.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Страхливец ли е според вас?

Ae molq vi kajete mi mom4e koeto te zarqzva po tela ne e li strahlivec. Toi vika ne iskah da vijdam kak strada6 ama za men tva e dr nai4n da mi kaje mi be6e me strah da ti kaja krai v liceto, a vie kvo mislite?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    !!! I don't give a fuck !!!

дам изпитва нещо към теб но не можа да го каже в очите...страх го е ама чак страхливец и аз последното си гадже не го потърсих повече само изстудях и се отдръпнах нямах сили даже смс да му пратя и да му кажя че имам друг
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

shte ti kaja 4e ako te e zarqzal po tela sam gotova da ti pomogna da go ybiem.samo kaji!!!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

по скоро е детска му работа!та той на колко години е?и после съм била предубена?!Бъка от некви дришльовци дето се прават на много отворени,ама после не могат да дойдат да те скъсат в очите [-o<
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Град
    (: Русе :)
    Хммм знам какво ти е, при мен беше по гадно ... заряза ме в скайп ... Наистина е СТРАХЛИВЕЦ, ноо сякви ги има ..
    So free

Guest
    em straxlivec ebasi napulni se s mujki putki 4esno

strahlivec 100%

Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    по скоро е детска му работа!та той на колко години е?и после съм била предубена?!Бъка от некви дришльовци дето се прават на много отворени,ама после не могат да дойдат да те скъсат в очите [-o<
    Съгласен сЪм с тебе Поне знам че ако нещо се разтрой мога да утеша ... но въпреки всичко не мога да зарязвам и до сега никога не сЪм зарязвал с СМС или по телефона

Guest
    От гледна точка на момичетата е страхливец мн ясно..

Ама от мъжка гледна точка - може би не го е*е за теб и не му се занимава със стари глупости вече се пак къса вече с теб може ли ся да седне и да мисли как на теб ще ти е по-хубу..пф. Може да си има вече и по-важна работа от теб..
    Става дума за момиче дето не ми е влязло под кожата.

Иначе ако съм държал на някое момиче много и т.н. - предпочитам да постъпя джентълменски и лично да стане..

Вади си заключения.. ти приказки с не исках да те виждам как страдаш.. хах че то ако му пикаше наистина за теб нямаше да къса с теб
    ...

И тъпак...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От гледна точка на момичетата е страхливец мн ясно..

Ама от мъжка гледна точка - може би не го е*е за теб и не му се занимава със стари глупости вече се пак къса вече с теб може ли ся да седне и да мисли как на теб ще ти е по-хубу..пф. Може да си има вече и по-важна работа от теб..
    Става дума за момиче дето не ми е влязло под кожата.

Иначе ако съм държал на някое момиче много и т.н. - предпочитам да постъпя джентълменски и лично да стане..

Вади си заключения.. ти приказки с не исках да те виждам как страдаш.. хах че то ако му пикаше наистина за теб нямаше да къса с теб
    ...
    Аз бях.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от RotheN
    Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    Съгласен сЪм с тебе Поне знам че ако нещо се разтрой мога да утеша ... но въпреки всичко не мога да зарязвам и до сега никога не сЪм зарязвал с СМС или по телефона
    И аз съм съгласна
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Страхливец е,защото телефона може да го затвори,може да си изклиючи чата и т.н.,но не може да избегне въпростите ти ако ти го съобщи лично.По телефона може да си скрие емоциите и срама,но като те гледа в очите не може!Идиот!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    V mechtite si
    1-во ако не е искал да гледа как страдаш нямаше да те зареже...той е страхливец мацка не страдай по него не си заслужава
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

А бе мн сте интересни. Защо да е страхливец бе, от какво да се плаши - от момиче дето ще му циври и ще му зададе 7543 банални въпроси, които така или иначе няма да върнат нищо и няма смисъл от тях. Като не го ебе човека за какво да се занимава а глупости. Пък и точно заради тия въпроси и вайкане не му се занимава най-вероятно. Щом не си му задържала интереса значи няма смисъл да му се качваш на главата.
    ПАК повтарям става дума за по-лраткотрайна връзка и не чак толкова силна.

Иначе ако мнноооого сте се обичали и ходили дъъълго - гадно е и не е прав, тогава с право можеш НЕ да го наречеш страхливец - ами дрисльо, тъпанара и т.н. щото не смятам, че ти си бустанско плашило, че да го е страх...
    Но тук ми изглежда, че става дума за нещо по-обикновено...май.. я разясни се пак.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

А бе мн сте интересни. Защо да е страхливец бе, от какво да се плаши - от момиче дето ще му циври и ще му зададе 7543 банални въпроси, които така или иначе няма да върнат нищо и няма смисъл от тях. Като не го ебе човека за какво да се занимава а глупости. Пък и точно заради тия въпроси и вайкане не му се занимава най-вероятно. Щом не си му задържала интереса значи няма смисъл да му се качваш на главата.
    ПАК повтарям става дума за по-лраткотрайна връзка и не чак толкова силна.

Иначе ако мнноооого сте се обичали и ходили дъъълго - гадно е и не е прав, тогава с право можеш НЕ да го наречеш страхливец - ами дрисльо, тъпанара и т.н. щото не смятам, че ти си бустанско плашило, че да го е страх...
    Но тук ми изглежда, че става дума за нещо по-обикновено...май.. я разясни се пак.

MI kvo da razqsnqvam hodihme 1god i ako ne za drugo pone ot uvajnie nqma6e da me zareje po tela bez zn koko vreme e bil s men ama to v dne6no vreme koi ti razbira ot uvajenie
    !!! I don't give a fuck !!!

ne e bash strahlivec mom4eto no are skasal e s neq po tela ok zna4i strahlivec oba4e nekoe momi4e ako go napravine e li strahliva i tq ili kakto beshe pri men da iz4aka da zamina za 4ujbina i da mi prati mail i sled tova i tela da neiska si vdiga togava kakvo e tova strah ili k.... nomer?
    Fuck The Religion

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Може да ги е било страх да ти го каже, може да е няма сили да го направи, може пък и да има още някакви чувства към теб, но все пак да иска да скъсате и да знае, че ако ти го каже в лицето и ти се разплачеш например, няма да може да понесе, че те е наранил и да се поддаде и да се съберете отново..
    Такаче.. не се знае точно каква е причината
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Да бе нямал сили и т.н. Бил страхливец и не искал да те гледа, мислел че ще се върне.
    Дрън дрън-.. така мислите вие момичетата....

Иначе за авторката.. еее щом 1 година.. не е прав в случая. Тъпак си е малко...

ами по лесно му е така. защо да съдя неговият личен избор?

Guest
    а според вас страхлижец ли е 4овек който забражя рд-то на гаджето си и после дори няма доблестта да се извини

мацка sry 4е се намесвам в темата ама ми е инт отговора пук не искам да пускам подщти сущата тема

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а според вас страхлижец ли е 4овек който забражя рд-то на гаджето си и после дори няма доблестта да се извини

мацка sry 4е се намесвам в темата ама ми е инт отговора пук не искам да пускам подщти сущата тема
    И приятеля на авторката е смотльо, ама ти си 2 пъти повече.... бахти обито си
    И що да е страйхливец Еййй даеба от какво да се плаши бе. Ем просто е вятърничев/а и егоист/ка. Тфа е. От какво да се плаши, че да е страхливец. Пффф големи определения праскате няма що...

Guest
    ем тряя кураж да си признаеш грешката за това спокойно бих го нарекла такъв

страхливец и ограничен според мен

ами страхиливец е,ама въпреки това като гледам ти дреме
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си