.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    me____
    Guest

Помогнете ми да спра...

Оле хора полудявам.....по принцип никога не го правя без презерватив обаче вчера бяха свършили...и..... начи праихме го със...той всърши..обаче после пак почна (за 25сек макс ) и спря....не е свършвал и каза че не е усещал да e излязла тази...ммм...предекулационна та течност (доколкото знам и от нея се забременнява )....такамм.....аз съм ужасна....просто съм маниачка на тема забременяване...и искренно се надявам да не е станал гафа...плс...помогнете ми да спра да се вкарвам във филми.... откачам... Искам някой да ми каже дали изобщо има някъф шанс за бременност.... честно... както и да попитам усеща ли мъжа когато "изпуска" предекулационната течност... мерси предварително... И моля без критики...и без друго се чувствам ужасно...и несигурна

Град
    Асеновград, България
    Шансът да забременееш така е нищожен. Не мисля, че има място за притеснение.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

BMW_760Li
    Guest
    Чакай ся... Как хем е свършил, хем не е свършил ? Нещо не разбрах..

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от BMW_760Li
    Чакай ся... Как хем е свършил, хем не е свършил ? Нещо не разбрах..
    Не е свършил, говори за предеякулационна течност.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    спокс
    тиХо Ся

ами аз доколкото знам предеякулационната течност мъжете не я усещат и все пак ако ни кажеш кога ти е бил последния цикъл може и да ти дадем повече инфо, но все пак не мисля че си бременна

me____
    Guest
    първо свърши...след тфа махна презерватива и след тфа продължихме....наистина за около 25сек защото както разбрахте съм маниачка на тема бременност Мииии.....дойде ми на 28 мисля миналия месец и свърши на ммммм 1-2-3 тоя месец (август)

vzemi hap4e i si napravi test za vseki slu4ai ako tolkova se pritesnqvash

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    Хапчетата не са за наяждане, плюс това се взимат до 72 часа.
    А тест се прави след определено време.
    Обогати я малко тая култура, преди да започнеш да изписваш рецепти'

Град
    Far Away .. :>
    Хмм абе той добре е свършил първия път в кондома .. А вторият път като сте го направили без кондом момчето беше ли се измило .. Че не прочетох никъде тази подробност

Любовта няма граници .. :>

me____
    Guest
    ми не се беше измил обаче втория път беше някъде 5-10минс след 1-вия.... и наистина не беше секс не е свършвал просто някъде 20-30сек....нз просто имам чувството че откачам и аз почвам кат 13 годишните с мания за забременняване последно има ли повод за тревога или да.... и не са минали 72 часа...дори 24 не са минали още.....ама тая работа с хапчето....да стигам ли чак до там плс някой да изкаже мнение...

Guest
    е че по мои изчисления трбва да ти дойде на 25-ти, ако е така нямаш основания за притеснение

Град
    Значи мацка глей сега , не искам да те плаша .. Ама след кат първия път е свършил и не сее е измил и пак сте го правили било то за 25 секунди или там колко .. Нз .. Нека някой друг да отговори , не съм много запозната , ама така см чула а е и логично ..

а,и ти си си виновна..
    Голям размер на картинката! /machoka/

me____
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaByLisS
    Значи мацка глей сега , не искам да те плаша .. Ама след кат първия път е свършил и не сее е измил и пак сте го правили било то за 25 секунди или там колко .. Нз .. Нека някой друг да отговори , не съм много запозната , ама така см чула а е и логично ..
    знам че е глупаво от наша страна....тфа че не се е измил...ама аз доколкото знам сперматозоидите умират доста бързо във въздушна среда....мисля че за по-малко от минута и тая мисъл ме утешава....вие кфо мислите по въпроса....

Град
    Дано да е така както казваш .. Желая ти от все сърце да няма гафове ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaByLisS
    Дано да е така както казваш .. Желая ти от все сърце да няма гафове ..
    дано....и мерси за съветите и разбирането...на всички мерси

Guest
    Шанса да си бременна е същия какъвто е шанса на България да се оправи следващите 5 години (тоест почти нулев).
    И другото - мъжете не усещат кога изпускат предеакулационна течнос.Тя е с много малко съдържание на сперматозоиди и трудно се забременява само от нея.Целта на тази 'пред еакулационна течност', е че организма се подготва за последващото истинско изпразване.

На 1000 сигурно 1 забременява е 99.99% невазможно да забременееш апак да няма никав риск не може се пак сичко има риск
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Шансът да забременееш така е нищожен. Не мисля, че има място за притеснение.
    +1

1 или 2 черти имаше теста?

Не се притеснявай!

Град
    in the middle of nowhere
    отново поредната смотана тъпа безсмислена тема уфффффффффф чесно вместо да пишете едни и същи неща поразповете се повечето неща са еднакфи а вие си набивате филми
    LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    Хапчетата не са за наяждане, плюс това се взимат до 72 часа.
    А тест се прави след определено време.
    Обогати я малко тая култура, преди да започнеш да изписваш рецепти'
    kulturata mi e dostaty4no bogata, a tova koga da se zaeme s ednoto i koga s drugoto neshto, tq sama da si preceni - pone testa moje da si go napravi, a za hap4e tq si znae kolko vreme e minalo otkakto go e napravi (ne mi se 4ete temata pak za da proverqvam)

направи си тест мила и пиши какво е станало 6те стискаМ палци сичко да ОК [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си