View Full Version : Още 1 проблем приатали !
С един приатал се ритахме сас сичка сила в малките и фини и меки топки, но сега пацата ми стана извънредно топла ?! Това нормално ли е? :smt012
sladkish_14
08-18-2007, 20:35
Престани бе!!!!!!!!!!!Нахално същество!!!!!!!!!! :smt013 #-o
Всички желаещи могат да се изкажат върху мен !!! :twisted:
KiSs_mY_LiPs
08-18-2007, 20:43
ОФф НеЗнАм Ма Ти Си БАСи ПРОСТАКА..
Не обиждай !!! Точка незнамсикоя !
Nice Angel
08-18-2007, 20:47
:smt005 оооо ставаш за мод
:smt005 оооо ставаш за мод
Да
Mad&Bad
08-18-2007, 20:50
Ми гледай следващия път да те изрита тъй, че да си ги изплуеш през устата. :-D :lol: :-D
Ми гледай следващия път да те изрита тъй, че да си ги изплуеш през устата. :-D :lol: :-D
Ае нидей тка със лошо.... Той просто иска някой да му помогне. Не мога да разбера защо му се нахвърляте сички :roll:
фани си приятелчето и отидете да се наебете и ще ти олекне и стигда си писал тъпи теми бе мангал гнусен,и се научи да пишеш като хората :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
фани си приятелчето и отидете да се наебете и ще ти олекне и стигда си писал тъпи теми бе мангал гнусен,и се научи да пишеш като хората :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Мангал гнусен е баща ти , долно цигане мършаво...А майка ти я ебът 100 негри едновременно.
[/quote]Мангал гнусен е баща ти , долно цигане мършаво...А майка ти я ебът 100 негри едновременно.[/quote]
лелееееееее брато мн ме радвашш,простотия да се лее,продължавай в същия дух =D> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barbukovkoto
08-18-2007, 21:23
еби си майката бе педал
ChRiSTiaNo_07
08-18-2007, 21:25
Е стига с лигавщините де :?
подяволите знам че искате да се изтъкнете по някакъв начин и да бъдете забележими ама спрете със тъпите темии ве като ще искате някакъв съвет поне бъдете сериозни за да сме сериозни и ние :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
SeXy`Ky4Ka
08-18-2007, 21:30
ApYk Na MeNe Mi pIsnA ot TyPoTo Ti PisAne da ne se mislish za po interesna kat pishesh malka golqma malka golqma prustii i ne mu kazvai che e prustak toi sam si go znai!!! zatfa se prai na po interesen i puska flooredski temi :D
>> m chovek ako iskash da pomogna :D da te ohladq :D
Dani_m_88
08-18-2007, 22:18
ОМРЪЗНА МИ ОТ ОЛИГОФРЕНИ!!!
ProstoAz
08-18-2007, 22:22
11 точка от правилника!