.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    don't think ...
    Guest

Проблеми за първият път?

S gadjeto mi vsi4ko varvi ok, tq go e pravila, az ne sam. Problema e che useshtam che tq ne iska s mene . Az i davam zor, tq ne iska, vadi mi tupi dovodi, az se pravq che razbiram, ama na sledvashtiq moment pak iskam. Ne mi dava da q pipam na po-delikatni mesta, samo kogato tq reshi si pravi kvoto iska s mene ... kofti mi e che e taka, daite idei ot kakvo e i kakvo da pravq

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

много гадно нали

Град
    Бургас
    ух, гадно.. Ми питай я защо така се държи.. Малко тъпо ама.. може щото до сега не си.. и да си мисли,че си неопитен .. и некви такиа глупости.. И и кажи,че щом тя не ти дава да я пипаш.. и не иска.. и ти няма да идаваш.. Не е честно така.. Хем иска да те бара... пък хем се дърпа..

Сдухльо...не останаха свестни мъжки индвиди...превърнаха се в путки всичките...Господи,потресав ащо.
    Bring the violence

Ами човек от колко време сте заедно ? А и я питаи защо не иска?Нз ко ти кажа кав савет ти дам....
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво и е.. еми както ти сам каза явно не иска да спи с теб...
    Или просто липсва химия във връзката ви?
    Не знам от колко време ходите, но нищо не пречи да поговорите на тази тема и да и кажеш това, което написа тук във форума...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Има едно единствено решение.. да си вкараш повече самочувствие и да й кажеш всичко, което написа тук на нас, без да се притесняваш. Не е срамно, че не си правил секс..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    mackata e mn strastna i q vyzbujdash to4no v momentite kogato si prai kvoto iska s teb, no qvno ne i se pravi sex... smisyl moje da ima losh spomen za pyrviq pyt ili da se kolebae i da ne e sigurna 4e si zaslujava s tebe moje bi po-natam kogato vryzkata vi stava po seriozna she ti pusne ama ti kato i stenqsh postoqnno i kato i davash zorove, tq simisli 4e si s neq za ednoto ebane i to4no zaradi tova ne ti puska poneje ne se 4uvstva sigurna 4e sled tova nqma da se pohvalish na fr-tata i da q ostavish :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mackata e mn strastna i q vyzbujdash to4no v momentite kogato si prai kvoto iska s teb, no qvno ne i se pravi sex... smisyl moje da ima losh spomen za pyrviq pyt ili da se kolebae i da ne e sigurna 4e si zaslujava s tebe moje bi po-natam kogato vryzkata vi stava po seriozna she ti pusne ama ti kato i stenqsh postoqnno i kato i davash zorove, tq simisli 4e si s neq za ednoto ebane i to4no zaradi tova ne ti puska poneje ne se 4uvstva sigurna 4e sled tova nqma da se pohvalish na fr-tata i da q ostavish :P
    vsushtnost e tochno taka, no az ne sum takav chovek i nqma da q zareja za ednoto ebane prosto smqtam che mi e doshlo vremeto i tq e pravilniq chovek

Samo s govorene moje da opravite vsichko !!! Deistvai !!!
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си