View Full Version : Помогнете ми да спра...
Оле хора полудявам.....по принцип никога не го правя без презерватив обаче вчера бяха свършили...и..... :( начи праихме го със...той всърши..обаче после пак почна (за 25сек макс :( ) и спря....не е свършвал и каза че не е усещал да e излязла тази...ммм...предекулационна та течност (доколкото знам и от нея се забременнява )....такамм.....аз съм ужасна....просто съм маниачка на тема забременяване...и искренно се надявам да не е станал гафа...плс...помогнете ми да спра да се вкарвам във филми.... :( откачам... :( Искам някой да ми каже дали изобщо има някъф шанс за бременност.... честно... :( както и да попитам усеща ли мъжа когато "изпуска" предекулационната течност... :( мерси предварително... :| И моля без критики...и без друго се чувствам ужасно...и несигурна :(
swords1010
08-23-2007, 13:02
Шансът да забременееш така е нищожен. Не мисля, че има място за притеснение. :wink:
BMW_760Li
08-23-2007, 13:22
Чакай ся... Как хем е свършил, хем не е свършил ? :shock: Нещо не разбрах..
swords1010
08-23-2007, 13:26
Чакай ся... Как хем е свършил, хем не е свършил ? :shock: Нещо не разбрах..
Не е свършил, говори за предеякулационна течност.
evilkaAaAa
08-23-2007, 13:39
ами аз доколкото знам предеякулационната течност мъжете не я усещат :roll: и все пак ако ни кажеш кога ти е бил последния цикъл може и да ти дадем повече инфо, но все пак не мисля че си бременна
първо свърши...след тфа махна презерватива и след тфа продължихме....наистина за около 25сек защото както разбрахте съм маниачка на тема бременност :| Мииии.....дойде ми на 28 мисля миналия месец и свърши на ммммм 1-2-3 тоя месец (август) :(
vzemi hap4e i si napravi test za vseki slu4ai ako tolkova se pritesnqvash
Made_of_Pain
08-23-2007, 14:06
Хапчетата не са за наяждане, плюс това се взимат до 72 часа.
А тест се прави след определено време.
Обогати я малко тая култура, преди да започнеш да изписваш рецепти'
BaByLisS
08-23-2007, 14:22
Хмм абе той добре е свършил първия път в кондома .. А вторият път като сте го направили без кондом момчето беше ли се измило .. :-k Че не прочетох никъде тази подробност :smt012
ми не се беше измил обаче втория път беше някъде 5-10минс след 1-вия.... :( и наистина не беше секс не е свършвал просто някъде 20-30сек....нз просто имам чувството че откачам и аз почвам кат 13 годишните с мания за забременняване :( последно има ли повод за тревога или да.... :( и не са минали 72 часа...дори 24 не са минали още.....ама тая работа с хапчето....да стигам ли чак до там :( плс някой да изкаже мнение... :(
е че по мои изчисления трбва да ти дойде на 25-ти, ако е така нямаш основания за притеснение ;)
BaByLisS
08-23-2007, 14:37
Значи мацка глей сега , не искам да те плаша .. Ама след кат първия път е свършил и не сее е измил и пак сте го правили било то за 25 секунди или там колко .. Нз .. Нека някой друг да отговори , не съм много запозната , ама така см чула а е и логично .. #-o
aragornslove
08-23-2007, 14:42
а,и ти си си виновна.. :roll:
Значи мацка глей сега , не искам да те плаша .. Ама след кат първия път е свършил и не сее е измил и пак сте го правили било то за 25 секунди или там колко .. Нз .. Нека някой друг да отговори , не съм много запозната , ама така см чула а е и логично .. #-o
знам че е глупаво от наша страна....тфа че не се е измил...ама аз доколкото знам сперматозоидите умират доста бързо във въздушна среда....мисля че за по-малко от минута и тая мисъл ме утешава....вие кфо мислите по въпроса.... :(
BaByLisS
08-23-2007, 14:49
Дано да е така както казваш .. Желая ти от все сърце да няма гафове .. :smt006
Дано да е така както казваш .. Желая ти от все сърце да няма гафове .. :smt006
дано....и мерси за съветите и разбирането...на всички мерси :)
Шанса да си бременна е същия какъвто е шанса на България да се оправи следващите 5 години (тоест почти нулев).
И другото - мъжете не усещат кога изпускат предеакулационна течнос.Тя е с много малко съдържание на сперматозоиди и трудно се забременява само от нея.Целта на тази 'пред еакулационна течност', е че организма се подготва за последващото истинско изпразване.
На 1000 сигурно 1 забременява е 99.99% невазможно да забременееш апак да няма никав риск не може се пак сичко има риск
abvgdejzi
08-23-2007, 18:16
Шансът да забременееш така е нищожен. Не мисля, че има място за притеснение. :wink:
+1 O:)
1 или 2 черти имаше теста? :D
DIVINE_TIME
08-23-2007, 21:10
Не се притеснявай!
отново поредната смотана тъпа безсмислена тема уфффффффффф чесно вместо да пишете едни и същи неща поразповете се повечето неща са еднакфи а вие си набивате филми [-X :smt012
Хапчетата не са за наяждане, плюс това се взимат до 72 часа.
А тест се прави след определено време.
Обогати я малко тая култура, преди да започнеш да изписваш рецепти'
kulturata mi e dostaty4no bogata, a tova koga da se zaeme s ednoto i koga s drugoto neshto, tq sama da si preceni - pone testa moje da si go napravi, a za hap4e tq si znae kolko vreme e minalo otkakto go e napravi (ne mi se 4ete temata pak za da proverqvam)
evilkaAaAa
08-23-2007, 22:24
направи си тест мила и пиши какво е станало :wink: 6те стискаМ палци сичко да ОК [-o<
The^SweeTesT^Thing
08-23-2007, 22:30
Според мен нищо ти няма..и ние до скоро с приятеля ми така за няколко секунди го правихме и после на свирка свършваше защото не бях започнала противозачатъчните,но сега когато си ги пия всичко си е супер.М трябвало е или да се измие или да се изпишка..ама мисля че въпреки тва няма опасност:)
Abe spokoino nishto ti nqma spored mene nqma povod za pritesnenie
alkobalko
08-24-2007, 06:03
Не мисля, че има голям риск. А и тези дни трябва да ти дойде, по мои изчисления.
john_kaleka
08-24-2007, 06:21
davai go po spokoino mackaa!
ne zimah hap4e, is4akai da ti doide i pi6i dali ti e do6lo
1. trqbva da ti doide skoro
2. pravili ste go za mnogo malko vreme, a i toi ne e svur6val
ako zakasnee malko ne se pla6i, ako zakasnee mnogo test (1 sedmica sled akta)
sladkata_presi
08-24-2007, 06:54
Според мен,когато нямаш презерватив подръка не е хубаво да рискуваш защото веднъж на милион пъти може да се опариш.Щом нямаш презерватив,ще се въздържиш от възможността да правиш секс.
krem4et0
08-24-2007, 06:59
Просто няма начин. Аз жена от предеякулационна течност не съм чувала да забременее. Забременяването е изключително сложен процес и не става толкова лесно. Освен това при всички положения овулацията ти е била преди най-малко седмица, т.е. нямаш годна за оплождане яйцеклетка. Момичета, не само спермата е фактор за забременяване. Трябва да има и яйцеклетка в овулация, а такава тя е само 12 часа по време на целия ви цикъл. Споко!