Влез

View Full Version : Проблеми за първият път?

don't think ...
08-20-2007, 19:17
S gadjeto mi vsi4ko varvi ok, tq go e pravila, az ne sam. Problema e che useshtam che tq ne iska s mene . Az i davam zor, tq ne iska, vadi mi tupi dovodi, az se pravq che razbiram, ama na sledvashtiq moment pak iskam. Ne mi dava da q pipam na po-delikatni mesta, samo kogato tq reshi si pravi kvoto iska s mene ... kofti mi e che e taka, daite idei ot kakvo e i kakvo da pravq

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

cristiqn
08-20-2007, 19:21
много гадно нали :smt010

Yuna
08-20-2007, 19:32
ух, гадно.. Ми питай я защо така се държи.. Малко тъпо ама.. може щото до сега не си.. и да си мисли,че си неопитен .. и некви такиа глупости.. И и кажи,че щом тя не ти дава да я пипаш.. и не иска.. и ти няма да идаваш.. ;) Не е честно така.. Хем иска да те бара... пък хем се дърпа..

meaning
08-20-2007, 19:34
Сдухльо...не останаха свестни мъжки индвиди...превърнаха се в путки всичките...Господи,потресав ащо.

TIMEX
08-20-2007, 19:37
Ами човек от колко време сте заедно ? А и я питаи защо не иска?Нз ко ти кажа кав савет ти дам.... =P~

miloto_girl_4e
08-20-2007, 19:37
Какво и е.. еми както ти сам каза явно не иска да спи с теб...
Или просто липсва химия във връзката ви?
Не знам от колко време ходите, но нищо не пречи да поговорите на тази тема и да и кажеш това, което написа тук във форума...

ThePainIsReaL
08-20-2007, 19:38
Има едно единствено решение.. да си вкараш повече самочувствие и да й кажеш всичко, което написа тук на нас, без да се притесняваш. Не е срамно, че не си правил секс..

08-20-2007, 19:38
mackata e mn strastna i q vyzbujdash to4no v momentite kogato si prai kvoto iska s teb, no qvno ne i se pravi sex... smisyl moje da ima losh spomen za pyrviq pyt ili da se kolebae i da ne e sigurna 4e si zaslujava s tebe moje bi po-natam kogato vryzkata vi stava po seriozna she ti pusne ama ti kato i stenqsh postoqnno i kato i davash zorove, tq simisli 4e si s neq za ednoto ebane i to4no zaradi tova ne ti puska poneje ne se 4uvstva sigurna 4e sled tova nqma da se pohvalish na fr-tata i da q ostavish :P

08-20-2007, 19:56
mackata e mn strastna i q vyzbujdash to4no v momentite kogato si prai kvoto iska s teb, no qvno ne i se pravi sex... smisyl moje da ima losh spomen za pyrviq pyt ili da se kolebae i da ne e sigurna 4e si zaslujava s tebe moje bi po-natam kogato vryzkata vi stava po seriozna she ti pusne ama ti kato i stenqsh postoqnno i kato i davash zorove, tq simisli 4e si s neq za ednoto ebane i to4no zaradi tova ne ti puska poneje ne se 4uvstva sigurna 4e sled tova nqma da se pohvalish na fr-tata i da q ostavish :Pvsushtnost e tochno taka, no az ne sum takav chovek i nqma da q zareja za ednoto ebane [-X prosto smqtam che mi e doshlo vremeto i tq e pravilniq chovek :smt007

LoveHim
08-21-2007, 01:28
Samo s govorene moje da opravite vsichko !!! Deistvai !!!