Влез

View Full Version : Страхливец ли е според вас?

Miss_Beauty_16
08-22-2007, 18:23
Ae molq vi kajete mi mom4e koeto te zarqzva po tela ne e li strahlivec. Toi vika ne iskah da vijdam kak strada6 ama za men tva e dr nai4n da mi kaje mi be6e me strah da ti kaja krai v liceto, a vie kvo mislite?

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

RoSsY88
08-22-2007, 18:26
дам изпитва нещо към теб но не можа да го каже в очите...страх го е ама чак страхливец и аз последното си гадже не го потърсих повече само изстудях и се отдръпнах нямах сили даже смс да му пратя и да му кажя че имам друг ](*,) :cry:

mir4ovski
08-22-2007, 18:28
shte ti kaja 4e ako te e zarqzal po tela sam gotova da ti pomogna da go ybiem.samo kaji!!!

pristrastenata
08-22-2007, 18:29
по скоро е детска му работа!та той на колко години е?и после съм била предубена?!Бъка от некви дришльовци дето се прават на много отворени,ама после не могат да дойдат да те скъсат в очите [-o<

MayKyTy
08-22-2007, 18:30
Хммм знам какво ти е, при мен беше по гадно ... заряза ме в скайп ... Наистина е СТРАХЛИВЕЦ, ноо сякви ги има .. :)

08-22-2007, 19:01
em straxlivec ebasi napulni se s mujki putki 4esno :smt011

CuRly_Doll
08-22-2007, 19:08
strahlivec 100%

RotheN
08-22-2007, 19:11
по скоро е детска му работа!та той на колко години е?и после съм била предубена?!Бъка от некви дришльовци дето се прават на много отворени,ама после не могат да дойдат да те скъсат в очите [-o<

Съгласен сЪм с тебе :) Поне знам че ако нещо се разтрой мога да утеша ... но въпреки всичко не мога да зарязвам :) и до сега никога не сЪм зарязвал с СМС или по телефона :)

08-22-2007, 19:26
От гледна точка на момичетата е страхливец мн ясно..

Ама от мъжка гледна точка - може би не го е*е за теб и не му се занимава със стари глупости вече се пак къса вече с теб може ли ся да седне и да мисли как на теб ще ти е по-хубу..пф. Може да си има вече и по-важна работа от теб..
Става дума за момиче дето не ми е влязло под кожата.

Иначе ако съм държал на някое момиче много и т.н. - предпочитам да постъпя джентълменски и лично да стане..

Вади си заключения.. ти приказки с не исках да те виждам как страдаш.. хах че то ако му пикаше наистина за теб нямаше да къса с теб ;)
...

sladko_dete
08-22-2007, 19:26
И тъпак...

MakeMeLaugh
08-22-2007, 19:28
От гледна точка на момичетата е страхливец мн ясно..

Ама от мъжка гледна точка - може би не го е*е за теб и не му се занимава със стари глупости вече се пак къса вече с теб може ли ся да седне и да мисли как на теб ще ти е по-хубу..пф. Може да си има вече и по-важна работа от теб..
Става дума за момиче дето не ми е влязло под кожата.

Иначе ако съм държал на някое момиче много и т.н. - предпочитам да постъпя джентълменски и лично да стане..

Вади си заключения.. ти приказки с не исках да те виждам как страдаш.. хах че то ако му пикаше наистина за теб нямаше да къса с теб ;)
...

Аз бях.

sexy_for_you
08-22-2007, 19:32

Съгласен сЪм с тебе :) Поне знам че ако нещо се разтрой мога да утеша ... но въпреки всичко не мога да зарязвам :) и до сега никога не сЪм зарязвал с СМС или по телефона :)

И аз съм съгласна

SunnyG
08-22-2007, 19:33
Страхливец е,защото телефона може да го затвори,може да си изклиючи чата и т.н.,но не може да избегне въпростите ти ако ти го съобщи лично.По телефона може да си скрие емоциите и срама,но като те гледа в очите не може!Идиот!

Polinkaaaaa
08-22-2007, 19:36
1-во ако не е искал да гледа как страдаш нямаше да те зареже...той е страхливец мацка не страдай по него не си заслужава
:wink:

MakeMeLaugh
08-22-2007, 19:41
А бе мн сте интересни. Защо да е страхливец бе, от какво да се плаши - от момиче дето ще му циври и ще му зададе 7543 банални въпроси, които така или иначе няма да върнат нищо и няма смисъл от тях. Като не го ебе човека за какво да се занимава а глупости. Пък и точно заради тия въпроси и вайкане не му се занимава най-вероятно. Щом не си му задържала интереса значи няма смисъл да му се качваш на главата.
ПАК повтарям става дума за по-лраткотрайна връзка и не чак толкова силна.

Иначе ако мнноооого сте се обичали и ходили дъъълго - гадно е и не е прав, тогава с право можеш НЕ да го наречеш страхливец - ами дрисльо, тъпанара и т.н. щото не смятам, че ти си бустанско плашило, че да го е страх...
Но тук ми изглежда, че става дума за нещо по-обикновено...май.. я разясни се пак.

Miss_Beauty_16
08-22-2007, 19:48
А бе мн сте интересни. Защо да е страхливец бе, от какво да се плаши - от момиче дето ще му циври и ще му зададе 7543 банални въпроси, които така или иначе няма да върнат нищо и няма смисъл от тях. Като не го ебе човека за какво да се занимава а глупости. Пък и точно заради тия въпроси и вайкане не му се занимава най-вероятно. Щом не си му задържала интереса значи няма смисъл да му се качваш на главата.

Иначе ако мнноооого сте се обичали и ходили дъъълго - гадно е и не е прав, тогава с право можеш НЕ да го наречеш страхливец - ами дрисльо, тъпанара и т.н. щото не смятам, че ти си бустанско плашило, че да го е страх...
Но тук ми изглежда, че става дума за нещо по-обикновено...май.. я разясни се пак.

MI kvo da razqsnqvam hodihme 1god i ako ne za drugo pone ot uvajnie nqma6e da me zareje po tela bez zn koko vreme e bil s men ama to v dne6no vreme koi ti razbira ot uvajenie

roken
08-22-2007, 19:50
ne e bash strahlivec mom4eto :) no are skasal e s neq po tela ok zna4i strahlivec oba4e nekoe momi4e ako go napravine e li strahliva i tq ili kakto beshe pri men da iz4aka da zamina za 4ujbina i da mi prati mail i sled tova i tela da neiska si vdiga togava kakvo e tova strah ili k.... nomer?

miloto_girl_4e
08-22-2007, 19:53
Може да ги е било страх да ти го каже, може да е няма сили да го направи, може пък и да има още някакви чувства към теб, но все пак да иска да скъсате и да знае, че ако ти го каже в лицето и ти се разплачеш например, няма да може да понесе, че те е наранил и да се поддаде и да се съберете отново..
Такаче.. не се знае точно каква е причината :?

MakeMeLaugh
08-22-2007, 20:02
Да бе нямал сили и т.н. Бил страхливец и не искал да те гледа, мислел че ще се върне.
Дрън дрън-.. така мислите вие момичетата....

Иначе за авторката.. еее щом 1 година.. не е прав в случая. Тъпак си е малко...

malakalmavt
08-22-2007, 20:08
ами по лесно му е така. защо да съдя неговият личен избор?

08-22-2007, 20:08
а според вас страхлижец ли е 4овек който забражя рд-то на гаджето си и после дори няма доблестта да се извини :roll: :roll: :roll:

мацка sry 4е се намесвам в темата ама ми е инт отговора пук не искам да пускам подщти сущата тема :wink:

MakeMeLaugh
08-22-2007, 20:38
а според вас страхлижец ли е 4овек който забражя рд-то на гаджето си и после дори няма доблестта да се извини :roll: :roll: :roll:

мацка sry 4е се намесвам в темата ама ми е инт отговора пук не искам да пускам подщти сущата тема :wink:

И приятеля на авторката е смотльо, ама ти си 2 пъти повече.... бахти обито си
И що да е страйхливец Еййй даеба от какво да се плаши бе. Ем просто е вятърничев/а и егоист/ка. Тфа е. От какво да се плаши, че да е страхливец. Пффф големи определения праскате няма що...

08-22-2007, 20:45
ем тряя кураж да си признаеш грешката за това спокойно бих го нарекла такъв

seksi_kote_f
08-22-2007, 20:57
страхливец и ограничен според мен :!:

neverand
08-22-2007, 21:35
ами страхиливец е,ама въпреки това като гледам ти дреме :)

Phoenixheart
08-23-2007, 11:56

respect

_Blue Light_
08-23-2007, 12:15
Страхливец до мозъка на костите си! :smt070

koalka
08-23-2007, 18:43
Може да е тази причина, но все пак, щом те зарязва, значи може да гледа как страдаш.Ако не можеше-може би щеше да има чувства, де да знам.
Но определено е постъпил тъпо, може и страх да е било.Или просто да не е искал да каже истината в очите.

Дейба
08-23-2007, 18:44
Може да е тази причина, но все пак, щом те зарязва, значи може да гледа как страдаш.Ако не можеше-може би щеше да има чувства, де да знам.
Но определено е постъпил тъпо, може и страх да е било.Или просто да не е искал да каже истината в очите.

Баси клоаката тая.

Obitax
08-23-2007, 18:49

abe putko ro6ava odi se 6ibai s 50-godi6nite dartaci i ne puskai edin i sa6ti komentar formoliran po razli4en na4in............. :smt018 :smt019

drebosucheto
08-23-2007, 19:55
[-X Za men podobni tipove mom4eta ne sa nikakvi mom4eta,a mamini sin4eta....i gadni licemeri..6toto za edin moment si super 6tastliva i posle te zarqzva!
](*,) Na men mi se slu4i ne6to podobno..ve4erta trugnahme i na sledva6tiq den me zarqza po icq i posle ne mi pisa ni6to..i sled tova se 4ude6e za6to ne mu govorq...
Abe zarehi go...da si tro6i glavata..Zaslujava6 pove4e! :smt006

08-23-2007, 20:34
[-X Za men podobni tipove mom4eta ne sa nikakvi mom4eta,a mamini sin4eta....i gadni licemeri..6toto za edin moment si super 6tastliva i posle te zarqzva!
](*,) Na men mi se slu4i ne6to podobno..ve4erta trugnahme i na sledva6tiq den me zarqza po icq i posle ne mi pisa ni6to..i sled tova se 4ude6e za6to ne mu govorq...
Abe zarehi go...da si tro6i glavata..Zaslujava6 pove4e! :smt006

в твоя пример верно е уникат :smt005

кво вие ходите един ден , и за един ден искаш да доиде да ти каже в очите ли :smt005

em edin istinski mu taka bi naprail trugnal e s neq na drugiq den e re6il 4e e sgre6il mi da poeme otgovornost za postupkata si da doe kat muj i da i kaje pone tfa predpolagam e zaslujila :|

Себе си...
08-23-2007, 20:48
Ae molq vi kajete mi mom4e koeto te zarqzva po tela ne e li strahlivec. Toi vika ne iskah da vijdam kak strada6 ama za men tva e dr nai4n da mi kaje mi be6e me strah da ti kaja krai v liceto, a vie kvo mislite?

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Ne , toi ne e strahlivec , na nego prosto taka mu e po-lesno . Za kakvo mu e da se zanimava s izlizaniq , obqsneniq ochi v ochi i t.n .. kato prosto moje da si vdigne telefona i da ti go kaje burzichko , kratichko i qsnichko . Moga da ti kaja samo edno - ot loshoto ima i po-losho , radvai se , che ti se e obadil , zashtoto mojeshe da ti napishe i sms , koeto e oshte po-tupo ! :D

Velsssy
08-23-2007, 21:15
АаА по Skype е по-тъпо,по тел-а поне си му чувала гласа. :-# Не е страхливец,по-скоро душевно е лигоч детски :wink:

`Death`Whore``
08-23-2007, 22:44
Истинският мъж казва на жената истината в очите, когато не иска да е с нея повече.

LoveHim
08-24-2007, 00:23
Mi ne tochno strahlivec prosto detska rabota

naMy4Ho_KoTe
08-24-2007, 00:43
Страхливец е, пък може и просто да не му е занимава. Не се шашкай, мен даже по и-мейл са ме зарязвали под предтекст ”имам нужда от свобода” (сиреч ”искам да друсам хероин, ама ти не ми даваш”) :) Случва се на всеки

alkobalko
08-24-2007, 05:44
Много глупаво и страхливо.