PDA

View Full Version : За момичетата в интервала 12-16

jojankata
08-23-2007, 18:18
Здравейте млади е*ачки...
Ще бъда цензурирана...от части,но ИСКРЕНА...във ВСИЧКО,което ще кажа сега!
Ще се постарая да няма много правописни грешки,защото някой от ку*вичките в сайта,ще започнат да критикуват написаното от мен...

Така...
1во. В интервала от 12-16 години,никой няма,остатъчното за него,сексуално образувание!!!
2ро. Не пускайте повече тъпи и безобразни теми за забременяването,защото КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК ДА СЕ Е*ЕТЕ...НЕ СЕ Е*ЕТЕ!!!
3то. Не пускайте повече умрели теми за това,как да кажете на семейството си,че носите изродче КАТО ВАС!!!Ако уважавате семейството си,не правете глупости за да изкарвате от равновесие и да проваляте,едничкия им животец...
4то. За тези,които вече не са девствени и са м/у 12 и 16 години...само ще кажа:
-Какво образувание ще имате??Деца можете да си родите и на 30,докато учението е по-важно и се губи ПО-ЛЕСНО!!!
-Ако задържите бебето си,как мислите,че ще ви наричат??Майки...НЕ-КУ*ВИ!!!
-Заради такива ку*ви като ВАС болниците са пълни със ХИВ и СИФИЛИС болни!!!
-Заради такива като ВАС ДОМОВЕТЕ ЗА ДЕЦА СА ПЪЛНИ!!!
-Заради такива като ВАС има толкова тъпи теми...
"Бременна ли съм"
"Възможно ли е?"
"Ако беше така,мисля че щях да разбера"
"Колко време трябва за да разбера дали съм бременна?"

МИ КАТО СЕ ЕБЕТЕ СИ КУПЕТЕ "ШУР ЧЕК" И СЕ ПРОВЕРЕТЕ БЕ МАМА МУ ДА Е*А!!!
КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ...ЕДИН ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ...И ТОЛКОВА...
То не беше теми,небеше и чудо...
Големи въпроси за едно и също нещо...МИ ВСИЧКИ ОСЪМНЕНИ СИ ПИШЕТЕ В ЕДНА ТЕМА,НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПАВИ ТЕМИЧКИ И ВСИЧКО Е ОК!!!

АМАН ОТ ИДИОТИ И ПЪРВОБИТНИ!!!
:smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

JuS7^YourS
08-23-2007, 18:25
и кво се караш на децата, бе? Мислиш ли, че от темата ти има повече смисъл, отколкото от техните?! Никой няма да спре да пита дали чака бебе, никой не се интересува дали спами форума, излишно е да задаваш въпроси без отговор. Пък и някои наистина са притеснени, но просто не знаят толкова или ги е страх да си купят тест, колкото и налудничаво да звучи.

jojankata
08-23-2007, 18:29
и кво се караш на децата, бе? Мислиш ли, че от темата ти има повече смисъл, отколкото от техните?! Никой няма да спре да пита дали чака бебе, никой не се интересува дали спами форума, излишно е да задаваш въпроси без отговор. Пък и някои наистина са притеснени, но просто не знаят толкова или ги е страх да си купят тест, колкото и налудничаво да звучи.

М/у другото,моята тема има поне малко смисъл...
Ако виждаш смисъл в това:
"Колко време живеят сперматозоидите по бельото"
Моля те кажи ми...
:smt005 :smt005 :smt005
Има едни нещица,НАРЕЧЕНИ ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ!!!
Просто се опитах да ги поспра малко или да им кажа нещо СМИСЛЕНО...защото те неизползват мозъците си,ами П*ТКИТЕ СИ!!!
Аз поне малко мисля за образованието си,бала си,завършването ми и следването ми,което съм запланирала!
Те ако планират да раждат на 15...не виждам какъв пример ще дадат на малките същества в ръцете им!!!
:smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011

08-23-2007, 18:29
Ще се постарая да няма много правописни грешки,защото някой от ку*вичките в сайта,ще започнат да критикуват написаното от мен...

Така...
1во. В интервала от 12-16 години,никой няма,остатъчното за него,сексуално образувание!!!
2ро. Не пускайте повече тъпи и безобразни теми за забременяването,защото КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК ДА СЕ Е*ЕТЕ...НЕ СЕ Е*ЕТЕ!!!
3то. Не пускайте повече умрели теми за това,как да кажете на семейството си,че носите изродче КАТО ВАС!!!Ако уважавате семейството си,не правете глупости за да изкарвате от равновесие и да проваляте,едничкия им животец...
-Какво образувание ще имате??Деца можете да си родите и на 30,докато учението е по-важно и се губи ПО-ЛЕСНО!!!
"Бременна ли съм"
"Възможно ли е?"

Големи въпроси за едно и също нещо...МИ ВСИЧКИ ОСЪМНЕНИ СИ ПИШЕТЕ В ЕДНА ТЕМА,НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПАВИ ТЕМИЧКИ И ВСИЧКО Е ОК!!!

Путко тъпа кат са дразниш толкоз от проблемите и живота на другите щи кажа нещо
1во никой не те е карал да влизаш в сайта
2ро тва че някой е направил грешката да легне с някой и е м-ду 12 и 16 не значи че е курве или заслужава да я реди няква с просташко мислене
3то всеки си отговаря за постъпките и последствията
Тва че ти не си на кеф и вече си "пораснала" - което не личи като съдя по думите ти не значи че тряа са прайш на голямата ПУТКА
Еееей вижте ма колко съм важна! Я бегай !!!

Moderated by koalka
т.2 от Правилника!

08-23-2007, 18:31
Dobre si go kaza jojankata

08-23-2007, 18:32
parvo da kaja,4e az sam v toq interval i ne sam takava!nau4i se predi vsi4ko da ne govori6 taka!polse ima tolko takiva temi i ne sa promenili ni6to,ti sa6to ni6to nqma da promeni6 osobeno s tva darjanaie!predpo4item da sam 12 god ebq6ta sa kurva,otkolkoto takava kato teb!

TIMEX
08-23-2007, 18:33
Да ве тъпи са

swords1010
08-23-2007, 18:35
Аз също не одобрявам секса в ранна възраст, но...

...

Не е задължително. Има много хора на тази възраст, които знаят в пъти повече от някои 19/20 годишни! :wink:

Ами когато някои е притеснен и не е много на ясно, иска съвет как да постъпи. :wink:

З

Ако стане гаф, родителите определено трябва да знаят !!! :?

В такъв случай трябва да се реагира незабавно (със хапчета за спешна контрацепция например). А за този тест, е нужно да минат няколко дни, след които момичето вече може да е бременно!!! :wink:

Свиквай, или ако не ти харесва не влизай тук !!!

jojankata
08-23-2007, 18:36
Ако може да ми обясниш КАКВА СЪМ...
Може да съм тъпа както казвате вие...
Или умното изказване,че съм "путка" не съм виждала ПУТКА ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
...може да съм сяква,но не се еба със всеки срещнат и НЕ СЪМ КУРВА!!!
Знаеш ли к'во???
На 15 съм И СЪМ ДЕВСТВЕНА!!!
И ТОВА Е ГОРДОСТ ЗА МЕН!!!!!

А на онова момиче,което съди по думите ми... :smt005 е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ :smt005 :smt005 :smt005

JuS7^YourS
08-23-2007, 18:36
М/у другото,моята тема има поне малко смисъл...
Ако виждаш смисъл в това:
"Колко време живеят сперматозоидите по бельото"
Моля те кажи ми...

Има едни нещица,НАРЕЧЕНИ ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ!!!
Просто се опитах да ги поспра малко или да им кажа нещо СМИСЛЕНО...защото те неизползват мозъците си,ами П*ТКИТЕ СИ!!!
Аз поне малко мисля за образованието си,бала си,завършването ми и следването ми,което съм запланирала!
Те ако планират да раждат на 15...не виждам какъв пример ще дадат на малките същества в ръцете им!!!

има смисъл, да, но като обиждаш тези момичета, едва ли ще ги поспреш малко. А на въпроса за смисъла, факт е, че повечето теми в раздел секс звучат тъпо, но си помисли, че ако не са ебавка, значи някой наистина иска да получи отговор, защото не знае. И е по-лесно да попита тук, отколкото да отиде на лекар или да потърси в Интернет.

jojankata
08-23-2007, 18:37
Да ве тъпи са

Най-накрая някаква подкрепа!

on_fire
08-23-2007, 18:48
Евала на автора,не само че са тъпи,ами не мога да разбера кво си мислят,че някой в интернет ше им разреши проблемите..Ми че то всичко си им е до акъла ;)

abvgdejzi
08-23-2007, 18:49
Да ве тъпи са

predi vreme daje predi da se registriram postavih podobna tema no otgovorite bqha dosta kriti4ni i za men tva ne e normalno 12godi6ni da si porat putkite am ko gi prai6 tarpi6 tva e maika to nqma upraviq

`Death`Whore``
08-23-2007, 18:50
Всички сте идиоти. Престанете.

Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
За пореден път ти казвам-престани с обидните квалификации.

jojankata
08-23-2007, 18:54
Евала на автора,не само че са тъпи,ами не мога да разбера кво си мислят,че някой в интернет ше им разреши проблемите..Ми че то всичко си им е до акъла ;)

Оооо мерси мерси на тези които ме подкрепиха и ме подкрепят!
Много имах нужда от поне един човек на моето мнение!

БЛАГОДАРЯ!!!

cherinka
08-23-2007, 18:56
Ти осъзнаваш ли, че тези курви (както ги наричаш), няма да прочетат темата ти.
Не се излагай.

Какви планове на 15г. за образованието и следването?!
Прекалено е рано.
Едва след 4-5 години ще осъзнаеш какво искаш от живота, съдейки по постовете ти (макар, че е прибързано да се съди по някакви си постове, но както и да е).
Щом си девствена, значи още не си изпитала нужда от секс.

оф, нещо зациклих. Имах още толкова много неща да казвам, но нещо вече ми омръзна да се правя на интересна във форума.
До месец-два ще забравиш за съществуването му, а темите ще нарастват ли.. нарастват.. и така до безкрай......

swords1010
08-23-2007, 18:58

БЛАГОДАРЯ!!!
Както казах, аз също не одобрявам секса на ранна възраст (следователно съм на твоето мнение), но не смятам, че след като някой направи грешка, няма правото да потърси помощ и подкрепа. :wink:

Seniorita
08-23-2007, 19:00
Хах.. че ти каква подкрепа търсиш? За подкрепа и слава ли си го написала? Милата тя... Може би имаш някакви комплекси, които си ги изкарваш на готините момичета, които са хресвани и желани. И затова са форумите - за да се обсъждат, дискутират и решават въпросите на посетителите. Ако не ти харесва, тогава какво правиш тук? И се моли някой ден да не си в положението ня някое от тези момичета! И да не идат твоите камъни в твоята градина... И не всички момичета от тези са к*рви! Всеки го прави поради различна причина, а много от тях имат и сериозни връзки. Пък и всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Едва ли теб те бърка. И тъй като още не си минала границата 12-16, ти пожелавам искрено да не ти се случват подобни неща, описани в този форум!

jojankata
08-23-2007, 19:01
Неможе да се каже планове...
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
КОИТО ИСКАМ ДА ОСЪЩЕСТВЯ!
А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
Затова ми е по-добре,без гадже и без секс!
Приятели много,не ми трябва гадже,не и на тази възраст!!!

find_m3
08-23-2007, 19:02
:lol: не ,че е лъжа ,ма е малко брутално :lol: абе права си в края на краищата и аз имам теория за нещата ,но ще я спестя ,защото ще се източат още милион безсмислени теми от сорта "как може да сте толкова тесногръди" ](*,) айде дано сте се сетили какво имам в предвид :mrgreen:

abvgdejzi
08-23-2007, 19:02
Хах.. че ти каква подкрепа търсиш? За подкрепа и слава ли си го написала? Милата тя... Може би имаш някакви комплекси, които си ги изкарваш на готините момичета, които са хресвани и желани. И затова са форумите - за да се обсъждат, дискутират и решават въпросите на посетителите. Ако не ти харесва, тогава какво правиш тук? И се моли някой ден да не си в положението ня някое от тези момичета! И да не идат твоите камъни в твоята градина... И не всички момичета от тези са к*рви! Всеки го прави поради различна причина, а много от тях имат и сериозни връзки. Пък и всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Едва ли теб те бърка. И тъй като още не си минала границата 12-16, ти пожелавам искрено да не ти се случват подобни неща, описани в този форум!
I KAZAH LI VI ETO SEGA IDVA ARMIQTA OT PROVISNALI SLIVI NA PIKLI

08-23-2007, 19:03
Или умното изказване,че съм "п*тка" не съм виждала п*тка ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
...може да съм сяква,но не се е** със всеки срещнат и НЕ СЪМ КУРВА!!!
Знаеш ли к'во???

А на онова момиче,което съди по думите ми... :smt005 е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ :smt005 :smt005 :smt005
Ми явно не си осъдила правилно щото аз съм на 16 и също съм ДЕВСТВЕНА ама става на въпрос че колкото и да се дразниш нищо не можеш да промениш всеки прави грешки вярно в днешно време се греши прекалено мн ама 1но щи кажа всичко е въпрос на обкръжение - мойта приятелка я разпечатаха ае и аз да не остана поназад и като си изказваш мнението никой няма да те чуе така че не си прави труда

~*SILVER*~
08-23-2007, 19:03
Не е нужно едно момиче, което прави секс да е с лош успех и провалено бъдеще. Не всички момчета и момичета 12-16 са без грам понятие от секса. Има такива, които са напълно на ясно с нещата, които им трябват. Не всички 12-16, които правят секс са крви/*мъзка версия на курва*.
Факт е, че много деца правят секс без да знаят ЗАЩО. Но това няма да се промени като пускаш поредната безмислена тема.
Намери си друга работа

on_fire
08-23-2007, 19:05
Аман от глупости!"ГОТИНИТЕ МОМИЧЕТА,КОИТО СА ХАРЕСВАНИ И ЖЕЛАНИ'!Ква си ти на 12-16 години,бе?Пикла и нищо друго.Каква сериозна връзка може да имаш на 16 години,камо ли на 12?!?!То има хора на по 20 години,дето са нямали сериозна връзка.Както се казва,то покритото мляко,котките не го ядат.Ти ако си си с акъла,няма да правиш секс,колкото да кажеш,че си го правила.И не може да ми кажеш,че на 12-13 години е нормално малки момиченца(6ото са си точно такива) да се праскат напред-назад като зайци и да си мислят,че се извисяват духовно като личности!

cherinka
08-23-2007, 19:06
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
ХАаааааааааааааааа.
Кой казва, че с гадже и секс не би могъл да си осъществи плановете, мечтите, копнежите и прочие.
Хаха. Караш ме да се смея искрено и от сърце.
Та нали половинката е за това - да ни подкрепя и т.н
Пак ще повторя и го запомни добре в малката ти, невръстна кратунка, защото ме нервиш вече - СЕКС СЕ ПРАВИ ОТ НУЖДА, БЕ МАМКА МУ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?! (няма да те псовам, не е етично).
Няма кво да обеснявам, че секса е приятно изживяване,че се отделят хормони на щастието, които те изпълват с енергия и си готов да положиш нужните усилия за начинанията си.
Аре, кво ли ти обеснявам, живей си в твоя измислен свят без гаджета и секс...

koalka
08-23-2007, 19:08
Или умното изказване,че съм "п*тка" не съм виждала п*тка ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
Знаеш ли к'во???

А на онова момиче,което съди по думите ми... :smt005 е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ :smt005 :smt005 :smt005А ти как можеш тука да обясниш как сме, защото ти явно говориш за нас???Какво мислиш, че ще постигнеш като говориш по този груб начин, внимание?Няма да има никакъв ефект, трябва да има самосъзнание.Направих го на 16 и какво?Но го направих с човек, когото обичам и с пълното съзнание и отговорност.Ти просто мислиш всички за такива или поне така личи от поста ти, не ме убеждавай, защото ти едва ли не обиждаш всички.Все пак спазвай добрия тон, който ти се губи, все пак.

swords1010
08-23-2007, 19:10
Не е нужно едно момиче, което прави секс да е с лош успех и провалено бъдеще. Не всички момчета и момичета 12-16 са без грам понятие от секса. Има такива, които са напълно на ясно с нещата, които им трябват. Не всички 12-16, които правят секс са крви/*мъзка версия на курва*.
Факт е, че много деца правят секс без да знаят ЗАЩО. Но това няма да се промени като пускаш поредната безмислена тема.
Намери си друга работа
=D>

find_m3
08-23-2007, 19:13
Знаеш ли к'во???

А на онова момиче,което съди по думите ми... :smt005 е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ :smt005 :smt005 :smt005А ти как можеш тука да обясниш как сме, защото ти явно говориш за нас???Какво мислиш, че ще постигнеш като говориш по този груб начин, внимание?Няма да има никакъв ефект, трябва да има самосъзнание.Направих го на 16 и какво?Но го направих с човек, когото обичам и с пълното съзнание и отговорност.Ти просто мислиш всички за такива или поне така личи от поста ти, не ме убеждавай, защото ти едва ли не обиждаш всички.Все пак спазвай добрия тон, който ти се губи, все пак.

мм да и тука съм съглсна.може би щеше да е по-добре ,ако не слагаше всичко под общ знаменател. :roll:

Seniorita
08-23-2007, 19:15
Нецензурните реплики от село може да си ги спестите :wink: find_m3 Леко съм минала 12 и 13. Определенията едва ли ще ми ги даваш ти. Има хора, които са ме преценили достатъчно добре и за чието мнение ми пука. Не твърдя нито, че съм красива, нито желана. Ти ако виждаш такова нещо в поста ми, покажи ми го. И какво е това закостеняло виждане да слагате всичко живо под общ знаменател. Това че българи крадат в Герамния и Италия означава ли, че всички сме измамници? Всичко е до личността и израстването. Познавам момичета на 15, които имат акъл колкото 3 такива на 20+. А щом опира до личността, идват и проблемите. А този форум е именно за тях!

Morpheus
08-23-2007, 19:21
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
ХАаааааааааааааааа.
Кой казва, че с гадже и секс не би могъл да си осъществи плановете, мечтите, копнежите и прочие.
Пак ще повторя и го запомни добре в малката ти, невръстна кратунка, защото ме нервиш вече - СЕКС СЕ ПРАВИ ОТ НУЖДА, БЕ МАМКА МУ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?! (няма да те псовам, не е етично).
Няма кво да обеснявам, че секса е приятно изживяване,че се отделят хормони на щастието, които те изпълват с енергия и си готов да положиш нужните усилия за начинанията си.

Явно сте прекалено малки и за дискусия.
Прекалено глупави сте да осъзнаете, че момчетата само ви използват. И добре, че сте вие, за да има кого да ч*кат големите батковци дето са страшно загорели, вместо да изпервкват от нужда и до ходят да ви изнасилват по парковете. Поне взимайте пари - такмо ще имате парички за тестовете за бременност , вместо да искате от мам и тати.

find_m3
08-23-2007, 19:21
Нецензурните реплики от село може да си ги спестите :wink: find_m3 Леко съм минала 12 и 13. Определенията едва ли ще ми ги даваш ти. Има хора, които са ме преценили достатъчно добре и за чието мнение ми пука. Не твърдя нито, че съм красива, нито желана. Ти ако виждаш такова нещо в поста ми, покажи ми го. И какво е това закостеняло виждане да слагате всичко живо под общ знаменател. Това че българи крадат в Герамния и Италия означава ли, че всички сме измамници? Всичко е до личността и израстването. Познавам момичета на 15, които имат акъл колкото 3 такива на 20+. А щом опира до личността, идват и проблемите. А този форум е именно за тях!

кога точно ги мина 12 и 14 :roll: и има да има момичета с акъл на 15 ...и това са момичета ,с които живота не е бил много справедлив и се е наложило да пораснат маалко по-рано :smt012

`Death`Whore``
08-23-2007, 19:22
Или в прекалено освободено, или в прекалено задръстено...но ако е първото, трябва да си бил свидетел на много брутални неща...

find_m3
08-23-2007, 19:24
Или в прекалено освободено, или в прекалено задръстено...но ако е първото, трябва да си бил свидетел на много брутални неща...

точно....за жалост!

sasha_90
08-23-2007, 19:26
Каза че темата е за възраст от 12 до 16 години.И понеже имам още около 2 часа,докато съм на 16 ще си позволя да коментирам.Вярно е всичко,което написа,но е малко грубо.За щастие не съм от този тип тийнове.Надявам се неопитните тийнове да се позамислят малко какво правят.

DarkPrincess
08-23-2007, 19:30
Виж какво - направих го на 14. И не съм била необразована - бях изчела сума ти книги и освен това майка ми ми е обяснявала за секса още откакто бях на 7!!! Подготвих го много старателно - пиех хапчета и ползвахме презерватив и го накарах да свърши вън от влагалището ми. Сега съм на 17 и досега съм имала 3 партньора. Продължавам да пия хапчета и ВИНАГИ да ползвам презерватив. Така че ако обичаш не ми казвай че съм необразована. Освен това успеха ми е 5,90. МОЛЯ ТЕ НЕ ПОСТАВЯЙ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Знам, че има някои необразовани, но те пишат, защото се надяват да им помогнем. Ти ако си бременна ще четеш ли всички теми или ще питаш направо, защото си твърде притеснена?! Не се опитвай да изтъкнеш чуждите недостатъци, защото не искаш да признаеш своите....

jojankata
08-23-2007, 19:33

АКО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОТИНА...НЕ СЕ РАДВАЙ ТОЛКОВА,ШОТО НЕ СИ!!!
СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
-Защото 1во,че си курва и 2ро си прекалено т*па за да мислиш!!!
И още нещо!
Ако мислиш нещо за мен,ще ти кажа само,че МИСЛЕНЕТО ТИ ВРЕДИ "мила"

08-23-2007, 19:38
Bez da se obijda6, no mi se struva6 "leko" zadrastena. Tova 4e nqkoi pravi sex ili ima gadje ne zna4i 4e me4tite mu nqma da se sbadnat i nqma da ima bade6te. Tova 4e nqkoi pravi sex ne zna4i 4e trqbva da rodi predi da e navar6il 18, ako ima akal da se opazi. Ili kakvo ti 6te 4aka6 da svar6ta i studentskite ti godini i togava da pravi6 sex? Kogato si hvane6 gadje, useti6 kakvo e lubovta i nujdata ot po intimni otno6eniq, togava ima6 pravo da pi6e6 takiva ne6ta. Pravq sex i sam otli4ni4ka i stipendiq si vzimam ooo predstavi si ne sam glupava vapreki 4e pravq sex . S mnogo gre6na predstava si i sam po4ti sigurna 4e tezi tvoi ubejdeniq sa ti vtalpeni v glavi4kata ot maika ti ili ba6ta ti , koito prosto se opitvat da te predpazqt, a ti si prekaleno naivna , za da vqrva6 4e sled kato pravi6 sex, zna4i nqma da ima6 bade6ta!!! Ne sam za ranniq sex, no ako ima 4ovek do teb , na koito moje6 da vqrva6 i koito obi4a6, moje6 da se otpusne6, no nqma nujda tova da stava predi 15 ,za6toto togava vse o6te ne znae6 kakvo iska6 (e vinagi ima isklu4eniq) Ami ne znam parvo trqbva da porastne6 predi da puska6 takiva temi, za6toto vse o6te ne znae6 ni6to za jivota, kakto decata , koito tragvat da pravqt sex trqbva da badat osvedomeni po tozi vapros, da znaqt pone elementarnite ne6ta, za da mogat da se spravqr bez problemi!

Dosta haoti4no sa mi podredeni mislite, no pri edna takava tema kak da ne se obarka6 #-o Aide so zdrave :)

08-23-2007, 19:40
I o6te ne6to. Edno momi4e e kurva , kogato spi s mn maje . A ne kogato pravi sex. Ima razlika, damo q vidi6!

jojankata
08-23-2007, 19:40
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
ХАаааааааааааааааа.

Явно сте прекалено малки и за дискусия.
Прекалено глупави сте да осъзнаете, че момчетата само ви използват. И добре, че сте вие, за да има кого да ч*кат големите батковци дето са страшно загорели, вместо да изпервкват от нужда и до ходят да ви изнасилват по парковете. Поне взимайте пари - такмо ще имате парички за тестовете за бременност , вместо да искате от мам и тати.

ТИ ме УБИ :smt005
Само така :D

08-23-2007, 19:42
Zanimavate s prostotii hora koito iska da se 4uka s vsi4ki si nosi posledstviqta koito e ot dr vid bravo nqma smisul da promenqme sveta i da se grigim za gre6kite na dr ama kat vi gledam kak se vprqgate........nz tupo e

08-23-2007, 19:42
много от изказванията тук ми се струват крайни.Вярно съм напълно против секса в толкова ранна възраст,но пък в крайна сметка всеки си има глава на раменете и си отговаря за действията.Като се чувстват готови,като го искат-правят го,не разбирам какво толкова се вълнувате какво правят другите.Всеки си има свои виждания ,прави каквото сметне за добре,с две думи-живее си живота.Днешното поколение е такова..без особени ценности за съжаление,но всичко това тук няма да има ефект.И за да е такова положението ,вината е изобщо в това как постоянно се говори колко е страхотен секса,колко е яко-той присъства навсякъде.И децата бързат да пораснат.да опитат и това и често съжаляват,нямат нужните знания,не се пазят и затова има толкова такива теми.Потресаващо е всичко това ,но е така.

jojankata
08-23-2007, 19:43
Каза че темата е за възраст от 12 до 16 години.И понеже имам още около 2 часа,докато съм на 16 ще си позволя да коментирам.Вярно е всичко,което написа,но е малко грубо.За щастие не съм от този тип тийнове.Надявам се неопитните тийнове да се позамислят малко какво правят.

И аз затова се надявах :smt005
Но ето,че темата стана смешна от поучителна :smt005
Айде,вече като пораснеш,като станеш на 16 пиши или да ти честитя още от сега!

ЧРД,да си жива и здрава,да пораснеш голяма и никога да не постъпваш глупаво както тези идиотки...

Dark_Angel_F
08-23-2007, 19:48
То бива бива прсоти хора ама чак пък толкова ............. Тва че някоия е правила секс преди 16 не значи че си к**ва. Аз съм на 14 и съм девствена не съм си и помисляла да правя сескс преди 15 годишна възраст. Ти явно си с със съзнание на някъде 8-9 годишна щом мислиш такива неща...... И мога да ти кажа че между училището и гаджетата няма нищо общо . Имах си гадже по време на даскало и кво да не би да мие паднал успеха - НЕ . Така че вземи поранси още на акъл и тогава си прави изводи за тва коя е курва и коя не , защото мога да ти изнаметя куп лапета на по 8-9 години дет са с акъл мн повече от твоя....

Seniorita
08-23-2007, 19:50

СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
И още нещо!

Хах.. нещо си се назлобила :-D Не си ме виждала, не ме познаваш. Затова не давай мнение, което не е търесно и не поставяй оценки, които не можеш да опрпверагеш! И от кога се слага цензура на думата "тъпа" ахахахах И не ми излизай с изучени реплики от нета, тип: "Мисленето ти вреди".

jojankata
08-23-2007, 19:50
I o6te ne6to. Edno momi4e e k***a , kogato spi s mn maje . A ne kogato pravi sex. Ima razlika, damo q vidi6!

Ами...КАКВИ МИСЛИШ ЩЕ СТАНАТ КАТО НАВЪРШАТ 18-19 А?
Сигурно няма да са сменили малкото момченце с което се перкат в момента ДОКАТО СА НА 12-13...
Той ще остане завинаги с нея мислиш :smt005 ами това имам предвид!
Че ще се изпонаебе със най малко 3ма ОЩЕ докато навърши 19 :smt005 защото ще и се искат (цитирам)По-интимни отношения :smt005 :smt005 :smt005
Оле...просто толкова много "УМНИ ХОРА" в този форум...тези който са пртив мен и които се подкрепят си личи какви са!!!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

08-23-2007, 19:56

БЛАГОДАРЯ!!!

ne si edna mn sa na 16 sum devstvena sum i sum gorda s tfa kfo vs obqsnqqt na 14 sum o6te sum nqmala gaje na 13 praix svirka za 1vi put samo se izlagat ](*,) ](*,) ](*,)
a i kak e vuzmojno vsqka treta tema da e bremena li sum opa ama toi svur6i v men ami sega ami sega
e i na men mi pisna ama ni6to ne moem da napravim nqq da promenim sveta :roll:

jojankata
08-23-2007, 19:59

БЛАГОДАРЯ!!!

ne si edna mn sa na 16 sum devstvena sum i sum gorda s tfa kfo vs obqsnqqt na 14 sum o6te sum nqmala gaje na 13 praix svirka za 1vi put samo se izlagat ](*,) ](*,) ](*,)
a i kak e vuzmojno vsqka treta tema da e bremena li sum opa ama toi svur6i v men ami sega ami sega

Те са на по 14 и вече са го правили най-малко 3 пъти!
И се чувстват горди...ТОВА НАЙ МЕ ДРАЗНИ

cherinka
08-23-2007, 20:01
find_m3 и на мен ми изпростя.
Морфеус, разбрал си грешно поста ми, но какво ли друго да очаквам от тук.

jojankata, не мислиш ли, че е време да спреш да се самозалъгваш и заблуждаваш относно другите хора.
Какво като едно момиче е на 19г. и е имала 3ма или повече сексуални партньора? Защо я наричаш курва? А защо не отидеш да питаш майка ти с колко мъже е спала?
не другите са тъпи, че се опитват да поправят грешките си и искат съвети, глупавата тук си ти, защото на абсолютно никой не му се нравят хора, които натякват мненията си.
Ти да не си от клуба "Нека опазим по-дълго време девствените си путки"?
И интересното е, че продължаваш да се имаш за някаква високоинтелигентна, която знае всичко и е над другите от форума.
Но не осъзнаваш колко свястни хора има тук.

Сигурно си прочела 3-4 теми бъзик и започваш да си вадиш изводи за авторите на темите.

А, и още нещо, последно:
Слез на Земята.

08-23-2007, 20:02
em da ama kakto spomena nai tupoto e 4e daje nz kfo praa6 6tom postoqnno zabremenqvat :smt005

08-23-2007, 20:03

БЛАГОДАРЯ!!!

ем по-спокойно..напрао започвам да си мисля,че имаш някакъв сериозен комплекс в тва отношение.Толкова пламенно говориш за тях,че и обиждаш на поразия-това не е начина.Пък и уж претендираш,че си умна,с ясни цели и мечти-покажи го.Колкото до тези момичета,писах по-горе-всеки прави каквото сметне за добре,грижете се за себе си!Стига търсихте недостатъците и грешките при другите.

find_m3
08-23-2007, 20:06

jojankata, не мислиш ли, че е време да спреш да се самозалъгваш и заблуждаваш относно другите хора.
Какво като едно момиче е на 19г. и е имала 3ма или повече сексуални партньора? Защо я наричаш курва? А защо не отидеш да питаш майка ти с колко мъже е спала?
не другите са тъпи, че се опитват да поправят грешките си и искат съвети, глупавата тук си ти, защото на абсолютно никой не му се нравят хора, които натякват мненията си.
И интересното е, че продължаваш да се имаш за някаква високоинтелигентна, която знае всичко и е над другите от форума.

Сигурно си прочела 3-4 теми бъзик и започваш да си вадиш изводи за авторите на темите.

А, и още нещо, последно:
Слез на Земята.

нз дали да се радвам ,че не само на мен ми е изпростяла или да съжалявам :roll:

наистина прекали с общия знаменател.една от най-добрите ми приятелки прави секс на 14 преди 1 година и още е с гаджето си.аз го познавам и е много свестен.сигурна съм ,че тя няма да съжалява (както и да свърши всичко) ,че е правила секс с него просто ,защото се обичат и ....абе как да ти кажа ,че да ме разбереш ....още от началото им тръгна като на приказка и си признавам ,че адски много и завиждам ,защото искам и с мен да се отнасят така...

пп. темата е псуната преди няма и 2 часа и вече е посетена почти 500 пъти....евала на форума =D>

cherinka
08-23-2007, 20:12

А, и още нещо, последно:
Слез на Земята.

наистина прекали с общия знаменател.една от най-добрите ми приятелки прави секс на 14 преди 1 година и още е с гаджето си.аз го познавам и е много свестен.сигурна съм ,че тя няма да съжалява (както и да свърши всичко) ,че е правила секс с него просто ,защото се обичат и ....абе как да ти кажа ,че да ме разбереш ....още от началото им тръгна като на приказка и си признавам ,че адски много и завиждам ,защото искам и с мен да се отнасят така...

пп. темата е псуната преди няма и 2 часа и вече е посетена почти 500 пъти....евала на форума =D>
Да, бе, спокойно , разбирам те.
И мойте две най-добри приятелки като бяха на 14г. го направиха с момчета, които до ден днешен са им оставили хубави спомени и прекараха доста време заедно. И сега една също моя много добра приятелка го направи с момче, с което наистина се обичатмного, но както и да е.
Важното е, че те разбрах. :mrgreen:

jojankata
08-23-2007, 20:16
АМИ ЩОМ ТЕ ИНТЕРЕСУВА...
МАЙКА МИ Е БИЛА САМО С ДВАМА,НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕ СЪМ Я ПИТАЛА!!!
Единия е бащата на брат ми,а другия е МОЯ баща!
Достатъчно е че баба ми нарича майка ми курва,но не се водя по нейното мнение!
Да,има свестни хора,но нещо ми казва,че ти не си от тях :smt012

Още нещо...ето за да видиш умните И ГОРДИ авторки на теми от сорта-бременна съм!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~
vijte milsq 4e sam bremena no ako e taka neiskam da pravq abort imali drug na4in da premahna deteto molqvi pomognetemi
hora zna4i principno cikala mi e neredoven,no si idfashe kam kraq na meseca...i v edin moment (iuli) reshi da doide na 6-ti... avgyst (toq mesec) go napravih na 4-5 i to mi go vkara nqkolko pati izkara go izprazni se v/u men.posle otide do banqta pak doide i po sashtiq na4in..bez kaput mi go vkarvashe...vzeh havliq zabarsah se...parviq pat spermata beshe po bqla..e vtoriq kato prozra4na s lek bqll cvqt.....ot togava na 12-ti mi kapnaha nqkolko kapki krav ..tamna...i ne mi e doshlo...sega se 4udq da si napravq li test ?? i kato si napravq posle sled kolko dni trqbva da go povtorq za da sam sigurna...na 15 godini sam..oshte ne sam gi navyrshila daje sega varvq si 4ukam glavata i se pritesnqvam ot 10 dena ..... ;( dali sam bremenna??? poduto mi e korem4eto no moje da e ot pritesnenie i ot tova 4e ne mi idva i me boli ..vse edno 4e shte mi doide...hora..strah me e kakvo da pravq??
Здравейте аз съм момиче на 15 години. преди 3 месеца правихме секс със един непознат та един купон в една дискотека. и съм бременна в третия месец и искам да задържа бебето. Но не знам как да го кажа на нашите. Дайте съвети. и без подигравки моля ви. Благодарим за съветите
MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
V koi mesec po4va da li4i ,4e si bremenna?Pls otgovorete!

08-23-2007, 20:17

А, и още нещо, последно:
Слез на Земята.

spored men vie prosto ne q razbraxte tq nqma ni6to protif xorata pravili sex na 14 mo predpolagam tv fr se e pazila a puk ima momi4eta det prosto za da sa nepraat na int i go praat kat mackata det na 15 e v tretiq mesec a tatkoto?!? opa em toi mai e nepoznat i tfa ne e normLno oki texen si e jivota ama mai i te ne znaqt kfo iskat ot nego :roll:

find_m3
08-23-2007, 20:17

А, и още нещо, последно:
Слез на Земята.

Да, бе, спокойно , разбирам те.
И мойте две най-добри приятелки като бяха на 14г. го направиха с момчета, които до ден днешен са им оставили хубави спомени и прекараха доста време заедно. И сега една също моя много добра приятелка го направи с момче, с което наистина се обичатмного, но както и да е.
Важното е, че те разбрах. :mrgreen:

еми то не беше като оправдание ми по-скоро за да накарам авторката да се замисли,но надали ще стане ,щото хора рядко вярват на нещо ,което не са видели с очите си :roll:

бтв черинке ти на колк си?

до госта отгоре.ясно ми е тя за кои хора говори ,но не се е изразила правилно затова много хора я нападнаха

Morpheus
08-23-2007, 20:18
O, tempora ! O, mores!

DIVINE_TIME
08-23-2007, 20:20
И ти за каква се мислиш,че пускаш такива теми и определяш кой е тъп и кой не е... Я си гледай работата ... :roll:

cherinka
08-23-2007, 20:23
Абе, жожатанке, или както си там, това са си чисти ебавки от хора, които си вкарват филми и задават въпроси, на които евентуално би трябвало да знаят отговорите им ако се случи нещо такова. :)
Ти, освен да обиждаш и да пишеш с големи букви, друго можеш ли?!
Обиждай си, майна, единствено ти си хабиш нервите и прочие.
Гледам, леко се засягаш от някои мои думи, ама карай, да си жива и здрава, Господ здраве да ти дава, тва е най-важното.
След време, като опознаеш хората около теб, ще се смееш на простотиите, които пишеш в момента.

find_m3
08-23-2007, 20:30
абе то и аз като вляза в тоя раздел ми идва да пусна една такава разточителна тема и да ги насера ,ама скоро след като се регнах се отказах...няма оправия би трябвало да си го разбрала,а ако не си по-добре псуни тема за тия дето си правят тъпи ебавки :-)

jojankata
08-23-2007, 20:31
Ами,съмнявам се,че наистина ще се смея...защото не са простотии и ако не бяхте повечето к*рви,нямаше да има такава сплутеност и такава подкрепа :smt005 :smt005 :smt005
Ако се бях засегнала или пък си бях изхабила нервите,нямаше да има толкова малко обиди :smt005
Просто съм сдържана...заради някой хора...
Ако не ви изнася,моля...прочетете ми темата внимателно...и ще разберете каква беше целта ми!
Целта не ми е да напсувам и оплюя всички от форума,а онези,които са на 12 и са имали най-малко 3ма...целта ми беше да обясня на онези които незнаят,че в аптеките се продават ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ...а че в клиниката се крият ГИНЕКОЛОЗИ...които ще ти обяснят по-добре от чатаджиите във форума!!!

Това се опитвах да кажа или по-скоро да обясня!
А това,че си пиша с ГЛАВНИ БУКВИ СИ Е МОЯ РАБОТА,не твоя...и не си ти човека който ще ми казва как да пиша И КАКВО най-вече

jojankata
08-23-2007, 20:33
И да...засегнах се,обърка ми ника!
Не съм Жожатанка а съм Джоджанка...
Може би си толкова голяма,че неможеш нито да четеш,нито да пишеш!

_butterfly_
08-23-2007, 20:33
Искаш да ми кажеш че ако се проебеш на 19 няма шанс да станеш курва?!Тва не зависи на колко години си, а дали имаш мозък в главата или не!Съжалявам но според мен не си права.

Йоанна
08-23-2007, 20:35
С jojankata сме родени на една дата -18 август. А и мисля , че сме на почти едно мнение, само дето тя е малко по брутална от мен. :lol: Но все пак тя е на 15, а аз на 13.
Според мен е въпрос на малокултурност да наричаш 'тъпа **(женски полов орган)' момиче , което е против правенето на полов акт м/у възрастта 12-16, а да не наричаш 'тъпа', момиче което е на 12-13 и е правила секс с поне 3 момчета.
Аз мисля , че такива деца, не са 'к*рви' , както казват повечето от вас :? , те просто имат нужда от съвет, възпитание и среща с някои по-възрастен , които е изпатил от същото нещо.

На такива деца, защото те са си деца, трябва да помагаме и разбираме , а не само да ги обиждаме!

find_m3
08-23-2007, 20:36
всичко е един комерс и една реклама на секса ,за тва се множат като зайци и ще става по-зле не изпадай в размисли и стасти

МОДЕРНО Е ДА ПРАВИШ СЕКС , колкото по-малък си ,толкова по-"як"/а си

cherinka
08-23-2007, 20:37
Длъжна ли съм да запомням на всички форум-изтерички никовете? :D
Айде, жива здрава, рейтинга на темата вече падна, ти не бе чута от младите тийнейджъри и въпреки всички обиждаш на курва.
Тадан.

08-23-2007, 20:39
С jojankata сме родени на една дата -18 август. А и мисля , че сме на почти едно мнение, само дето тя е малко по брутална от мен. :lol: Но все пак тя е на 15, а аз на 13.
Според мен е въпрос на малокултурност да наричаш 'тъпа **(женски полов орган)' момиче , което е против правенето на полов акт м/у възрастта 12-16, а да не наричаш 'тъпа', момиче което е на 12-13 и е правила секс с поне 3 момчета.
Аз мисля , че такива деца, не са 'к*рви' , както казват повечето от вас :? , те просто имат нужда от съвет, възпитание и среща с някои по-възрастен , които е изпатил от същото нещо.

На такива деца, защото те са си деца, трябва да помагаме и разбираме , а не само да ги обиждаме!

drun drun nali bili dostatu4no golemi da re6at kfo da praat s jivota si e
sega puk da im abru6tame vnimanie ](*,)
ae nz az sum suglasna s avtorkata :wink:

Ivanna99
08-23-2007, 20:41
Vij"jojanka"Az sushto sum na 15 i sum v kategoriqta,koqto si opredleila,no ne si prava....Zashto davash tolkova gorzni,prqmi i obijdashti postove-glupavo e!Iskam samo da ti spomena na dve na tri sobstvenata si istoriq za purvi put pravih sex predi okolo godina i to s momcheto,s koeto vse oshte hodq...S nego sum ot dve godini i opredeleno ne se s4itam za kurva poradi prostata prichina,che toi za men be purvoto i za sega edinstveno momche vuv vsqko edno otnoshenie(celuvka,sex,seriozno gaje-vsichko)Opredelno tova,che sum v tazi dadena ot teb"rang lista"ne me pravi kurva,nito puk se chuvstvam kato takava!Opredeleno vuzrastta mi ne beshe mnogo podhodqshta za sex,no ne sujelqvam,che go napravih,zashtoto beshe v podhodqshtiq moment,s podhodqshtiq chovek!Taka,che ot vuzrast do vuzrast si ima ogromna razlika,zashtoto vseki si e razlichen i ne mojesh da slagash vuzrastovite grupi ot 12-16 godini pod obsh znamenatel samo,zashtoto sa pravili sex!Prekaleno grubo se izrazqvash,a i ne si mnogo prava!Ok ne otricham,che ima i takiva,kakvito spomena,no ima i mnogo,koito ne sa prosto burkash sus obshtiq znamenatel :-) :wink:

DIVINE_TIME
08-23-2007, 20:41
Длъжна ли съм да запомням на всички форум-изтерички никовете? :D
Айде, жива здрава, рейтинга на темата вече падна, ти не бе чута от младите тийнейджъри и въпреки всички обиждаш на курва.
Тадан.
Мда! Джоджанке, и на мен не ми харесва ника ти и мненията ти,но тръгнала ли съм да пускам теми за тях? Това е форум,в който ти си просто потребител! Не си администратор,не си и модератор,че да се изживяваш като такава и да въвеждаш едва ли не правилата тук. Кой каквото иска това да пита. Ако някой иска ще отговори! Вярно е,че има теми,които дразнят и може би бих се съгласила с теб ако не употребяваше толкова вулгарен език! Коя си ти,че казваш кой е тъп и кой не? Коя си ти,че определяш кой какво да пише? Коя си ти и кого наричаш курва ???

Q16Kd
08-23-2007, 20:43
темата е напълно излишна... това че си на 15 и си девствена не ти дава право да обиждаш! Е аз съм на 16 и съм девствена, а имаше един човек с когото прекарах 2 години и не е било като да нямам възможност да го направя.. ти си от тия момичета, които се имат за много.. е не си, с манталитета си показваш, че може би си девствена просто защото нямаш гадже, което да търпи характера ти и изпростелия начин на изразяване.. това с колко мъже е била майка ти няма никакво значение! Предполагам и на тези момичета, които постват темите майките им не са били с особено много мъже (просто такова е било времето тогава и не всичко е било така на показ) така че това не ми го давай като пример...
Не е правилно да съдиш някой за личния му живот! Всеки има право да задава въпроси и тук е мястото, защото сайта е анонимен и можеш да споделиш всичко и след това да чакаш компетентен отговор или поне някакъв отговор, но помощта е гарантирана (като изключим това че някой се подиграват на чуждото нешастие)
Тааа... не правиш добро впечатление и не се гордей че някой хора те подкрепят.. и аз съм против секса в толкова ранна възраст, но не критикувам, а помагам с каквото мога.. така че както казва батко Слави: "Опичай си акъла и умната"

ko
08-23-2007, 20:46
ama pa si e to4no taka!super jalko i sme6no e DECA na po 14-15 da se izsilvat tolkova.a kamo li da pravqt komentari za sex-a.sram ta sram!komentira se kogato pone malko si naqsno po vaprosa,a tezi de4ica sa naqsno za kyklite si i igra4kite,ima o6te dosta vreme dokato 6te imat kimpetenciq da govorqt na tema SEX!!!!!!!!!!!!!

Made_of_Pain
08-23-2007, 20:47
Гласувах с "Естествено!" :D :D :D
Всичко днес ми се вижда крайно естествено.

Много съм съгласна с swords1010, радвам се, че моето мнение е след неговото, защото няма как да го наречеш курва, за дето ти обясни нещата така хубаво.

П.П. Не ти допрочетох поста. Стигнах само до образУвания и от смях, просто не можах да продължа.
"Сексуално образувание" http://torrent.teslata.net/images/smilies/rofl.gif
ОК!

ЗНАМ! по твое мнение сега и аз съм кучка.... и да ти кажа, не си първата дето ми го казва... Но много свестни хора не са на твоето мнение.
Да ти кажа, не ми пука много какво мислиш ....
Не си ти човека, който да определя моята сексуална култура.
Дори не ме познаваш'

Та.... За мен по-тъпи са хората с такива теми.
Честито! И ти си към отбора на тъпаците => Направете си групово харакири и освободете Света от наличието си.

bloodranger
08-23-2007, 20:52
Otkroveno 6a si kaja 4e ma domarzq da 4eta cqlata tema (vse pak 4-5 stranici sa tva O_o)
Sia da si doidim na dumata:
1.v nqkoi otno6eniq avtorkata e prava
2.nqma6e da ima temi bremenna sam ako ne mladite "gospojici" pieha hap4eta ili prosto ne davaha na gadjetata si da svar6vat "na toplo"
3.12-16 godini e mnoo konservativen pogled spored mene granicata za sex e min 14 , 14 i polvina ama 4ak 16 pri polojenie 4e "gospojicite" se razvivat po barzo ot nas e malko mona6esko
4.i az ne znam kvo pove4e da kaja

sashoTo
08-23-2007, 20:53
heehehe nqma da se plashite towa e poredniq/ta zaeban/a iznerwen/a w cikul ili zagoreltak koito se chudi po kakuw nachin da se pokaje ..

jibrito
08-23-2007, 21:07
Az pa misla,4e avtorkata e prava!
Kvo ste mi trugnali da se ebete na 12 godinki??
Kvi 6te stava ot vas,meta4ki na ulicite li-tva go 4etoh ot nqkude,pak podobna tema...
Ami vsu6tnost,ako gajeto te zareje,pove4e ot 2 nemoje6 da izkara6...misla 4e zatva e napisala,4e misli za obrazuvanieto si!
Apuk ako i se ebe6e ili be6e zagorqla...nz nemojah da pro4eta,ebavate se s napisanoto ot NEQ,ma ne vijdate,4e vie nemojete da pi6ete!
Ta taka de,ako be6e zagorqla,nqma6e da pi6e takava tema da psuva i nari4a kurvi onezi,koito SA,6te6e da otide da se naebe v nqkoq diskoteka ili da si nameri gaje!
Ako iska6e gaje,moje6e da si hvane,nqma grozni jeni...
Parfiuma i razpusnatata kosa pravqt 4udesa,a ako e tolkvoa ot4aiva6to grozna,edin piqn 6te6e da hvane da q naebe!
Taka li pravite VIE kogato ste zagoreli?
Sigurno hodite v klubovete i v diskotekite za da vi naebat ili prosto vibratora Vi e vuv no6tnoto 6kaf4e?
Ili onazi hurka6ta potna smrad do vas,se e nadurvila i vie vuzsqdate...
Taka li pravite!!!

Pulno protiv ebaneto na takava vuzrast i mnogo mrazq kurvi,kakvito sa pove4eto ot tuk!

Spider-Man
08-23-2007, 21:27
Shuuut Uuuuuup, jojankie (naro4no 6te te nari4am taka poneje ne e zabraneno!) tebe 6to te gree koi se ebe i koi ne, a ma? a i osven tva , sadeiki po tva kak pishesh, sry ama mnoo samo4yvstvie imashh! a i ako se imash za mn ymna ela nasam da te probvam, da ti obqsnq vsi4ko i da te zatapq! Come On! A kolkoto do moderatorite, sajelqvam za re4nika mi, ama se qdosax!

sladko_momi4e
08-23-2007, 21:41
izvinqvai nqma pove4e taka da govorq mamo!
ma i jojanka ne e nai-krasnore4iviq 4ovek :wink:
a i tva nad ioana pak az go pisax

abvgdejzi
08-23-2007, 21:46
Az pa misla,4e avtorkata e prava!
Kvo ste mi trugnali da se ebete na 12 godinki??
Kvi 6te stava ot vas,meta4ki na ulicite li-tva go 4etoh ot nqkude,pak podobna tema...
Ami vsu6tnost,ako gajeto te zareje,pove4e ot 2 nemoje6 da izkara6...misla 4e zatva e napisala,4e misli za obrazuvanieto si!
Apuk ako i se ebe6e ili be6e zagorqla...nz nemojah da pro4eta,ebavate se s napisanoto ot NEQ,ma ne vijdate,4e vie nemojete da pi6ete!
Ta taka de,ako be6e zagorqla,nqma6e da pi6e takava tema da psuva i nari4a kurvi onezi,koito SA,6te6e da otide da se naebe v nqkoq diskoteka ili da si nameri gaje!
Ako iska6e gaje,moje6e da si hvane,nqma grozni jeni...
Parfiuma i razpusnatata kosa pravqt 4udesa,a ako e tolkvoa ot4aiva6to grozna,edin piqn 6te6e da hvane da q naebe!
Taka li pravite VIE kogato ste zagoreli?
Sigurno hodite v klubovete i v diskotekite za da vi naebat ili prosto vibratora Vi e vuv no6tnoto 6kaf4e?
Ili onazi hurka6ta potna smrad do vas,se e nadurvila i vie vuzsqdate...
Taka li pravite!!!

Pulno protiv ebaneto na takava vuzrast i mnogo mrazq kurvi,kakvito sa pove4eto ot tuk!
podkrepqm

abvgdejzi
08-23-2007, 21:48
e tva stana cql roman
i na 20 moje6 da stane6 kurva ama vaprosa e 4e pove4eto sa na po 12 moje bi tva se opitva da vi obqsni

martini
08-23-2007, 21:49
parvo da kaja,4e az sam v toq interval i ne sam takava!nau4i se predi vsi4ko da ne govori6 taka!polse ima tolko takiva temi i ne sa promenili ni6to,ti sa6to ni6to nqma da promeni6 osobeno s tva darjanaie!predpo4item da sam 12 god ebq6ta sa k***a,otkolkoto takava kato teb! Breeeeiii ti si bila mnogo umna be....a ot kyde znaesh momi4eto koeto e napisalo tazi tema kakfa e v smisal 4e ne e kurva ne e ....ama ti mn umna sa izvydi....drislata predpo4itala da e kurva otkolkoto po4tenno momi4e....bahti boklucite

Made_of_Pain
08-23-2007, 21:50
Някой няма ли да локне тази така глупава тема или?

Тя е поредната, която НИЩО няма да промени.
Подкрепям дори повече темите с образОвателна цел, които никой не чете, пред тази на някаква 15 годишна годра от себе си девствена гражданка, парадираща със така високата си сексуална култура (която просто не видях, къде показа) и с нереално детски език, подкопаващ цялата й теория за всеобщата глупост (except her own)

sladko_momi4e
08-23-2007, 21:51

Подкрепям dori повече темите с образОвателна цел, които никой не чете, пред тази на някаква 15 годишна годра от себе си девствена гражданка, парадираща със така високата си сексуална култура (която просто не видях, къде показа) и с нереално детски език, подкопаващ цялата й теория за всеобщата глупост (except her own)
podkrepqm!

cherinka
08-23-2007, 23:23
Iei q skiv kvo namerih az...
Vuv temata "Izcepki po vreme na seks" q vijte malkata palavnica,deto nemoje da 4ete i burka imena...vijte q kakva e kurvi4ka:
'''''Ем, един пич тръгна да си вкарва атрибута в ануса ми, и аз му рекох "Обърка дупките, не тая, а другата" и той, моля ви се, ми вика "Йеей, кво толкова" ........'''''

Edin pi4...ne kaza "neiniq pi4" ami edin pi4...nai-malko neq da sre6tnete na magistralata :smt005 deto mnogo i znae ustata!
Moito momi4e vuv porno film4eta snima6 li se :smt005

Az bqh devstven do minalata sedmica,dokato ne spah s priqtelkata mi,koqto su6to be6e devstvena...
Az sum na 18,a tq e na 17...ne6to protiv ot kurvite vuv foruma,6toto te mislqt 4e teq na 17 sa po-golemi kurvi ot tqh...a te sa na 15 i sa ve4e gordi :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
Sram i pozor ot takiva gre6ki na prirodata!
За бившите говоря като за непознати. :D

FelisDirus
08-24-2007, 00:10

Така...
"Бременна ли съм"
"Възможно ли е?"

Първо, да спомена само - на 18 съм.
Второ, позволи ми да ти кажа, че темата ти (колкото и поучителна да е тя) няма абсолютно никакъв смисъл (да не мислиш, че някой ще й обърне внимание?! :-s )
И трето, съжалявам, че си се постарала, но все пак е пълна с правописни и пунктуационни грешки, мила. :roll:

No More Sorrow
08-24-2007, 00:26
Остай децата бе маце, нека се е*ат... :roll:

Лилито
08-24-2007, 06:38
Мацка, като казваш, че няма да получат образувание, първо провери своето, щото се пише образОвание...

on_fire
08-24-2007, 06:43
Имало момичета на 12-13,които го правели с пълното съзнание..Абе вие добре ли сте?!!Нито на 13 можеш да имаш толкова богата сексуална култура,че да се предпазиш(и то ако я имаше,нямаше да ги има и тия теми от сорта на "БРЕМЕННА СЪМ" , "КАК ДА МАХНА БЕБЕТО"??? ),това говори само,че тези момичета не са узрели достатъчно за да праят секс."Партниорът е за да те подкрепя"...Да,ама не мога да разбера,вие кво си мислите,че сериозно връзка може да има човек на 14 или 15..Надали..Вземете и прогледнете малко.. ;)

Sladka_kiss
08-24-2007, 06:45
Да,ама е права. БРАВО за темата

_crazy_baby_
08-24-2007, 06:50
omg spokoino momi4eta si4ki mejdy 12 i 16 sme kurvi uspokoite se ..... 4akiai malko be kvo si trugnala da ubijdash horata za kakva se misli6 tova 4e izlizat typi temi e blagodarenie znae65 li na kakvo ????? blagodarenie 4e dneskashnite deca ne se interesuvat da pro4etat ne6to ot knigi za seksualnata im kultura syshto taka nqkoi ne govorqt s roditelite si koe kak sedi i molqte tova 4e sam se ebala na 15 nz teb ne ti vliza v rabotata no za smetka na tova za da sym trygnala da pravq sex zna4i sam imala ne6to v mozyka si togava za da go napravq...... i da imam seksualna kultyra i ne mi kazvai 4e ti kato si bila na 15 16 ne si se zaribqvala s mom4enca ne si hodila po kupon4eta i ne si mislila za sex prosto e nevyzmojno molqte ne se izlagai 4e te gledam i si ot ruse sramish ni grada be :smt013 :smt013 :smt013

on_fire
08-24-2007, 06:59
axaxax e to mi kaji ima li nqkoe momi4e deto na 15 da ne misli za mom4eta,kuponi i sex..ama edno e da misli6 drugo e da go napravi6..

john_kaleka
08-24-2007, 07:12
smeh!

krem4et0
08-24-2007, 07:13
То бива бива прсоти хора ама чак пък толкова ............. Тва че някоия е правила секс преди 16 не значи че си к**ва. Аз съм на 14 и съм девствена не съм си и помисляла да правя сескс преди 15 годишна възраст. Ти явно си с със съзнание на някъде 8-9 годишна щом мислиш такива неща...... И мога да ти кажа че между училището и гаджетата няма нищо общо . Имах си гадже по време на даскало и кво да не би да мие паднал успеха - НЕ . Така че вземи поранси още на акъл и тогава си прави изводи за тва коя е курва и коя не , защото мога да ти изнаметя куп лапета на по 8-9 години дет са с акъл мн повече от твоя....
Една сериозна връзка и 1 силно влюбване малко или много разсйват. Аз съм студентка, но заради гаджето съм си позволявала да излизам посред бял ден по сесийно време, при все че имам 5 дни да науча тухла от 600 страници. Не, че имам лош успех-5.93 от следването ми за 3 години специалност Информатика и 6 за втората специалност, но си разсйва. за това си позволих да имам връзка чак след като завърша и мине кандидат-студентската кампания. Имам приятелки, които не искат сериозно връзка, нищо че а студентки, именно защото ще ги разсейва. Гаджето разсейва и точка!

Модерирах темата по т.2 и т.9. Освен това момичетата с чата да внимават-изтрила съм им куп мнения. не стига, че искате чист и подреден форум, но нищо не правите за това. А девойката с граозните квалификации-последно предупреждение към нея. Тя си знае коя е!

jibrito
08-24-2007, 08:02
Ami taka e,razseiva...
Primerno dokato u4i6 se obajda da ti kaje kolko mnogo te obi4a ili podobni!
Kogato i/mu kaje6 4e u4i6,tq/toi zapo4va da se sumnqva,vseki den-u4i,ve4er do kusno-u4i...po4va da si misli 4e i/mu izneverqva6!
Kazva ti 4e kusate...ti misli6 za razdqlata,za6toto istisnki q/go obi4a6,pla4e6 zaklu4en/a v staqta...ne e nujno da pla4e,prosto raztroen/a...
Spira da u4i,izkarva dvoika i vsi4ko do tam...
Znam ot li4en opit...zatova AZ zarqzoh priqtelkata si,dadoh i svoboda,a ako dokato zavur6a ne mi izneveri-zna4i me obi4a i 6te se suberem otnovo...prosto nemoga da si pozvolq tozi luks da si imam gaje v tova polojenie!

Pozdravi...

I molq,neka ne se stiga pove4e do psuvane i do bannvane...
Razbrahme ve4e,4e ima jeni koito podkrepqt jojankata i takiva,koito ne q...kakto i da e!
Temata e priklu4ena-Molq Moderator,moje6 ve4e da q zaklu4i6!

jibrito
08-24-2007, 08:07
Iei q skiv kvo namerih az...
Vuv temata "Izcepki po vreme na seks" q vijte malkata palavnica,deto nemoje da 4ete i burka imena...vijte q kakva e kurvi4ka:
'''''Ем, един пич тръгна да си вкарва атрибута в ануса ми, и аз му рекох "Обърка дупките, не тая, а другата" и той, моля ви се, ми вика "Йеей, кво толкова" ........'''''

Edin pi4...ne kaza "neiniq pi4" ami edin pi4...nai-malko neq da sre6tnete na magistralata :smt005 deto mnogo i znae ustata!
Moito momi4e vuv porno film4eta snima6 li se :smt005

Az bqh devstven do minalata sedmica,dokato ne spah s priqtelkata mi,koqto su6to be6e devstvena...
Az sum na 18,a tq e na 17...ne6to protiv ot kurvite vuv foruma,6toto te mislqt 4e teq na 17 sa po-golemi kurvi ot tqh...a te sa na 15 i sa ve4e gordi :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
Sram i pozor ot takiva gre6ki na prirodata!
За бившите говоря като за непознати. :D

Dosta biv6i si imala mai i posle se misli za po4tena i umna :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

marina star
08-24-2007, 08:08
az pak sam saglasna s avtora na temata!!!!!

G-BaBy-InLoW
08-24-2007, 08:11
Да ве тъпи са

aloo jojankata :
1-VO KATO TE DRAZNI SAITA , MI NE VLIZAI TUKA , ZAKFO TREBVA DA SI GO IZKARVASH NA DRYGITE.
2-RO TEZI HORA V INTERVALA , 6TOM PISHAT TUK ZNA4I IMAT NUJDA OT POMOSHT .
3-TO NIKOI NE TI ISKA MNENIETO ZA TQHNITE PROBLEMI .
MOQT SAVET E : NE VLIZAI TUK I NEMA DA IMASH DRAZNENIQ .. AREE 4A0 .. PFFF EBAHTI HORATA .. :smt013

girl_in_black
08-24-2007, 09:05
Авторката на темата, струва ми се че избиваш някви големи комплекси в тая тема.Първо, от нея няма никакъв смисъл, не си мисли,че с нея можеш да промениш гледната точка на някой.Второ, не всички момичета са курви, аз го направих за първи път на 15, имам сериозен приятел, но това не ми пречи да имам цели , мечти и успехи, напротив, помага ми.Казваш, че като правели секс , не мислели за бъдещето си и образОванието си.Че откога сексът пречи на образованието?! Гордееш се , че си девствена.Добре, ама съгласи се, че това малко хора ги интересува.По-важно е какво си постигнала.Казваш, че мислиш за образованието си, ми за да получи някой добро образование май на първо време трябва да се научи да пише грамотно, а?!

Phoenixheart
08-24-2007, 09:11
нз на мен пък успеха ми се вдигна

lamzzzercho
08-24-2007, 09:18
авторката наистина сигурно избива някакви комплекси, обаче никой не може да каже, на който и да е как да живее, кога да прави секс или каквото и да е! Все пак живота си е наш и който иска да си троши главата от рано да си я троши! А за сексуалната култура бих казал, че именно този форум доста обогатява тази част! И 10 годишно момче да влезне в форума и да чете тези теми, пак ще се научи на нещо и така се обогатява културата му за тази тема! И постепенно се обогатява още повече и с практика разбира се де :-) ,но е важно човек да знае и затова се пита тук! Няма смисъл да се ядосваме и ако не ни се гледат тези "тъпи" теми за "глупавите" дечица, еми не ги четете просто и ги оставете да си изплуват :lol:

bqsna_teenagerka
08-24-2007, 09:25
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
БРАВО БРАВО И ПАК БРАВО!
но ей има и изклю4ения! аз съм на 13 и все още съм детствена мисля и за напред да е така!

heely
08-24-2007, 09:31
sexa i serioznata vrazka prechili na obrazuvanieto... o boje moi... bratchet mi imashe dobar uspeh,no kogato tragna s momicheto koeto obicha (tq beshe palna otlichnichka) se nadaha i si vdigna uspeha...
bili sme kurvi....
ami az sam na 16 imam seriozna vrazka s momche na 22 i spah za prav pat s nego...
hodim ot 1 godina
i do sega ne mi se e prechkal s nishto....
kogato znae che trqbva da ucha ucha i tochka...
samo ponqkoga mi se obajda da me chue i da me popita dali imam nujda ot neshto i tolkova....
Ne vijdam s kakvo tolkova me razseiva...
Daje mi e pomagal... v naistina MNOGO trudni za men momenti...

mir4ovski
08-24-2007, 09:34
izvinqvai moje da sam na 15 ama v glavata mi ima pove4e akal otkolkoto v tvoqta.moq rabota si e kvo pravq i kva sam fakta 4e ima6 vremeto i jelanieto da izpi6e6 podobna glypost zna4i 4e ti li lipsva li4en jivot!!!!!

heely
08-24-2007, 09:45
izvinqvai moje da sam na 15 ama v glavata mi ima pove4e akal otkolkoto v tvoqta.moq rabota si e kvo pravq i kva sam fakta 4e ima6 vremeto i jelanieto da izpi6e6 podobna glypost zna4i 4e ti li lipsva li4en jivot!!!!!
+1

lamzzzercho
08-24-2007, 09:49
izvinqvai moje da sam na 15 ama v glavata mi ima pove4e akal otkolkoto v tvoqta.moq rabota si e kvo pravq i kva sam fakta 4e ima6 vremeto i jelanieto da izpi6e6 podobna glypost zna4i 4e ti li lipsva li4en jivot!!!!! а на теб не ти ли липсва! Или си голяма как като си на 15 и всичко можеш да правиш :lol: не коментирай така след като още нищо не си видяла и не си научила :wink:

abvgdejzi
08-24-2007, 09:59
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
БРАВО БРАВО И ПАК БРАВО!
но ей има и изклю4ения! аз съм на 13 и все още съм детствена мисля и за напред да е така!
=D> =D> =D> za sega misli6 pravilno =D>

jojankata
08-24-2007, 10:19
Алоо...G-BaBy-InLoW
1во:Не съм казвала,че ме дразни сайта!-Темите на някой "умни" хора ме дразнят!
2ро:Не си ти човечеца,който да ми каже дали да се махна от тук или не!
3то:Ако на някой му пречи,това че си нямам приятел,не съм като вас,да съм сменила вече 5...

Много сериозна връзка имаш...
На 16...със 22 годишен :lol: :lol: :lol:
Колко сериозна връзка само,след 1,2 години и ще те зареже,СПОКОЙНО...не се радвай,няма да е толкова трайна и сериозна... :smt005 :smt005 :smt005
Аз ще се смея,когато излезе още някоя тема от G-BaBy-InLoW,бременна съм,незнам какво да правя :smt005 :smt005

Който се смее последен,се смее най добре... :smt005 :smt005 :smt005

Болшевик
08-24-2007, 10:30
Много хубава тема. :wink:

Аман от простотии в тоя раздел :smt011

..:: Baby ::..
08-24-2007, 11:46
jojankata виж кво скъпа
Аз съм на 16, нормално момиче и не ходя с някой 5-6-7 години по голям от мене /девствена съм, ама и да не бях къф е проблема?!/, обаче за сексуалната ми култура можем да поспорим, защото мисля, че имам повече знания от половината форум, ако не и от повечето! Така, че не слагай всички в кюпа, защото не съм само аз изключението, има и много други.
Айде със здраве.

hasaiko
08-24-2007, 12:00
Тука за кво стаа на въпрос-за тия дето се ебат м/у 12 и 16 или за тия дето забременяват по тва време???Ти даваш пример само за последици от забременяване...Нали темата е за секса?Използват се презервативи,споко ;)Няма лошо,според мене,ако го правят,ама поне да са се развили достатъчно...А тва неква на 12 да си мисли,че й се ебе и че ше стане мн голяма работа кат го напраи,и аз не го одобрявам...

08-24-2007, 12:21
Така, че не слагай всички в кюпа

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!! Най-накрая нещо ново. С тоя "общ знаменател" направо си е*бало мамата. Не ви ли писна нз. Не е нужно да го пишете във всяка 2ра тема по 20 пъти. Аз лично вече като го видя и ми идва да си резна вените.

Erica
08-24-2007, 12:22
тука стана като селска седянка :D
Незнам защо ама наистина тийновете ме учудват със всеки изминал ден.Луда работа.

find_m3
08-24-2007, 12:24
Така, че не слагай всички в кюпа

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!! Най-накрая нещо ново. С тоя "общ знаменател" направо си е*бало мамата. Не ви ли писна нз. Не е нужно да го пишете във всяка 2ра тема по 20 пъти. Аз лично вече като го видя и ми идва да си резна вените.

я се регни първо и ходи си ги резни като си зажадняла :smt012

СХЕМАТА
08-24-2007, 12:26
аве не знам кой къф е ама....................... СИЧКИ СТЕ ЗА ТРЕПАНЕ !!!
относно мястот на образованието от първия пост само ще добавя че за да духаш на гарата за 2 лв. не ти трябва даже и начално

Alex_f
08-24-2007, 12:38
И на мен не ми харесва,че момчетата на по 13-14 години постоянно пускат теми дали им е достатъчно голям пениса,ама кво да ги правиш, да ги трепем ли?

Quasar
08-24-2007, 12:47
Ти не си тъпа...ти си ОБЛА...курви са ако спят с много мъже, но ако си имат един сериозен приятел и си се "бодват" само с него кво ще им стане
После за бременноста...вярно че има тъпи парчета, които за контрацепция не са чували ама те тия са от двата пола и съберат ли се става пумия...все пак от момичетата които познавам всички си знаят отговорността и възможните проблеми и все пак имат долна граница-15 (не ми харесва ама кво да се прави :-D :-D :-D )
А в училище успеха не се влияе аз тая година (7-ми клас) при всичкото учене ходих с две (не едновременно). и пак ме взеха в едно от най престижните училища в града :)
За тъпите теми: НЕ ГИ ЧЕТИ
А за автора сега видях...ясно що мразиш всчко...на 15 си и си още девствена и сама като кукувица....гадно ли ти е че някви лапета са по-хубави от теб и си имат приятели :smt006 :smt006 :smt006
И все пак мисля да си го кажа: Ако стана тъп като авторът на темата ме пуснете в Анадола и после ме убийте

NFW`
08-24-2007, 12:51
Де да знам...мен въпросният тип момичета ме радват много...

Защото като вляза в този раздел винаги има какво да ме накара да се смея с глас. :D

gabrielka@a
08-24-2007, 12:55
Защо си мислиш,че ВСИЧКИ в този форум под 16 са правили секс?

jojankata
08-24-2007, 13:08

Защото повечето СА!!!

abvgdejzi
08-24-2007, 13:17
AZ SA6TO popadam v tozi znamenatel no ne se zasqgam za6toto v interes na istinata mn malko sa devicite.
zatva ne go priemaite tolkova li4no 4e stana ve4e cql tragediq

Made_of_Pain
08-24-2007, 14:05
....Много сериозна връзка имаш...
Колко сериозна връзка само,след 1,2 години и ще те зареже,СПОКОЙНО...не се радвай,няма да е толкова трайна и сериозна... :smt005 :smt005 :smt005
....

Щом на теб мечтата ти е да тръгнеш с някой, да се омъжиш за него и да му народиш един куп деца-консерви (like you), който да говорят с твоя речник ( Опази, Боже)
... Ок... но ми погледни аватара.

heely
08-24-2007, 16:13
Алоо...G-BaBy-InLoW
3то:Ако на някой му пречи,това че си нямам приятел,не съм като вас,да съм сменила вече 5...

Аз ще се смея,когато излезе още някоя тема от G-BaBy-InLoW,бременна съм,незнам какво да правя :smt005 :smt005

Който се смее последен,се смее най добре... :smt005 :smt005 :smt005

tapa marla veche mnogo draznish chestno,ti znaesh li kakvo e seriozna vrazka ma?
da zajiveem shtastlivo i da si narodim 15 deca oshte dokato sam na 16?
seriozna vrazka e kogato do sebe si imash chovek koito te razbira,a ne samo da te raga... pak ti kazvam,za tazi edna godina tolkova mnogo izjivqhme zaedno i dori mi pomogna da se vazstanovq sled mnogo tragichna za men sluchka... seriozna vrazka e kogato mojesh da imash doverie na choveka koito e do teb,kogato znaesh che imash negovata podkrepa...i sled tova idva sexa,zashtoto kogato obichash edin chovek,nqma kak da ne izpitash nujda ot tova.i nqma da chakam da stana na 20 za da prav sex s nqkoi,samo zashtoto nqkoq tapa pikla na 14 ili 15 ne pomnq na kolko si,s akal na 9 godishna ne i haresva tozi nachin na povedenie :-s
Tova si e moq jivot,az shte si go izjiveq,reshih che tova e chovekat na koito iskam da se doverq i da bada s nego za prav pat.i koga shte se razdelim nqma znachenie,ne e zadaljitelno da sam s edin chovek cql jivot,za da bade vrazkata ni seriozna... :smt005 :smt005 :smt005

ferdi_mravkata
08-24-2007, 18:02
Аз пък съм много сериозен и макар момчетата да не си мечтаят да имат деца и не са си представяли първата нощ,с някоя принцеса на лилав кон...
Аз си имам мечти,имам си приятелка,която много обичам,която не е на ниво да правим секс,аз съм девствен на 17...мисля че това е най-нормалната възраст за подобни действия...
Тези са на моето мнение,според мен Джоджанката Е-евала им права!
А на тези които ме имат за шибаняк,а те са изчукали полувината си град...само едно ще им кажа-Е*ЕТЕ СЕ В Г*ЗА КОС*АТ!!!
Ако някой има нещо против грубия ми тон :smt077 ^ пише к'во да направите!

Аз не мисля,хората които са го правили на 15-16 да са к*рви,просто онези на 12-13 са позора за БГ!
Знам,че в този форум има доста такива!!! :smt016

Не ви упреквам,и ако имам правописна грешка...вместо да ме поправяте си я наврете в г*за г*озен!
:smt016 Нема да ми се правите на големи пички и пичове,че сте спали с съседите и приятелите си,щото е неморално...не заради СЕКСА,а заради възрастта!

heely
08-24-2007, 19:17
Аз пък съм много сериозен и макар момчетата да не си мечтаят да имат деца и не са си представяли първата нощ,с някоя принцеса на лилав кон...
Аз си имам мечти,имам си приятелка,която много обичам,която не е на ниво да правим секс,аз съм девствен на 17...мисля че това е най-нормалната възраст за подобни действия...
Тези са на моето мнение,според мен Джоджанката Е-евала им права!
А на тези които ме имат за шибаняк,а те са изчукали полувината си град...само едно ще им кажа-Е*ЕТЕ СЕ В Г*ЗА КОС*АТ!!!
Ако някой има нещо против грубия ми тон :smt077 ^ пише к'во да направите!

Аз не мисля,хората които са го правили на 15-16 да са к*рви,просто онези на 12-13 са позора за БГ!
Знам,че в този форум има доста такива!!! :smt016

Не ви упреквам,и ако имам правописна грешка...вместо да ме поправяте си я наврете в г*за г*озен!
:smt016 Нема да ми се правите на големи пички и пичове,че сте спали с съседите и приятелите си,щото е неморално...не заради СЕКСА,а заради възрастта!
tova che edno momiche pravi sex na 15,ne oznachava,che spi sas sasedite si i vaobshte s polovinata si grad i sledovatelno ne e kurva. ](*,)

meaning
08-24-2007, 19:49
Aу каква агресия..Не мога да разбера какво ви бъркат тези хора.

gabrielka@a
08-24-2007, 20:00

Защото повечето СА!!!
Повечето,но не всички!!!

Poulet
08-24-2007, 20:08

Хаха!Домовете са пълни с мангалета,ама айде... :smt013

Made_of_Pain
08-24-2007, 20:13

Подкрепям дори повече темите с образОвателна цел, които никой не чете, пред тази на някаква 15 годишна годра от себе си девствена гражданка, парадираща със така високата си сексуална култура (която просто не видях, къде показа) и с нереално детски език, подкопаващ цялата й теория за всеобщата глупост (except her own)

Spider-Man
08-24-2007, 20:24
Алоо...G-BaBy-InLoW

На 16...със 22 годишен
Колко сериозна връзка само,след 1,2 години и ще те зареже,СПОКОЙНО...не се радвай,няма да е толкова трайна и сериозна...
Аз ще се смея,когато излезе още някоя тема от G-BaBy-InLoW,бременна съм,незнам какво да правя
Който се смее последен,се смее най добре...

6te ti se ti da se smee6 posledna! :lol: :lol: :lol:
A i nas kvo da i 6ybe 4e ti dosega ne si ysetila 4yvstvoto liybof, medal li iskash za tova? Qvno mn se zlobish na momi4etata koito sa 1000 pati po-gotini ot tebe, tva si ti, ti si edna zlobaaa, i da, znam kakva si, i ako za vseki sly4ai se zapitash otkade, ami za razlika ot tebe az sam ymen 4ovek i te precenix po tova kak i kakvo pishesh... Taka 4e mojesh da si zatvorish shi*anata ysta i da ne ni pyskash takiva drazneshti i prosto temi, koito vednaga pokazvat kakva si!

Spider-Man
08-24-2007, 20:29
Хаха!Домовете са пълни с мангалета,ама айде...

A zaradi takiva nadyti kato tebe kade si mislqt 4e mnenieto im em mnogo veliko i ymno, az se draznq i kogato vidq na jivo takova momi4e, a pravq na 1 stotinka, toest-pravq tova gdet trqbva! Jalko 4e i teb nemoga da popravq...

CvEtI`KiSs
08-24-2007, 20:43
Прочетох първата страница от темата и на там ...сигурно пак ще е едно и въщо...само спорене и караници...аз съм напълно съгласна с авторката на темата :) Всичко написано е вярно...курволък колкото щеш ... Дано някое момиченце прочете темичката ти и се замисли...защото мила...колкото и тъжно да звучи...убедена съм , че никоя малка пикла няма да те чуе сега...щото те си мислят , че като се е*ът са много пораснали..и , че много се харесват на момчетата...колко са жалки...дано да има повече такива изключения като теб... :) успех :)

08-24-2007, 20:51
A na teb CvEtI`KiSs ti trqbva Isys, moito momi4ence, qd li te e, 4e ima kyrvolqk? Dano da nqma pove4e takiva izkliy4eniq kato vas, zashtoto kyrvetata gi xaresvat, makar i za malko, a vas, izobshto ne vi xaresvat! E, taka, 4e, Ypsex, s razsajdeniqta vi :lol: :lol: :lol:

CvEtI`KiSs
08-24-2007, 21:02
A na teb CvEtI`KiSs ti trqbva Isys, moito momi4ence, qd li te e, 4e ima kyrvolqk? Dano da nqma pove4e takiva izkliy4eniq kato vas, zashtoto kyrvetata gi xaresvat, makar i za malko, a vas, izobshto ne vi xaresvat! E, taka, 4e, Ypsex, s razsajdeniqta vi :lol: :lol: :lol:

хахаха :) аре стига бе , ама ти верно ли мислиш , че ми трябва Исус ? Ти ако не си някое лапе на 12-15 годинки което те първа се опитва да си намери гадже да я чука (въпреки , че още незнаеп къде да си го вкараш , и въобще дали имаш нещо да вкарваш...) ... ще се гръмна...Виж сега мойто момченце...какво си мислиш , че ще стане с тези малки курвички след няколко годинки ? Ще са не като кофти от долу...а като контейнери...Аз съм на 18 години...и това , че не правя секс със всяко мое гадже , не означава , че не съм харесвана...Има време за секса бе деца...проумейте го най сетне...тц...тц....тц...много сте жалки всичките ей :lol: :lol: :lol: ае успех и на теб :) Желая ти да си намериш курвичка и да хванеш сифилис ;) после ще видиш колко съм права ;)

Spider-Man
08-24-2007, 21:11
Ima vreme takali? I koga shte e tvoeto vreme? V groba moje bi? Mi, 4e ti ako ne se radvash na jivota sega, to koga? I ne sam lape nad 16 sum, a kolkoto do tova kakvo shte stane s kyrvetinkite, ne e moi problem, a kolkoto do vkarvaneto znam kade da vkarvam kolkoto i da ne ti se vqrva, vkarval sum! E, ve4e mojesh da se gramnesh!

CvEtI`KiSs
08-24-2007, 21:25
Ima vreme takali? I koga shte e tvoeto vreme? V groba moje bi? Mi, 4e ti ako ne se radvash na jivota sega, to koga? I ne sam lape nad 16 sum, a kolkoto do tova kakvo shte stane s kyrvetinkite, ne e moi problem, a kolkoto do vkarvaneto znam kade da vkarvam kolkoto i da ne ti se vqrva, vkarval sum! E, ve4e mojesh da se gramnesh!

хах :) Еми радвам се на живота сега , но това не означава , че трябва да правя безразборен секс със всеки :) Радвам се на много неща...и на секс и на много други...разбери момченце...секса не е спорт...трябва да се прави любов...когато има чувства...а не е така за спорта :) и между другото...не мисля да се гръмвам... :) Ти ако искаш :) Давай :) :) :) И честно да ти кажа... като чета какво пишеш...съмнявам се , че си го вкарвал някаде :) е може би да - в някоя гумена кукличка :) ае със здраве ;)

08-24-2007, 21:40
Аман от глупости!"ГОТИНИТЕ МОМИЧЕТА,КОИТО СА ХАРЕСВАНИ И ЖЕЛАНИ'!Ква си ти на 12-16 години,бе?Пикла и нищо друго.Каква сериозна връзка може да имаш на 16 години,камо ли на 12?!?!То има хора на по 20 години,дето са нямали сериозна връзка.Както се казва,то покритото мляко,котките не го ядат.Ти ако си си с акъла,няма да правиш секс,колкото да кажеш,че си го правила.И не може да ми кажеш,че на 12-13 години е нормално малки момиченца(6ото са си точно такива) да се праскат напред-назад като зайци и да си мислят,че се извисяват духовно като личности!
abe i ti ne si prav/prava 6toto az ot 15 i 1/2 godi6na hodq s edno mom4e.. sega sam na 17 i sam o6te s nego. tva 4e ti nemoje6 da ima6 seriozna vruzka ne zna4i 4e drugite nqmat. a ti tupa putko det si pisala temata se zamisli malko. kakto kazaha tva 4e nqkoi pravi sex ne zna4i 4e e lo6 u4enik, 4e nqma ambicii i planove za bude6teto i 4e e kurva. 6toto da pravi6 sex s 4ovek s koito hodi6 ot 1g i polovina i da si samo s nego ne te pravi kurva. ama ti s tvoq mozak na ameba na 15 godini.. abe nqmam dumu. tva 4e ti si nekva sduhana zubra4ka i misli6 samo kak da izkara6 po-dobra ocenka, kolko da u4i6 za da vlezne6 v neznam si koi universitet i t.n. ne te pravi po-dobra ot drugite momi4eta koito p;ravqt sex i su6to imat tvoite ambicii... are trai guz

CvEtI`KiSs
08-24-2007, 21:48
abe i ti ne si prav/prava 6toto az ot 15 i 1/2 godi6na hodq s edno mom4e.. sega sam na 17 i sam o6te s nego. tva 4e ti nemoje6 da ima6 seriozna vruzka ne zna4i 4e drugite nqmat. a ti tupa putko det si pisala temata se zamisli malko. kakto kazaha tva 4e nqkoi pravi sex ne zna4i 4e e lo6 u4enik, 4e nqma ambicii i planove za bude6teto i 4e e k***a. 6toto da pravi6 sex s 4ovek s koito hodi6 ot 1g i polovina i da si samo s nego ne te pravi k***a. ama ti s tvoq mozak na ameba na 15 godini.. abe nqmam dumu. tva 4e ti si nekva sduhana zubra4ka i misli6 samo kak da izkara6 po-dobra ocenka, kolko da u4i6 za da vlezne6 v neznam si koi universitet i t.n. ne te pravi po-dobra ot drugite momi4eta koito p;ravqt sex i su6to imat tvoite ambicii... are trai guz

е тук от съм съгласна с теб :) щото наистина толкова време си се задържала с това момче :) браво , но повечето явно не са като теб...а за това ...че на 12 години не може да имаш сериозна връзка е ТАКА ! на 12 - 16 си си още дете...рядко са ти дето от 15 годишна възраст (като теб) са си хванали фр и до се са с него :) Поздрави за което ;)

on_fire
08-25-2007, 06:43
abe i ti ne si prav/prava 6toto az ot 15 i 1/2 godi6na hodq s edno mom4e.. sega sam na 17 i sam o6te s nego. tva 4e ti nemoje6 da ima6 seriozna vruzka ne zna4i 4e drugite nqmat. a ti tupa putko det si pisala temata se zamisli malko. kakto kazaha tva 4e nqkoi pravi sex ne zna4i 4e e lo6 u4enik, 4e nqma ambicii i planove za bude6teto i 4e e k***a. 6toto da pravi6 sex s 4ovek s koito hodi6 ot 1g i polovina i da si samo s nego ne te pravi k***a. ama ti s tvoq mozak na ameba na 15 godini.. abe nqmam dumu. tva 4e ti si nekva sduhana zubra4ka i misli6 samo kak da izkara6 po-dobra ocenka, kolko da u4i6 za da vlezne6 v neznam si koi universitet i t.n. ne te pravi po-dobra ot drugite momi4eta koito p;ravqt sex i su6to imat tvoite ambicii... are trai guz

е тук от съм съгласна с теб :) щото наистина толкова време си се задържала с това момче :) браво , но повечето явно не са като теб...а за това ...че на 12 години не може да имаш сериозна връзка е ТАКА ! на 12 - 16 си си още дете...рядко са ти дето от 15 годишна възраст (като теб) са си хванали фр и до се са с него :) Поздрави за което ;)
Тук мислех да си замълча,щото наистина връзката Ти е продължила доста време,дано и да продължава. :)във всеки случаи си има изключение,но не може да ми кажеш,че някаква пикла на 12 дето вече е правила секс и си има гадже,това се нарича сериозна връзка!и аре не обиждай,щото нито ги знаеш хората,нито ги познаваш и е тъпо от твоя страна да се изказваш недомислено ;)

maini4ka_sladka
08-25-2007, 06:48
Радвам се, че има такава тема. Тя напълно изразява и моето мнение :) Аз съм на 19 години ( за някои може би съм голяма за този форум). Правих секс когато бях на 18... направих го с човека, когото истински обичам. Все още сме заедно. Бяхме си първите един на друг и мога да ви кажа, че по-хубаво от това няма. Той ме уважава супер много. Какво е мнението на едно момче, ако разбере, че приятелката му е започнала да прави секс в този интервал? Ще ви кажа какво мисли моят приятел- "Парцал" това са за него малките курвички. Виждам, че някои се хвалят, че са на 17 и са спали само с 3-ма... хайде стига бе! Кажи ми- пика ли ти се... Е*е ли ти се? И ти не знаеш, ама дай да има бройка... И защо са 3-ма, а не 1? Защото или не можеш да си начешеш крастата и се е*еш със следващия възможен или той те вижда каква стока си и те зарязва брутално... И не твърдете, че тези на 12 имат добра сексуална култура- моля ви! Всичко което знаят е от техните приятели... а ако знаете аз на какви въпроси съмм попадала- направо ще ви падне шапката! И хайде като за последно- до 16-17 годишна възраст дори и половата система не е спряла да се развивиа- не избързвайте да правите секс. Много ама много по-вълнуващо е, когато си с подходящия човек в една разумна възраст :) успехи на авторката и само в този дух :) ако искаш моя скайп- пиши ми на лично :)

08-25-2007, 09:29
Радвам се, че има такава тема. Тя напълно изразява и моето мнение :) Аз съм на 19 години ( за някои може би съм голяма за този форум). Правих секс когато бях на 18... направих го с човека, когото истински обичам. Все още сме заедно. Бяхме си първите един на друг и мога да ви кажа, че по-хубаво от това няма. Той ме уважава супер много. Какво е мнението на едно момче, ако разбере, че приятелката му е започнала да прави секс в този интервал? Ще ви кажа какво мисли моят приятел- "Парцал" това са за него малките курвички. Виждам, че някои се хвалят, че са на 17 и са спали само с 3-ма... хайде стига бе! Кажи ми- пика ли ти се... Е*е ли ти се? И ти не знаеш, ама дай да има бройка... И защо са 3-ма, а не 1? Защото или не можеш да си начешеш крастата и се е*еш със следващия възможен или той те вижда каква стока си и те зарязва брутално... И не твърдете, че тези на 12 имат добра сексуална култура- моля ви! Всичко което знаят е от техните приятели... а ако знаете аз на какви въпроси съмм попадала- направо ще ви падне шапката! И хайде като за последно- до 16-17 годишна възраст дори и половата система не е спряла да се развивиа- не избързвайте да правите секс. Много ама много по-вълнуващо е, когато си с подходящия човек в една разумна възраст :) успехи на авторката и само в този дух :) ако искаш моя скайп- пиши ми на лично :)
ЕВАЛА МАЦЕ ДАНО ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ !!! :D :D :D

`Death`Whore``
08-25-2007, 09:32
Какво общо има това, че момичето има връзка от година и половина? Аз също имах връзка над година и тя свърши по отвратителен начин...не мислех, че този човек може да се държи с мен като с парцал.

И по темата - едно момиченце може да мисли, че има сериозна връзка на 12, тази връзка може да продължи до 20 годишна възраст, но това нито прави връзката сериозна, нито прави ебането на 13, което същото момиче практикува, по-умно /не се сещам по-подходяща дума/.

08-25-2007, 10:03
да бе механична друг път, разбирам да го е написала 1 път ама тя го е написала 3 или 4 пъти. явно момичето не е особено грамотно. :-D

on_fire
08-25-2007, 10:08
Ти не си тъпа...ти си ОБЛА...курви са ако спят с много мъже, но ако си имат един сериозен приятел и си се "бодват" само с него кво ще им стане
После за бременноста...вярно че има тъпи парчета, които за контрацепция не са чували ама те тия са от двата пола и съберат ли се става пумия...все пак от момичетата които познавам всички си знаят отговорността и възможните проблеми и все пак имат долна граница-15 (не ми харесва ама кво да се прави :-D :-D :-D )
А в училище успеха не се влияе аз тая година (7-ми клас) при всичкото учене ходих с две (не едновременно). и пак ме взеха в едно от най престижните училища в града :)
А за автора сега видях...ясно що мразиш всчко...на 15 си и си още девствена и сама като кукувица....гадно ли ти е че някви лапета са по-хубави от теб и си имат приятели :smt006 :smt006 :smt006
И все пак мисля да си го кажа: Ако стана тъп като авторът на темата ме пуснете в Анадола и после ме убийте

+1
Mдааа,най-после някой да каже нещо смислено тука =D>
И,хех,естествено че Жожанката (ще го пиша как си искам) мрази всички дето си имат приятели и тн.Сигурно защото е много зле,никой не я иска и вече тя толкова се е озлобила че още малко,кръстоносен поход ще почне срещу тия дето са щастливи,желани и си имат гаджета.
Заключение: жожанке,пий една студена вода,не поставяй ВСИЧКИ в едно гърне и не се бъркай в чуждите работи :smt098
Аз пък не можах да разбера как така от няколко поста веднага преценихте къв е човека?!?!!

KiLLeR_InSTiNkT
08-25-2007, 10:14
Жожи, *ОбразУванието* ти куца. Остави ги хората, пък и съм сигурна, че не всички в този интервал вече са правили секс. Ама на такива като теб и да обяснявам и да не обяснявам едва ли ще ме разберат. Айде, и без това не ми се занимава с теб!

macka123
08-25-2007, 14:24
а мога ли да те попитам едно 17 годишно момиче не учи ли?едно 17 годишно момиче с кво е повече от 16 годишната????и тва че правят секс на тези години не означава че са курви.нз как някои тъпи овци ще разберат че курвата се ебе с различен секи ден.аз съм на 15 и си имам приятел и съм спала само с него.кво от тва???курва ли съм?????използваме презерватив и всеки път го проверяваме!!!всеки решава кога ще го прави??тва си е личен избор.решила съм и съм спала с него.и знаеш ли кво??не съжалявам!!!!няма и да съжалявам!и аз съм против 12 годишни да се изе*ат с някой на купон и после да пишат бременна ли съм ала бала????но всеки се учи от грешките си!!!писна ми ... почнахте като момчетата да говорите че сички жени са курви и да слагате всички под общ знаменател.бих казала че наистина предпочитам да се бях прое*ала на 12 от колкото да съм ограничена като теб.УМСТВЕНО ограничена.след като не си срещнала човек с който искаш да го направиш ние кво да направиме???ох господи!!!!!!!

схемата
08-25-2007, 14:47
+1
И,хех,естествено че Жожанката (ще го пиша как си искам) мрази всички дето си имат приятели и тн.Сигурно защото е много зле,никой не я иска и вече тя толкова се е озлобила че още малко,кръстоносен поход ще почне срещу тия дето са щастливи,желани и си имат гаджета.
Заключение: жожанке,пий една студена вода,не поставяй ВСИЧКИ в едно гърне и не се бъркай в чуждите работи :smt098[/quote]

как е възможно все още да има такива идеоти?

схемата
08-25-2007, 14:53
а мога ли да те попитам едно 17 годишно момиче не учи ли?едно 17 годишно момиче с кво е повече от 16 годишната????и тва че правят секс на тези години не означава че са курви.нз как някои тъпи овци ще разберат че курвата се ебе с различен секи ден.аз съм на 15 и си имам приятел и съм спала само с него.кво от тва???курва ли съм?????използваме презерватив и всеки път го проверяваме!!!всеки решава кога ще го прави??тва си е личен избор.решила съм и съм спала с него.и знаеш ли кво??не съжалявам!!!!няма и да съжалявам!и аз съм против 12 годишни да се изе*ат с някой на купон и после да пишат бременна ли съм ала бала????но всеки се учи от грешките си!!!писна ми ... почнахте като момчетата да говорите че сички жени са курви и да слагате всички под общ знаменател.бих казала че наистина предпочитам да се бях прое*ала на 12 от колкото да съм ограничена като теб.УМСТВЕНО ограничена.след като не си срещнала човек с който искаш да го направиш ние кво да направиме???ох господи!!!!!!!
ся в момента не си курва............. ама нищо няма да ти попречи да СТАНЕШ!!! аман от такива като тебе!!! тряа да земат да ви изколят

схемата
08-25-2007, 14:56
+1
Заключение: жожанке,пий една студена вода,не поставяй ВСИЧКИ в едно гърне и не се бъркай в чуждите работи :smt098
как е възможно да сте се навъдили такива курви........... аман!!! напълно подкрепям джодженката.................... айде със здраве ( и нека Бог се смили над душите ви, че няма кой друг.......:(

08-25-2007, 15:07
Жожи, *ОбразУванието* ти куца.
и твоито не китка!!!

`Death`Whore``
08-25-2007, 15:10
и твоито не китка!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:

Dark_Angel_F
08-25-2007, 16:19

+1
Съгласна съм с вас на 100% . П.С : ако стана тъпа като авторката на темата МОЛЯ ВИ СЕ ЦЕЛЕТЕ МЕ С НОКИЯ 3310 ДОАКТО НЕ ПУКНА......

bebito0o
08-25-2007, 16:41
тъпи сме и кФО??????? :smt005

08-25-2007, 16:54
+1
Заключение: жожанке,пий една студена вода,не поставяй ВСИЧКИ в едно гърне и не се бъркай в чуждите работи :smt098[/quote]
Съгласна съм с вас на 100% . П.С : ако стана тъпа като авторката на темата МОЛЯ ВИ СЕ ЦЕЛЕТЕ МЕ С НОКИЯ 3310 ДОАКТО НЕ ПУКНА......[/quote]
ти и да искаш не можеш да астанешп толкова "тъпа" повярвай ми!!! по-тъпа от това и да искаш не можеш да станеш а относно създателката на темата -подкрепям я 100%

Сладката_пръдла!
08-25-2007, 17:03
Сега,сигурно и завиждате,защото излиза май,че вие сте задръстените...мммдаамм...та ка излиза!
Сигурно сте грозни-в смисъл първи братовчедки на Франкенщайн...а гаджетата Ви сигурно са сестрички на Смъртта!
Толкова сте грозни и и завиждате,че тя има поне малко мозък,каквато екстра Вие НЕ притежавате!!!

Завиждате,че тя е девствена и умна!
Завиждате И,че тя не е толкова тъпа като вас!
Мозъците Ви са набръчкани като на бабун дупето-в смисъл НИКАК!

Знаете ли какво Ви трябва на вас,малко повече да учите и малко по-малко да се е*ете-защото е*ането Ви вреди толкова,колкото и мисленето!

Благодаря-лека нощ!
Подкрепям авторката на 100%

схемата
08-25-2007, 17:35
Сега,сигурно и завиждате,защото излиза май,че вие сте задръстените...мммдаамм...та ка излиза!
Сигурно сте грозни-в смисъл първи братовчедки на Франкенщайн...а гаджетата Ви сигурно са сестрички на Смъртта!
Толкова сте грозни и и завиждате,че тя има поне малко мозък,каквато екстра Вие НЕ притежавате!!!

Знаете ли какво Ви трябва на вас,малко повече да учите и малко по-малко да се е*ете-защото е*ането Ви вреди толкова,колкото и мисленето!

Благодаря-лека нощ!
и аз ;)

влюбена_
08-25-2007, 17:39
XaXaXaXaXa...първо,ще кажа,че подкрепям авторката!
Второ,ще кажа,че го направих на 17 и ме няма в тая група...
Трето,ще Ви кажа,че колкото по-малки се ебете,от толкова по-малки ставате курви и за смях!

Вие си избирате-да отвръщавате момчетата :-&
Или да се правите на девствени охкайки и след седмица приятеля ви да разбере,че сте го прецакали леко спортно :smt005

Весела случка ще да е!

Violenza
08-25-2007, 17:58
Ъъ... а тези, които са между 12-16 и са девствени?

Quasar
08-25-2007, 18:11
След 2 часа експертизи открих едно нещо...70% от Нерегистрирантие потребители правят абсолютно същите грешки като авторката...странно не мислите ли..и всички я защитават...защо ли си мисля че те и авторката са един човек :D
Пак казвам курва ще си ако спиш с някой за спорта...курва си и ако се проебеш докъм 13-14
Никой не може да ме убеди в противното...спиш ли с един човек, оичаш ли го-няма проблеми...даже е похвално минавате на следващото ниво в отношенията си....не мисля че авторката и всичките и протежета трябва да са в това време...хора "морала" (или старите разбирания) трябва да са вечно едни и същи...преди е било нужно жената да мълчи и ражда сега вече жените и мъжете са равни...по същата логика можем да кажем че се променят и правилата за секса...както някоя стара мома не може да ме убеди че момичетата тряа да ходят рошави кат' мечки, така и ти няма да ме убедиш че трябва да станем на 17 че да правим секс...
Айде със здраве....А сега видях...Госта който се е зафанал с Dark Angel е много зле...не я познаваш брат...това е едно от най умните и сериозни момичета...затва земи си заври поста отзад и не тръгвай да правиш експертизи преди да си завършил психология (като мен-задочно)

50cent
08-25-2007, 18:34
ama kva si ti da kaje6 na horata kvo da pravqt kato ne ti otturva mahni se ot toq forum i si gledai rabotata sq ako iskam 6e napuskam nai razli4ni tupi temi i kvo 6e mi kaje6

krem4et0
08-25-2007, 18:41
По темата-секс след 18. Преди това с приятел или не е пълна простотия и безотговорно!

Spider-Man
08-25-2007, 19:30
Сладката_пръдла!
Гост

Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:03 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Благодаря-лека нощ!

1-Radvam se, 4e ti i avtorkata ste qko zadrasteni!
2-Moje da sme grozni, ama sme napolovina grozni ot teb!
3-6te ti se da sme grozni i da nqmame mozak, taka si se 6te poneje ti si edna zlobarka!
4-Devstvenna li e? Lo6o! Ymna li e? Ne, pravi se na ymna kakto i ti!
5-Na teb puk ti trqbva malko pove4ko da si zatvarash 6i*anata ysta! Koi znai kolko penisi sa vlizali v neq...
A puk kolkoto do avtorkata, poneje za nishto ne q biva, e prekarala cqla sedmica v mislene, ako izobshto tazi fynkciq dobre i ba4ka, ii e rarsela kysyri na ostanalite momi4eta, noo, taka po tozi na4in tq pokaza svoite... Kvo da se kaje za Jojankata, tupa e....

схемата
08-25-2007, 20:17
1-Radvam se, 4e ti i avtorkata ste qko zadrasteni!
2-Moje da sme grozni, ama sme napolovina grozni ot teb!
3-6te ti se da sme grozni i da nqmame mozak, taka si se 6te poneje ti si edna zlobarka!
4-Devstvenna li e? Lo6o! Ymna li e? Ne, pravi se na ymna kakto i ti!
5-Na teb puk ti trqbva malko pove4ko da si zatvarash 6i*anata ysta! Koi znai kolko penisi sa vlizali v neq...
A puk kolkoto do avtorkata, poneje za nishto ne q biva, e prekarala cqla sedmica v mislene, ako izobshto tazi fynkciq dobre i ba4ka, ii e rarsela kysyri na ostanalite momi4eta, noo, taka po tozi na4in tq pokaza svoite... Kvo da se kaje za Jojankata, tupa e....[/quote]
явно става разделяне на два лагера- единия толерира курвите , другия е твърдо против тях !!! аз съм от втория :) та за тебе......... ти от де ги разбра че са грозни? и от де че са тъпи само като те видях че пишиш на латиница ми стана ясно колко ти е акъла !!! та.......... такива хора с разбирания като твоите в действителност не им трябва образование ( нали ся изучаваш на-стъария занаят на света) е пожелавам ти успех............ доста голяма конкуренция ще настане ;)

jibrito
08-25-2007, 20:30
Hei,az su6to pi6a na latinica...no ne se zasqgam ot tezi ti dumi,setih se za kogo gi kaza :twisted:
Za onazi "umnata" koqto tvurdi,4e sladka pikla e lapala mn pi6ki-Qvno te izbiva na kompleksi mila...moje bi i Ti i zavijda6,4e ne e lapala,a 4e tebe te imat za kurvi4ka...
Nie mom4etata,na takiva duha4ki kato tebe im vikame kurvi!
Za tazi koqto e u4ila zado4no :D s kolko mina mila...ako izob6to si minala,ili samo malko si pou4ila i sa te skusali :twisted:

Are da ne se otvarqte mnoo mnoo kurvi4ki,mazni vodolazni!

08-25-2007, 21:49

Благодаря-лека нощ!
и аз ;)
мисля, че няма за кфо да и завиждам, щото и аз съм девствена и умна, ама не съм чак толкова груба и нетактична!

mimi7373
08-25-2007, 22:02
а само да попитам за подписа на авторката защо скаипа е на момче/мъж ?
а по темата мисля че всеки сам решава какво да прави.Просто трябва да се чувства наистина готов но наи важното е да има нужните знания преди да започне със секса.

Марксист
08-25-2007, 22:04
Зелени тиквички сте мили ми гълабчета :) Само едно социалистическо общество ще ви направи здравомислечщи 8)

Quasar
08-25-2007, 22:33
Hei,az su6to pi6a na latinica...no ne se zasqgam ot tezi ti dumi,setih se za kogo gi kaza :twisted:
Za onazi "umnata" koqto tvurdi,4e sladka pikla e lapala mn pi6ki-Qvno te izbiva na kompleksi mila...moje bi i Ti i zavijda6,4e ne e lapala,a 4e tebe te imat za kurvi4ka...
Za tazi koqto e u4ila zado4no :D s kolko mina mila...ako izob6to si minala,ili samo malko si pou4ila i sa te skusali :twisted:

Are da ne se otvarqte mnoo mnoo kurvi4ki,mazni vodolazni!
Ако става дума за задочното съм аз и не се обръщай с мен като към момиче и не ми дръж такъв тон щот ко те намеря повече няма да се събудиш
А ако става дума за някой друг...айде със здраве

nofi
08-25-2007, 22:57
Защо ми се струва, че Жожанката и Жибрито са един и същи човек :roll:
Сигурно щото се изразяват по абселютно еднакъв начи, обиждат за едни и същи неща, допускат едни и същи грешки...

1 приятелски съвет:
Жибрито/Жожанката или там каквото се викаш в момента, вземи се прегледай, защото шизофренията е опасна болест! Има достатъчно компетентни психиатри, които биха ти обърнали адеквтното внимание и биха ти предписали подходящи лекарства, подтискащи раздвоението на личността и сериозна доза успокоителни!

bloodranger
08-25-2007, 23:00
Защо ми се струва, че Жожанката и Жибрито са един и същи човек :roll:
Сигурно щото се изразяват по абселютно еднакъв начи, обиждат за едни и същи неща, допускат едни и същи грешки...

1 приятелски съвет:
Жибрито/Жожанката или там каквото се викаш в момента, вземи се прегледай, защото шизофренията е опасна болест! Има достатъчно компетентни психиатри, които биха ти обърнали адеквтното внимание и биха ти предписали подходящи лекарства, подтискащи раздвоението на личността и сериозна доза успокоителни!
Виж ко тука си в грешка.Джоджанката е 1 4овек а Джибрито е руски клонинг на парвия 4овек

----В Русия съм,В Русия съм----

схемата
08-26-2007, 01:12

Are da ne se otvarqte mnoo mnoo kurvi4ki,mazni vodolazni!много правилно казано,Братко!

схемата
08-26-2007, 01:14
а по темата мисля че всеки сам решава какво да прави.Просто трябва да се чувства наистина готов но наи важното е да има нужните знания преди да започне със секса.
...щото е травестит...? :smt005не спирате с куриозните изказвания не сте ли помислили че може да е на баща или брат и? а да забраих че ваща партия малко не я бива в главата!!! или сте леко ( по-скоро тежко) умствено ограничени !!

jojankata
08-26-2007, 07:18

По някаква голяма случайност си имам брат,по която огромна случайност той също влиза там!
А ако на тебе не ти изнася чии е скайпа ми или кой го използва,върви и си купи кило банани и се радвай!!!

Dark_Angel_F
08-26-2007, 08:27
nofi искам да те поправя : всички гости писали по темата са един човек според мен това е самата жужанка ... И опита й да се подкрепи сама е жалък също като самата нея....... И още нещо аз си мислех че съм злобна , но след като видях жужанката се изчервявам и се оказа че аз см едно много кротично и добро момиченце......

Vip_Kuchka
08-26-2007, 08:39
Teb Da ne tE e qD Az dO sEga nE sUm vIdQla hOra kOitO imAt gAjE i pRavqT sEx dA sa ProPadnAlI Bez ObraZovAnIe i Taka na Tatuk :-D IzLagaSh sE i DalI na 12 13 14 15 16 za vseki e razli4no mn mraza tiq koito se praat na interesni nz ama taka kato gl si dosta zle i mn zadrustena :smt019 nq smisul da obijda6 momi4etata te si re6avat

08-26-2007, 08:55
iNsaNe`giRL браво, мила, аз се опитах да го кажа това на цивилизован език, ама тя май не ме разбра...

iskam(. )tvoito( .)tqlo
08-26-2007, 11:42
Вярно е че има мн необразовани тъпи курвички на по 13 дето незнаят какво е любов и се ебът със някой който са го виждали 5 пъти , но на 15-16 години , когато вече имаш човек на който имаш доверие , знаеш че няма да направи глупост и си достатъчно образован няма нищо лошо ... преди да го направим с моята приятелка изчакахме 10 месеца и за това време си изяснихме всичко което не ни беше ясно , мисля че това е достатъчно време за което можеш да се довериш на човек и дори някога да стане нещо ( чукам на дърво ) да знаеш че няма да те остави сам. недей да говориш за всички защото просто всичко си има изключения , вярно половината на тази възраст са просто разгонени и не им пука с кой си лягат обаче има хора който просто се обичат и са стигнали до този етап.

08-26-2007, 12:54
Типична тема пусната във форумите на teenproblem:

"zdraveyte, az sym momi4e na 13 godini. v4era lyskah na priqtelq mi, bez da go izprazvam. Toy be6e si slojil prezervativ, a az bqh vzela protivoza4aty4ni predi tova. Za vseki slu4ay sled tova pih i edin postinor duo. Vyzmojno li e da sym zabremenqla??///? "

Та както каза авторът - щом не знаете какво правите, не се ебете.

sladka_prudla
08-26-2007, 13:31
Така,първо мисля да поздравя ку*вичките,които се защитават една с друга!Много е хубаво да има такава спутеност!
После искам само да отбележа-ФЛУУДИШ!

Имало едно време,една ку*вичкаа,без име била тя,е*ала се със цяааалото село-та с вас същата работа,само че вие сте от градове...може и да не сте...по остроумните ви реплики разбирам,че мозаците ви са мноого много гладки!
По силната подкрепа,която изразявате,ми се струва,че новаците са един и същ човек!
Аз си направих рег,за да ви докажа,че не съм жожанката и не ми е приятно да ме пъркате с друг,а и ще кажа ЗАЩО-защото само един темерут може да го измисли-каквито сте и вие!

Отивам да вечерям и ви моля да бъдете по-мили и внимателни с останалите,защото един ден с вас ще се държат така,ще ви трябва нечия подкрепа и освен на тази на е*ача до вас,но няма да я имате!

girl_in_black
08-26-2007, 15:43
[quote="sladka_prudla"]Така,първо мисля да поздравя ку*вичките,които се защитават една с друга!Много е хубаво да има такава спутеност!
После искам само да отбележа-ФЛУУДИШ!

Имало едно време,една ку*вичкаа,без име била тя,е*ала се със цяааалото село-та с вас същата работа,само че вие сте от градове...може и да не сте...по остроумните ви реплики разбирам,че мозаците ви са мноого много гладки!
По силната подкрепа,която изразявате,ми се струва,че новаците са един и същ човек!
Аз си направих рег,за да ви докажа,че не съм жожанката и не ми е приятно да ме пъркате с друг,а и ще кажа ЗАЩО-защото само един темерут може да го измисли-каквито сте и вие!

Още един неграмотен пост, още един човек , който прави абсолютно същите грешки на жожанката.Интересно как става тая работа?По вашите думи може да съм курва щом спя със сериозния си приятел, но поне не пиша"сплУтеност" и "образУвание".А и като сте на друго мнение, като не ви харесват темите, като сте твърде убедени, че скоро няма да правите секс, щом не сте курви,ми тогава не влизайте тука, не обиждайте всеки, попаднал ви в полезрението, ами си намерете нещо полезно за правене.Писна ми от истерични гостове и новаци бе мамка му

X-taZ
08-26-2007, 15:59
ХАхаха това си е саит точно за това... да се оплаква някои и другите да му помагат както могат... КОй ДруГ да ПОМогНЕ????? мама и тати???? не мисля че на някое 13 годишно момиче му стиска да каже на тяхните проблемите си.. спрямо СЕкс.. и вс останало !! вобще не си права... аз лично когато знам как да помогна.. отговарям.. :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

lyly_lili
08-26-2007, 16:01
i kvo kato sme tupi :-D :-D nali kazvate"kuco sakato dupka ima li zlatno e" ](*,) ](*,)

случаен минувач
08-26-2007, 17:05
Аз не казвам точно така,но не съм на мнението на авторката!
Това че приятелката ми спа с мен на 15...аз не го исках,защото разбирам,че е на 15 и е доста малка,а аз съм на 18...но пак го направихме...ТЯ НЕ Е КУРВА!
Едно е да спиш с един,друго е да спиш с ЕДИН МИЛИОН!
Така че не слагай всички в едно гърне,паница,кочина-КАКТО ИСКАШ ГО КАЖИ!

08-26-2007, 17:58
Аз не казвам точно така,но не съм на мнението на авторката!
Това че приятелката ми спа с мен на 15...аз не го исках,защото разбирам,че е на 15 и е доста малка,а аз съм на 18...но пак го направихме...ТЯ НЕ Е КУРВА!
Едно е да спиш с един,друго е да спиш с ЕДИН МИЛИОН!
Така че не слагай всички в едно гърне,паница,кочина-КАКТО ИСКАШ ГО КАЖИ!
po tazi tema e int da se komentirat vruzkite s po golqm.6oto primerno poznavam momi4e na 14 xode6e s 18 dodi6en estestveno,toi kato na 18 si iska6e svoeto otnosno sexa,puk tq ne be6e gotova,verno skusaxa sled 2 gdini,ama mom4eto q iz4aka na 15 da stane.. :D

08-26-2007, 19:09
jojankata The best se pak e i tq e ot ruse ;) no problema po temata e 4e nasqkude gi ima takifa malki det po4vat si burkat y ga6ti4kite ot malki [-(

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 19:13
jojankata The best se pak e i tq e ot ruse ;) no problema po temata e 4e nasqkude gi ima takifa malki det po4vat si burkat y ga6ti4kite ot malki [-(

Конкретизирай малко за ”бъркането в гащичките”, защото според съвременната психология е абсолютно нормално едно полово незряло дете (имам предвид да кажем 5-6 годишно) да пипа половите си органи заради приятното усещане.

Nice Angel
08-26-2007, 19:14
ще ти кажа че не всички момичета са така но все пак ще се съглася с теб :roll: курви има навсякъде ](*,)

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 19:18

Moderated by krem4et0

Съгласна съм (въпреки, че трябваше да си напъна очите да го прочета :smt005 ).

П.П. Ако някой успее да ми дефинира най-точно думата ”курва” получава награда - Кроки. Както забелязвате, всеки има най-различни представи какво е да си ”курва”. За едни е да правиш секс на 13, за други е да правиш секс с повече от 5-има, за трети - повече от 10-ина. Айде да намерим някаква универсална дефиниция и после да се дискутира кое е повече - курвите или некурвите.

meaning
08-26-2007, 19:36
Анкетата не съдържа ли по-голяма обида сама по себе си?Или това не прави впечатление на модераторите?А че някой се изказал"тъпи сте" се цензурира.

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 19:45
Анкетата не съдържа ли по-голяма обида сама по себе си?Или това не прави впечатление на модераторите?А че някой се изказал"тъпи сте" се цензурира.

Идеята е, че тази тема разви една обшиииирна и подрооообна дискусия. Най-вероятно за това не са я заключили.

08-26-2007, 20:14

Moderated by krem4et0

Съгласна съм (въпреки, че трябваше да си напъна очите да го прочета :smt005 ).

П.П. Ако някой успее да ми дефинира най-точно думата ”курва” получава награда - Кроки. Както забелязвате, всеки има най-различни представи какво е да си ”курва”. За едни е да правиш секс на 13, за други е да правиш секс с повече от 5-има, за трети - повече от 10-ина. Айде да намерим някаква универсална дефиниция и после да се дискутира кое е повече - курвите или некурвите.

абсолютно съм съгласна... жожанке, права си, но от части.. не може да казваш на всички, че са курви, защото са се е*али на 13-14.. има някой момичета на тази възраст, които имат мн богата сексуална култура. имам приятелка, която го направи на 17 с приятеля си, който е на същата възраст, но мога да кажа, че те изобщо не знаеха какво да правят... е верно, на момчето му било за първи път ама после тя като ми разправя той я сложил на леглото и й го вкарал.. без любовна игра без да я възбуди и тя чак заревала от болка. ми какво да кажа за това??! само за сравнение, друга позната го направи на 15 и определено мога да кажа, че тя знаеше мн повече дори и от мен самата, така че айде моля ви се...

Ivanna99
08-26-2007, 20:44
maini4ka_sladka написа:
Радвам се, че има такава тема. Тя напълно изразява и моето мнение Аз съм на 19 години ( за някои може би съм голяма за този форум). Правих секс когато бях на 18... направих го с човека, когото истински обичам. Все още сме заедно. Бяхме си първите един на друг и мога да ви кажа, че по-хубаво от това няма. Той ме уважава супер много. Какво е мнението на едно момче, ако разбере, че приятелката му е започнала да прави секс в този интервал? Ще ви кажа какво мисли моят приятел- "Парцал" това са за него малките курвички. Виждам, че някои се хвалят, че са на 17 и са спали само с 3-ма... хайде стига бе! Кажи ми- пика ли ти се... Е*е ли ти се? И ти не знаеш, ама дай да има бройка... И защо са 3-ма, а не 1? Защото или не можеш да си начешеш крастата и се е*еш със следващия възможен или той те вижда каква стока си и те зарязва брутално... И не твърдете, че тези на 12 имат добра сексуална култура- моля ви! Всичко което знаят е от техните приятели... а ако знаете аз на какви въпроси съмм попадала- направо ще ви падне шапката! И хайде като за последно- до 16-17 годишна възраст дори и половата система не е спряла да се развивиа- не избързвайте да правите секс. Много ама много по-вълнуващо е, когато си с подходящия човек в една разумна възраст успехи на авторката и само в този дух ако искаш моя скайп- пиши ми на лично
Iskash da mi kajesh,che sum :parcal",zashtoto sum spala s priqtelq si s kogot sum ot 2 godini i mn trudno(priznavam)uspqh da se preborq s barierata koqto misleno imah za vuzrastta...Iskash da mi kajesh,che sum bokluk,che sum napravila tazi krachka s momecheto,koeto mi be purvo dori v celuvka i seriozna vruzka???Tova li tvurdish,zashtoto ako e taka e naistina mnogo jalko za teb!Ne mojesh bez da poznavash edin chovek da zaqvqvash,che e bokluk,parcal,kurva i tn

08-26-2007, 21:01
hah burka si v ga6ti4kite ( dogorqlo i e i gasi pojara ) da sa radvat mal4uganite :D

FikyScHetOo
08-27-2007, 08:53
Офф и ти май си в тоя интервал...в някаква статия, която четох наскоро имаше една хубава мисъл,че когато някой гледа сексуалният живот на другите (нарича някоя курва или нимфоманка ,че често сменя гаджетата и партньорите си) значи това го притеснява малко по-лично...
Мога да те успокоя,че когато бях на 12-13 години специялно в училището ми 2-3 пъти бяха минавали да ни дадат някаква сексуална култура... Освен това ходи ми докажи,че едно момиче или момче на 15 било по-невежо от някой селянин от някое село, което никой не го е чувал... Освен това имаше виц преди време: Питат Радио Ереван дали може да е говори с 14 годишно момиче за секс. Той отговаря: " Да ако искате да разширите познанията си"

Така - когато стане гаф, той може да не е станал заради невежество...презервативит се късат, а гафовете не са нещо непознато... Понякога дори да си на 19 или 20...дори 21 ...пак неможеш да кажеш на родителите си,че е станал гаф. И тогава се случват. Вярно е,че са много по-малко, но все пак стават...

Когато човек е притеснен е по-лесно да попита безпристрастни и непознати хора, които ще оценят трезво ситуацията и ще му помогнат. Така ще пренебрегне 'срама' от този момент...

Искаш ли да ми докажеш,че темата ти е малко по-умна от всички останали??? Колко годинки имаш, моето момиче....?

Да, и аз не одобрявам сексът на 13-14 години... Но е факт,че не всички са безрасъдни 'курви'... Не всяка, която на 14 си е имала няколко гаджета обезателно е спала с всичките и не всеки, който прегръща друг от другия пол ходи с него...
Вземете порастнете, човек сам решава какво да прави и ова е най-правилното за него. ДА, като цяло си права,че не е хубаво това... обаче както всякоправило си има изключения, така в този случай изключенията са малко повече от примерите!

колко простачки има....ей
08-27-2007, 18:25
Eiii "jojanka'' ili tam kvat be6e ti si batti kurvata naebana e .Kat Не6te6 horata da si pi6at tyka problemite si naprai ti tvoi forum i si govori kot iska6 tam.Верно че има 1000 теми за оплаквания ма ко да праят хорта кат искат да споделят с някои нещо или искат да знаят.И второ кво обиждаш 4е тез дет са са ебали под 15год. са били незнам си кви .Тва си е техния животтттттттт и ше си го праят квот искат.Имам чувството 4е тая тема си я написала ей теи да има кво да са говори,уш сички да та подкрепят и да излезеш най-великата ,мн ги мраза патки кат тебе . :smt013

пп:тва беше мн сме6ноо ИЗЛАГАшш са :lol: (""аз съм ГОРДА че сам на 15 и сам детственааааа"")-тряа ли сички кат тебе да мислят ма курво мазна???? :smt018 :::

lamzzzercho
08-27-2007, 18:32
Eiii "jojanka'' ili tam kvat be6e ti si batti kurvata naebana e .Kat Не6te6 horata da si pi6at tyka problemite si naprai ti tvoi forum i si govori kot iska6 tam.Верно че има 1000 теми за оплаквания ма ко да праят хорта кат искат да споделят с някои нещо или искат да знаят.И второ кво обиждаш 4е тез дет са са ебали под 15год. са били незнам си кви .Тва си е техния животтттттттт и ше си го праят квот искат.Имам чувството 4е тая тема си я написала ей теи да има кво да са говори,уш сички да та подкрепят и да излезеш най-великата ,мн ги мраза патки кат тебе . :smt013

пп:тва беше мн сме6ноо ИЗЛАГАшш са :lol: (""аз съм ГОРДА че сам на 15 и сам детственааааа"")-тряа ли сички кат тебе да мислят ма курво мазна???? :smt018 ::: спокойно някой да ми помогне да я хванем :-$ :smt056

Scarabey
08-27-2007, 22:54
Според мен не ти си човека който да критикува.Всеки си има глава на раменете и сам решава какво да прави с живота си

Seducti0n
08-27-2007, 23:06
Виж сега,ти добре си пуснал теммата,изказваш критика,окей...но все пак има,момичета в този определен от теб интервал,които водят полов живот и въпреки това не са тъпи,пропаднали,развратни и прочие. :wink: Сексуалната култура се изгражда във времето,децата се правят от любов.Понякога се случват непредвидени ситуации и тогава,ако все още не си решил да създадеш семейство да поемеш отговорноста да бъдеш родител,пак не си в изгодно положение.Лошо е когато млади момичета абортират и така си мислят,че са се отървали от един ненужен непотребен товар.Това е жалкото.И все пак,колкото и да си инфоримиран,колокото и да си внимателен и предпазлив,винаги има опастност,винаги има риск,и не говоря само за секса,а в цялостен житейски аспект. :wink:

nofi
08-27-2007, 23:11
Офф и ти май си в тоя интервал...в някаква статия, която четох наскоро имаше една хубава мисъл,че когато някой гледа сексуалният живот на другите (нарича някоя курва или нимфоманка ,че често сменя гаджетата и партньорите си) значи това го притеснява малко по-лично...
Мога да те успокоя,че когато бях на 12-13 години специялно в училището ми 2-3 пъти бяха минавали да ни дадат някаква сексуална култура... Освен това ходи ми докажи,че едно момиче или момче на 15 било по-невежо от някой селянин от някое село, което никой не го е чувал... Освен това имаше виц преди време: Питат Радио Ереван дали може да е говори с 14 годишно момиче за секс. Той отговаря: " Да ако искате да разширите познанията си"

Така - когато стане гаф, той може да не е станал заради невежество...презервативит се късат, а гафовете не са нещо непознато... Понякога дори да си на 19 или 20...дори 21 ...пак неможеш да кажеш на родителите си,че е станал гаф. И тогава се случват. Вярно е,че са много по-малко, но все пак стават...

Когато човек е притеснен е по-лесно да попита безпристрастни и непознати хора, които ще оценят трезво ситуацията и ще му помогнат. Така ще пренебрегне 'срама' от този момент...

Искаш ли да ми докажеш,че темата ти е малко по-умна от всички останали??? Колко годинки имаш, моето момиче....?

Да, и аз не одобрявам сексът на 13-14 години... Но е факт,че не всички са безрасъдни 'курви'... Не всяка, която на 14 си е имала няколко гаджета обезателно е спала с всичките и не всеки, който прегръща друг от другия пол ходи с него...
Вземете порастнете, човек сам решава какво да прави и ова е най-правилното за него. ДА, като цяло си права,че не е хубаво това... обаче както всякоправило си има изключения, така в този случай изключенията са малко повече от примерите!
Моля ви, прочетете го тоя пост! Има смисъл хорааааааааа! Един от малкото смислени с ясно изразена позиция в темата, които прочетох! Евала!

FikyScHetOo
08-28-2007, 07:16
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!

>>Мило момиче, да си чувала думата етика? Освен това не смятам, че точно курвите ще ти четат излеянията...

СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
И още нещо!
>>>Пак обиждаш, и аз мисля,че това е защото имаш емоционален проблем. Освен това ‘курва’ е тази, която постига целите си със секс
Сигурно няма да са сменили малкото момченце с което се перкат в момента ДОКАТО СА НА 12-13...
Той ще остане завинаги с нея мислиш ами това имам предвид!
Че ще се изпонаебе със най малко 3ма ОЩЕ докато навърши 19 защото ще и се искат (цитирам)По-интимни отношения
Оле...просто толкова много "УМНИ ХОРА" в този форум...тези който са пртив мен и които се подкрепят си личи какви са!!!

>>.Трима ли е таксата за да станеш курва??? И трима за 7 години не е много..
>>>А ти не си и се дразниш???

АМИ ЩОМ ТЕ ИНТЕРЕСУВА...
Да,има свестни хора,но нещо ми казва,че ти не си от тях
>>Нищо лично...но май т тук идва проблема ти. Майката на баща ти нарича твоята така, нали ? Мога а ти кажа,че просто не я харесва. Думата курва се използва много широко и обикновенно към някой, когто не харесваме ;) или ни е пофразнил...
Целта не ми е да напсувам и оплюя всички от форума,а онези,които са на 12 и са имали най-малко 3ма...
>>>Пак за тея трима.. и грешиш, определено обиждаш...

Още ми е интересно защо главно гости защитават авторката...

Не ми се четат всички мнения...минах обаче 6-7 страници.

Пък ако беше толкова ценно нещо да си девствен, нямаше и нас да ни има. Да, не е хубаво някой на 13 да се хвали с колко е бил/а. Обаче не е хубаво да си изкарваш нервите така. Иначе не смятам,че си покриваш самочуствието... Мненията ти са едностранни и повечето безсмислени. Освен това за първи път ми беше на 16-17 ;) така,че...не се безпокой за мен.

Мислиш ли,че си в позициятада казваш кой е глупав, коя е курва. Осен това в интервала 16> години не е странна връзка с до 10 години разлиа. Освен това е доказано,че жените /момичетата/ се развиват 2 години по-рано.

Освен това не сме миналия век, когато като станеш на опредлена възраст мама тати казват,че се жениш за Петкан и чак тогава сте заедно... Нито значи,че спираш да учиш когато си с някой.

Иначе като цяло след 18 години действително нещата при гаф /недй си боже/ не са толкова страшни...

П.П. Мерси nofi

rihannka
08-28-2007, 08:50
na mnogo interesna li se pravish be?az sam na 16 i kakvo kavash che sam kurva tei li..taq tvoq tema e e***i tapata.shtom taka mislish ko ni zanimavash s tapite ti zaklu4eniq.ned vsqko momi4e koeto pravi sex ot po rano e nepremenno kurva.qsno?? :evil:

08-28-2007, 10:57
Или умното изказване,че съм "путка" не съм виждала ПУТКА ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
Знаеш ли к'во???

ti si qko zle maaa..sigurno si nekva palna kompleksarka...i kvo az kato sam na 15 ebana i zna4i 4e sam kurva taka li ma....ako iska6 mnogo da znae6 go prava samo s 1 4ovek i mu pusnah 6toto toi go zaslujava... ti si s mnogo staromodno mislene ma..o6te ne si namerila toq det 6e te naebe...ae da vidim i ti kato go napravi6 dali nema da pi6e6 temi ot sorta - vkara mi go s prezervativ - bremenna li sam?? tapa putka si 4estno :smt005 :smt019

08-28-2007, 11:00
Знаеш ли к'во???

ti si qko zle maaa..sigurno si nekva palna kompleksarka...i kvo az kato sam na 15 ebana i zna4i 4e sam kurva taka li ma....ako iska6 mnogo da znae6 go prava samo s 1 4ovek i mu pusnah 6toto toi go zaslujava... ti si s mnogo staromodno mislene ma..o6te ne si namerila toq det 6e te naebe...ae da vidim i ti kato go napravi6 dali nema da pi6e6 temi ot sorta - vkara mi go s prezervativ - bremenna li sam?? tapa putka si 4estno :smt005 :smt019

^ludi4ka^^^
08-28-2007, 12:12
искам да кажа на афторката и неините фенове 4е 12 до 16 е възраст в която обикножено моми4етата не са зрели и се интересуват от вси4ко вклю4ително от секс и е напълно нормално да се впуснат в изку6ения и да допуснат гре6ки.Афторката или е под 12 или е мн задръстена и знае само 1 дума-курва ама и тя не знае кво то4но зна4и тва.

Reed
08-28-2007, 13:23
не си е струвало да се хабиш толкова...и без тва няма да седнат да го прочетат :-D :-D

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
08-28-2007, 20:43
Евала, евала и пак евала....намери се кой да го каже =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> И аз съм в тоя възрастов интервал, ама поне мисля че имам поне елементарни познания в тая насока 8-[

^ludi4ka^^^
08-29-2007, 07:13
emi mn se radvam za tebe ama tuka ne stava vupros to4no za poznaniq.ne e nujno da si iz4el nqkfi enciklopedii za da preceni6 dali da go pravi6 ili ne!!!

jojankata
08-30-2007, 13:17
emi mn se radvam za tebe ama tuka ne stava vupros to4no za poznaniq.ne e nujno da si iz4el nqkfi enciklopedii za da preceni6 dali da go pravi6 ili ne!!!

А за какво става на въпрос??
За ебане така ли!?
Навсякъде по света се прави секс,говори се за секс,спори се за секс,по нета-секс,на телевизора-секс,в съседната спалня-секс...
Навсякъде само едно се прави-СЕКС!
Даже вече няма нужда майка ти и баща ти да провеждат онзи неприятен разговор по тази тема...
Наистина е така,няма нужда да четеш никакви енциклопедии,понеже на канал ХХL или малко след 12 по музикалния канал го има-ГЛЕДАШ!
Пък и като ви се ебе толкова си вземете банан,краставица или морков...НЕЗНАМ,каквото искате си вземете за да се наебете и да си отулите жаждата,пък и да не ставате курви!

TeenProblem.net
08-30-2007, 13:23
Никой не се е родил научен. Нали сайта ни е точно за това - за да се задават въпроси и да се отговаря на тях. Това, че ти се виждат тъпи въпросите - добре, това ознаава, че си по-запозната но нямаш право да нападаш хората, които искат да се научат. Всеки допуска грешки в живота си, тук имам еуникалният шанс да помогнем на поне един човек (а ние го правим с 15 000 души) да не допуска грешката отново, което е прекрасно. И бих те приканил да отговаряш на проблемите им вместо да им се караш, както правят повечето родители.

Violenza
08-30-2007, 13:33
jojankata, ти си зле.
Има и девствени курви.
Има и курви на 20+
Не са само на по 12-13... те тези даже са рядкост.

И к'во като си девствена на 15?
На кого му пука??
Гордей си се и не ни занимавай.

08-30-2007, 13:58
jojankata Само с едно не съм съгласен с теб, това е интервала които даваш.Защото едно момиче може да не е девствено на 16 но да не е курва. :wink:
Курва е манталитет не физиология :wink: и дали това че е спала с някои или не не го променя :lol:
Има момичета които не са има ли особено весели моменти и примерно на купон са нападани или някаде другаде.Ако ме разбираш какво искам да ти кажа.Ако не ще обясня за всеки случай.
Моята приятелка е на 16 все още навършва скоро 17 но не девствена поради причината че е била с мен.Но не мисля че това я прави курва.Даже е много убидно за мен да четатакива неща.От еди коя си година до еди коя си година ако е спала с някого е курва.Няма такова нещо.Всички които спорите тука хванете един тълковен речник и прочетете какво значи думата, защото се излагате.
И браво че на 15 си девствена и браво че се гордееш с това.Но това не е нито нещо за хвалене нито нещо за изтъкване, това е просто един факт който е нещо повече за теб.Но едвали на някои във форума му пука че ти си девствена :lol: Идеята ми е че човек решава да направи тази крачка(секса) когато се чувства готов.
Сега вярно е че има малки "момиченца" които сигурно има опита на магистрални феи но това е изцяло техен избор.Ти неможеш да ги съдиш за избора им, нито аз, нито никои освен можеби техните родители.
Но като гледам децата едвали и родителите са нещо повече.
Общо взето това искам да кажа.Премисли нещата които съм ти казал, и ми отговори смислено.Ще ти следя темата защото ме интересува.Все пак имам сестричка която е в този диапазон и живо ме интересува мнението на неинете връсници както и неиното все пак.Защото аз лично не бих искал тя да стане такава.

NZ_Eol
08-30-2007, 14:00
jojankata Само с едно не съм съгласен с теб, това е интервала които даваш.Защото едно момиче може да не е девствено на 16 но да не е курва. :wink:
Курва е манталитет не физиология :wink: и дали това че е спала с някои или не не го променя :lol:
Има момичета които не са има ли особено весели моменти и примерно на купон са нападани или някаде другаде.Ако ме разбираш какво искам да ти кажа.Ако не ще обясня за всеки случай.
Моята приятелка е на 16 все още навършва скоро 17 но не девствена поради причината че е била с мен.Но не мисля че това я прави курва.Даже е много убидно за мен да четатакива неща.От еди коя си година до еди коя си година ако е спала с някого е курва.Няма такова нещо.Всички които спорите тука хванете един тълковен речник и прочетете какво значи думата, защото се излагате.
И браво че на 15 си девствена и браво че се гордееш с това.Но това не е нито нещо за хвалене нито нещо за изтъкване, това е просто един факт който е нещо повече за теб.Но едвали на някои във форума му пука че ти си девствена :lol: Идеята ми е че човек решава да направи тази крачка(секса) когато се чувства готов.
Сега вярно е че има малки "момиченца" които сигурно има опита на магистрални феи но това е изцяло техен избор.Ти неможеш да ги съдиш за избора им, нито аз, нито никои освен можеби техните родители.
Но като гледам децата едвали и родителите са нещо повече.
Общо взето това искам да кажа.Премисли нещата които съм ти казал, и ми отговори смислено.Ще ти следя темата защото ме интересува.Все пак имам сестричка която е в този диапазон и живо ме интересува мнението на неинете връсници както и неиното все пак.Защото аз лично не бих искал тя да стане такава.
Опаа това бях аз забравих да се логна сорри #-o

08-30-2007, 14:13
До автора:
Съгласна съм с теб до някъде...това че 12 годишни правят секс не е твоя работа!Мнението можеш да си го имаш и никой не те спира да имаш такова но не е правилно да съдиш хората толкова строго!!!Живота си е техен!Разбирам че наистина има мн болници и помощни училища заради такива "хлапета" и че това те дразни но няма как да оправиш проблема с едно мнение! [-X :(

Извинявам се за правописните грешки.

Phone
08-30-2007, 15:01
taq tema nqkoi da q lockne
taka moje da si sporim do bezkrai
tolkova nervni kletki umrqha - imaite milost
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

^lUdI4kA^^
08-30-2007, 15:42
Kvo na4i koito e prail sex e kurva koito ne e prail-ne e.Izdigni si edin lozung "ne pravete sex za da ne stanete kurvi".:D.

схемата
08-30-2007, 16:32
taq tema nqkoi da q lockne
taka moje da si sporim do bezkrai
tolkova nervni kletki umrqha - imaite milost
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<ми вий и без друго нямате много !! :D:D

nofi
08-30-2007, 21:32
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!

>>Мило момиче, да си чувала думата етика? Освен това не смятам, че точно курвите ще ти четат излеянията...

СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
И още нещо!
>>>Пак обиждаш, и аз мисля,че това е защото имаш емоционален проблем. Освен това ‘курва’ е тази, която постига целите си със секс
Той ще остане завинаги с нея мислиш ами това имам предвид!
Че ще се изпонаебе със най малко 3ма ОЩЕ докато навърши 19 защото ще и се искат (цитирам)По-интимни отношения

>>.Трима ли е таксата за да станеш курва??? И трима за 7 години не е много..
>>>А ти не си и се дразниш???

АМИ ЩОМ ТЕ ИНТЕРЕСУВА...
Да,има свестни хора,но нещо ми казва,че ти не си от тях
>>Нищо лично...но май т тук идва проблема ти. Майката на баща ти нарича твоята така, нали ? Мога а ти кажа,че просто не я харесва. Думата курва се използва много широко и обикновенно към някой, когто не харесваме ;) или ни е пофразнил...
Целта не ми е да напсувам и оплюя всички от форума,а онези,които са на 12 и са имали най-малко 3ма...
>>>Пак за тея трима.. и грешиш, определено обиждаш...

Още ми е интересно защо главно гости защитават авторката...

Не ми се четат всички мнения...минах обаче 6-7 страници.

Пък ако беше толкова ценно нещо да си девствен, нямаше и нас да ни има. Да, не е хубаво някой на 13 да се хвали с колко е бил/а. Обаче не е хубаво да си изкарваш нервите така. Иначе не смятам,че си покриваш самочуствието... Мненията ти са едностранни и повечето безсмислени. Освен това за първи път ми беше на 16-17 ;) така,че...не се безпокой за мен.

Мислиш ли,че си в позициятада казваш кой е глупав, коя е курва. Осен това в интервала 16> години не е странна връзка с до 10 години разлиа. Освен това е доказано,че жените /момичетата/ се развиват 2 години по-рано.

Освен това не сме миналия век, когато като станеш на опредлена възраст мама тати казват,че се жениш за Петкан и чак тогава сте заедно... Нито значи,че спираш да учиш когато си с някой.

Иначе като цяло след 18 години действително нещата при гаф /недй си боже/ не са толкова страшни...

П.П. Мерси nofi
Моля моля! :wink:
И пак ще те защитя, защото действително тая пикла пише от няклко имена, което вече е ясно за всички. Пак няма какво друго да добавя, защото ти си казала всичко точно така както е и без пропуски! :wink:

deni4kata333
08-30-2007, 21:38

Така...
"Бременна ли съм"
"Възможно ли е?"

Путко тъпа кат са дразниш толкоз от проблемите и живота на другите щи кажа нещо
1во никой не те е карал да влизаш в сайта
2ро тва че някой е направил грешката да легне с някой и е м-ду 12 и 16 не значи че е курве или заслужава да я реди няква с просташко мислене
3то всеки си отговаря за постъпките и последствията
Тва че ти не си на кеф и вече си "пораснала" - което не личи като съдя по думите ти не значи че тряа са прайш на голямата ПУТКА
Еееей вижте ма колко съм важна! Я бегай !!!

Moderated by koalka
т.2 от Правилника!

:smt016

схемата
08-31-2007, 05:59

А за какво става на въпрос??
За ебане така ли!?
Навсякъде по света се прави секс,говори се за секс,спори се за секс,по нета-секс,на телевизора-секс,в съседната спалня-секс...
Навсякъде само едно се прави-СЕКС!
Даже вече няма нужда майка ти и баща ти да провеждат онзи неприятен разговор по тази тема...
Наистина е така,няма нужда да четеш никакви енциклопедии,понеже на канал ХХL или малко след 12 по музикалния канал го има-ГЛЕДАШ!
Пък и като ви се ебе толкова си вземете банан,краставица или морков...НЕЗНАМ,каквото искате си вземете за да се наебете и да си отулите жаждата,пък и да не ставате курви!:D:D

krem4et0
08-31-2007, 06:14
Реших да заключа тмата, защото премина отдавна границите на добрия тон. а и въпросът е многогратно дискутиран!