PDA

View Full Version : Оплаках се, оплачете се и вие

Бла
08-23-2007, 12:46
Прекрасно се получи..
най-добрата ми приятелка се оказа човек, с когото не искам да имам нищо общо, другите, с които се движа, ме дразнят, гадже нямам, от 3 дни не съм мърдала от вкъщи, защото няма с кого да изляза, гади ми се и се чувствам смазана.
Написах го. Що - не знам. Що точно в Любов - пак не знам, сигурно поради липсата на любов.

w0sh
08-23-2007, 12:51
Случва се и аз бях така ама вече ни пука водя повърхностен живот и ми е яко.

08-23-2007, 12:55
Добре дошла, настанявай се удобно :lol:
Познато ми е всичко това. Важното е да имаш малко агресия в себе си. Ако се предадеш на състоянието - край с теб. Пък и погледни малко философски на нещата - щом ти се случва, значи можеш да извлечеш някаква лична полза от него. Не стой на едно място, прави нещо, вложи сили в нещо (няма нужда нещото да са хора - повечето хора са непостоянни) - давай напред, гледай да ставаш по-добра от това, което си била. Така, дори да се окажеш напълно сама в някой момент, ще имаш на кого да се опреш - себе си.
Човек е в своята компания през целия си живот, така че малко трудно може да се каже, че е сам. Пък и, като всяка компания, и тази омръзва по някое време, така че... :lol:

woshata
08-23-2007, 12:57
dobre do6la v klub "preebani ot jivota"nqma nujda da pla6ta6 4lenski vnos

`Death`Whore``
08-23-2007, 13:00
Топло ми е. Изпих 1 бира и се замаях.

woshata
08-23-2007, 13:01
Топло ми е. Изпих 1 бира и се замаях.az izpih 2 ma ni6to mi nqma :lol:

CuRly_Doll
08-23-2007, 13:03
za6to vsiki tiinove sa ot4aqni????lele v takava vazrast kak moje da izpadate v depresii???vqrno jivotat ti ne e cvete za mirisane,oba4e kato si stoi6 v ka6ti kak o4akva6 da si nameri6 priqteli???dobre tezi hora sa te zaebali,qsno,oba4e kato ne izliza6 nqma na4in da go promeni6.....izlez nameri si hora,s koito ti e priqtno da ob6tua6 i si4ko 6e se promeni..... :!:

Бла
08-23-2007, 13:04
Не искам да завърша така. 8-[

Госте,
прав си.

Не, аз не съм преебана от живота, сама се преебавам. Благодаря все пак.

w0sh
08-23-2007, 13:04
Хаха наричате се преебани от живота. хахахах о Боже вие наистина живеете в приказка в сравнение с това което аз съм видял. тц тц ейй радвайте се щото иамте много повече от другите.... без вашия късмет...

Бла
08-23-2007, 13:09
CuRly Doll,
'излез и си намери хора, с които ти е приятно да общуваш' не е толкова просто. Ще спирам непознати по улиците и ще преценявам дали са приятни за общуване?
По-добре да си седя вкъщи и да се самосъжалявам.

Хаха наричате се преебани от живота. хахахах о Боже вие наистина живеете в приказка в сравнение с това което аз съм видял. тц тц ейй радвайте се щото иамте много повече от другите.... без вашия късмет...
Това ми е пределно ясно, но не мога да се задоволя с това, че има хора, живеещи много по-зле от мен.

woshata
08-23-2007, 13:09
Не, аз не съм преебана от живота, сама се преебавам. Благодаря все пак.[/quote]e bqh dlujna da prredloja :smt005

woshata
08-23-2007, 13:10
Хаха наричате се преебани от живота. хахахах о Боже вие наистина живеете в приказка в сравнение с това което аз съм видял. тц тц ейй радвайте се щото иамте много повече от другите.... без вашия късмет...i kvo tolko si vidql be pich..6ot i az sum vidqla dosta

w0sh
08-23-2007, 13:12
Дста ли си видяла... говориш ми за любов и други глупости. Аз ти говоря за смърт нещастие и изгубени андежди това съм видял. хах не се хваля но има много да учите докато разберете какво е преебан от живота.

08-23-2007, 13:12
Ние винаги искаме повече и винаги оценяваме т'ва, което сме имали едва след като го загубим.
И да ти кажа - винаги може да бъде по-зле.

Понякога ми се струва, че след всичко хубаво, което ти се случва, следва нещо гадно.. и обратно. В последните дни се чувствам много гадно по ред причини, но все си мисля, че може да е и по-зле, и заради това си държа главата горе.

Колко си годишна?

`Death`Whore``
08-23-2007, 13:13
Толкова хора са ме разочаровали...и мъже, и жени...затова сега твърдя, че имам една приятелка. За другите също ми пука, разбира се, но не смея да ги нарека по този начин. Не се депресирай.

w0sh
08-23-2007, 13:13
Ет рецептата за щастлив живот: Обичаш само себе си. Обичаш мене щом съм голям пич....

woshata
08-23-2007, 13:15
Дста ли си видяла... говориш ми за любов и други глупости. Аз ти говоря за смърт нещастие и изгубени андежди това съм видял. хах не се хваля но има много да учите докато разберете какво е преебан от живота.of za lubov ti govorq da da...govorq za ne6tastiqta na horata...ne sum nqkva princesa det ne se interesuva ot nikoi i ni6to...ama are 4e 6e zemem da go oburneme na sastezanie koi e vidql pove4e ..nema zn znai samo 4e ne govorq za tupata lubov otdavna ne vqrvam v neq

w0sh
08-23-2007, 13:18
х_Х игати аз все още не мога да разбера авторката на темата какво се притеснява. Начи момиче ти искаш хем да живееш живот с много приятели хем да е истински и искрен без нещастия. Е те такова животно нема. Бате Сталин е казал "нет Человека, нет проблема" тука е същото колко повече сте толкоз повече спорове като в всяко общество. И все пак вие сте деца аз не мога да очаквам да не правите от това трагедия. Пожелавам ви цял живот това да са ви проблемите.

08-23-2007, 13:30
za6to vsiki tiinove sa ot4aqni????lele v takava vazrast kak moje da izpadate v depresii???vqrno jivotat ti ne e cvete za mirisane,oba4e kato si stoi6 v ka6ti kak o4akva6 da si nameri6 priqteli???dobre tezi hora sa te zaebali,qsno,oba4e kato ne izliza6 nqma na4in da go promeni6.....izlez nameri si hora,s koito ti e priqtno da ob6tua6 i si4ko 6e se promeni..... :!:

i kvo trqbva da napravi? Da izleze sama po ulicite i da spira vseki sre6tnat s dumite izvinqvai moje li da se zapoznaem? I na men mi se e slu4valo tva koeto i na avtorkata i znam 4e priqteli ne se namirat na ulucata a slu4aino. Otiva6 ne po4ivka - namira6 si, vliza6 v novo daskalo- namira6 si, hva6ta6 si gadje - namira6 si (e tva poslednoto ne e to4no tui) stava vupros 4e e tupo da kaje6 ''izles i si nameri priqteli.

Бла
08-23-2007, 13:55
Ние винаги искаме повече и винаги оценяваме т'ва, което сме имали едва след като го загубим.

Понякога ми се струва, че след всичко хубаво, което ти се случва, следва нещо гадно.. и обратно. В последните дни се чувствам много гадно по ред причини, но все си мисля, че може да е и по-зле, и заради това си държа главата горе.

Колко си годишна?
16.

Знам, че проблемите ми са смешни в сравнение с тези, които имат други хора. Знам, че имам толква много. Знам, че каквото и да ми се случва, може да бъде и по-лошо. Но тези мисли не ме карат да се чувствам добре.

Най-лошото е, че всичко зависи от мен, а аз нищо не правя. Нямам сили, колкото и изкуствено да звучи.

Благодаря за коментарите.

woshata
08-23-2007, 13:59

Колко си годишна?
16.

Знам, че проблемите ми са смешни в сравнение с тези, които имат други хора. Знам, че имам толква много. Знам, че каквото и да ми се случва, може да бъде и по-лошо. Но тези мисли не ме карат да се чувствам добре.

Най-лошото е, че всичко зависи от мен, а аз нищо не правя. Нямам сили, колкото и изкуствено да звучи.

Благодаря за коментарите.na 16 si gledam :-k mlada si ne moje da nqma6 sili :!: :!: :!: az sum na 15..preebana sum ama mesto si sedq y nas izlizam i az preebavam drygite :smt016 kato mi mine samo broq jertvite :smt005 6e ti mine i na teb nqma ve4no da e taka ne budi pesemist :wink:

08-23-2007, 14:01
Предполагах, че си на тази възраст.
По начина ти на писане ми се струваш интересен човек и може би си прекалено добричка, а другите винаги злоупотребяват с добрите хора.

От кой град си?

Бла
08-23-2007, 14:13
Няма да прехвърлям вината, представяйки се за жертва.

А градът какво значение има?

w0sh
08-23-2007, 14:13
Предполагах, че си на тази възраст.
По начина ти на писане ми се струваш интересен човек и може би си прекалено добричка, а другите винаги злоупотребяват с добрите хора.

От кой град си?

Хаха брато кой злоупотребява сега?

w0sh
08-23-2007, 14:15

Хаха ама ти си жертва, жертва на представата, че хората трябва ад се обичат и т.н. който не е егоист до никъде не стига от мене да го знаеш. отстояваш си позицията и да не ти пука кого нараняваш.

hoseto_
08-23-2007, 14:17
Прекрасно се получи..
най-добрата ми приятелка се оказа човек, с когото не искам да имам нищо общо, другите, с които се движа, ме дразнят, гадже нямам, от 3 дни не съм мърдала от вкъщи, защото няма с кого да изляза, гади ми се и се чувствам смазана.
Написах го. Що - не знам. Що точно в Любов - пак не знам, сигурно поради липсата на любов.

може би трябва да търсиш вината в себе си. най-добрата ти приятелка те е прецакала, приятелите ти те дразнят..... Съмнявам се да е някакъв заговор на всички срещу тебе

w0sh
08-23-2007, 14:17

Хаха ама ти си жертва, жертва на представата, че хората трябва ад се обичат и т.н. който не е егоист до никъде не стига от мене да го знаеш. отстояваш си позицията и да не ти пука кого нараняваш.

08-23-2007, 14:21

Няма нужда да се представяш, понякога това е реалността. И дори вината може да бъде в самият човек, който позволява кофти отношение към себе си.
Ние сме такива каквито сме, станали сме такива в следствие на битието и вярвам, че силите да променим нещата ги носим вътре в себе си.

Интересна си ми, затова ме интересува града.

w0sh
08-23-2007, 14:23

Няма нужда да се представяш, понякога това е реалността. И дори вината може да бъде в самият човек, който позволява кофти отношение към себе си.
Ние сме такива каквито сме, станали сме такива в следствие на битието и вярвам, че силите да променим нещата ги носим вътре в себе си.

Човече можеш просто да и кажеш да си земе противозачатъчни. Никое момче (ако си такова, ако ен извинявай) не казва на момичетата че са интересни. пфф

Бла
08-23-2007, 14:31
може би трябва да търсиш вината в себе си. най-добрата ти приятелка те е прецакала, приятелите ти те дразнят..... Съмнявам се да е някакъв заговор на всички срещу тебе
В себе си я търся.

О, с това не мога да се съглася. Докъдето и да ме докара, все ще съм си с представата, че хората трябва да се обичат. Абсолютно противоестествено ми е да мисля обратното. И егоист, който не се интересува какво причинява на другите, също не мога да бъде. Не наранявам никого умишлено и очаквам да не ме нараняват. Подкрепям и очаквам да ме подкрепят. Не се държа егоистично и очаквам да не се държат егоистично с мен. Така ще бъде, дори последните прости изречения да се губят.

Не сме от един и същ град. А това, че оплакванията на 16-годишно момиче са ти интересни, говори, че скучаеш в този горещ следобед. 8-[
Ти на каква възраст си?

w0sh
08-23-2007, 14:33
загубена кауза сте вие... аз искам да помогна само.. ехх да имаше едно лесно просто да ви налея акъл в главата.

08-23-2007, 14:37
Явно не си обърнала достатъчно внимание на това, което съм писал.
Споменах, че и аз се чувствам гадно последните дни... И да, скучая.
А това дали сме от един и същ град не можеш да знаеш.
На 19 съм.

Наистина ли толкова предубедено подхождаш към всички, които казват, че си интересна?

08-23-2007, 14:37
аз искам да помогна само..
Оценявам.
И е чудесно, че си намерил своя начин да бъдеш щастлив, но едва ли моят е същият.

Бла
08-23-2007, 14:44
Явно не си обърнала достатъчно внимание на това, което съм писал.
Споменах, че и аз се чувствам гадно последните дни... И да, скучая.
А това дали сме от един и същ град не можеш да знаеш.
На 19 съм.

Наистина ли толкова предубедено подхождаш към всички, които казват, че си интересна?
Не мога да знам със сигурност, но би било прекалено голямо съвпадение, ако сме от едно и също малко градче, така че предположих, че не сме.

Преубедено ли подходих към теб? Извинявай. Дължи се на това, че писанията ми в тази тема на самата мен ми се струват безкрайно отегчителни и отсъдих за другите по себе си. 8-[

08-23-2007, 14:47
Просто аз те чувствам близка... като ситуация, предвид тази, в която се намирам от няколко дни.

И все пак настоявам да споменеш името на градчето.

Бла
08-23-2007, 14:55
Берковица, в северозападна България се намира.

08-23-2007, 15:02
Кажи ми, че се базикаш! И аз съм от тук!

шегувам се

Градчето не е много малко, със сигурност има още нови хора, с които да се сприятеляваш.
Спортуваш ли нещо? Ако не, помисли си да се запишеш на някакъв спорт или танци, нещо което ти харесва.
Открий нещо, с което да запълваш времето си, някакво хоби. Предполагам, че имаш доста интереси.

Все пак може обстоятелствата да те карат да се чувстваш зле, но като не правиш нищо по-въпроса ще е по-гадно, няма да се чувстваш полезна на себе си, а друго нещо си е, когато обогатяваш характера си по някакъв начин.

Бла
08-23-2007, 15:25
Такъв човек съм, че когато ми се случи нещо лошо, непрестанно мисля за него и в главата ми няма място за друго. И обратното - когато ми се случи нещо много хубаво, всичко друго ми се струва без значение и се съсредоточавам в летене в облаците. Та сега се струпаха не малко лоши неща и стигнах до там, че занемарих дори дребните ежедневни удоволствия. Към тях числя хобитата ми.
Ще се оправя след известно време, само трябва да се взема в ръце, по възможност веднага.

Няма смисъл от писане вече, изясних си каквото исках.

Стилът ти на писане страшно ми прилича на този на едно момче от Горна Оряховица, с което си писах преди време в скайп. Дано случайността да си поиграе и да сте един и същ човек. 8-[

bqsna_teenagerka
08-23-2007, 15:30
:P 4увствам се прекрасно ядох пуканки и пих кола! после кантара показваше килограм по малко! :smt007

08-23-2007, 15:49
Стилът ти на писане страшно ми прилича на този на едно момче от Горна Оряховица, с което си писах преди време в скайп. Дано случайността да си поиграе и да сте един и същ човек. 8-[
Ами май ще те разочаровам - аз съм от Бургас, но няма лошо - запознала си се с нов човек.
А какви са ти хобитата?

Виж, твоето нищо не е, хората за кантара се притесняват :)
:P 4увствам се прекрасно ядох пуканки и пих кола! после кантара показваше килограм по малко! :smt007

bqsna_teenagerka
08-23-2007, 15:57
Ами май ще те разочаровам - аз съм от Бургас, но няма лошо - запознала си се с нов човек.
А какви са ти хобитата?

Виж, твоето нищо не е, хората за кантара се притесняват :)
не знаеш какво е да си момиче и да гледаш да не вдигнеш някое килце! :P не 4е ще е фатално...ама все пак! от 1 се по4ва!

08-23-2007, 16:03
Ами не ме познаваш, предвид това, което тренирам смея да твърдя, че полагам мноооого повече усилия за формата си отколкото това да гладувам за да не кача някое килце.

А и комбинацията от храна и газирано(особено кола) не е много подходяща.

KaLiNcHo
08-23-2007, 16:16
znam kakvo e da ostane6 bez priqteli 6tot na mene ne mi puka koi kakvo misli za mene i ne cepa basmata na nikoi taka 4e teh gi drazni 4e ne mi vliaqt s ni6to e se opitvat da mi pravqt mrusno no ponqkoga samiqt voin e po silen ot cqlata tupa voiska na jivota i makar da ne moga da vzema voinata (6tot o jivota nikoi ne se e izmuknal jiv) az 6te si pravq kakvoto iskam i tva e mainata im na si4ki det ne me haresvat puk i na tiq det me haresvat [/quote]

08-23-2007, 16:19
МНОГО ДЪЛГО! НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ЧЕТЕШ! :lol:

Така, Бла, аз съм първият гост от темата ти :)
По нещо ми приличаш на мен. Знам, че това звучи малко снизходително, особено като се вземе предвид фактът, че не се познаваме.
Въпреки това твоята тема ме заинтригува, затова искам да ти споделя някои неща, които да излязат от рамките на шаблонните съвети. Понякога има моменти, в които общовалидните, доказани от времето клишета не вървят.
Първо, бих ти казала да не бързаш да се взимаш в ръце. За мен контролът над самата мен е от изключителна важност, а съм ужасно, болезнено чувствителна (не лигава, чувствителна), което представлява конфликт само по себе си. Изразходвам огромна енергия само за да може животът ми да се движи по релсите си и да не показвам, че имам някакъв проблем, че ме тревожи нещо. Затова и не мога да споделям на мои познати и приятели - страх ме е да не ги натоварвам, а ако случайно разкажа нещо, после се чувствам неудобно. Добре, само че напрежението от това всеки път да си на ниво външно си остава, трупа се и накрая избухвам за най-незначителната дреболия, ставам саркастична, атакувам без причина (и това при положение, че много високо ценя чистите отношения между хората). Така че понякога сама ставам виновна за разрива във връзката си с даден човек - никой не е длъжен да търпи неоснователни нападки срещу себе си, в крайна сметка. По тази причина не търси перфектния контрол над себе си, изтласквай силните чувства навън, понякога си изгубвай разсъдъка, забавлявай се и страдай прекомерно, дори това да не ти е присъщо (а явно е, в някаква степен). Поживей малко така, като докарваш емоциите до връхната им точка - това или ще те отегчи и ще видиш, че твоят леко стриктен характер всъщност и така ти е удобен, или ще те пречисти и успокои.
Второ - за приятелите. Аз нямам такива. Имам хора, с които да се мотая нагоре-надолу, имам хора за интересни среднощни разговори, имам хора, с които се чувам веднъж на няколко месеца, но все още ги помня - и всички те имат някакво място в живота ми. Но приятел в онзи всеотдаен смисъл на думата нямам. И не мисля, че съм направена така, че да имам. За мен словосъчетанието "най-добра приятелка" звучи кухо - и да съм имала по-близки приятелки, те са доказвали, рано или късно, че не би си струвало да им се дават такива титли. По принцип съм си малко саможива, не знам дали и ти си такава, но тук мога да ти кажа едно нещо - учи се да култивираш чувството за самота у себе си. Това не означава да се отучиш от общуването с хората, съвсем не. Просто прегърни идеята, че зависиш от себе си, че и да има някого, на когото му пука дали си добре, то това ще е е изключение, а не правило, и че нямаш нужда от силно изявено участие на други хора в живота ти. Живей чрез музика, чрез книги, чрез филми - пак за някакво кратко време, което ти ще си определиш. Така ще свикнеш да разговаряш със себе си - в преносен смисъл, разбира се ;p Да не говорим, че по този начин ще научиш много неща, които няма как да научиш, ако само стоиш и чакаш вдъхновението на някакво илюзорно щастие да те фрасне по главата.
За любовта. Когато я има, тя се приближава най-много до личната ми представа за приятелството. Чрез нея можеш да си максимално близо до някого, да си смесвате животите, да сте наясно, че и двамата, погледнато на скалата на насажданата идея за перфектните хора, за нищо не ставате, но въпреки това да сте заедно и това да не е определящо, да не ви пречи. Не я търси, не я чакай, не си я представяй, защото тя може никога да не дойде. Но със сигурност вероятността да се случи се увеличава, ако имаш усещане за себе си, ако първо сам си някой - а ми се струва, че ти не си далеч от това усещане. Гадове много, използвачи, злобни хора, индивиди, които не са наясно със себе си - също...видиш ли, че си използвана - късай и не поглеждай назад, не се самозалъгвай. Така, когато срещнеш човек, който да е за теб, ще го оцениш много по-високо, каквито и други недостатъци да има.

08-23-2007, 17:18
vseki e izpadal v takiva sastoqniq,dori i horata,koito se prvaqt na nepukisti i na koi ne im puka ot ni6to,dori i te v daden moment sa se 4uvstvali taka,i moje bi to4no tova gi e napravilo takiva!
Ne se ostavqi na depresiqta i ot4aqnieto da te sma4kat,ne se samosajalqvai!!!I ne 4akai jivota ti da se opravi ot samosebe si.Az smqtam,4e 4ovek trqbva da jivee za miga,i da izjivqva vsi4ko kato za posledno,za6toto znam 4e nqma da se rodq vtori put,4e da otlagam za togava.jiveq kakto mi doide,hodq kadeto si poiskam,kogato mi se priiska ne6to,go pravq,moje da e otka4eno,moje da e nepravilno,moje da e riskovano,no to4no tova go pravi interesno.Smeq se taka,4e ponqkoga me gonqt ot zavedeniqta :twisted: (ne go davam za primer,no pod4ertavam,4e ne mi puka) \:D/
kogato mi se pla4e si pla4a,bez da se saobrazqvam kade se namiram i bez da davam kakvito i da e obesneniq.Koato nqkoi mi dokaje,4e darji na men i mi e ISTINSKI priqtel (mnogo rqdko se slu4va) moje da raz4ita za vsi4ko na men :smt008 ,no kogato nqkoi me precaka,i se po4uvstvam izpolzvana toi 6te se prinudi prosto da zabravi,4e sa6testvuvam 8)
kogato iskam nqkoi,go iskam silno i do krai i sum gotova na vsi4ko,ne si pestq 4uvstvata,ako toi ne go oceni i ne mi otvarne mi da e jiv i zdrav,nikoga pove4e nqma da ima takuv 6ans :P
sa6to e i obratnoto,ako ne iskam da sum s edin 4ovek,i sveta da sloji v krakata mi pak nqma 6ans :twisted:
taka 4e ostavi se na emociite,jivei si jivota na max,i kogato ne6to ne se polu4i kakto si go iskala,zatvori tazi stranica i obarni sledva6tata,knigata na tvoq jivot e dalga,o6te si edva na vtora glava :::

woshata
08-23-2007, 17:22
kato gi zapi6ete tiq romani na 4ovek da mu se ot6te da jivee :smt019 basi davaite ne6to rezumeta znam li...samo davam suvet ama ako ne iskate da pri4inoite masova smurt ot skuka moje i po-kratko :wink:

08-23-2007, 17:30
kato gi zapi6ete tiq romani na 4ovek da mu se ot6te da jivee :smt019 basi davaite ne6to rezumeta znam li...samo davam suvet ama ako ne iskate da pri4inoite masova smurt ot skuka moje i po-kratko :wink:

Аз съм си написала отгоре, че е много дълго, щом това за теб е проблем, подминаваш и толкова :) На авторката го написах, който иска - да чете...

08-23-2007, 17:43
искам да забия един пич..ама той нещо си дърпа..кофти,а така ме кефи :? :? :? и аз незнам защо пиша.. мамка му мн ме кефи :roll: :roll: :roll:

woshata
08-23-2007, 17:51

Аз съм си написала отгоре, че е много дълго, щом това за теб е проблем, подминаваш и толкова :) На авторката го написах, който иска - да чете...amiiii da podminah go :lol: i ne e problem no moje i po-nakratko da si izrazqvate mislite be hora(ni6to li4no)6ot ne sre6tam takia romani za pruv put i ne si4ki pi6at otgore 4e e dulgo :smt012

Бла
08-23-2007, 17:53
А какви са ти хобитата?

Виж, твоето нищо не е, хората за кантара се притесняват Smile
Обичам да чета, да вися часове в някоя книжарница или в библиотеката и да се наслаждавам на книгите, да гледам детски анимационни филми, да готвя, да правя от нищо нещо (купища творения имам, но някои си останаха нищо..), занимавам се и с декупаж, имам опити в рисуването на стъкло.. Слабост са ми фигурното пързаляне, музиката и поезията.. А също и пиша стихове от време на време.

И когато с всичко и всички се скарам, само кантарът ме разбира. :)
.....
Благодаря за изчерпателния пост на другия гост. :))
Описала си някои неща, важащи за мен, по-добре, отколкото аз самата бих могла. Първо, нуждата от контрол е факт. Човек на крайностите съм, а понякога се люшкам между тях и съм изключително нестабилна. Като прибавим и свръхчувствителността, която описа, бих била истинска бомба за хората около мен, ако с времето не се бях научила да крия емоциите и света си в себе си, а да показвам на останалите подбрана извадка. Пред малко хора съм се разкривала, въпросната най-добра приятелка е един от тях, затова съм така огорчена от развитието на отношенията ми с нея. Логично е и че малко споделям, досега не съм имала силна нужда да го правя, но ето че в този момент много искам да говоря за себе си и терзанията си (което в друг е почти изключено)..
Чувствам се странно, задето пиша тези неща, особено в този форум.. Преминах си границата и спирам да участвам в темата.
Скайпът ми е explosionsinthesky. - ако някой, по-специално двамата гости, има желание, да пише. 8-[

Благодаря на всички и приятна вечер!

08-23-2007, 17:56
еми аз си мисля,че нещо нямя желание да е с мен..Явно не съмму симпатична.. :( :( :( излиза ли сме само един път..Бях с една фрд,а той беше с негов фрд (впрочем така съвсем случайно се запознахме и веднага отидохме на кафе) .. тоя пич адски мн ме кефи.. ](*,) ](*,) изливам си мъката простоооооооо ;]

cherinka
08-23-2007, 17:56
Ем, кво да ви кажа.
Всяко чудо за три дни.
Вече вие си решавайте колко нули да слагате след тройката.

LoveHim
08-24-2007, 00:44
Aide oshte edin ot nashte v kluba

naMy4Ho_KoTe
08-24-2007, 00:47
Аз не виждам причина да се оплача. И добре да съм, и зле да съм - оплакването няма да ми помогне, най-много да навреди. Ако ми е зле - ще излезна да се напия с приятели и ще направя някоя простотия :-D
Много ми е забавно като гледам кахърите на някои, не че злобея :roll:

flying_girl
08-24-2007, 01:03
Прекрасно се получи..
хахах да не ти е дошло че си толкова раздразнителна я върви се разходи малко на свеж въздух

Kaloyan_78
08-24-2007, 06:00
Докато не бях влюбен си ми беше перфектно - държах си се кат животно и се кефех на живота. Е сега мацката не ще да ме погледне и ми е много сдухано... ама както казва един приятел - Питай си х*я и си пази семето :lol: !

bqsna_teenagerka
08-24-2007, 09:13
Ами не ме познаваш, предвид това, което тренирам смея да твърдя, че полагам мноооого повече усилия за формата си отколкото това да гладувам за да не кача някое килце.

А и комбинацията от храна и газирано(особено кола) не е много подходяща.
имам в предвид че на вас дори и да ка4ите не ви пука защото ги сваляте уникално бързо...аз не гладувам..напротив гледам да се храня възможно най здравословно..но от време на време хапвам нещо по така. и в4ера бях щастлива тъй като попринцип вредните неща ми се залепват а този път бях с кило по надолу. :)

mir4ovski
08-24-2007, 09:19
ne ponasqm maika si shtoto e vlastna ky4ka imam vtori bashta i netarpim doveden brat po4vam v novo y4ilishteto koeto me yjasqva priqtelkite mi ne iskat dori da poglednat gadgeto mi adski me boli korema i ne sam se naspala.edin pi4 be6e napisal neshto mn qko nikoi ne ymira devstven jivota preebava vsi4ki!!!!!

Fluffy^;pp
08-24-2007, 09:32
имам неплатена сметка за gsm ,щот не спирам да говоря по тоя скапан телефон..Та наказанието ми е -тоя месец без такива екстри като плащане на 100 лв за глупости.. :smt019 нямам приятели... :-s Никой не се сеща за мен..освен гаджето ми..ма и на него почнах да досаждам.. :smt012 Бахти...след време сигурно ша си мечтая за подобни дребни проблеми като сегашните ми... 8-[

CrazyWitch
08-24-2007, 09:33

И аз се опитах така.
Обаче човека зареди който щях да преобърна личността си ;) ме спря..
Данке Дунди. Аз не съм повърхностна.. и те обичам. Ако ме преебеш... ще те килна и тоя път няма да ме спреш да бъда такава. :) :smt008 БЧМ!

CrazyWitch
08-24-2007, 09:35
имам неплатена сметка за gsm ,щот не спирам да говоря по тоя скапан телефон..Та наказанието ми е -тоя месец без такива екстри като плащане на 100 лв за глупости.. :smt019 нямам приятели... :-s Никой не се сеща за мен..освен гаджето ми..ма и на него почнах да досаждам.. :smt012 Бахти...след време сигурно ша си мечтая за подобни дребни проблеми като сегашните ми... 8-[

Приятели силно казано, но винаги можеш да се здобиеш с компания!
Това завизи единствено от нас =) Не се оплаквай ми направи нещо ;)

monityY
08-24-2007, 10:27
poznato 4uvstvo :roll: i az nqmam priqteli,nqma s koi da izlizam,osven s nqkoe gadje.. ](*,) bati tupoto e.. pritesnqvam se 4e kato po4na daskalo nqma da si namerq fr-ta 6toto imah 1-2 ot klasa ama te se iznesoha.. jiveq s baba si,koqto nenavijdam ne moga da q gledam... ujasna e.. ne ste vijdali tolkova zlobno su6testvo.. nqmam uspeh v lqbovta i pri mom4etata.. ne sum dobre s uspeha i nqma da me priemat nikade ako kandidatsvam dogodina... :smt010

08-24-2007, 11:56
имам в предвид че на вас дори и да ка4ите не ви пука защото ги сваляте уникално бързо...аз не гладувам..напротив гледам да се храня възможно най здравословно..но от време на време хапвам нещо по така. и в4ера бях щастлива тъй като попринцип вредните неща ми се залепват а този път бях с кило по надолу. :)
Това, че ги сваляме бързо са само слухове... непотвърдени.

Винаги можеш да свалиш или да качиш бързо, въпросът е какво ще е качеството.
По-добре гледайте огледалото, отколкото кантара...
И спортувайте!
При мен е малко по-различно, защото съм до определена категория и трябва и кантара да гледам :? Но се стремя за килограмите си да имам максимална експлозивност, издръжливост, бързина и сила.

sasha_90
08-24-2007, 12:01
Не се бой.И аз съм така.Моите "приятелки"не са ме търсили от доста време.А казват че аз не ги викам.Когато ги викам вечно ги няма.Дори днес за РД-то ми не са се обадили още.Хем сме съседки.....Но пък съм доволна,че имам сестра с която да излизам.

Just_say_no
08-24-2007, 12:17

Може ли и аз да се включа ??? [-o<

Ш` съ уплачъ и ас :

Иам чувства към един ... някъф си ... един от многото ... но не можем да сме заедно защото все се разминаваме. Ще си кажете " е кво ? Нали е един от многото ? " Мда ... един от многото хора ама е единствения, който обичам... :?

Аре със здраве ...

woshata
08-24-2007, 12:22

Може ли и аз да се включа ??? [-o<

Ш` съ уплачъ и ас :

Иам чувства към един ... някъф си ... един от многото ... но не можем да сме заедно защото все се разминаваме. Ще си кажете " е кво ? Нали е един от многото ? " Мда ... един от многото хора ама е единствения, който обичам... :?

Аре със здраве ...are zapovqdai i bez tva nabiram 4lenove :smt005

w0sh
08-24-2007, 12:25
СПРЕТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ НАЩАСТНИ... това са някакви дребни проблеми вашто, радвайте се на детството си щото ето, мойто отмина пък аз не съм доволен, задето си го губих в глупости, като самосъжаление.

woshata
08-24-2007, 13:16
аз в момента НЕ се чуствам нещастна.... [-X пък и на мойте проблеми да ми завидите :lol: тука от скоро райски си живея ....търся нов управител на "клуб преебани от живота"желащи?

s3s
08-24-2007, 15:43
Имам голяма Багабуна и момичетата се плашат от нея понякога :? , но винаги са оставали впечатлени.

:(
08-24-2007, 16:58
Днес имам рожден ден и очаквах приятеля ми поне да се сети за мен но ето че не стана така..аз реших да му се обадя и да видя какво е станало и ми дигна някаква попитах я за него каза,че го няма казах й да му предаде че приятелката му го е търсила а тя каза че приятелката му е тя и в момента е с него... :smt089 :smt089 :smt089

monityY
08-24-2007, 17:36
Днес имам рожден ден и очаквах приятеля ми поне да се сети за мен но ето че не стана така..аз реших да му се обадя и да видя какво е станало и ми дигна някаква попитах я за него каза,че го няма казах й да му предаде че приятелката му го е търсила а тя каза че приятелката му е тя и в момента е с него... :smt089 :smt089 :smt089 o gorkoto! :smt010

NFW`
08-24-2007, 23:45
Сърбят ме т*шаците. Бия ви всичките.

Но поне решението е лесно. :-D

FiFcheto
08-25-2007, 10:58
х_Х игати аз все още не мога да разбера авторката на темата какво се притеснява. Начи момиче ти искаш хем да живееш живот с много приятели хем да е истински и искрен без нещастия. Е те такова животно нема. Бате Сталин е казал "нет Человека, нет проблема" тука е същото колко повече сте толкоз повече спорове като в всяко общество. И все пак вие сте деца аз не мога да очаквам да не правите от това трагедия. Пожелавам ви цял живот това да са ви проблемите.

Всеки проблем независимо малък или голям е за разрешаване!тъи че............ не мисля че тряа да съдиш който и да е!а м/у другото тъпо е сам да си дигаш самочувствието ;-)

Dazy
08-25-2007, 11:04
Ами нека и аз да се оплача....Приятеля ми е егоист и не го интересува нищо,приятели почти нямам,от доста време нямам желание да излизам ..Уж всяко нещо си има хубава страна ,ама тука нещо не я виждам