PDA

View Full Version : Защо не ми идва? Тестовете са отрицателни

08-21-2007, 08:24
znaete li ve4e mina edin mesec v kraq na koito trqbva6e da mi doide.. na 25ti uili,ne mi doide pravih si dva testa sure check i dvata bqha otricatelni v razstoqnie na 10dni edin ot dryg,sega ve4e e po4ti 25ti avgyst ... imah predi simptomite za cikul ama sega mnogo vzeh da si mislq i da se trevoja kakvo da pravq?? moje li nqkoi da mi pomogne...blagodarq vi

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

krem4et0
08-21-2007, 08:28
От колко години имаш менструация?

Valento
08-21-2007, 08:29
Mi gledai...hubavo e 4e si napravila test ama po nqkoi put lujat adski mnogo zatova otidi na lekar da ti kaje s sigurnost kakuf e problema!!!Stiskam ti palci vs da e normalni za da ne si sasipva6 jivota!!!USPEH!!!

sherry
08-21-2007, 08:29
Може да е на нервна почва, а може и да имаш хормонални смущения. Имайки предвид тестовете, не вярвам да си бременна.

08-21-2007, 08:31
ot 4 godini i polovinanqkude imam cikul...

marina star
08-21-2007, 08:35
ako si hodila na more iliplanina ili pak prosto si prejivqla ne6to ot koeto e vazmojno organizmat ti da se e stresiral e normalno
AKO si bila na dieta sa6to e vazmojno da ti zakasnqva,az sa6to imam cikal ot tolkova vreme,no vseki pat kato hodq na more mi zakasnqva s po 3 sedmici
no doktora vse pak e nai-dobroto re6enie :wink:

08-21-2007, 08:36
kak da ida na lekar sled kato me e strah tolkova mnogo,puk i ne iskam roditelite mi da razbirat, a ako otida nqkude na 4asten kabinet e tvurde verotqno da mi vzemat samo parite bez nikakuv realen rezyltat...

a~n~i~t~y
08-21-2007, 08:36
ne vinagi lipsata na menstruaciq oznachava bremennost .... ima mnooooooogo slu4ai v koito e poradi smu6teniq v organizma, nqkakvi nnerednosti i taka...zatova otidi na lekar za da si sig 4e nqmash nqkakvi problemi

08-21-2007, 08:38
hodih po baseini no ne znam vse za tova si mislq kak moje ttolkova dami zakusnee a i kato vijdam 4e nablijava kraq na tozi mesec se stresiram o6te pove4e...

GoodGirlGoneBad
08-21-2007, 09:57
Може да е от безброй много причини,но надали е защото си бременна :-k Аз изключвам този вариянт.Според мен е от климата.Цмяната на времето,горещината...Не вярвам да е нещо сериозно,но както вече няколко съфорумника казаха-лекаря знае най-добре :wink: Успех! :smt006

влюбена_
08-21-2007, 10:58
znaete li ve4e mina edin mesec v kraq na koito trqbva6e da mi doide.. na 25ti uili,ne mi doide pravih si dva testa sure check i dvata bqha otricatelni v razstoqnie na 10dni edin ot dryg,sega ve4e e po4ti 25ti avgyst ... imah predi simptomite za cikul ama sega mnogo vzeh da si mislq i da se trevoja kakvo da pravq?? moje li nqkoi da mi pomogne...blagodarq vi

Moderated by krem4et0

НЕ СЪМ ТЕ КАРАЛА ДА СЕ ПРАСКАШ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ :smt005

sherry
08-21-2007, 12:20

Moderated by krem4et0

НЕ СЪМ ТЕ КАРАЛА ДА СЕ ПРАСКАШ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ :smt005
А ТИ ПРОСТА ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО СИ МАЛОУМНИЧКА? НЕ СЪМ ТЕ КАРАЛА ДА МИСЛИШ, СЛЕД КАТО ТИ Е ТРУДНО...АМА КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ ПО ТЕМАТА, ТРЯБВА ДА СИ ТРАЕШ!

08-21-2007, 14:32
ei vlilubenata da ne se razliubi6 naburzo tez zay4enite frazi kato prasakane bez prezervativ moje samo na nqkoi tvoiti poznati da gi pie6e6 qsno li ti e??6tot da ne ti idva do glavata togaz da te pitam.... i ot takiva hora mi e pisnalo - s ni6to ne pomagat a samo vredqt... gledai rabotata i sobstveniq si jivot kato ne te zasqga i kato nemoje6 da kaje6 ne6to po ymno moje da si trae6- ne si za tyka!!! BLAGODARQ NA VSI4KI KOITO MI PISAHTE I VSE PAK SI ME E STRAH OT TOZI LEKAR KAK DA IDA...YJAS MISLQ DA SI NAPRAVQ O6TE EDIN TEST I DA IZ4AKAM IZVESTNO VREME..PUK SLED TOVA AKO NE MI DOIDE DOKTORA 6TE E ZADULJITELEN ... MERSI OTNOVO