Влез

View Full Version : Не ми прави орална...

илюзия
08-19-2007, 01:33
Много обичам да доставям удоволствие на приятеля си. Проблема е там, че аз му правя орална, а той на мен не. И ми става супер кофти, защото направо се размазвам, като ме лижат.
Два пъти само ме е удостоявал с тази чест. Първия път за супер кратко време.
А втория път бяхме леко пийнали и ме лиза по-дълго. Тогава го попитах, дали не му е приятно да ме лиже. Той ме попита защо мисля така, а аз му отговорих, че не го прави. И той тогава ми се извини, че не го прави всеки път и каза, че съжалява, че съм останала с такова впечатление.
И сега пак сме си на същото дередже. Аз му правя свирки, а той - нищо. :smt011
Как да го навия бе, деба? Много се изнервям...
Аз правя всичко, за да му е кеф на него, пък и съм по-активната в леглото, а той не ми доставя това удоволствие... :evil:

08-19-2007, 01:40
wzemi si izmii puticata i togaa moje da te lije :)

nikiliki_f
08-19-2007, 02:22
emi kat ne ti sa prai nqkoi da ne ti buta "smoka s dvata kufara" v ustat be devoi4e .... :evil: :lol: :smt017 pak kat ne ta liji hqhq zemi si nekav liza4 ili dr re6e6enie e ku4e :twisted: :smt077 :smt096

Schnitzer
08-19-2007, 02:51
Ми не го чакаи ми му я сервираи в устата.(сливата иам предвид) :-D

Stopman
08-19-2007, 05:31
Буташ му натам главата (горната) и му викаш "поиграй си с език" и така става....... Другия вариант е да викнеш мен че мойта не ми дава така да и правя :mrgreen:

alkobalko
08-19-2007, 06:38
Просто му кажи какво искаш да направи.

swords1010
08-19-2007, 11:42
Просто му кажи какво искаш да направи.
+1 Аха :D

Made_of_Pain
08-19-2007, 12:10
Може да имаш ниска хигиена и горкото момче да му е гадно да ти каже.
Може просто да иска някой да му духа и да не му пука много за теб =)
Може ПРОСТО ДА МУ КАЖЕШ!
В една връзка има двама човека, не: Ти той и един тийн форум.
Маймуни... Все едно са ви спрели говорните функции.
Ти ходиш с него не с мен, от къде да знам, защо не иска да те лиже?
Може да смърдиш'
Пък ако не смърдиш, аз тва си мисля, кой казва, че той си го мисли?
Питай си го бе.
И гледай да не е фиркан :/
Спри да му духаш малоумна ли си, че не си се сетила до сега или... ?

Obicham_Aleandra
08-19-2007, 12:20
Пиши лс че и Aleandra неиска да я лижа :) ако си се измила ще те идостоя с тази чест и няма да искам нищо в замяна

jojankata
08-19-2007, 12:57
wzemi si izmii puticata i togaa moje da te lije :)

aahahahahah :D
ti me ubi :D

Da prav e,ako ne se higienizira6 i nai-napitiq ili NAPU6ENIQ ne bi te olizal!!!
haahhaah
6tqh da kaja da q napruska s parfium :D:D:D

koalka
08-19-2007, 13:22
Поговори с него и му обясни спокойно нещата, без да се изнервяш, защото от това полза няма да има.Кажи му, че ти е много приятно, когато го прави и много искаш.

krem4et0
08-19-2007, 14:50
Не му прави свирки.
Постави ултиматум.
Напий го пак.
Кажи, че много обичаш и се разтапяш от кеф.
Ако склони да ти направи кажи, че е невероятно, че просто не издържаш. Ако свършиш и по-добре.
След това го целуни и му кажи, че е най-хубавото нещо, което си изпитвала някога. ко и това не помогне-намери си лизач!

Тhe Beast
08-19-2007, 14:59
След това го целуни и му кажи, че е най-хубавото нещо, което си изпитвала някога. ко и това не помогне-намери си лизач!

Пък ако можеш и 2-ма лизачи за всеки ден от седмицата да си хипер задоволена и парти олл дъ тайм :mrgreen: :smt004

FelisDirus
08-19-2007, 15:11
Спри да му лапаш.

porkito
08-19-2007, 15:16
Ритни го 2 пати между краката.... ше си прикаа самичак 2 седмици и толко ш го боли че само ше те лиже...нема начин :::

menta_loverka
08-19-2007, 15:35
Spri i ti ad go zadovolqva6 i kogato toi poiska mu kaji 4ei ti iska6 i taka

selassie
08-19-2007, 15:47
Направи му мръсно :-D или другия вариант е да му кажеш ;)

08-19-2007, 15:57
ела аз ще те излижа

MoHuTo
08-19-2007, 16:06
Еми поговори с него и му обясни, че искаш и той да се постарае да ти достави някакво удоволствие..ако не помогне спри да му правиш свирки.. :::

Quest
08-19-2007, 16:55
А аз може ли теб... :roll:

idiot
08-19-2007, 17:20
ако може и аз и аз :smt016 гледам,че търсите момиче за 3-ка,зн аз съм момче ама ако мога с нещо да помогна на вашите услуги,ако искаш и телефон мога да ти оставя :lol:

Quest
08-19-2007, 17:21
хаха верно си идиот :lol:

DIVINE_TIME
08-19-2007, 19:12
Не му прави свирки и ти!

TIMEX
08-19-2007, 19:15
Спри да му лапаш.
чи тей ами кажи му или ти лапаш или аз спирам !

naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 19:16
Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече. :-D

Leksi23
08-19-2007, 19:34
Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече. :-D
сейм!!! Действа пробвай! :-D

LaDy_DaQnA
08-19-2007, 19:39
Не му прави свирки.
Постави ултиматум.
Напий го пак.
Кажи, че много обичаш и се разтапяш от кеф.
Ако склони да ти направи кажи, че е невероятно, че просто не издържаш. Ако свършиш и по-добре.

huhu brao na tebe e tva mnenie e nomer 1

08-19-2007, 19:43
Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече.

тава се случва и при нас всеки пат,аз се дарпам а той умира от кеф :smt008

idiot
08-19-2007, 19:46
nikoletata кво става? ще те лижем ли с Quest? :lol: :lol: аре ве искаш 3-ка,имаш я :!: :wink:

jojankata
08-19-2007, 20:08
Awe izmii si slivkata i moje da te izlije mom4eto...
Tq taka sigurno ima vkus na MUHLQSALO sirene...
puke puke
6te umra,gnus me hvana (puke)

MaGeNcEeE
08-19-2007, 20:55
Izmii se a ako i tova ne podeistva si pogovori s nego i razbera kakyv e problema ...

idiot
08-19-2007, 20:58
а ве я мълчете да видим nikoletata кво ще каже :lol: ще става ли работата няма ли да става :lol:

krem4et0
08-20-2007, 08:33
Само аз ли не се дърпам? А и мъжа никога не е имал нищо против :P

SilverFiend
08-20-2007, 16:20
(sorry che e na latinitsa no nqmam kirilitsa na klaviaturata v momenta)
Ponqkoga prosto na nqkoi ne im haresva. Ima sqkvi gnuslivtsi. Ot druga strana e pulno s leshperi, koito ne iskat da dostavqt udovoltsvie na partniora a samo da poluchavat. Ot treta strana e vuprosa s higienata.

Za purvoto: Ako ne mu haresva prosto dai na nqkoi koito mu haresva.
Za vtoroto: Ako e gnusliv go zareji. Ne ti trqbva sopolanko v legloto.
Ako ne si chista: Prosto se podmii s intimen sapon (i ne samo otvun no i otvutre i ne samo putkata ami i dupeto).

влюбена_
08-20-2007, 19:37
(sorry che e na latinitsa no nqmam kirilitsa na klaviaturata v momenta)
Ponqkoga prosto na nqkoi ne im haresva. Ima sqkvi gnuslivtsi. Ot druga strana e pulno s leshperi, koito ne iskat da dostavqt udovoltsvie na partniora a samo da poluchavat. Ot treta strana e vuprosa s higienata.

Za purvoto: Ako ne mu haresva prosto dai na nqkoi koito mu haresva.
Za vtoroto: Ako e gnusliv go zareji. Ne ti trqbva sopolanko v legloto.
Ako ne si chista: Prosto se podmii s intimen sapon (i ne samo otvun no i otvutre i ne samo p****ta ami i dupeto).

Е ти ме разби със третото :smt005
Аз мисля,че на момчето не му е приятно и както каза момичето по-горе-сигурно има вкус на мухлясало сирене...
Ами ако не се хигиенизираш-никой няма да те удостои с честта да те задоволи орално...

Ако...
1.Също така може да го е гнус както каза-вариантите са:
-Помоли го,обясни му ситуацията,че не е справедливо само ти да го задоволяваш,кажи му че ти е много приятно когато го прави и че и ти ще продължаваш да го действаш с уста,ако и той те задоволява така както ти искаш!
-Принуди го и му кажи,че ще го държиш на сухо!
-Зарежи го!
2.Може момчето да незнае как стават тези работи или да го е малко срам...тогава има един вариант,ще му кажеш,че ако го е срам,няма да гледаш към него и ще го оставиш да върши това,което МОЖЕ...не го насилвай да прави това,което ТИ искаш!
3.Може да си чиста,но да имаш особен аромат,ако си в течение...
-Мий се много често,2-3-4-5 пъти на ден за да му докажеш,че си чиста и че може да го прави с удоволствие!
4.Може да се притеснява и да не му е удобно-със кърпичка на очите-ТВОИТЕ...може и да стане!

miloto_girl_4e
08-20-2007, 19:39
Наистина е кофти така :-k Повече не му прави свирки, когато той те пита защо пропускаш тази част(няма как да не те попита :wink: )ще му кажеш, че не може само той да получава всичко и че, каквото повикало - такова се обадило :wink:

ThePainIsReaL
08-20-2007, 19:43
Жена, която твърди, че е добра в леглото, не трябва да има срам да каже какво харесва и какво я подлудява на приятеля си. И като решение.. просто стани ТИ по-пасивна, остави го той да води, явно си го приучила да му е удобно и лесно. Няма пък.. не се давай без бой. :-D

idiot
08-20-2007, 20:58
ТИХОООООО дайте възможност на момичето да се изкаже :lol: ако има някоя др,която желае да пише,с nikoletata ясно че няма да стане,аре момичета вие сте :lol:

hforce
08-21-2007, 07:48
obrusni se, izmii se i mu kaji kakvo iska6 ot nego