View Full Version : когато на момичетата им закъснява
deni4kata333
08-22-2007, 22:35
не съм мн информирана по тая тема и мисля 4e и други момичета се срамуват да попитат,та няколко въпросчета: тревожно ли е например ако на момичето не му идва на една и съща дата и понякога пропуска някой и друг месец. тоя месец например ми закъснява със 7 дни миналиа ми закъсня със 6... та? място за притеснение? неможе да съм бременна защото не съм имала никакви сексуални контакти с мъж, какво остава?
Made_of_Pain
08-22-2007, 22:38
През първите две/ три години е напълно нормално, няма от какво да се притесняваш.
Няма проблем също и ако не ти идва на една и съща дата.
Може да това при теб да се случва по различно време.
От 27/8 до 30/31 дни.
Но дори и да пропуска, както казах на горе- през първите няколко години е напълно нормално.
П.П. Няма нищо срамно да попиташ такова нещо.
П.П.2 Подпоса ти е отвартителен (леко и меко казано =) )
russianmafiaboss
08-23-2007, 08:41
През първите две/ три години е напълно нормално, няма от какво да се притесняваш.
Няма проблем също и ако не ти идва на една и съща дата.
Може да това при теб да се случва по различно време.
От 27/8 до 30/31 дни.
Но дори и да пропуска, както казах на горе- през първите няколко години е напълно нормално.
П.П. Няма нищо срамно да попиташ такова нещо.
П.П.2 Подпоса ти е отвартителен (леко и меко казано =) )
да така е
russianmafiaboss
08-23-2007, 08:42
ама не говорих за подпоса, а за отговова на въпроса ти :mrgreen:
_Blue Light_
08-23-2007, 08:52
Няма от какво да се притесняваш щом не си имала сексуални контакти с момче. :wink:
`Death`Whore``
08-23-2007, 08:54
Няма от какво да се притесняваш щом не си имала сексуални контакти с момче. :wink:
Грешиш. Ако не е правила секс, има повече от какво да се притеснява. Ако има менструация от повече от 2 години и понякога не И идва, значи има сериозен проблем.
не съм мн информирана по тая тема и мисля 4e и други момичета се срамуват да попитат,та няколко въпросчета: тревожно ли е например ако на момичето не му идва на една и съща дата и понякога пропуска някой и друг месец. тоя месец например ми закъснява със 7 дни миналиа ми закъсня със 6... та? място за притеснение? неможе да съм бременна защото не съм имала никакви сексуални контакти с мъж, какво остава?
Това значи,че ще родиш нечие копеле. (под копеле се разбира извънбачно дете). 2. Може да забременееш в басейн хаха спремата е мноо борбена затова не мастурбирай в басейн.
3. шегувам се само некви срамни болести се ловят в басейн.
~BoRn^InLoVe~
08-23-2007, 08:56
Грешиш. Ако не е правила секс, има повече от какво да се притеснява. Ако има менструация от повече от 2 години и понякога не И идва, значи има сериозен проблем. и аз имам от 2 години и се е случвало да не ми идва два месеца ама не съм умряла нали
`Death`Whore``
08-23-2007, 08:59
и аз имам от 2 години и се е случвало да не ми идва два месеца ама не съм умряла нали[/quote]
Ако има менструация от повече от 2 години
`Death`Whore``
08-23-2007, 09:09
Ако след 2-рата година менструацията ти е пропускала, най-вероятно имаш проблеми. На мен ми дойде веднъж около 40-тия ден и се оказа, че ми е болен единия яйчник.
bqsna_teenagerka
08-23-2007, 09:10
естествено че е нормално! особено ако си в пубертета и то в първата година!
_Blue Light_
08-23-2007, 09:10
Вероятно е така, но не винаги закъснението е свързано с някакъв проблем.
`Death`Whore``
08-23-2007, 09:12
Нормално е цикълът да е от около 26 до 32-33 дни, ако е нередовен принципно. :)
`Death`Whore``
08-23-2007, 09:15
Да...и аз мислех, че просто си ме боли кръста преди време...бъбреци...или че просто имах адски болки в гръдния кош поради схващане...мда, бели дробове. И определено не е нормално. Не го казвам, защото не ми се е случвало, а защото ще си имате проблеми след време и ще ви се смеят лекарите как сте мислели, че е нормално.
`Death`Whore``
08-23-2007, 09:31
Защо не се стараеш да схванеш какво пиша? Имах предвид, че нищо не е случайно. Тези болки са били симптом за болни органи, а пропускането на менструацията или голямото И закъснение също е симптом.
`Death`Whore``
08-23-2007, 09:43
Моята менструация е нередовна, идва си, когато иска, но не на повече от 33 дни...даже обикновено цикълът ми не е повече от 30 дни. Затова споменах, че ми дойде към 40-тия ден веднъж - това не е закъснение, а е ненормално.
LaDy_DaQnA
08-23-2007, 10:17
az dokolkoto znam v na4aloto sled kato ti doide vyrvite nqkolko godini ne te e redoven cikylyt.taka 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva6.na men pyk o6te ne mi e idvalo (nikoga predi nito pyk sega) i zatova 4eta dosta ne6ta za da sym zapoznata i da ne se panikiosan taka 4e nqma ni6to pritesnitelno