PDA

View Full Version : М.. въпрос

Корава глава
08-19-2007, 22:12
Така знчи снощи с мъжа бяхме сами вкъщи.Той ми прави френска,аз му правих също после гледахме филмче и кво ми щъкна на главата и му викам ай правим секс.Обаче той не се чувства комфортно с презервтив,пък и аз чакам да ми дойде и за си започна противозачатъчните...и за не повече от 10-20 секунди само ми го вкара ама не посмяхме повече шот да не стане беля.Та въпроса ми е има ли неква опасност от гаф да е станал?при положение ,че не е свършвал..в тоя случей сиг ще кажете че няма,ама мен си ми е малко шубе от предеякулационната течност шот навсякъде чета различни неща за нея.Мнения???? :-k

swords1010
08-19-2007, 22:14
НЕ. Не мисля, че има място за притеснение. :wink:

mi6enceto
Az dosta 4esto si zadavam tozi vupros i i az ne namiram otg.. za 6tastie do sega ni6to ne mi e stavalo ot takiva slu4ei ;)

DIVINE_TIME
НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Стига с тая предеакулационна течност! Има естествен спермицид на входа на влагалището,затова трябва сперматозоидите да се впръскат навтре в него,а това става само при еякулация,за бременност е нужна и годна за оплождане яйцеклетка! Стига вече паранои бе хора ...

thefreak
08-19-2007, 22:18
Така знчи снощи с мъжа бяхме сами вкъщи.Той ми прави френска,аз му правих също после гледахме филмче и кво ми щъкна на главата и му викам ай правим секс.Обаче той не се чувства комфортно с презервтив,пък и аз чакам да ми дойде и за си започна противозачатъчните...и за не повече от 10-20 секунди само ми го вкара ама не посмяхме повече шот да не стане беля.Та въпроса ми е има ли неква опасност от гаф да е станал?при положение ,че не е свършвал..в тоя случей сиг ще кажете че няма,ама мен си ми е малко шубе от предеякулационната течност шот навсякъде чета различни неща за нея.Мнения???? :-k
Другия път мисли пред и да правиш нещо.

swords1010
08-19-2007, 22:18
НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Стига с тая предеакулационна течност! Има естествен спермицид на входа на влагалището,затова трябва сперматозоидите да се впръскат навтре в него,а това става само при еякулация,за бременност е нужна и годна за оплождане яйцеклетка! Стига вече паранои бе хора ...
:smt023

DIVINE_TIME
08-19-2007, 22:22
Знаеш ли ... Писна ми вече да го повтарям! Искам да помогна,ама как ... ?

swords1010
08-19-2007, 22:30
Знаеш ли ... Писна ми вече да го повтарям! Искам да помогна,ама как ... ?
Ами то като им дойде до главата проблем, от страх не си правят труда, да потърсят дали на някои друг не му се е случило същото, а бързат да си зададат въпроса и да пуснат поредната тема. :wink:

DIVINE_TIME
08-19-2007, 22:31
На мен ми се струва,че има и един друг фактор,който влияе - мързел май му се викаше! :wink:

Курава глава
08-19-2007, 22:34
абе не си мислете че не съм търсила...днес изрових всичко що пише за подобни неща из гугъл...а и редожно следя форума на сайта. Тва че хе пиша от рег-а си е др въпрос.В всички неща които изчетох днес пишеше все различни неща и теории...и за тва викам да попитам и тук..

swords1010
08-19-2007, 22:39
На мен ми се струва,че има и един друг фактор,който влияе - мързел май му се викаше! :wink:
Да, определено! :)

N!XAU
08-19-2007, 22:41
Ако рано сутрин и късно вечер ти се спи значи си бременна
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

aragornslove
08-19-2007, 23:45
Ако сънува6 ,Че язди6 гъски в пустинята ,значи си бременна :smt005

LoveHim
08-20-2007, 00:48
Edva li Mislq che nqma za kvo da se pritesnqvash :)

flying_girl
08-20-2007, 00:54
Леле тая тема ми излезе на пъпа
БРЕМЕНА ЛИ СЪМ?
А СТИГА ДЕ ПОТЪРСЕТЕ ПОЧЕТЕТЕ ИМА 100000 ТЕМИ ИЗПИСАНИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС