Влез

View Full Version : Объркана съм.

tenderness
08-21-2007, 13:38
Здравейте! : ) От около 1 месец имам проблем с приятелят ми. Заедно сме от 6 месеца. От около 1 месец вече се колебая много дали искам да съм с него. Той се промени страшно много откакто сме заедно. Вече го няма онзи човек, в когото се влюбих. Стана страшно лигав. В него има само романтика, нищо друго и мен това ме изнервя. Имам нужда от нещо по-различно, от нещо ново. Обичам го страшно много и само това ме задържа с него. Страшно объркана съм. Приятелите ми не могат да дадат обекивно мнение, тъй като ни познават много добре. Искам мнение от човек, който не ни познава. Е, благодаря ви много:)[/i]

08-21-2007, 13:40
Ела мацо, дай да произведеме новини за "блясък". Мани го неговия тогава, моя е "Нестле". :mrgreen:

DeNiTyY
08-21-2007, 14:04
:-k Поговори с него и ако след разговора ви той си продължава с лиготийте начи не държи мн на теб :arrow: на връзката ви :arrow: зарязан :-D Ама само не схавнах кво му е лошото на тфа да е романтичен :smt017 :?:
НаДяВъМ сЪ дЪ сЪм ПуМоГнЪлЪъ :roll:

GaNgStAz
08-21-2007, 14:04
Кажи ги тея работи на него, не на нас. ;)

thefreak
08-21-2007, 14:12
Здравейте! : ) От около 1 месец имам проблем с приятелят ми. Заедно сме от 6 месеца. От около 1 месец вече се колебая много дали искам да съм с него. Той се промени страшно много откакто сме заедно. Вече го няма онзи човек, в когото се влюбих. Стана страшно лигав. В него има само романтика, нищо друго и мен това ме изнервя. Имам нужда от нещо по-различно, от нещо ново. Обичам го страшно много и само това ме задържа с него. Страшно объркана съм. Приятелите ми не могат да дадат обекивно мнение, тъй като ни познават много добре. Искам мнение от човек, който не ни познава. Е, благодаря ви много:)[/i]
Извърти му някъв номер по женски да му събудиш гнева.

SlAdKy_KoTi
08-21-2007, 14:13
поговори с него и му кажи тфа дет каза на нас :roll:

sasha_90
08-21-2007, 14:18
Поговори с него и му кажи това,което и на нас.Ако разговора не помогне по-добре да сложиш край.Просто не си струва да си с човек,който не цени и уважава, както теб така и това което чувстваш.

MayKyTy
08-21-2007, 14:58
Извърти му някъв номер по женски да му събудиш гнева.
според мен тва е начина макар и малко примитивен ....