Влез

View Full Version : Първия път

~PRITESNENA~
08-20-2007, 16:28
Здрасти all! Значи, имам питане... С приятеля ми ходим вече година.. Накрая реших да спя с него, защото и двамата много се обичаме, а и вече се чувствам готова... Но така се случи, че него го е страх да ми причини болка и остави аз да правя главните движения... Първият път, когато се опитахме да го правим, беше някакъв кошмар.. Мъчихме се около 40 минути, така че да ме отвори.. Както и да е... Аз се уморих ужасно много, той ми каза че за нищо на света няма да го правим, щом не съм в състояние... 2-рия път като пробвахме, ме болеше ужасно много,но си казах да търпя. Само че пак не стана, защото на него му стана кофти, че ме боли много, и пак каза да спрем.. Има ли някой във форума, който да е имал същия проблем при отварянето.. Да не стане от 1-вия, 2-рия път и възможно ли е просто ципата ми да е по-дебела и да се пробива трудно...Иначе не съм някоя дебелана, 46 кг съм, ако това има някакво значение... И какво да направим, така че да се свърши по-бързо, защото ми писна да опитваме и да не става... А, и също така, той ли трябва да бъде отгоре, или аз, за да е по-лесно? Мерси предварително :smt006

swords1010
08-20-2007, 16:31
На всяко момиче химена и е различен, просто при теб е малко по-дебел. :wink:

krem4et0
08-20-2007, 16:35
Аз бях така. Много мъка и 2 опита. как стана-5 часа любовна игра, малко винце, мисионерската поза. Той нещо ме разсмя и тогава ми го вкара. Не боля особено, а и болката трая секунди. Просто не мислиш за това и толкова. Говорете си нещо, целувайте се до замайване, бъди възбудена.....ще стане!

sladkish_14
08-20-2007, 16:37
"просто ципата ми да е по-дебела и да се пробива трудно..."
Сама си отговори,разбира се,че е нормално да не стане от 1-вия и 2-рия път(доколкото съм чела :roll: )няма да се притесняваш,а колкото до позата казват,че за да е по лесно,трябва ти да си отгоре и нека той да води,да не ти преписва на теб това [-X Държал се е децко и вземи се успокой повече на 3-тия път,защото като гледам ще ти е много притеснено...Недей бъди си спокойна и с повече "овлажнители" :roll: ще стане работата.Успех и не се отчайваи! :smt006

jojankata
08-20-2007, 17:03
Не трябва да се стягаш и притесняваш!
Отпускаш се...мислиш си за нещо хубаво :lol:
И му кажи да не се притеснява!
Първите два пъти боли!Не го знам от личен опит...ноо...казвали са ми го!
Само требва да се отпуснеш :lol:
Или мисли за нещо смешно или весело...или си го представи как язди лилав кон гол :lol: и ще стане!
Повярвай ми :lol:
Питай модераторката... :lol:

~BoRn^InLoVe~
08-20-2007, 17:22
Аз бях така. Много мъка и 2 опита. как стана-5 часа любовна игра, малко винце, мисионерската поза. Той нещо ме разсмя и тогава ми го вкара. Не боля особено, а и болката трая секунди. Просто не мислиш за това и толкова. Говорете си нещо, целувайте се до замайване, бъди възбудена.....ще стане! разсмял те е и така ти го е вкарал?тва ми звучи много интересно.и по малко ли заболя?п.с много е хитър :wink:

zaiobaio
08-20-2007, 19:28
ооо и аз имах същия проблем.. много кофти момент е. и ние се мъчихме цял час и болка болка.. мисля, че най-добрия вариант е да те поразшири с пръсти първо и след това малко по малко да си вкарва члена. ама мнооооого бавно и по малко. при мен така стана и докато се усетя той целия влязъл. :lol:
айде успех и приятни мигове :smt006

ThePainIsReaL
08-20-2007, 19:34
Първо да действа с пръстчета - с едно, после с две.. да си играе с теб НЕ малко време.. докато си толкова влажна, че не усещаш болка при разширяването с пръсчета. После да застане НАД теб.. при добър наклон.. и да го вкара бавно.. леко.. а самата ти не се притеснявай от болката в началото.. нормална е. Знай, че ще стане.. няма начин да не се получи. Просто повече време си отделете, не се нахвърляйте веднага един върху друг. Лекичко, мекичко.. и ще стане. Успех

08-20-2007, 21:38
kaji da ti go rugni sus zasilka ot banqta i ako nestani prosto ve4e nqma d amy e v sustoqnie za dr opiti X_x

bloodranger
08-20-2007, 21:52
kaji da ti go rugni sus zasilka ot banqta i ako nestani prosto ve4e nqma d amy e v sustoqnie za dr opiti X_x
a za zasilka ako sko4i ot 3 etaj otgore i 6e e nai-dobre

--->kat ostaim nastrani ebavkite,hva6ta6 go(sega si4ki si mislite za onaq rabota ama na) da sedne i mu obqsnqva6 tai i tai kakvo da prai.Vidi se mom4eto e neobrazovan(neopiten) ama e tarikat q ti vodi da ti e po lesno O_o selski tarikat .Principno sefteto mom4eto trqbva da vodi,ne momi4eto.
Kam momenta na deistvieto: na4i zemate edno qko vince (bqlo v nikav slu4ai nali iskate da va hvane :smt005 ) nekoe Merlo primerno po teji4ko taka :wink: .Piite 1 mxx 2 4a6i i otivate do legalceto(gledai da nema nikogo rodnini ala bala) puska6 muzi4ka (tva cqloto toi trqa go prai principno ama na neopiten e miliq toz pat mu pro6tavame) i sa podhva6tate 1005 goli4ki po4vate s celuvki(ako ne sa s ezik nz kvo praite vob6te O_o) posle (nz sia az tai bih naprail v tvoq slu4ai mu kazva6 6tot toi nema se seti)toi po4va da te celuva parvo po vratleto gardite i tn. Zaemate si nujnata poza (v tva vreme tam da rovi kadet trea kakto kazaha kolegite) i nakraq go paha ti dori da ta boli pridai si veselo izrajenie izpa6kai primerno ama ot kef ne "Ohhh boli gad mrasna" i ve4e natataka se o4akva da znaete kvo se pravi

Nadqvam sa da vleze v upotreba moq savet i da e ot pomo6t :wink: ae

krem4et0
08-21-2007, 08:12
Аз бях така. Много мъка и 2 опита. как стана-5 часа любовна игра, малко винце, мисионерската поза. Той нещо ме разсмя и тогава ми го вкара. Не боля особено, а и болката трая секунди. Просто не мислиш за това и толкова. Говорете си нещо, целувайте се до замайване, бъди възбудена.....ще стане! разсмял те е и така ти го е вкарал?тва ми звучи много интересно.и по малко ли заболя?п.с много е хитър :wink:
Просто и на него беше за първи път. И като се изцепи колко е некъдърен и неопитен. Просто си бше смешно-5 минути се суети и не знае какво да прави. Стана ми адски смешно, закикотих се и........така. Изобщо не боля. Боля, де ама доста незначително.

alkobalko
08-21-2007, 08:15
При всяко момиче е различно. Теб те боли малко повече, но щом искаш да си с него трябва да изтърпиш болката. Той нека се постарае да те възбуди максимално и да бъде много нежен.