View Full Version : Дали ще помогне на цикъла ми?
ot4aqnata:((
08-22-2007, 21:36
az sum na 17 godini ot stara zagora i do sega mi e idvalo samo edin put v jivota .i dokato 4etqh temite za spe6nata kontracepciq mi hrumna 4e ako piq ne6to takova moje i da si normaliziram cikala .Nz dali e normalko purviq put da mi zakasnee s pet meseca no zapo4vam da se pritesnqvam .Molq vi kaje te mi dali spored vas e normalno i dali 6te e bezvredno ako piina edno dve takiva hap4enca [-o<
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ChRiSTiaNo_07
08-22-2007, 21:37
По-добре отиди на генеколог..
Made_of_Pain
08-22-2007, 21:38
Просто иди на лекарчо.
Защото пред хапчето, коео изришно е казано, че не бива да се пие безпричинно, повече ще ти помогне мозъчна трансплантация :D
DIVINE_TIME
08-22-2007, 21:38
Не,не пий хапчета за спешна контрацепция. Не се притеснявай,стават такива неща. Просто отиди на гинеколог да ти изпишат медикаменти. Има такива хапчета,които ще ти помогнат,но задължително трябва доктор да ти ги предпише,защото иначе рискуваш да получиш някой нежелан ефект! :wink:
swords1010
08-22-2007, 21:40
Отиди на гинеколог !
naMy4Ho_KoTe
От какво те е страх? Бахти, аз даже се възбуждам като ходя на гинеколог :-D Според мен хормоните ти не са балансирани, та най-вероятно ще те пратят при ендокринолог. Не е стлашно, споко :roll:
KiSs_mY_LiPs
На 17 си а ти е идвало само един пат.. :shock: :shock: :shock: ЛоЛ..На всяка цена кажи на ваште и отиди на гнеколог..!Тфа н е нормално..нормалное да ти закаснява от 12-15 години..ама ти ди голяма..Отиваи на гинеколог на всяка цена..!!! :!:
Mad&Bad
08-22-2007, 21:42
Ти добре ли си??? В началото предполагам, че е нормално да ти е нередовен, но както ти казваш ако пиинеш едно две пък съвсем ще ти се е** майката 100% няма да ти стане редовен. Това са средства за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ, а не ментови бонбони :!:
mn blagodarq za burzite i smmisleni otgovori sega samo se o4akva ot men da subera smelost i da otida na lekar
naistina mersi mn :D
Made_of_Pain
08-22-2007, 21:52
mn blagodarq za burzite i smmisleni otgovori sega samo se o4akva ot men da subera smelost i da otida na lekar
Спокойно!
Той не яде хора!
Е... реже някви важни телесни части и се интересува от това, колко пъти си си бъркала от долу, но спокойно!
Като реже пръсти после ги връща в торбичка.
Имаше един филм, дето една беше отишла на лекар, да се посъветва за първият си път и доктора я консултира нали...
И понеже на гаджето й родителите му, бяха заминали. Та момчето... мамин син... и гепил на майка си някво бельо и помоли приятелката му да го облече и докато тя се обличаше в другата стая, доктора беше влязал и беше убил приятелят й и я изчака под завивките и после и нея заколи :D :D :D Лош, чичо доктор, какво да кажа....
a we dano takiva ne6ta stavat samo po filmite 4e ima4e lo6o ni se pi6e :lol:
Made_of_Pain
08-22-2007, 22:02
http://torrent.teslata.net/images/smilies/devil.gif Ще видим, какво ще стане в този случай, ако авторката пише след прегледа http://torrent.teslata.net/images/smilies/devil.gif
Спокойно!
Той не яде хора!
Е... реже някви важни телесни части и се интересува от това, колко пъти си си бъркала от долу, но спокойно!
Като реже пръсти после ги връща в торбичка.
Имаше един филм, дето една беше отишла на лекар, да се посъветва за първият си път и доктора я консултира нали...
И понеже на гаджето й родителите му, бяха заминали. Та момчето... мамин син... и гепил на майка си някво бельо и помоли приятелката му да го облече и докато тя се обличаше в другата стая, доктора беше влязал и беше убил приятелят й и я изчака под завивките и после и нея заколи :D :D :D Лош, чичо доктор, какво да кажа....
Извинявам се за офтопика,но как се казва този филм? :)
kAdrOkoSkA
08-23-2007, 01:35
В никакъв случей не пий хапчета! Просто отиди на гинеколог! Няма мищо страшно ако няма нещо друго от което да се притесняваш...
alkobalko
08-23-2007, 05:40
Никакви хапчета. Това не са бонбонки. Отиди на гинеколог!
Made_of_Pain
08-23-2007, 13:39
Извинявам се за офтопика,но как се казва този филм? :)
Не помня, бях малка... Пък то и са,като не съм толко малка имената пак не ми се отдават много :?
az sum na 17 godini ot stara zagora i do sega mi e idvalo samo edin put v jivota .i dokato 4etqh temite za spe6nata kontracepciq mi hrumna 4e ako piq ne6to takova moje i da si normaliziram cikala .Nz dali e normalko purviq put da mi zakasnee s pet meseca no zapo4vam da se pritesnqvam .Molq vi kaje te mi dali spored vas e normalno i dali 6te e bezvredno ako piina edno dve takiva hap4enca [-o<
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
лекарствата не са за да си праиш ташак с тях!!! ВСЯКА УПОТРЕБА НА ЛЕКАРСТВА ОТ ЗДРАВИ ХОРА В ЗЛОУПОТРЕБА!!! а и не бързай има време да текне квото ,от където и когато трябва ;)
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
лекарствата не са за да си праиш ташак с тях!!! ВСЯКА УПОТРЕБА НА ЛЕКАРСТВА ОТ ЗДРАВИ ХОРА В ЗЛОУПОТРЕБА!!! а и не бързай има време да текне квото ,от където и когато трябва ;)