View Full Version : Приятелка ли съм за него или повече?
Trqbva mi savet,zatova vi pi6a.Nadqvam se da mi pomognete.Az sam na 17 godini,haresvam 1 mom4e na 26.Razbira me se i sme priqteli.Osven tova e priqtel i na ba6ta mi.Govori li sme za mnogo ne6ta,vklu4itelno,4e vrazka mejdu nas e nevazmojna.No ponqkoga taka me gleda,4e si mislq drugi ne6ta.Veroqtno ne me haresva,no ne znam sas sigurnost.Daje kaza,4e ne e moi tip.Minalata godina na rojdenniq mi den mi podari 4ervena roza.A kakto znaete tq zna4i:"obi4am te".Dali me obi4a kato priqtelka ili ne6to pove4e?Vie kak mislite?
6te 4akam va6ite komentari.
Izvinqvam se,4e ne pi6a na balgarski.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
`Death`Whore``
08-23-2007, 18:49
Розата значи просто красив жест...разбирам да имахте среща и без повод да ти я подари, но за рожден ден е нормално да ти подари цвете. Може би те харесва, но е голям човек и щом казва, че е невъзможно, значи е така.
Ами може и да има нещо повече към теб.Но пък е въэможно да не иска да даде глас на чувствата си ,эащото е приятел на баща ти..
А е въэможно и ти да си внушаваш ,эащото така ти се иска...
ArTanDra
08-23-2007, 18:54
Според мене с розата ти е направил жест и едва ли иска нещо повече от приятелство ;)
Zabravih da kaja,4e toi ima i drugi priqtelki ot jenski pol no samo ot men go e sram,men sa6to ot nego.
Ти па Бацке , как прецени че го е срам , по принцип така да се каже , възрастен човек , приятел на баща ти , самостоятелен , може да те харесва , но да ти стане гадже... малки са шансовете :cry:
sam kaza 4e go e sram.a pak i go e dokazval
`Death`Whore``
08-23-2007, 19:07
Той е приятел на баща ти!
Той е приятел на баща ти!
Moi sa6to
sasha_90
08-23-2007, 19:28
Само времето ще си покаже дали между вас ще има приятелство или нещо повече.
miloto_girl_4e
08-23-2007, 19:47
Момчетата не знаят символичните значения на цветовете на розите :lol:
Такаче ти е подарил червена роза, просто, защото това цвете се подарява най-често :wink:
Направил е просто един приятелски жест :)
Abe ti daje i ne go haresvash vmaniachila si che e gotin i si predstavqsh nqkakvi raboti moje bi i taka si vmaniachavash vsichko za nego...
naMy4Ho_KoTe
08-24-2007, 00:42
Trqbva mi savet,zatova vi pi6a.Nadqvam se da mi pomognete.Az sam na 17 godini,haresvam 1 mom4e na 26.Razbira me se i sme priqteli.Osven tova e priqtel i na ba6ta mi.Govori li sme za mnogo ne6ta,vklu4itelno,4e vrazka mejdu nas e nevazmojna.No ponqkoga taka me gleda,4e si mislq drugi ne6ta.Veroqtno ne me haresva,no ne znam sas sigurnost.Daje kaza,4e ne e moi tip.Minalata godina na rojdenniq mi den mi podari 4ervena roza.A kakto znaete tq zna4i:"obi4am te".Dali me obi4a kato priqtelka ili ne6to pove4e?Vie kak mislite?
6te 4akam va6ite komentari.
Izvinqvam se,4e ne pi6a na balgarski.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
1. Пишеш си на български, ама е на латиница. Ако беше на друг език, едва ли щях да те разбера :wink:
2. Според мен те обича като приятелка, но между приятели момче и момиче винаги има сексуално напрежение, тъй че най-вероятно затова така те е гледал. Подозирам, че той цени повече приятелството ви отколкото някакъв сексуален нагон.
Червена роза -значи обичам те :lol: :lol: извинявай но човека ти е подарил цвете ...просто цветеееееее ,какво да ти подари на рожденният ти ден.