View Full Version : Sgafih...
Abe, drugari, pomognete! Onq den reshih, che da raznoobrazqvam kyde da se izpikaq (kato pod dusha, primerno), moga da se izpikaq v butilkata s limonadai da se napravq, che ne sym az.
Obache bashta mi beshe reshil kakto vinagi da pie rakiq i limonada, i poneje pieshe s rakiq ne useti vkusa na piknqta. Ama se zamislih posle, ta iskam da vi pitam - moje li da mu stane neshto?
Mnogo me e strah. Pomognete...
neverand
08-23-2007, 22:09
на него не,но ако разбере кво си направил,на тебе определено ще ти стане нещо.
Made_of_Pain
08-23-2007, 22:10
Може да му се изпразни джоба, като плати за спешната ти трансплантация на мозък.
А с трансплантацията ти, дано се появи и някаква фантазия, че не грабваш много интереса....
Az syshto pikaq po grobove sreshtu zaplashtane.
DIVINE_TIME
08-23-2007, 22:11
Може да му се изпразни джоба, като плати за спешната ти трансплантация на мозък.
А с трансплантацията ти, дано се появи и някаква фантазия, че не грабваш много интереса....
:smt005 :smt005 :smt005 Много готинки мнения пишеш! :lol:
Ахаха на един на село му бяха казали че ако даде на кокошките да пият пикня ше снасят повече ама той нали дърт пръч и пикал една седмица в една тенджера дал го на кокошките и на другия ден те измрели.. прави си изводите... освен ако баща ти не почне да снася
нищо му няма орината даже е полезна
swords1010
08-23-2007, 22:12
:smt005 :smt005 :smt005 Много готинки мнения пишеш! :lol:
:smt005 Аха :smt005
Братле,ти си ебати пича :D :D :D :D И аз веднъж пробвах,ма се захилих и го разтресох мн,и познай кво стана на килима :D:D Деба,мн сме прости понякога! :D :D :D :D
flying_girl
08-23-2007, 23:33
нищо му няма орината даже е полезна
как ще е полезна бе това са токстините които организма ти отхвърля
#-o
И още нещо-пише се Урина!
Ami dokolkoto znam na bashta ti nishtu nqma da mu stana, obache razbere li kvo si napravil na tebe opredeleno moje da ti stane neshto s mn shteti po tebe ( ako bashta ti e nqkakyv losh togava pyk izobshto ne mi se misli za tebe )
aragornslove
08-24-2007, 03:20
Леле ХАхаххахаа
Ако ба6те ти разбере... 6те пи6е6 теми от сорта.. Татко ме преби и ме изхвърли от вкъ6ти... :lol:
Трай си и купон да става...
alkobalko
08-24-2007, 05:56
т. 11 от Правилника!