Влез

View Full Version : Били ли сте жертва на сексуално насилие?

NeKvA nIkVa
08-20-2007, 22:55
Били ли сте жертва на сексуално насилие???

DevilWish
08-20-2007, 22:59
Не съм имала подобна случка и се надявам да нямам ,но според мен колкото и силни чувства да изпитваш към това момче и да те е страх да останеш сама и да захвърлиш толкова спомени / все пак 2 години наистина не е малко / ,но смятам ,че никой не е длъжен да търпи турмоз :-k [-( Поне твоя приятел не ти ли се извини след това? :smt009 :smt012 Според мен щом не го е направил ,личи си колко държи на теб...сама си прави изводи ,но според мен край на връзката може да е много прибързано ,но ако не си поговорите по тази тема ,определено нещата не могат да останат така?! :-s

aragornslove
08-20-2007, 23:15
Който открадне яйце,6те открадне и коко6ка [-X
6том ти е посегнал ,го зарежи,един ден много по големи проблеми може да ти стовари на главата... Имала си извинение...явно е мислил повеЧе с втората си глава.Няма смисъл да изпада6 в страхове,дали няма да го направи отново..зарежи го ..нима 6те го остави6 да ти съсипе живота...

nofi
08-20-2007, 23:20
Който открадне яйце,6те открадне и коко6ка [-X
6том ти е посегнал ,го зарежи,един ден много по големи проблеми може да ти стовари на главата... Имала си извинение...явно е мислил повеЧе с втората си глава.Няма смисъл да изпада6 в страхове,дали няма да го направи отново..зарежи го ..нима 6те го остави6 да ти съсипе живота...
Напълно съм съгласна! Щом е посегнал веднъж, може да посегне отново, и отново, и отново, и отново... До без край! А ти все да си мислиш "Не мога да захвърля 2 години!", но времето ще тече... И ти вече ще мислиш "Не мога да захвърля 5 години!". Ще продължаваш да се страхуваш и след време вече ще мислиш "Не мога да захвърля 15 години!" Докато един хубав ден не си помислиш "Захвърлих младостта си... Захвърлих живота си..."
Замисли се това ли искаш!

bloodranger
08-20-2007, 23:20
do tuka kazanoto e verno NO
hehe vinagi ima edno NO
Vijda se 4e toq 4ovek e bil podtiknat da go napravi 2 godini si e krotuval i sega bam :-k q avtorkata da mi kaje dali i predi mu e kazvala "Boli me glava" i kolko 4esto i posle zaedno da si napravim izvodite

naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 23:22
На мен два пъти са ми посягали. Първия път успешно, втория път (преди 2 седмици) не стигна до крайност. И двамата не ми бяха гаджета. Гадно е, но се преживява - няма как иначе.

SmurkamDoZori
08-20-2007, 23:25
На мен два пъти са ми посягали. Първия път успешно, втория път (преди 2 седмици) не стигна до крайност. И двамата не ми бяха гаджета. Гадно е, но се преживява - няма как иначе.

удряли са те ? :(

MoHuTo
08-20-2007, 23:29
Ами не, не ми се е случвало, но ако бях на твоето място бих оставила приятеля си дори и да го обичам, защото щом го е направил 1 път ще го повтори и потрети, а не бих искала да живея в постоянен страх от приятеля си и това какво ще ми направи всеки следващ път...сори мацко ама този тип май не държи изобщо на теб...ако поне малко те уважаваше нямаше да постъпи така...замисли се има ли смисъл още да си с него ?! :smt017

naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 23:30

удряли са те ? :(

Имах предвид изнасилване.
Инак в момента приятеля ми чат-пат ми посяга, но и двамата сме зле с нервите и много му се качвам на главата, та не бих го нарекла насилие.

SmurkamDoZori
08-20-2007, 23:32
чат пат.. незнам как може да го приемаш за нормално.. не че ти се бъркам де.. =;

naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 23:35
чат пат.. незнам как може да го приемаш за нормално.. не че ти се бъркам де.. =;

Просто аз съм някакво диване, което не може да се контролира :) Та, когато се налага изяждам малко бой, провокиран от обичта и загрижеността му към мен. Зная, че не е нормално :Р

bloodranger
08-20-2007, 23:42
Не мислите ли 4е леки4ко се отклонихме от вапроса?

naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 23:43

Въпроса на темата е дали са те насилвали сексуално. Ти отговори ли? :-D

bloodranger
08-20-2007, 23:49

mi ne ama sia 6e otgovorq :twisted:
predi 4 mesca edno momi4e na hvana za paketa v avtobusa obqvil sam q za darjavno izdirvane :smt005 :smt005 :smt005

naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 23:53

predi 4 mesca edno momi4e na hvana za paketa v avtobusa obqvil sam q za darjavno izdirvane :smt005 :smt005 :smt005

Mис Каприз! Аз не познавам момче, което да се оплаче от момиче, което го е хванало за пакета (стига да е била нежна) :-D

SmurkamDoZori
08-20-2007, 23:54
и поне симпатична ;?

bloodranger
08-20-2007, 23:55

Mис Каприз! Аз не познавам момче, което да се оплаче от момиче, което го е хванало за пакета (стига да е била нежна) :-D
mi ot 4 pati 1 pat ne be6e ama ne toq
+tva az kazah 4e sam q obqvil za darjavno izdirvane samo da mi q namerqt i 6e q skasam :twisted: :smt016

LoveHim
08-20-2007, 23:58
Otavi go po dobre 2 izgubeni godini otkolkoto cql jivot :)

nofi
08-21-2007, 00:18

+tva az kazah 4e sam q obqvil za darjavno izdirvane samo da mi q namerqt i 6e q skasam :twisted: :smt016
Ах, тези мъже! :smt005

bloodranger
08-21-2007, 00:31

Ах, тези мъже! :smt005
em tai si e :oops: :twisted: 8) :smt005

krem4et0
08-21-2007, 07:59
да, като малка-опит за изнасилване от ученик от по-голям клас. Естествено аз се разпищях и не стана нищо. Но това беше много отдавна. А какво бих направила аз. Имам връзка 3 години и при първия акт на насилие по какъвто и да е начин, аз бих го зарязала. няма да си позволя да ме удари и 1 път, да ме натиска, насилва. С бой и насилие нищо не се решава. При първата проява на насилие-чао. Като е посегнал 1 път-рано или късно ще повтори!

alkobalko
08-21-2007, 08:01
Никога не ми се е случвало за щастие.
Не знам какво да те посъветвам. Може би е било нещо временно. Не знам дали си готова да простиш и да забравиш. На твое място обаче не бих могла да продължавам да съм с него.

hforce
08-21-2007, 08:09
purvata mi averka me iznasili mnogo brutalno
hodehme ve4e kum 2 godini i polovina i vodehme polov jivot ot godina i polovina (i 2mata si bqhme purvi) bqhme si u tqh (tq ve4e si jivee6e sami4ka). gledah si tv na legoloto i tq ne6to po4na da me nalazva, az i kazah 4e me murzi i se oburnah na edna strana, tq kaza 4e vuob6te ne q interesuva az kvo misla po vuprosa, vurza mi rucete i krakata za legloto posuble4e me kolkoto moja i... awe zabavno si be6e, mene super mnogo mi haresa togava, be6e neveroqtno....
samo det ne se broi za iznasilvane 6tot az nqmah ni6to protiv

a tebe moga da te posuvetva da govori6 s nego, 6tot az li4no predpolagam 4e toi e pomislil 4e prosto se buzika6 i se pravi6 na nedostupna (averkata mi taka si pomisli i be6e prava, prosto q drazneh)

nejna_droga1
08-21-2007, 08:13
да, като малка-опит за изнасилване от ученик от по-голям клас.

mmm da i pri mene be6e taka samo deto uspe6no :smt010
i edva li 6te go zabravq

Naked in the wind
08-21-2007, 08:40
За щастие не съм била..А теб те съветвам да си помислиш добре какво значиш за приятеля си като оставиш настрани тези 2 години.Поговори с него.Кажи му как си се почувствала след неговото изпълнение и го попитай защо се е държал така.Според отговора му прецени какво да правиш и какви мерки да вземеш.Все пак ти го познаваш,а ние можем само да гадаем каква може да е причината за постъпката му

08-21-2007, 10:47
Az li4no ne sam bila jertva na nasilie.

Spork
08-21-2007, 10:55
неа каам :-$ :-$ :-$

влюбена_
08-21-2007, 11:04
Само едно мога да кажа и да потвърдя онова с кокошката и яйцето!
Веднъж един мъж нарани ли те,той няма да спре!
Колкото и да разговаряте нищо няма да се оправи и ще те насилва!
Ако не предприемеш нещо,от сега си формирай темата:
"Възможно ли е да съм бременна?"
>:( Аз не бих му дала втори шанс >:(
ДОРИ И 10 ГОДИНИ ДА ИМАМЕ ВРЪЗКА!
ПОМИСЛИ СИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС!МОЛЯ ТЕ,НЕ ГО ОСТАВЯЙ БЕЗНАКАЗАН!
>:(

изгонена__от__рая
08-21-2007, 11:11
На подобно насилие...не не съм.Иначе съм била жертва на сексуално насилие[/i]

FelisDirus
08-21-2007, 11:22
имам опит за изнасилване
но беше отдавна и успях да избягам.. не ми се говори

Conrad
08-21-2007, 11:49
Какъв болен мозък трябва да си за да изнасилиш някого ,това не мога да го разбера.Вече човек има възможност да получи секс срещу 20лв :lol: защо му е да си играе с дявола #-o

naMy4Ho_KoTe
08-21-2007, 11:55
Какъв болен мозък трябва да си за да изнасилиш някого ,това не мога да го разбера.Вече човек има възможност да получи секс срещу 20лв :lol: защо му е да си играе с дявола #-o

И свирка за 7 лв...

Най-много ме е страх от изнасилване, не от кражба, убийство или нещо друго.. А изнасилване. Вечер се прибирам преди стъмване, точно защото много ме е страх.. :smt009

08-21-2007, 12:16
Към авторката ... следващия път освен че ще те изнасили ами и ще те пребие ... помисли добре кое обичаш повече себе си или него

Гост2
08-21-2007, 12:51
Инак в момента приятеля ми чат-пат ми посяга, но и двамата сме зле с нервите и много му се качвам на главата, та не бих го нарекла насилие.
Просто аз съм някакво диване, което не може да се контролира Та, когато се налага изяждам малко бой, провокиран от обичта и загрижеността му към мен. Зная, че не е нормално :Р

Щом приятелят ти те кара да имаш такова мнение за себе си :arrow: по-добре го напусни! Може и да си се щегувала ама звучи много тъпо.

Към авторката. Какво питаш, ако нештата са както ги казваш, няма какво да се чудиш :arrow: напускаш го. Може да говорите преди това, но той не ти ли се извини(разбирай да ти падне в краката и да се моли, и да реве да му простиш, и че няма да се повтри, и то всичко направено искрено,спонтанно :arrow: няма какво да се замисляш).

Не разбирам как може да търпите да ви насилват и дори изнасилват. Това е абсолютно престъпление.

Между другото съм момче и искам да попитам от любопитство момичетата, които вече споменаха, че са били изнасилени или е било опитано какво се е случило с момчетата\мъжете после. Останах с впечатлението, че им се е разминало(не е правилно). И аз съм имал(още май имам) намерения да изнасиля едно момиче. Не съм опитал и не вярмам, че ще опитам, но знае ли се. Понякога, когато се изнервя...не не мога да кажа нещо със сигурност за бъдещето. Просто това е най-силният начин да нараниш едно момиче, по-ефективно от това да я набиеш.

CrazyWitch
08-21-2007, 13:03
Сега ще ти разкажа една история! Дано да не четеш през ред.

Една моя приятелка.. ходи с приятеля си година и половина.
Забременява... мести се в тях. Един път поискала нещо от него до кат била в 4 месец и той взел за нищо да я нарежда и я блъснал и тя се ударила в ръба на леглото... Започнали някакви болки.
Баща й през това време идвал да направи гости.
Видял дъщеря си в такова състояние и я грабнал да си вървят.
Само, че тя толкова много го обичала, че на третия ден се върнала при него.
След повече от две години.. дъщеря и направи преди няколко месеца 2 години, тя не обича тоя човек, защото той й изневерява (дори и разказва за подвизите си), но той е голямото лайно... което и посяга когато му е кеф.
Тя се опита да се разведе с него, но нищо не става, защото иначе, ще остане беЗ детето си. Всичко става ас пари, а когато ги нямаш е лошо.

Сега тя съжелява, че тогава не е събрала смелост да си роди детето и да не иска от тоя човек нито името му нито "закрилата му"...

Значи.. ти можеш да се върнеш при него, но повтори ли се, не се заравяй в тая дупка. Там ще ти мине живота, ще кажеш че.
Не си му длъжна! Аййй... да се спасяват такива царвули.

NeKvA nIkVa
08-21-2007, 14:01
Не съм имала подобна случка и се надявам да нямам ,но според мен колкото и силни чувства да изпитваш към това момче и да те е страх да останеш сама и да захвърлиш толкова спомени / все пак 2 години наистина не е малко / ,но смятам ,че никой не е длъжен да търпи турмоз :-k [-( Поне твоя приятел не ти ли се извини след това? :smt009 :smt012 Според мен щом не го е направил ,личи си колко държи на теб...сама си прави изводи ,но според мен край на връзката може да е много прибързано ,но ако не си поговорите по тази тема ,определено нещата не могат да останат така?! :-s

Izvini mi se mnogokratno,za6otot imahme mn seriozen razgovor!Toi postoqnno povtarq6e "izvinqvai,neznam kakvo mi stana,ne6to poludqh izvedna6,mn sajalqvam i tn."

NeKvA nIkVa
08-21-2007, 14:10

i edva li 6te go zabravq

Razkaji ni :(

NeKvA nIkVa
08-21-2007, 14:23
На подобно насилие...не не съм.Иначе съм била жертва на сексуално насилие[/i]

A tva koetop se slu4i spored teb kakvo e ???Ne e li seksualno nasilie?!?

NeKvA nIkVa
08-21-2007, 14:38
Ami sega 6te vi kaja moeto stanovi6te po vaprosa za6to go e napravil(poneje nqkoi mi zadade tozi vapros "za6to misli6 4e go e napravil" no ne pomnq koi!

Spored men ima dve pri4ini za tova koeto napravi:

1. MOjebi kakto kaza nqkoi naisitna mu e omraznalo da mu otkazvam,za6otto za 2 godini se se e slu4valo nqkolko pati da mu kazvam 4e sega nemoga ili neiskam.

2.Toi poprincip obi4a da mu se pravq na nedostapna,obi4a da me vrazva s beleznici za legloto i predvaritelno primerno mi kazva da se pravq 4e ne mi e priqtno,da go blaskam da go rritam da go butam da go hapq samo i samo da go raskaram ot men,abe v ob6ti linii da se pravq 4e ne mi e priqtno za6otto tva go vazbujda,nemoga da otreka 4e mi e priqtno da mu dostavqm udovolstvie i sme se razbrali kato kaja edna specialna replika zna4i ve4e po4va da mi stava protivno ili nepriqtno i toi spira,otvrazva me i ve4e pravim tova koeto az iskam!Mojebi ozi den kato mu kazah 4e mi e lo6o toi e re6il 4e iskam da si poigraem!

"ГОСТ2"
08-21-2007, 16:39
2.Toi poprincip obi4a da mu se pravq na nedostapna,obi4a da me sabli4a i da me vrazva s beleznici za legloto i predvaritelno primerno mi kazva da se pravq 4e ne mi e priqtno,da go blaskam da go rritam da go butam da go hapq samo i samo da go raskaram ot men,abe v ob6ti linii da se pravq 4e ne mi e priqtno za6otto tva go vazbujda,nemoga da otreka 4e mi e priqtno da mu dostavqm udovolstvie i sme se razbrali kato kaja edna specialna replika zna4i ve4e po4va da mi stava protivno ili nepriqtno i toi spira,otvrazva me i ve4e pravim tova koeto az iskam!Mojebi ozi den kato mu kazah 4e mi e lo6o toi e re6il 4e iskam da si poigraem!

Това вече е друго нещо. Във всеки случай повтори ли се...ти си знаеш, казал съм го вече.

Между другото съм момче и искам да попитам от любопитство момичетата, които вече споменаха, че са били изнасилени или е било опитано какво се е случило с момчетата\мъжете после? Останах с впечатлението, че им се е разминало

Ако си спомняте това моля отговорете :|

bqsna_teenagerka
08-21-2007, 18:29
:? аз добре внимавам с кого се запознавам в каква компания се намирам,с кого излизам с кого си чатя...не давам данни. и ако все пак някой някога се опита да ме насили кълна се ще му скъсам топките и ще разрежа пениса му по средата на две! :smt012

nejna_droga1
08-22-2007, 14:32

i edva li 6te go zabravq

Razkaji ni :(

izob6to ne mi se govori za tova sorry ama prosto ne iskam da si spomnqm onazi no6t

"Гост2"
08-22-2007, 17:46
izob6to ne mi se govori za tova sorry ama prosto ne iskam da si spomnqm onazi no6t
Аз не питам за случката. Питам за момчето какво му се еслучило после. Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

аз добре внимавам с кого се запознавам в каква компания се намирам,с кого излизам с кого си чатя...не давам данни. и ако все пак някой някога се опита да ме насили кълна се ще му скъсам топките и ще разрежа пениса му по средата на две!

Вие момичетата се се взимате, че сте много силни :lol: . Сигурна ли си, че ще можеш? Иначе нищо не пречи той да е от твойта компания и да ти е много близак човек или приятел. Даже е така в повечето случаи, защото се заблуждавате, че можете да преценявате хората. Защо си мислите, че на изнасилвачите им е изписано по личето, че им личи или, че той самият знае, че някога ще го направи. Мислите, че те все са всихопати на 30+ години, че почти винаги са цигани, непознати или хора, за които знаете, че ви мразят. Дори и човека да си знае, че е насилник\изнасилвач, в повечето случаи добре могат да го скрият. Не казвам да подозира всеки и всичко, и да ви е страх, просто казвам, че се заблуждавате.

nejna_droga1
08-22-2007, 19:23
Аз не питам за случката. Питам за момчето какво му се еслучило после. Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

emi kfo da ti kaja razmina mu se :smt010

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 19:35
не съм.и не го пожелавам на никой :smt009

"Гост2"
08-22-2007, 22:34
Аз не питам за случката. Питам за момчето, какво му се е случило после? Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

:shock: Не те виня. Повечето момичета крият за случката. Иначе някой поне знае ли(освен копелдакът). Той на колко беше и ти на колко си била?

uha
08-22-2007, 22:41
meni nesa ma 4ukali qko ma az mnogo 4ukam kote6ki dupenca i e qko bate qko uhaaaaaaaaaaaaaa :smt064

nejna_droga1
08-23-2007, 05:07
Аз не питам за случката. Питам за момчето, какво му се е случило после? Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

:shock: Не те виня. Повечето момичета крият за случката. Иначе някой поне знае ли(освен копелдакът). Той на колко беше и ти на колко си била?

mi az na 14 toi na po4ti 18

08-23-2007, 05:46
bil sym goqlma jertva na seksualno nasilie.. edno 50% ot mackite s koito sym iskal da pravq seks sa mi otkazvali...

meaning
08-23-2007, 06:42
Е,значи няма какво да се притесняваш.Бившето ми гадже също имаше такива фетиши да "изнасилва".Разбира се не го правеше наистина,но доста се пробуждаше господар в същността му.Стига да ти харесва,не виждам проблем.

OnFire
08-23-2007, 06:44
da onq den me iznasili zlatnata mi ribka :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

Gaara
08-23-2007, 06:45
не съм.и не го пожелавам на никой :smt009
аз също... :smt087
sam te pital ?

"Гост2"
08-23-2007, 15:50

Тези боклуци се с 3-4 години по-малки. :smt011 Сега на колко си? Мислиш ли, че ако беше на неговите години пак можеше да се случи или го е направил заради възрастта? Да не ти е бил познат\приятел, както предполагам? Благодаря, че отговори! Хубаво е, че можеш да говориш за това.

sam te pital ?

Тва Гаара, чувам от някаква друга тема, че е нещо\някойси от ЮГИО?
Ти сигурно нямаш 11 години. :lol:

nejna_droga1
08-23-2007, 19:17

Тези боклуци се с 3-4 години по-малки. :smt011 Сега на колко си? Мислиш ли, че ако беше на неговите години пак можеше да се случи или го е направил заради възрастта? Да не ти е бил познат\приятел, както предполагам? Благодаря, че отговори! Хубаво е, че можеш да говориш за това.

mi skoro navur6ix 17 ne mislq 4e go e napravil zaradi vazrasta.
da poznavax go no samo po ime za6toto be6e priqtel na brat mi.
i da moje bi 6te6e da se slu4i ako togava bqx na negovata vuzrast
daje ne moje bi ami sus sigurnost 6te6e da se slu4i

OnFire
08-23-2007, 19:20
Ти сигурно нямаш 11 години. :lol:

Ю Ги Йо е баща ти бе миндил скапан. тва е герой от наруто ама ти явно си толко смотан да следиш форума, че даже не знаеш и кво е тва :-({|= :-({|=

DesertGaara
08-23-2007, 19:29

sam te pital ?

Ти сигурно нямаш 11 години. :lol: lol ? wrong ot naruto e a osven tova Gaara e drevnokitaiski bog... abe dulga istoriq nqma q zacepi6 brainless looser

DesertGaara
08-23-2007, 19:30

sam te pital ?

Ти сигурно нямаш 11 години. :lol: lol ? wrong ot naruto e a osven tova Gaara e drevnokitaiski bog... abe dulga istoriq nqma q zacepi6 brainless looser

ko
08-23-2007, 20:26
da,nepriqtno e no razli4nite hora go prejivqvat po razli4en na4in.a i obstoqtelstvata sa mn vajni.dr e ako va4e si pravila sex mnogokratno t.e. ne si devstvena,i savsem dr ako SI.na men li4no mi se slu4i kato ve4e otdavna ne bqh i 4estno kazano mn se radvam za6toto se se6tam samo ako ne6to stane na vapros. na 1 fr 2 pati i se slu4i i to 2qt pat be6e...ot dosta star i protiven 4ovek,no i tq po4ti ne si go spomnq toq slu4ai za6toto kolkoto pove4e sajalqva6 i po4va6 i da se samoobvinqva6/vapreki 4e nqma6 nikakva vina/tolkova pove4e zatuva6 v gadnoto minalo

08-24-2007, 13:18

Голяма вина има полицията, че в днешно време човек не може да и се довери, че даже го е страх от нея. А другото е, че рядко си върщи работата. Иначе в България, според мен, няма адекватна защита на свидетели и потърпевши. Наистана е важно дали си била девствена или не, както написа"ко". Предполадам, че си била, защото си била на 14, но на тази възраст и да не си била девствена пак е супер стресиращо.

lol ? wrong ot naruto e a osven tova Gaara e drevnokitaiski bog... abe dulga istoriq nqma q zacepi6 brainless looser

Чакай, Професоре. Ако ти дам PhotoShop и стотина видео уроци ще зацепиш ли как да си смалиш аватара? Няма, съмнявам се. Детенцето влезнало в Wikipedia да прочете за любимото си рисувано филмче и прочело под графа Trivial, че Гаара бил и древнокитайски бог :lol:
Нали си "умен", ще ти дам бонбонче ако научкаш как да превключиш на кирилица. Лолитко, не ми пиши лол да не ти дам един наруто отзад.
Бягай на централна гаара. :lol:

Ю Ги Йо е баща ти бе миндил скапан. тва е герой от наруто ама ти явно си толко смотан да следиш форума, че даже не знаеш и кво е тва

Kidy Attack! :lol: Дечица, гледайте Волтрон, това беше хубаво едно врене. Бяха хубави и манга аниметата ама сега вкараха тези шматки с мечове, които не могат да вдигнат. Знаете ли че, теен годините са от 13 нагоре? Наиграйте се на нинджи и после като ги навършите се върнете тук. :lol:

^Sam90^
08-24-2007, 13:23
Имал съм подобни проблеми, но не се е стигало до крайности.

Fanatichka
08-24-2007, 14:01
не съм била жертва на сексуално насилие, но доста момчета са ме удряли.Приятеля ми никога не ми е посягал, но направи ли го до там ще е...Била съм свидетелка как гаджето на най-добрата ми фр. я удря, на всичкото отгоре и аз изядох 1-2 шамара.Той я обича супер много и я ревнува безумно и има случаи, в които пощурява и е готов да убие някой, присъствала съм на такива сцени и тръпки ме побиват като се сетя. :smt010 :smt010 Тъпото е че не се е случвало веднъж, посегне ли ти 1 ще има и 2ри, 3ти и т.н. :( :(

Болшевик
08-24-2007, 14:19
Нямам такъв късмет аз :lol:

За изнасилвачите - куршум в главата :x

KiLLeR_InSTiNkT
08-24-2007, 14:52
Не, за щастие. :?

rebel_kid
08-24-2007, 15:04
Не и се надявам и за в бъдеще да е така :?

08-24-2007, 15:07
не съм била жертва на сексуално насилие, но доста момчета са ме удряли.Приятеля ми никога не ми е посягал, но направи ли го до там ще е...Била съм свидетелка как гаджето на най-добрата ми фр. я удря, на всичкото отгоре и аз изядох 1-2 шамара.Той я обича супер много и я ревнува безумно и има случаи, в които пощурява и е готов да убие някой, присъствала съм на такива сцени и тръпки ме побиват като се сетя. :smt010 :smt010 Тъпото е че не се е случвало веднъж, посегне ли ти 1 ще има и 2ри, 3ти и т.н. :( :(

Гаджето на приятелката ти е 3-4 години по-голям от нея нали?

08-24-2007, 15:24
toq ne6astnik ako go hvana 6a mu navra revnosta tam deto slunce ne ogravq.. basi sme6nite pedal4eta, ne moe razbera kak gi tyrpite.. da obi4a6 ozna4ava da proqvqva6 razbirane, sdurjanost i t.n., revnosta nqma mqsto pri obi4ta..

nejna_droga1
08-29-2007, 12:16

Голяма вина има полицията, че в днешно време човек не може да и се довери, че даже го е страх от нея. А другото е, че рядко си върщи работата. Иначе в България, според мен, няма адекватна защита на свидетели и потърпевши. Наистана е важно дали си била девствена или не, както написа"ко". Предполадам, че си била, защото си била на 14, но на тази възраст и да не си била девствена пак е супер стресиращо.

:lol:

mmm da ti kaja 4esno az ne sam kazvala na policiqta
za tova znae samo brat mi i nai dobrata mi priqtelka
i da bqx devstvena