View Full Version : Цветна бременност?
СТИГАБЕ ХОРА И НА МЕН ТОЗИ МЕСЕЦ МИ ДОЙДЕ И МИ ВЪРВЯСАМО ДВА ДЕНА ПОСЛЕ ДВА НЕ И НА ПЕТИЯ САМО ЛЕКО МИ ПРИЦАПА КАКВО ДА НЕ КАРАМ И АЗ ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ ПО ПРИНЦИП СИ МИ ВЪРВИ ПО ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗ ПРЕКЪСВАНИЯ
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
NeKvA nIkVa
08-21-2007, 21:57
pravila li si seks skoro?s prezervativ li be6e?skasa li se(prezervativa)?ako ste bili bez v teb li se isprazni?VZimala li si nqkakvi hap4eta? :-s :| :-s na kolko si godini i otkoga ima6 menstruaciq i redovna li ti e?
DivoTo_KoTe
08-21-2007, 22:06
даи малко инфо да не сме екстрасенси все пак :)
swords1010
08-21-2007, 22:08
pravila li si seks skoro?s prezervativ li be6e?skasa li se(prezervativa)?ako ste bili bez v teb li se isprazni?VZimala li si nqkakvi hap4eta? :-s :| :-s na kolko si godini i otkoga ima6 menstruaciq i redovna li ti e?
:?:
Как да ти се помогне като даваш страшно оскъдна информация? :?
sladko_momi4e
08-21-2007, 22:10
dai pove4ko infoda !ne sme gadateli nie tuka!
NeKvA nIkVa
08-21-2007, 22:12
:?:
Как да ти се помогне като даваш страшно оскъдна информация? :?
a taka napisah ti vaprosi na koito da otgovori6 za da ti pomognem
alkobalko
08-22-2007, 05:44
И при мен беше така този месец. Ако имаш притеснения си купи тест.
Отговори на зададените ти въпроси, защото е мн относително всичко. Само да те успокоя, че през последните 2-3 месеца се наслушах на какви ли не аномалии, та твоето чак нормално ми изглежда. Ако се тревожиш- тест, той отчита и цветна бременност. Но според мен най- вероятно е то жегите. Късмет :)
HopeLesss
08-22-2007, 07:09
А иначе менструацията ти нормална ли беше или не? Т.е като цвят... Би трябвало да познаваш тялото си и да разбереш, ако нещо не е в границите на нормалното. Иначе покрай тия жеги може да ти върви по-малко. Най-добре си купи тест. А щом се притесняваш, значи има защо...
влюбена_
08-22-2007, 09:29
И при мен беше така този месец. Ако имаш притеснения си купи тест.
Права е!
Ако имаш притеснения си вземи тест!
Ако си мислиш,че си бременна върви на гинеколог!
Ако ли не...незнам
Котарана
08-22-2007, 11:02
И при мен беше точно същото този месец.Дойде ми на датада точно вървя ми 2 дена и следващите 2 дена нищо и след това съвсем малко ми вървя.Но не се притеснявам.Въпреки, че правих мн мн пъти секс и то без презерватив, но след като не е свършвал в мен съм спокойна.Направи си един тест, ако толкова се притесняваш... :-D
key_of_hell
08-22-2007, 11:06
napravi si edin test za6toto ako e imalo gaf e napulno vuzmojno maika mi e karala 3 cvetni bremennosti i kazva 4e e ne6to takova!
aniezina
08-22-2007, 11:15
И при мен беше точно същото този месец.Дойде ми на датада точно вървя ми 2 дена и следващите 2 дена нищо и след това съвсем малко ми вървя.Но не се притеснявам.Въпреки, че правих мн мн пъти секс и то без презерватив, но след като не е свършвал в мен съм спокойна.Направи си един тест, ако толкова се притесняваш... :-DА ти знаеш ли за съществеването на пред-екулационна течност която също съдържа "работоспособни" сперматозоиди? :lol: Относно темата-наистина мож еда еот жегите, но ако пък си чак толкова съмнителна-вземи си тест , всепак е 3 лева а не 100, късмет :smt006
Котарана
08-22-2007, 11:37
И при мен беше точно същото този месец.Дойде ми на датада точно вървя ми 2 дена и следващите 2 дена нищо и след това съвсем малко ми вървя.Но не се притеснявам.Въпреки, че правих мн мн пъти секс и то без презерватив, но след като не е свършвал в мен съм спокойна.Направи си един тест, ако толкова се притесняваш... :-DА ти знаеш ли за съществеването на пред-екулационна течност която също съдържа "работоспособни" сперматозоиди? :lol: Относно темата-наистина мож еда еот жегите, но ако пък си чак толкова съмнителна-вземи си тест , всепак е 3 лева а не 100, късмет :smt006
Да знам... :-D
evilkaAaAa
08-22-2007, 12:26
:shock:
ам нова съм още тук и за това не искам да прибързвам да пускам нова тема за някакъв излишен въпрос,но видях че вече има такава тема и реших да опитам...сега да си дойда на думата...значи и аз имах преди 3 месеца същият проблем..дойде ми за 2 дена ,после спря за 3 и пак се почна за околко 2-3 дни..бях се уплашила много .. а при положение че съм само на 14 и още "може" да се каже че съм девствена..просто незнам от какво може да е това..
аа и още нещо да питам..може да ме помислите за малко тъпичка :)
какво всъщност е Цветна бременност ?
извинявам се много ако съм попаднала на грешната тема..:)