View Full Version : Имам проблем
gabityYyY
08-23-2007, 13:38
imam problem na 14g sam i ednata mi sramna usna e po golqma ot dr a moq fr iska da pravim seks i men mn me e sram za tova kakvo da pravq?Nesam hodila na ginekolog.Tova pre4i li na mom4eto
pi6ete pls blagodarq predvaritelno
и аз имам същия проблем, според мен зависи от момчето,ако те харесва, обича, държи на теб и т.н. тези неща няма да го вълнуват, ще те приеме такава каквато си. =D> ;-)
ако преди не си била така.. а сега си,зна4и треа да иде6 на гинеколог,ама ако винаги едната е била по голяма от другата,лекаря ни6то не може да напраи.. такава си и такава 6е си остане6,приятеля ти 6е трябва да те възприеме такава каквато си!
ChRiSTiaNo_07
08-23-2007, 14:02
Голяма работа :lol:
zuzana_ignatova
08-23-2007, 14:03
napulno normalno e ednata ti sramna ystna da e po golqma ot dr ne se pritesnqvai
Тhe Beast
08-23-2007, 14:10
Хах споко де.Аз пък не съм се заглеждал да видя дали на мойто гадже и са еднакви :mrgreen: Пък и малко ще е странно такъв да се втренча и да и гледам срамните устни.Нищо ти нямаааа :mrgreen:
gabityYyY
08-24-2007, 10:05
ei hora mn vi blagodarq :)
e ako imate mneniq moje da pi6ete o6te :PpP
The^SweeTesT^Thing
08-24-2007, 10:14
Според мен тва въобще не може да се нарече проблем.Тва си е до човек,до организъм,до полова система...С две думи няма от какво да се притесняваш и няма от какво да те е срам.Не вярвам на приятеля ти да му направи впечатление тва изобщо или ако му направи то няма да има никав проблем.:)
da znam ama nemojah da izmislq dr zaglavie.Blagodarq mn :)))
зависи колко по голяма е :-) ако другата е колкото ухо на слон няма как да не ти се измее ::: ::: :smt040 :smt040
CuteBaby
08-27-2007, 21:57
Mi i moite imat malka razlika(govorq za malkite sramni ustni) ama na moq priqtel ne mu pravi vpe4atlenie i nqma problemi :) spokoino i az se pritesnqvah taka kato teb ama nqma za6to ;) uspeh
DIVINE_TIME
08-27-2007, 22:36
Не трябва да се срамуваш от тялото си,а по-скоро от безотговорността си,че изобщо си си помислила да правиш секс на 14 ..
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 23:09
imam problem na 14g sam i ednata mi sramna usna e po golqma ot dr a moq fr iska da pravim seks i men mn me e sram za tova kakvo da pravq?Nesam hodila na ginekolog.Tova pre4i li na mom4eto
pi6ete pls blagodarq predvaritelno
*въздъх*
Не е проблем, нормално е. И няма да създаде проблеми при секса, не вярвам приятеля ти даже да забележи разликата между двете срамни устни.
ako ne se brusne vuob6te nqma da zabeleji sramnite i ustni :)
Sweet__baby
08-28-2007, 07:51
Нормално е. Няма повод за притеснение, а ако пък толко се паникьосваш..иди на гинеколог.. =) :wink:
blagodarq vi mnogo :))) na vsi4ki
spored men otidi na ginekolog toi si znae rabotata.no ne si li malka da go pravi6 pone spored men.
Не му се навивай ей...още ти е рано...то и на мене са ми идвали разни идеи за секс ама хубу че мойта може да мисли =D> =D> =D>
Иначе за устните...хич да не те ебе...знаеш ли колко го бърка твоя колко са ти големи срамните устни...да ти кажа за него е важно кво има под тях ;)
morenita
09-03-2007, 01:05
Abe prekaleno mn svobodno vreme imate da si udrqte skrechove tam vi e problema. Ebete se nared i ne se zaglejdaite mn mn
miss sweety
09-03-2007, 22:47
mi idi na lekar.ddz napravi ne6to nie vuv forumite edvali 6a ti pomognem mn mn.ako si tolkova pritesnena idi na ginekolog.
Това според мен, въобще няма да се забележи.
Sisilota
09-04-2007, 15:57
Не един, а два проблема имаш- ако питаш мен!
1-во как разбра, че едната ти срамна устна е по- голяма от другата??
И къде си тръгнала да правиш секс на 14 !! Върви Играй на народна топка и криеница с другите пред блока! :!: :!: :!:
ми немисля че е проблем..