View Full Version : Има ли разлика...?
хилюююю.....та искам да ви питам,има ли разлика между колата маска и лентичките...и ако има,кое е по-добре...и ти лентички дали ще ми издържат поне 2 седмици или е индивидуално...четох някви теми във форума и някой пишат нещо от сорта на: с лентичките става,ама по-добре с кола маска.а аз все си мислех,че лентички са като колата маска,та за това ви питам 'има ли разлика? и ако има :кое е по-добре?"
`Death`Whore``
08-24-2007, 10:22
По лентичките мисля, че има кола маска. Едно и също е дали ще са лентички, кола маска, епилатор или пинсета - космите се отскубват от корена.
да, но от епилатора и пинсетата ефекта е по-кратък.
не е точно все едно- кола-маската се нанася гореща (студената не е мн качествена...), а това си е гадно...с лентичките не е така.
crazy_sexy_cool`f
08-24-2007, 10:58
аз не мога с лентички...цялата коламаска ми остава върхи крака и после едвам едвам я махам...Мисля, че при всеки е различно, защото някои мои аверки ползват също лентички и са мн доволни...коламаската ми харесва, ама ми тече кръв от нея..да де то една кръв...ама все пак
UnaBletoLoVeU
08-24-2007, 10:58
Аз съм чувала, че лентичките нищо не били правили...Кои вършат работа?
LedenaStrast
08-24-2007, 11:05
От епилатора ефекта бил по-краткотраен... кола маската пък била по-хубава... С пинсети било по-безболезното пък с епилатор боляло..
Хайде стига глупости!!
Ефекта от кола-маска, епилатор, пинсети и лентички е абсолютно един и същ! Нали все отскубвате косъма с коренчето??
Как може като го отскубеш с епилатор да израстне по-бързо, а с кола-маска по-бавно? Все тая...
Времето за което ще израсте косъмчето е индивидуално! На едни може да им издържа 2 седмици... на други 4...
the_crazy_girl
08-24-2007, 17:44
С лентите е по лесно
А епилатора как ги изкарва от корена то не се дърпа :roll:
secretdream
08-24-2007, 18:44
Лентичките се използват с места,с по-малко окосмяване - например мъхчетата над устните.
Пинсета - за вежди. Излишно е,да я използвате за друго и да си губите времето.
Кола маска или епилатор -
кола маската отстранява наистина добре космите,кожата е гладка седмица или малко повече. Аз не я ползвам,защото разтяга много кожата,дърпайки косъмчетата.
Използвам епилатор,от него съм най-доволна,в началото боли,но се свиква,отстранява трайно космите,до седмица не растат,но с времето оредяват,намаляват и изтъняват. Не дърпа и не разтяга кожата и човек може сам да се почиства,вместо да ходи на козметик.
LedenaStrast
08-24-2007, 19:21
А епилатора как ги изкарва от корена то не се дърпа :roll:
Ами какво според теб се прави???