Влез

View Full Version : Видове вагини

golqqmaataina
08-20-2007, 16:28
Ае народе въпроса е следния. Бил съм до сега само с 2 момичета и двете имаха различни по форма вагини. На едната и беше стегната пут**ата а на другата не беше такава... малките и устни излизаха извън големите. Това нормално ли е и сички момичета ли имат различни по размер и големина вагини ? И ако има само определени видове какви са те ? я светнете ме малко по въпроса ::: ::: :::

ChRiSTiaNo_07
08-20-2007, 16:32
Сички са си различни :lol:

swords1010
08-20-2007, 16:33
Няма определени видове. При всяко момиче е различно. :)

krem4et0
08-20-2007, 16:37
Няма 2 напълно еднакви. и все пак срамните устни покриват входа на вагината, ама не са част от нея. За венерин хълм чувал ли си?

jojankata
08-20-2007, 16:54
Ае народе въпроса е следния. Бил съм до сега само с 2 момичета и двете имаха различни по форма вагини. На едната и беше стегната пут**ата а на другата не беше такава... малките и устни излизаха извън големите. Това нормално ли е и сички момичета ли имат различни по размер и големина вагини ? И ако има само определени видове какви са те ? я светнете ме малко по въпроса ::: ::: :::

Ако се поровиш в нета,може и да разбереш...
Има жени със малки срам.устни други със много малки...
Има такива обрязани-без клитор...попринцип не са българки,азиатки или негърки,води се,че е по-хигиенично,но не е така!
Има жени с плитки и такива с дълбоки влагалища...
Просто са много различни,това е целта!

Novkov
08-20-2007, 17:30
Няма две еднакви :lol:

Svin4y
08-21-2007, 06:47
хахахаха вие пък се едно сте изебал* половината женско население че ги разбирате толкова :D

TIMEX
08-21-2007, 07:18
Да бе аз отначало не знаех ама с натрупания си опит разбрах щот 1-та ми фр-ка с няква яка стегната П*тка а другата няква такаа гадна мноо такива различни съм виждал по копоните и не съм вижал 1 и саща до ся
Полука:Няма 2 еднакви вагини :-D

radiante
08-21-2007, 07:22
Да бе аз отначало не знаех ама с натрупания си опит разбрах щот 1-та ми фр-ка с няква яка стегната П*тка а другата няква такаа гадна мноо такива различни съм виждал по копоните и не съм вижал 1 и саща до ся
Полука:Няма 2 еднакви вагини :-D

Хаха, добре, че си се поЛучил :-D