Влез

View Full Version : Момичета към вас се обръщам

_Snow_
08-23-2007, 03:56
здр алл.вече се збърках я си кажете вашето мнение как харесвате мажете с крака като бебешко дупе или наторално косматички :lol: :-k мен лично ми е малко смешно момче без косми :-D

MajeStic
08-23-2007, 04:05
здр алл.вече се збърках я си кажете вашето мнение как харесвате мажете с крака като бебешко дупе или наторално косматички :lol: :-k мен лично ми е малко смешно момче без косми :-D

Представи си ситуацията. Майка и сина й си седят... майката докосва краката му и се изчервява от срам, че краката на сина й са по-гладки от нейните http://store4.data.bg/dungen/skype.AdiumEmoticonset/emoticon-0136-giggle.gif Извинявай, че ти развалих темата тъй като съм момче ама не мога да се сдържам по този въпрос ^_^

пп:
пише се "сбърках" и не трябваше така грубо да игнорираш мнението на момчетата O:)

_Snow_
08-23-2007, 04:07
ееее еее само крититики :-D скокс не си я развалил даже е забавно наистина е гадничко :-D :-D :-D

sladkata_presi
08-23-2007, 04:12
Ами значи е добре мъжете да нямат много косми,но да имат там малко.Ама пък чак да са много гладки,без нито едно косъмче... 8) Не е препоръчително и не стой добре-все едно че е гей.
Може да се бръсне,но да има малко косми

Jamalska
08-23-2007, 05:11
При космати мъже препоръчваме веднъж да се направи кола-маска,после космите израстват по-малки и тънки.Не се кефя нито на бръснати мъже нито пък на мн космати...спец на краката.Другаде косми не търпя(ама се налага)

MajeStic
08-23-2007, 05:43
При космати мъже препоръчваме веднъж да се направи кола-маска,после космите израстват по-малки и тънки.Не се кефя нито на бръснати мъже нито пък на мн космати...спец на краката.Другаде косми не търпя(ама се налага)

И защо се налага 8) Ще ти падне самочувствието, ако ходиш с момче, което има малко косми на гърдите ли?

CuRly_Doll
08-23-2007, 07:34
Ами значи е добре мъжете да нямат много косми,но да имат там малко.Ама пък чак да са много гладки,без нито едно косъмче... 8) Не е препоръчително и не стой добре-все едно че е гей.
Може да се бръсне,но да има малко косми

xaxax dobreee...i kak misli6 da stane toq nomer....li4no az predpo4itam mom4eta bez kosmi :wink:

kosebosece
08-23-2007, 07:50
за момчета или за мъже говорим щото малките момчета 16/17/18 според мен е хубаво да си ги бръснат, но за по-големи вече мъже си е хубаво да е малко по космат, защото според мен космите на момчетата показват зрелостта им напредването им във възрастта, но това е вече решение на момчето, за мен момче без косми си е само едно момче, а момче с косми е вече напредващ мъж! :wink: :-k :wink: :lol:

Незабравимата
08-23-2007, 07:55
Без косми повече ми харесва..

sexa_na_kompleksa
08-23-2007, 07:59
За всеки си е строго индивидуално - едни момичета харесват окосмени,други пък - не ... Аз лично предпочитам мъже,които не се обезкосмяват и според мен няма смиъсл мъжете да го правят.Това е знак за мъжественост.Обезкосмяван то е присъщо за жените.Пък и не вярвам някое момиче да не иска да ходи с теб само,защото си окосмен.Ако се чувстваш по-добре с гладки крака - махни си космите.

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-23-2007, 08:10
момчета без косми по краката руулзЗЗ \:D/ :lol: (нищо че моя не ги маха...) :lol:

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-23-2007, 08:16
охх сега погледнах :) такива теми много има.. та пишете там ;)

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122393&highlight=kosmi
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118183&postdays=0&postorder=asc&start=0