- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е удобно и кога е подходящо да му направя свирка?
{P} hai alll !
kude e udobno i koga e podhodq6to da mu napravq sfirka ?
pitam vas s pove4e opit. onzi den se natiskahme u tqh i doide momenta kogato toj se nadurvi i az neznanaeh kakfo da pravqnqkakvi tapi strahove me obvzeha da ne bi tehnite da dojdat i da ni vidqt i kazah 4e 6te go napravim no drug pat.
ne govorim za sexsamo sfirki az sam mani4ka vse o6te za sex no za sfirki sam navita ama glupavi4kata az
![]()
neznam kade e po podhodia6to za sfirka
mn si go obi4kam moito milu ama sam edna pla6liva
golqmo strah4e sam
kajete koga i kade e naj odobnoto mqsto za 1 sfirka
bez kenefite hora ! ne iskam da pravq sfirki v kenef
dori tam da e naj bezopasno
a ina4e kak sa sfirkite ?
haresvat li vi.![]()
aide 4ao vi 6te mina po kasno da vidq va6ite saveti
luf you all
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Вие с твойто 'МИЛУ'не си ли общувате или само се натискате?
На колко си?
shtom si malka za sex zna4i si malka i za svirki.. a ot temata imam 4uvstvoto 4e si dosta malka i ligava...
Radvam se 4e obi4a6 si4ki misleh 4e samo az se obi4am![]()
--->po temata pri mali4ieto na "mani4ka" i "mnogo me e strah" za6to govorim za sex vob6te (na teoriq svirkata se vodi "oralen sex") sledovatelno
1 ili ne si tolkova malka 4e da zabar6e6 batko
2 ili si misli6 4e kat si ima6 gadje trea go obslujva6 da ne bi da se opla4e
3 6tom se 4uvstva6 malka ( sig nqma6 12 nali molq kaji 4e sam prav) za6to vob6te si misli6 za svirki etc![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
или просто темата е ебавка....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
i vse pak ima6e li nujda ot takiva vaprosi
a do avtorkata-mn mazno se darji6
Въпреки мазнотията която всички прочли до тук усетихме..аз ще си кажа мнението по въпроса.
Според мен няма такова най-удобно място.Това "най-удобно място" е където вие сами си прецените.Никой не може да те каже къде.Има ли желание всичко си идва само.Аз на моя мъж му правя свирки у тях ама с разликата че не съм "мъничка" като теб и правим и секс и също така когато сме навън и се прибираме към 4-5 сутрината където ни падне става дума навън.Дано съм била полезна поне малко...а само да попитам на колко си?споко няя търпиш критики от мене макар че съм голяма моралистка!
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Kъдето и когато и да е - направиш ли го с желание, винаги е страхотно![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Aide nali shteshe da gledash temata i az pitam na kolko si ? Shtom si malka za sex znachi i za sfirki si malka kakvo te kara da mislish che ne si malka i kaji sashto gadjeto ti na kolko e ?
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
ЯКурвенце...Влююбих се
![]()
Take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear, For the last time
I won't trust myself with YOU!
Ако си на 12, не прави и свирки. И за тях си малка. Той на колко е?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ДаПървоначално написано от Devilka
![]()
Ами тя на 12 е малка за свирки няя нужда от савети на 13 стани поне
Fitness Forever
Луди ли сте ве? Кво като е на 12 - тя си решава дали да прави или не на човека, който обича!
Удобно място е навсякъде, където сте сами - ще се изкефи, бъди сигурна. Не се притеснявай от техните или нещо такова, той може бързо да си вдигне гащите като ги чуе че влизат.
Той можеби е на 11Първоначално написано от Aleandra
или ако не е по малък ще е минимум на 14
Fitness Forever
taq shtom otsega e zapo4nala sus svirkite.......Първоначално написано от No More Sorrow
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Затваряй си устата и краката поне още 4-5 годинки. Приятелски съвет!
MILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TI I ZA SVIRKI SI MALKA MILI4KA,A AKO ME PITA6 I ZA GADJE SI MALKA O6TE,Q NAI-HUBAVO SEDNI DA POPRO4ETE6 MALKO KNIJKI OT SPISAKA ZA LQTOTO VMESTO DA SE ZANIMAVA6 S NE6TA,ZA KOITO PROSTO NE SO DORASLA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
еми така еПървоначално написано от marina star
важно е да се чете,ЩоТ Шъ затЪпееш КаТ Мене
по темата, не се прави на лудото диваче, а просто се разберете след още време да се стигне до подобни неща! Много ви е рано ми се струва
Craig David-Walking Away
На 12???????????????????????!Свирки??? ...малка за секс..пък ходиш на "гости " у приятеля си..м че той да не те кани ,за да си говорите и да се гледате любовно.. :х:Х
А доколкото изявеното от теб желание още на 12 да си навираш разни работи в устата,щот си обичкаш МИЛУТУ...Ми у тях е най-добре..иначе има вероятност да те види някой познат..или приятел на твоите родители..ии ддз.. пфуу
ама според мен (ако си на 12 де) си ужааааасно малка за такива неща х_х
не си пове4е от 13г. не му прави свирки,за секс да не говорим! ще спе4елиш много ако ни послушаш и не стане6 курва от малка
ii kvo da stane ku*va kato po-golqmaПървоначално написано от bqsna_teenagerka
...sproed men sy6to e nedopostimo iiiiiii abe vob6te kak da vi se obesni 4e tiq ne6ta vob6te ne sa za vas..za oralen seks moje da se govori sled 18 sporeed men(vypreki 4e i tyk sigurno 6te tyrpq kritiki,ama kvo da se prai)
![]()
Момичето ви пита как и къде , а пък вие му се качихте на главата
Прави му се свирки на детето , нека да прави ... Кво му опявате ... пффф![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
AWE NEDEITE da q kritikuvate sa ... ot mene edins savet da si zatfori ustata dokato ne porasne dokato e zabravila 4e e dete za6toto ako sa go napravi 6te si uursi jivota.. az sum na 13 da malka sum no go napravih t.e pravila sum go s dosta po golemi ot mene da qd me da netrqbva6e da go pravq no kakfo ..pone ako uspeq pone ti se pazi vse o6te nedei..na oniq pi6kata mu ne e porasnala glei da ne ti se izpi6ka v ustata nedei da burza6..kamoli za seksta cikul sigorno o6te nqma6..sorry za prekite mi dumi4ki amanedei da pravi6 ni6to !!! NI6TO .. toi da si bie 4ikiite ama ti se vuzdarji malko s miluto![]()
Стига сте я критикували!Все пак и на циганчетата от махалата им тряа некое курве да им праи сефтето...Все някоя трябва да се жертваТе такива цял живот не ги зимат на сериозно,мене ми е кеф да се изгавря с тях : ) САМО БОЛКА ЗА ТЯХ!!!
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!