- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път... (поредната тема)
Искам да попитам нещо относно първия път... всички мои приятелки бяха много притеснени когато за пръв път щяха да правят секс. Но при мен не е така...Не се страхувам от това, че може да боли, нито от това, че ще ме видят гола... приемам го като нещо съвсем нормално а това по някъв начин ме плаши... не мога да кажа, че се чувствам "готова" ... сякаш винаги съм била. При вас как беше? Аз си мисля, че когато настъпи момента ще започна да се притеснявам, но не съм сигурна...
П.С. Плс без лични нападки...![]()
Споко ако и двамата сте готови и се обичате няма да имате проблемиПървоначално написано от `Объркана`
![]()
Аре поздравче от мен Mile Kitich-Milioni kamioni![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Ако се ебете кат коне мое и да не ти хареса
Of i az ne biah izob6to pritesnena i nikoga ne sum imala 4ystvoto 4e ne sum gotova.Ne go razbiram cialoto tova syetene okolo purvia put. Ne se pritesniavai po-dobre e taka.![]()
Еми при мен беше точно обратното- притеснявах се много преди това(месеци наред), но когато му дойде времето аз бях иницитора и не бях притеснена изобщо, сякаш ми дойде отвътре. В твоя случай е даже по-добре, поне според мен, защото не си спечена дотолкова, че да не можеш да се отпуснеш, когато стане работата![]()
И аз съм така колкото и да ме плашат,аз милата съм си сигурна
няма нищо лошо в това!Продължавай в същия дух
Хахахах не се притеснявай като дойде моментът ще се спечешПри вси1ки е така. Някои просто се притесняват от по-рано ,на други им е все тая,но дойде ли моментът ще видиш
![]()
Не,че искам да те изплаша сега нещо,но притеснението все пак си го има
![]()
:P :P nqma stra6no ako parviq pat e s 4ovek na koito darji6 i si sigurna 4e toi sa6te darji na teb hi4 nqma da ti e trudnoa za tova 4e si upla6ena ot tova 4e ne te e strah tfa spored mene pokazva 4e ti si gotova za da go napravi6.. i tovva vaob6te ne e
lo6o 4e ne te srah
\
/
не се притеснявай и аз не съм го пражила още но вярвам че ще е много якоа аз искам да ви попитам как свършва едно момиче,мисля че и тва е важно за първия път,а и по нататъка...
ako si s chovek kogoto obichashi toi te obicha ne se pritesnqvai..otpuskash se i se otdavash na udovolsvtieto(ne che 1 ppat e golqmo udovolstvie )ama vse pak.ai kasmet
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
спокс ще се спечеш
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Аз също не съм му мислила много-много, дойде ми отвътре. Но може би е било така, защото нямах никакви чувства към този човек и не ми пукаше какво ще си помисли![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.