- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета към вас се обръщам
здр алл.вече се збърках я си кажете вашето мнение как харесвате мажете с крака като бебешко дупе или наторално косматички![]()
мен лично ми е малко смешно момче без косми
![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Представи си ситуацията. Майка и сина й си седят... майката докосва краката му и се изчервява от срам, че краката на сина й са по-гладки от нейнитеПървоначално написано от _Snow_
Извинявай, че ти развалих темата тъй като съм момче ама не мога да се сдържам по този въпрос ^_^
пп:
пише се "сбърках" и не трябваше така грубо да игнорираш мнението на момчетата![]()
ееее еее само крититикискокс не си я развалил даже е забавно наистина е гадничко
![]()
![]()
![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Ами значи е добре мъжете да нямат много косми,но да имат там малко.Ама пък чак да са много гладки,без нито едно косъмче...Не е препоръчително и не стой добре-все едно че е гей.
Може да се бръсне,но да има малко косми
При космати мъже препоръчваме веднъж да се направи кола-маска,после космите израстват по-малки и тънки.Не се кефя нито на бръснати мъже нито пък на мн космати...спец на краката.Другаде косми не търпя(ама се налага)
xaxax dobreee...i kak misli6 da stane toq nomer....li4no az predpo4itam mom4eta bez kosmiПървоначално написано от sladkata_presi
![]()
за момчета или за мъже говорим щото малките момчета 16/17/18 според мен е хубаво да си ги бръснат, но за по-големи вече мъже си е хубаво да е малко по космат, защото според мен космите на момчетата показват зрелостта им напредването им във възрастта, но това е вече решение на момчето, за мен момче без косми си е само едно момче, а момче с косми е вече напредващ мъж!![]()
![]()
![]()
![]()
За всеки си е строго индивидуално - едни момичета харесват окосмени,други пък - не ... Аз лично предпочитам мъже,които не се обезкосмяват и според мен няма смиъсл мъжете да го правят.Това е знак за мъжественост.Обезкосмяван то е присъщо за жените.Пък и не вярвам някое момиче да не иска да ходи с теб само,защото си окосмен.Ако се чувстваш по-добре с гладки крака - махни си космите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
момчета без косми по краката руулзЗЗ \/
(нищо че моя не ги маха...)
![]()
охх сега погледнахтакива теми много има.. та пишете там
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...ighlight=kosmi
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...er=asc&start=0