View Full Version : Първия път... (поредната тема)
`Объркана`
08-18-2007, 20:02
Искам да попитам нещо относно първия път... всички мои приятелки бяха много притеснени когато за пръв път щяха да правят секс. Но при мен не е така... :-s Не се страхувам от това, че може да боли, нито от това, че ще ме видят гола... приемам го като нещо съвсем нормално а това по някъв начин ме плаши... не мога да кажа, че се чувствам "готова" ... сякаш винаги съм била. При вас как беше? Аз си мисля, че когато настъпи момента ще започна да се притеснявам, но не съм сигурна...
П.С. Плс без лични нападки... :?
Искам да попитам нещо относно първия път... всички мои приятелки бяха много притеснени когато за пръв път щяха да правят секс. Но при мен не е така... :-s Не се страхувам от това, че може да боли, нито от това, че ще ме видят гола... приемам го като нещо съвсем нормално а това по някъв начин ме плаши... не мога да кажа, че се чувствам "готова" ... сякаш винаги съм била. При вас как беше? Аз си мисля, че когато настъпи момента ще започна да се притеснявам, но не съм сигурна...
П.С. Плс без лични нападки... :?
Споко ако и двамата сте готови и се обичате няма да имате проблеми ;)
Аре поздравче от мен Mile Kitich-Milioni kamioni :-$ :-$
Ако се ебете кат коне мое и да не ти хареса
hahavteen
08-18-2007, 20:14
Of i az ne biah izob6to pritesnena i nikoga ne sum imala 4ystvoto 4e ne sum gotova.Ne go razbiram cialoto tova syetene okolo purvia put. Ne se pritesniavai po-dobre e taka. :roll:
Wicked_Kid
08-18-2007, 20:17
Еми при мен беше точно обратното- притеснявах се много преди това(месеци наред), но когато му дойде времето аз бях иницитора и не бях притеснена изобщо, сякаш ми дойде отвътре. В твоя случай е даже по-добре, поне според мен, защото не си спечена дотолкова, че да не можеш да се отпуснеш, когато стане работата :)
sladkish_14
08-18-2007, 20:22
:-D И аз съм така колкото и да ме плашат,аз милата съм си сигурна :-D няма нищо лошо в това!Продължавай в същия дух
swords1010
08-18-2007, 20:26
Ами много е хубаво, че не се притесняваш. Дано да е тъка и когато дойде моментът. :wink:
sinful`girl
08-18-2007, 20:29
Хахахах не се притеснявай като дойде моментът ще се спечеш ;) При вси1ки е така. Някои просто се притесняват от по-рано ,на други им е все тая,но дойде ли моментът ще видиш ;) :) Не,че искам да те изплаша сега нещо,но притеснението все пак си го има :)
swords1010
08-18-2007, 20:40
Хахахах не се притеснявай като дойде моментът ще се спечеш ;) При вси1ки е така. Някои просто се притесняват от по-рано ,на други им е все тая,но дойде ли моментът ще видиш ;) :) Не,че искам да те изплаша сега нещо,но притеснението все пак си го има :)
Мда. :wink:
menta_loverka
08-18-2007, 23:03
Emi i az ne se pritesnqvah izob6to i kogato doide momenta kogato toi si go vkara 4ak togava usetih pritesnenieto
nikiliki_f
08-19-2007, 02:39
:P :P nqma stra6no ako parviq pat e s 4ovek na koito darji6 i si sigurna 4e toi sa6te darji na teb hi4 nqma da ti e trudno :wink: a za tova 4e si upla6ena ot tova 4e ne te e strah tfa spored mene pokazva 4e ti si gotova za da go napravi6.. i tovva vaob6te ne e :| lo6o 4e ne te srah O:) \:D/
не се притеснявай и аз не съм го пражила още но вярвам че ще е много яко:) а аз искам да ви попитам как свършва едно момиче,мисля че и тва е важно за първия път,а и по нататъка...
rihannka
08-28-2007, 11:06
ako si s chovek kogoto obichashi toi te obicha ne se pritesnqvai..otpuskash se i se otdavash na udovolsvtieto(ne che 1 ppat e golqmo udovolstvie )ama vse pak.ai kasmet
Phoenixheart
08-28-2007, 11:08
спокс ще се спечеш
IKisseDAGirL
08-28-2007, 12:11
Аз също не съм му мислила много-много, дойде ми отвътре. Но може би е било така, защото нямах никакви чувства към този човек и не ми пукаше какво ще си помисли 8)