View Full Version : Кандидатстудентски изпити
здравейте!искам да попитам дали знаете изпитите за следващата година по литература в каква форма ще са-тема или тест,какъв е изпита по история и ако може да ми кажете в какво точно се състоят писмения и устния изпит по журналистика и каква подготовка е нужна за тях?всичко се отнася за Софийския университет.чакам отговорите ви. :)
sh3_1s_7h3_0n3
08-19-2007, 13:14
охооооооооооо! ме4тай си някой да ти отговори. вси4ко се решава окон4ателно януари-февруари по техните си съвети. аз януари разбрах официално, 4е ще имам тест в икономи4еските университети...
но в СУ старата генерация...надали скоро ще се откажат от техните теми...зубра4ески историии
вземаш си книжките, които ще издадат края на годината и така... в момента никой нищо не знае как и дали изобщо ще се кандидатства по норм на4ин или само с диплома, матури, или нещо др
Като зачекнахме въпроса за начина, по който ще се кандидатства от догодина, надявам се и би било по-добре да останат изпитите. Щото т'ва с дипломите... :roll: Пък и не ми се вярва да допуснат да се кандидатства по диплома, все пак печелят доста покрай кандидатстудентската кампания, курсове и т.н. С оценките от матурите + още някои (не се знае как ще го измислят) е може да се каже по-приемлив вариант. И дано тия държавници (чудя се дали думата не трябваше да е в кавички :?) решат по-скоро какви ще са промените и какво ще се случва в бг образованието :x
sh3_1s_7h3_0n3
08-19-2007, 14:05
Като зачекнахме въпроса за начина, по който ще се кандидатства от догодина, надявам се и би било по-добре да останат изпитите. Щото т'ва с дипломите... :roll: Пък и не ми се вярва да допуснат да се кандидатства по диплома, все пак печелят доста покрай кандидатстудентската кампания, курсове и т.н. С оценките от матурите + още някои (не се знае как ще го измислят) е може да се каже по-приемлив вариант. И дано тия държавници (чудя се дали думата не трябваше да е в кавички :?) решат по-скоро какви ще са промените и какво ще се случва в бг образованието :x
Нали идеята 'уж' била такава, 4е да няма изпити и тем подобни, за да не ходят у4ениците по 4астни уроци, а само матури в края на год... и независимо к'ва ти е оценката в дипломата...то матурата ще си покаже... 8)
добре, 4е тръгнах год по-рано на у-ще... :twisted:
Jamalska
08-19-2007, 15:17
Ох...и на мен тая година ми предстои и съм в ебати дупката...не мога да се ориентирам м/у специалностите,да открия таксите за университетите...да асимилирам как ще са изпититв и ученето...Направо не знам как другите се справят...
според мен идеята да се влиза с тестове или изобщо да няма изпити и да се гледат само оценките от матурите и дипломата е добра.дано тия наистина да решат скоро и да е окончателно да знам дали да ходя на уроци и по какво точно. :roll: а и аз не съм се ориентирала точно какво искам да уча.мисля да пробвам няколко неща и където ме приемат ще решавам вече тогава... :-k чух за някакъв списък на специалностите и какви професии има за тях.ако някой го има нека да го даде. [-o<
maturi nqma da ima....te 6te sa samo po jelanie.A zamislete se 4e ne moje ot parvata godina v ES da vkarat maturi....
beyond_transience
08-19-2007, 20:06
А аз защо си мисля, че матурите са задължителни. :?
и на нас така ни казаха,че има поне 2 задължителни матури.
+ и на нас :-k къде е истината всъщност? :-s
sh3_1s_7h3_0n3
08-19-2007, 20:31
+ и на нас :-k къде е истината всъщност? :-s
...някъде там.
казва ли ти някой... вси4ко се решава в последния момент... както винаги :roll:
всичко се решава по малоумен начин и винаги прецаканите сме ние :smt013 не че открих топлата вода, ама...ядосвам се :lol:
beyond_transience
08-20-2007, 09:06
Дано да греша, но мисля, че на сайта на министерството на образованието има вече посочени дати за матурите, т.е. повече от сигурно е че другата година сме на фронта........
Дано да греша, но мисля, че на сайта на министерството на образованието има вече посочени дати за матурите, т.е. повече от сигурно е че другата година сме на фронта........
Ами...честито тогава на спечелилите :x :?