View Full Version : Говорите ли докато спите?
PiruBloodz
08-16-2008, 00:27
да.. и като почна да говоря посреднощ си бия 1 шамар да млъкна
TinkyWinky
08-16-2008, 07:52
рядко, ама мога да спомена някое име :D
PiruBloodz
08-16-2008, 07:53
рядко, ама мога да спомена някое име :D
моето? :oops:
Sladkata___
08-16-2008, 18:01
аз не говоря но баща ми и най - добрата ми приятелка говорят :-D
Angel_In_Disguise
08-16-2008, 21:07
Аз не ама сестра ми :-D Става и почва да говори кви ли не глупости.И аз почвам да се хиля (а не трябва защото било нещо опасно да не се събуди)и тя се ядоса и почне да ми вика :D Луднеца :grin:
luciferrr
08-17-2008, 03:08
Да говоря, даже си ходя и на сън, отивам до кухнята вземам си хляб и лягам пак...на сутринта се чудя къв тоя хляб под мен! :D :-D :razz:
Samotno_Angel4e
08-17-2008, 07:45
Аз не говоря на сън...Но за сметка на това като по-малка съм ходила на сън... :D
xXxIndependentxXx
08-17-2008, 09:00
Не! Но за сметка на това се е случвало да се смея или да плача на сън.. 8-)
bubinkaa
07-26-2009, 20:37
говоря мноогоо...
ставала съм само 1 път...поне толкова са ме виждали 8-)
your_secret
07-26-2009, 21:53
Много често, дори съм крещяла и ходила 8-)
говоря често на сън ... имам навика и да ходя ... случвало ми се е да заспя в моята стая и на другата сутрин да се събудя в хола примерно или някоя друга стая и се чудя как и кога съм се преместила ... а нашите няколко пъти са ме спирали да изляза навън посред нощ през входната врата .. :shock:
Вече не преди ставах говорех,обличах се да излизам и тн :D наще са ми разказвали
babylove
07-27-2009, 08:41
Аз не съм говорила или ходила на сън, но кви неща съм праела :D
Когато бях на 3-4-5 години сънувах, че съм в тоалетната и акам :grin: .... Да обаче съм била в леглото и много яко са бях осрала :D
detelina101
07-27-2009, 09:53
не
Понякога мляскам насън,като сънувам храна. :lol:
YouCantStopMe
07-27-2009, 11:45
Не.
преди ходих докато спя :lol:
adizitk1
07-27-2009, 12:11
Еми аз съм се събуждала след като бълнувам, а колкото до ходенето-не помня, но майка ми казва, че се е случвало да ходя на сън и да приказвам някви безсмислици... :D
>майка ми ме е будила сутрин, а аз съм я гонила, даже с възглавниците съм я замеряла
>понякога като ме отвива да стана, аз съм марморела нещо и съм се обръщала на другата страна
>вечер големи романи съм дрънкала. майка ми ги е записвала и сутринта ми ги е давала.какъв смях е падало :lol:
не ходя на сън, но много дърдоря :razz:
Brunetkaa
07-27-2009, 19:49
Случвало ми се е да говоря на сън..майка ми ми е разправяла как съм се карала на една приятелка :P
майка ми ми разказва как съм си била легнала, после съм станала, отишла съм при нея в кухнята и сме започнали да си говорим и съмй обещала на другия ден да чистим. като ми го разказа, аз не можех да повярвам какво съм дрънкала :shock: :razz:
а иначе майка ми редовно съм я чувала да се смее на сън, чак в мойта стая се чува :lol:
говора си с иван и пешо докато сънувам
а даже с кучето ми си играем на белот...
Vengeance
07-27-2009, 21:07
веднъж само съм говорила насън досега и съм се карала на сестра ми (тя ме ръчкаше докато спя)да ме остави да ходя на ветеринар :lol: :lol: :lol: и това няколко пъти съм и го повтаряла,тя ми вика,че направо съм и се карала :razz:
ItalianMafia
07-28-2009, 03:10
Само да говорех...... Случвало се е да се събудя на дивана, след като съм заспала на моето легло .. :-o
BePoHuKa
07-28-2009, 04:29
Не. Даже е се и въртя. Нямам представа защо,но хората ходещи на сън ме плашат малко :shock: 8-) А приятелят ми започва да потрепва когато заспи :D
lipsvashh_mi
07-28-2009, 05:56
говорила съм на сън-най-често са ми казвали,че раздавам заповеди :oops: На сън не ходя,но имам една приятелка,която го прави
LittleFashionista
07-28-2009, 06:43
оо да :? имам гадни проблеми със бълнуването и то най-вече когато ми предстои нещо важно...просто се притеснявам и това се отразява на съня ми :? А сънищата ми са толкова шантави :lol:
balon4eee
07-28-2009, 07:53
Не спирам . Дори пея и понякога танцувам .
NaNa_SladuRana
07-28-2009, 18:33
говоря,ходя,други простотии правя,а бе с 2 думи : Сумнамбул съм
Сумнанбул съм и аз..говоря,псувам,крещя,пея, ходя абеее.. 8-)
WhitEShadoW
07-28-2009, 19:03
Нашите са ми казвали, че говоря. 8-) Ама някакви много несвързани неща. :razz:
ILoweSea
07-28-2009, 19:19
Аз понякога говоря. 8-)
someonerandom
07-28-2009, 20:31
аз не си прая разходки ама от време на време си дърдоря там 8-) ама не съм издавал тайини само простотии говоря.Веднъж ми казаха че съм изтърсил"аз и моят призрак сме мн тихи,мн сме тихи с моя призрак' :lol: просто така са смях тогава....а веднъж във влак през нощта един фр беше заспал(е не беше в моето купе ама ми разказаха)и по едно време станал насъм и почнал да вика 'де е пилота вее' :D и те му сочат перз прозореца и после се наложило да го спират да не излезе да търси пилот навънка :lol:
Ти сам ще разбереш само,ако някой ти каже.Иначе по темата сега не.Но когатобях малък ми казваха наще,че говоря от време на време.
Vincitore
07-31-2009, 21:01
И на мен са ми казвали че понякога говоря на сън :D :-D Даже веднъж се улових как се смея :D Беше ми много смешно , а иначе не беше нищо кой знае какво . Баща ми и баба ми също съм ги чувала да говорят :D Няколко пъти съм сядала в леглото , ама пак съм си лягала :D
Случвало ми се е да говоря, ама съм гворила несвързани неща.
Дори, когато бях малка съм станала и съм викала "къде ми е диадемата" и съм се пипала за главата.
Апък аз мразя да нося такива неща на главата си.
muhkata3
07-31-2009, 21:35
Да, случвало ми се е. Даже един път бях на екскурзия с класа и нещо съм мъдрила през нощта, така ми казаха, ама не ми казаха какво!?! :oops: :D
да, а това не е хубаво :(
mariqqqqq
08-01-2009, 11:16
еми разказвали са ми като бях по малка и сме били на зелено училище :D докато съм спяла съм стана смисъл съм се подпряла на ръце и съм говорила нещо амаа не знам какво..иначе за една нощ ми се е случило 3 пъти :D
Не говоря, обаче е имало случаи, когато съм се смяла на сън :razz:
RainbowGirl
08-01-2009, 19:41
като бях по - малка и с братовчед ми бяхме на село и нали спим и баба тъкмо си ляга и ни чува как си говорим (ама на сън бе)
аз-Монии!
той-ъъъ?
аз-Мониии! (и почвам да дърдоря некфи простотии)мн съм се смяла баба като ми разказа тфа а веднъж мисля че бях на 7 щях да отида по малка нужда в хладилника :lol: добре че мама беше там
иначе и на мен ми се е случвало да се смея на глас или да плача зависи кфо сънувам абе с една дума аз съм шматка :grin:
Не... ама проблема идва когат заспиш докато говориш :?
mynichka
08-02-2009, 13:59
о 8-) аз и си говоря и си се разхождам насън..
cherubic
08-02-2009, 14:27
Ами, да ...
Говорила съм. Даже се е случвало да кажа някоя и друга тайна .. 8-)
Дали съм бълнувала или нещо .. ?
Също..
Поне са ми разказвали, че ставам, отивам при майка си ... азвам и нещо несвързано, лягам си и се събуждам :D
луда работа ..
:grin: говоря И се разхождам .. изнасям пълна програма :D
kinkygirl
08-02-2009, 15:57
aмии случвало ми се е да бълнувам ама рядко но иначе :D сам ставала 1,2 пъти като огладнея :D