View Full Version : Къде е удобно и кога е подходящо да му направя свирка?
katitoyyy_12
08-23-2007, 21:18
{P} hai alll !
kude e udobno i koga e podhodq6to da mu napravq sfirka ?
pitam vas s pove4e opit. onzi den se natiskahme u tqh i doide momenta kogato toj se nadurvi i az neznanaeh kakfo da pravq :oops: nqkakvi tapi strahove me obvzeha da ne bi tehnite da dojdat i da ni vidqt i kazah 4e 6te go napravim no drug pat.
ne govorim za sex [-X samo sfirki az sam mani4ka vse o6te za sex no za sfirki sam navita ama glupavi4kata az :---)
neznam kade e po podhodia6to za sfirka
:smt007 mn si go obi4kam moito milu ama sam edna pla6liva
golqmo strah4e sam
kajete koga i kade e naj odobnoto mqsto za 1 sfirka
bez kenefite hora ! ne iskam da pravq sfirki v kenef
](*,) dori tam da e naj bezopasno
a ina4e kak sa sfirkite ?
haresvat li vi. :smt006
aide 4ao vi 6te mina po kasno da vidq va6ite saveti
:smt006 luf you all
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Made_of_Pain
08-23-2007, 21:22
Вие с твойто 'МИЛУ' :-s не си ли общувате или само се натискате?
На колко си?
shtom si malka za sex zna4i si malka i za svirki.. a ot temata imam 4uvstvoto 4e si dosta malka i ligava...
bloodranger
08-23-2007, 21:23
Radvam se 4e obi4a6 si4ki misleh 4e samo az se obi4am :smt005
--->po temata pri mali4ieto na "mani4ka" i "mnogo me e strah" za6to govorim za sex vob6te (na teoriq svirkata se vodi "oralen sex") sledovatelno
1 ili ne si tolkova malka 4e da zabar6e6 batko
2 ili si misli6 4e kat si ima6 gadje trea go obslujva6 da ne bi da se opla4e
3 6tom se 4uvstva6 malka ( sig nqma6 12 nali molq kaji 4e sam prav) za6to vob6te si misli6 za svirki etc #-o
или просто темата е ебавка....
abvgdejzi
08-23-2007, 22:03
На колко си?
:smt005
i vse pak ima6e li nujda ot takiva vaprosi
a do avtorkata-mn mazno se darji6
The^SweeTesT^Thing
08-23-2007, 22:22
Въпреки мазнотията която всички прочли до тук усетихме..аз ще си кажа мнението по въпроса.
Според мен няма такова най-удобно място.Това "най-удобно място" е където вие сами си прецените.Никой не може да те каже къде.Има ли желание всичко си идва само.Аз на моя мъж му правя свирки у тях ама с разликата че не съм "мъничка" като теб и правим и секс и също така когато сме навън и се прибираме към 4-5 сутрината където ни падне става дума навън.Дано съм била полезна поне малко...а само да попитам на колко си?споко няя търпиш критики от мене макар че съм голяма моралистка!
Да разбирам ли от ника ти,че си на 12?! :shock:
naMy4Ho_KoTe
08-23-2007, 23:43
Kъдето и когато и да е - направиш ли го с желание, винаги е страхотно :)
Aide nali shteshe da gledash temata i az pitam na kolko si ? Shtom si malka za sex znachi i za sfirki si malka kakvo te kara da mislish che ne si malka i kaji sashto gadjeto ti na kolko e ?
No More Sorrow
08-24-2007, 02:38
Я :shock: Курвенце...Влююбих се :smt007
alkobalko
08-24-2007, 06:05
Ако си на 12, не прави и свирки. И за тях си малка. Той на колко е?
Да разбирам ли от ника ти,че си на 12?! :shock:
Да :smt005
Ами тя на 12 е малка за свирки няя нужда от савети на 13 стани поне
Луди ли сте ве? Кво като е на 12 - тя си решава дали да прави или не на човека, който обича!
Удобно място е навсякъде, където сте сами - ще се изкефи, бъди сигурна. Не се притеснявай от техните или нещо такова, той може бързо да си вдигне гащите като ги чуе че влизат.
Ако си на 12, не прави и свирки. И за тях си малка. Той на колко е?
Той можеби е на 11 :-D или ако не е по малък ще е минимум на 14
john_kaleka
08-24-2007, 06:15
taq shtom otsega e zapo4nala sus svirkite....... :smt005
krem4et0
08-24-2007, 08:35
Затваряй си устата и краката поне още 4-5 годинки. Приятелски съвет!
marina star
08-24-2007, 08:41
MILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TI I ZA SVIRKI SI MALKA MILI4KA,A AKO ME PITA6 I ZA GADJE SI MALKA O6TE,Q NAI-HUBAVO SEDNI DA POPRO4ETE6 MALKO KNIJKI OT SPISAKA ZA LQTOTO VMESTO DA SE ZANIMAVA6 S NE6TA,ZA KOITO PROSTO NE SO DORASLA
lamzzzercho
08-24-2007, 08:44
MILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TI I ZA SVIRKI SI MALKA MILI4KA,A AKO ME PITA6 I ZA GADJE SI MALKA O6TE,Q NAI-HUBAVO SEDNI DA POPRO4ETE6 MALKO KNIJKI OT SPISAKA ZA LQTOTO VMESTO DA SE ZANIMAVA6 S NE6TA,ZA KOITO PROSTO NE SO DORASLA еми така е :-) важно е да се чете,ЩоТ Шъ затЪпееш КаТ Мене :lol: по темата, не се прави на лудото диваче, а просто се разберете след още време да се стигне до подобни неща! Много ви е рано ми се струва
На 12???????????????????????! :smt013 Свирки??? ...малка за секс..пък ходиш на "гости " у приятеля си..м че той да не те кани ,за да си говорите и да се гледате любовно.. :х:Х :x А доколкото изявеното от теб желание още на 12 да си навираш разни работи в устата,щот си обичкаш МИЛУТУ...Ми у тях е най-добре..иначе има вероятност да те види някой познат..или приятел на твоите родители..ии ддз.. пфуу [-X ама според мен (ако си на 12 де) си ужааааасно малка за такива неща х_х
bqsna_teenagerka
08-24-2007, 09:29
не си пове4е от 13г. не му прави свирки,за секс да не говорим! ще спе4елиш много ако ни послушаш и не стане6 курва от малка
не си пове4е от 13г. не му прави свирки,за секс да не говорим! ще спе4елиш много ако ни послушаш и не стане6 курва от малка
ii kvo da stane ku*va kato po-golqma :D...sproed men sy6to e nedopostimo iiiiiii abe vob6te kak da vi se obesni 4e tiq ne6ta vob6te ne sa za vas..za oralen seks moje da se govori sled 18 sporeed men(vypreki 4e i tyk sigurno 6te tyrpq kritiki,ama kvo da se prai) :)
kofti_nick
08-24-2007, 09:35
Момичето ви пита как и къде , а пък вие му се качихте на главата :)
Прави му се свирки на детето , нека да прави ... Кво му опявате ... пффф :smt013
AWE NEDEITE da q kritikuvate sa ... ot mene edins savet da si zatfori ustata dokato ne porasne dokato e zabravila 4e e dete za6toto ako sa go napravi 6te si uursi jivota.. az sum na 13 da malka sum no go napravih t.e pravila sum go s dosta po golemi ot mene da qd me da netrqbva6e da go pravq no kakfo ..pone ako uspeq pone ti se pazi vse o6te nedei..na oniq pi6kata mu ne e porasnala glei da ne ti se izpi6ka v ustata nedei da burza6..kamoli za seksta cikul sigorno o6te nqma6..sorry za prekite mi dumi4ki amanedei da pravi6 ni6to !!! NI6TO .. toi da si bie 4ikiite ama ti se vuzdarji malko s miluto :smt018
Стига сте я критикували!Все пак и на циганчетата от махалата им тряа некое курве да им праи сефтето...Все някоя трябва да се жертва :) Те такива цял живот не ги зимат на сериозно,мене ми е кеф да се изгавря с тях : ) САМО БОЛКА ЗА ТЯХ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Луди ли сте ве? Кво като е на 12 - тя си решава дали да прави или не на човека, който обича!
Удобно място е навсякъде, където сте сами - ще се изкефи, бъди сигурна. Не се притеснявай от техните или нещо такова, той може бързо да си вдигне гащите като ги чуе че влизат.
:shock: :shock: :shock:
Злеееееее :smt011 :smt011 :smt011
Нека позная- ти също си духала на 11-12 годишна възраст?
Possible...
Possible...
Много даже. :)
Toва само фен на Linkin Park може да го каже.
По темата: Не мога да помогна.
sladko_momi4e
08-24-2007, 15:30
malka si nedei!mn 6te zgre6i6izatvarai si tam ustata i krakata i da ne pravi6 takiva gluposti!stani po golqma!poumnei i togava go pravi!
na 12/13 sorry no tova li e dne6nata mladost!??? :-k ](*,)
malka si nedei!mn 6te zgre6i6izatvarai si tam ustata i krakata i da ne pravi6 takiva gluposti!stani po golqma!poumnei i togava go pravi!
Т'ва е днешната младост... :smt012
Made_of_Pain
08-24-2007, 15:34
На върха на Айфеловата кула, на нова година в 12.00, После тъкмо ще можете да отречете, под претекста, че всички са били пияни.
Въпроса е друг.... Вижда ми се невъзможна тази алтернатива, че до тогава може да станеш на 13 и на него ще му мине педофилското...
Ходете си играйте на нещо... Оставете си пишките и още непорастналите цици на мира....
sladko_momi4e
08-24-2007, 15:34
pff tva mladost lie???6te stavat maiki na 16/17 pa da si 4ukat glavite posle?!?golemi uli4nici stavat!svirki na 12 za kvo im e pritrqbvalo?? ](*,) ](*,) ](*,)
pff tva mladost lie???6te stavat maiki na 16/17 pa da si 4ukat glavite posle?!?golemi uli4nici stavat!svirki na 12 za kvo im e pritrqbvalo?? ](*,) ](*,) ](*,)
За съжаление,не всички са на т'ва мнение...
еми.. някаде където сте сами.. като по4нете да се натискате просто го питай дали иска или напрао като усети6 4е е удобен момента и 4е се е надървил му го извади и по4вай.. нали не иска6 и урок по духане да ти давам?
boli_me_fara_za_vas
08-24-2007, 16:13
аве какво я спирате, че била на 12.тя като от сега е почнала по тоя път ;) нека да го лапа, че след 5-6 години ще се е научила да духа още по-хубаво, че може и някои лев да припечелва от това.
даваи момиче! ако незнаеш какво да правиш еи сега ще ти кажа:
хващаш му онова парче место дето виси между краката и почваш да си мислиш, че си робот програмиран само с две механични движения - напред-назад-напред-назад(pause)...и това е.после му казваш да ти умие зъбките с онова дето пръска и готовооо!
=D>
виж....има такъв пост в темата"да обогатим сексуалната си култура".
прочети там за свирките.и кво като си на 12-13 праи му свирки,па ако щеш и спи с него твоя работа си е.
ChRiSTiaNo_07
08-25-2007, 08:13
Абе дете,я земи се стегни малко и недей да си напрягаш мозъка в разсъждения за свирки,кавали,дудуци и други музикални инструменти!Земи си Кен и Барби и отивай в детската градина щото си смешна !
uha oshte edna 'jenska'se e zapytila kym profesiata na kurwichka
CvEtI`KiSs
08-25-2007, 09:38
Според мен ти не си добре !!!
Сигурно си на 12 - 13 годинки , защо наистина както казаха други ... не отидеш да си четеш задължителната литература ? Твърде малка си за свирки и секс ... та ти си още дете ... но това все пак си е моето мнение ...а това е твоят живот ...прави с него каквото си искаш ... но наистина послушай както мен ... така и останалите - НЕ ГО ПРАВИ !!!
uha oshte edna 'jenska'se e zapytila kym profesiata na kurwichka тфа да праи свирки не я праи курва.. и особено ако е само на ЕДНО мом4е
Според мен ти не си добре !!!
Сигурно си на 12 - 13 годинки , защо наистина както казаха други ... не отидеш да си четеш задължителната литература ? Твърде малка си за свирки и секс ... та ти си още дете ... но това все пак си е моето мнение ...а това е твоят живот ...прави с него каквото си искаш ... но наистина послушай както мен ... така и останалите - НЕ ГО ПРАВИ !!!
за6то да е на 12-13? :shock:
хаха оле разбихте ме просто......... а думи просто нямам за лапетията написала темата... ми то за тва бг е на четвърто място по сексуалност в европа [-X
{P} hai alll !
kude e udobno i koga e podhodq6to da mu napravq sfirka ?
pitam vas s pove4e opit. onzi den se natiskahme u tqh i doide momenta kogato toj se nadurvi i az neznanaeh kakfo da pravq :oops: nqkakvi tapi strahove me obvzeha da ne bi tehnite da dojdat i da ni vidqt i kazah 4e 6te go napravim no drug pat.
ne govorim za sex [-X samo sfirki az sam mani4ka vse o6te za sex no za sfirki sam navita ama glupavi4kata az :---)
neznam kade e po podhodia6to za sfirka
:smt007 mn si go obi4kam moito milu ama sam edna pla6liva
golqmo strah4e sam
kajete koga i kade e naj odobnoto mqsto za 1 sfirka
bez kenefite hora ! ne iskam da pravq sfirki v kenef
](*,) dori tam da e naj bezopasno
a ina4e kak sa sfirkite ?
haresvat li vi. :smt006
aide 4ao vi 6te mina po kasno da vidq va6ite saveti
:smt006 luf you all
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Здравей :D
Ще се изкажа точно с 8 думички и те ще обяснят какви мисля за теб-Да ти еба майката,мръсна,гадна,малка курвичка !!!
Какво да се прави,вече не им се играе с кукли ами с други неща... :smt011
az zapo4nah sus svirki i seks na 14, ne sum stanala kurva i vse o6t sum s 4oveka s kogoto zapo4nah da pravq seks. v momenta sum na 18 i smqtam vruzkata si za dosta seriozna. ne mislq 4e vuzrastta e ot zna4enie, vajno e da si pro4el nqkoq i druga knijka i da ima6 akul v glavata...
neverand
08-25-2007, 15:16
На колко си? :-D :-D :-D
mili4ka,samo da ne pla4e6,4e ti zaminavat parite za zakuska po testove za bremennost sled 1-2 godini :|