete mi ne6to kvo da pravq pls