- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Били ли сте жертва на сексуално насилие?
Били ли сте жертва на сексуално насилие???
Не съм имала подобна случка и се надявам да нямам ,но според мен колкото и силни чувства да изпитваш към това момче и да те е страх да останеш сама и да захвърлиш толкова спомени / все пак 2 години наистина не е малко / ,но смятам ,че никой не е длъжен да търпи турмоз![]()
Поне твоя приятел не ти ли се извини след това?
![]()
Според мен щом не го е направил ,личи си колко държи на теб...сама си прави изводи ,но според мен край на връзката може да е много прибързано ,но ако не си поговорите по тази тема ,определено нещата не могат да останат така?!
![]()
Който открадне яйце,6те открадне и коко6ка![]()
6том ти е посегнал ,го зарежи,един ден много по големи проблеми може да ти стовари на главата... Имала си извинение...явно е мислил повеЧе с втората си глава.Няма смисъл да изпада6 в страхове,дали няма да го направи отново..зарежи го ..нима 6те го остави6 да ти съсипе живота...
Голям размер на картинката! /machoka/
Напълно съм съгласна! Щом е посегнал веднъж, може да посегне отново, и отново, и отново, и отново... До без край! А ти все да си мислиш "Не мога да захвърля 2 години!", но времето ще тече... И ти вече ще мислиш "Не мога да захвърля 5 години!". Ще продължаваш да се страхуваш и след време вече ще мислиш "Не мога да захвърля 15 години!" Докато един хубав ден не си помислиш "Захвърлих младостта си... Захвърлих живота си..."Първоначално написано от aragornslove
Замисли се това ли искаш!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
do tuka kazanoto e verno NO
hehe vinagi ima edno NO
Vijda se 4e toq 4ovek e bil podtiknat da go napravi 2 godini si e krotuval i sega bamq avtorkata da mi kaje dali i predi mu e kazvala "Boli me glava" i kolko 4esto i posle zaedno da si napravim izvodite
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен два пъти са ми посягали. Първия път успешно, втория път (преди 2 седмици) не стигна до крайност. И двамата не ми бяха гаджета. Гадно е, но се преживява - няма как иначе.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
удряли са те ?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Ами не, не ми се е случвало, но ако бях на твоето място бих оставила приятеля си дори и да го обичам, защото щом го е направил 1 път ще го повтори и потрети, а не бих искала да живея в постоянен страх от приятеля си и това какво ще ми направи всеки следващ път...сори мацко ама този тип май не държи изобщо на теб...ако поне малко те уважаваше нямаше да постъпи така...замисли се има ли смисъл още да си с него ?!![]()
Имах предвид изнасилване.Първоначално написано от SmurkamDoZori
Инак в момента приятеля ми чат-пат ми посяга, но и двамата сме зле с нервите и много му се качвам на главата, та не бих го нарекла насилие.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
чат пат.. незнам как може да го приемаш за нормално.. не че ти се бъркам де..![]()
Просто аз съм някакво диване, което не може да се контролираПървоначално написано от SmurkamDoZori
Та, когато се налага изяждам малко бой, провокиран от обичта и загрижеността му към мен. Зная, че не е нормално :Р
Не мислите ли 4е леки4ко се отклонихме от вапроса?
Въпроса на темата е дали са те насилвали сексуално. Ти отговори ли?Първоначално написано от bloodranger
![]()
mi ne ama sia 6e otgovorqПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
predi 4 mesca edno momi4e na hvana za paketa v avtobusa obqvil sam q za darjavno izdirvane![]()
![]()
![]()
Mис Каприз! Аз не познавам момче, което да се оплаче от момиче, което го е хванало за пакета (стига да е била нежна)Първоначално написано от bloodranger
![]()
и поне симпатична ;?
mi ot 4 pati 1 pat ne be6e ama ne toqПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
+tva az kazah 4e sam q obqvil za darjavno izdirvane samo da mi q namerqt i 6e q skasam![]()
![]()
Otavi go po dobre 2 izgubeni godini otkolkoto cql jivot![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ах, тези мъже!Първоначално написано от bloodranger
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
em tai si eПървоначално написано от nofi
![]()
![]()
![]()
![]()
да, като малка-опит за изнасилване от ученик от по-голям клас. Естествено аз се разпищях и не стана нищо. Но това беше много отдавна. А какво бих направила аз. Имам връзка 3 години и при първия акт на насилие по какъвто и да е начин, аз бих го зарязала. няма да си позволя да ме удари и 1 път, да ме натиска, насилва. С бой и насилие нищо не се решава. При първата проява на насилие-чао. Като е посегнал 1 път-рано или късно ще повтори!
Никога не ми се е случвало за щастие.
Не знам какво да те посъветвам. Може би е било нещо временно. Не знам дали си готова да простиш и да забравиш. На твое място обаче не бих могла да продължавам да съм с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
purvata mi averka me iznasili mnogo brutalno
hodehme ve4e kum 2 godini i polovina i vodehme polov jivot ot godina i polovina (i 2mata si bqhme purvi) bqhme si u tqh (tq ve4e si jivee6e sami4ka). gledah si tv na legoloto i tq ne6to po4na da me nalazva, az i kazah 4e me murzi i se oburnah na edna strana, tq kaza 4e vuob6te ne q interesuva az kvo misla po vuprosa, vurza mi rucete i krakata za legloto posuble4e me kolkoto moja i... awe zabavno si be6e, mene super mnogo mi haresa togava, be6e neveroqtno....
samo det ne se broi za iznasilvane 6tot az nqmah ni6to protiv
a tebe moga da te posuvetva da govori6 s nego, 6tot az li4no predpolagam 4e toi e pomislil 4e prosto se buzika6 i se pravi6 na nedostupna (averkata mi taka si pomisli i be6e prava, prosto q drazneh)
Първоначално написано от krem4et0
mmm da i pri mene be6e taka samo deto uspe6no![]()
i edva li 6te go zabravq
..КуХнЯтА...нОжА...бАнЯтА ...вЕнИтЕ...кРаЙ нА пРоБлЕмИтЕ..кРеЩи..ПлАчИ. .рЕжИ...уМрИ!........... ПрИпАдЪк... КрЪвНоТо ПаДа... СъСиРвАнЕ... бЛиЗкИтЕ.... бОлНиЦа...ПрЕлИвАнЕ...аНеМиЯ ... пСиХиАтРи... НоВи ПрОбЛеМи...
За щастие не съм била..А теб те съветвам да си помислиш добре какво значиш за приятеля си като оставиш настрани тези 2 години.Поговори с него.Кажи му как си се почувствала след неговото изпълнение и го попитай защо се е държал така.Според отговора му прецени какво да правиш и какви мерки да вземеш.Все пак ти го познаваш,а ние можем само да гадаем каква може да е причината за постъпката му
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...