View Full Version : Какво да правя?
Adski mn haresvam edno momche,koeto ne e ot moq grad.Prez vakanciite idva,no...Ta problema mi e sledniq toi sega e tuk,no predi da zapochnem daskalo shte si hodi,a az adski mn go haresvam!Ima shans da se polu4i neshto,zashtoto mislq 4e i toi ne e bezrazli4en kum men,no se 4udq dali ima smisul,za6toto ako stane 6te mi bude adski hubavo,no kogato si otide.... :cry: Molq vi posuvetvaite me spored vas kakvo da pravq shte vi buda mn blagodarna :( :( :(
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
DivoTo_KoTe
08-24-2007, 20:29
само не се привързвай прекалено,че отиде ли си почва депресията ....
+1 zabii go, no da e prosto avantiura bez da se privyrzvash
Nicole_Richie
08-24-2007, 20:45
taka e...
BiTa_SmEtaNka
08-24-2007, 20:54
mda..shte te pos1vetvam s16toto..zabii go bez mnogo 4uvstva..makar 4e na dumi e lesno..a az taka ne moga .. mn b1rzo se priv1rzvam .. uspeh !
plzzzzzzz
08-24-2007, 21:07
ako imash gore-dol qko tqlo....nikoi ne e bezrazli4en kum teb :mrgreen: taka 4e vnimavai
Ami ako mackata e kat mene da se privurzva burzo ne e li po dobre da ne e s nego...? :-k
Според мен само с едно харесване такава връзка от разстояние няма да се спаси.По едно време на един от двамата ще му писне и ще приключи нещата.И все пак ти си прецени, а и не зависи само от теб...
Adski mn haresvam edno momche,koeto ne e ot moq grad.Prez vakanciite idva,no...Ta problema mi e sledniq toi sega e tuk,no predi da zapochnem daskalo shte si hodi,a az adski mn go haresvam!Ima shans da se polu4i neshto,zashtoto mislq 4e i toi ne e bezrazli4en kum men,no se 4udq dali ima smisul,za6toto ako stane 6te mi bude adski hubavo,no kogato si otide.... :cry: Molq vi posuvetvaite me spored vas kakvo da pravq shte vi buda mn blagodarna :( :( :(
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
мисля,4е няма смисал.. 6е го обикне6 и после като не го вижда6 6е ти е о6те по гадно..по добре си останете приятели.. връзките от разтояние нямат голям успех :wink:
Мила,и моето мнение е като на последните изказали се. Ако започнете връзка,като се върне в неговия роден град ще ти е мн гадно и само ще се измъчваш.В такива случеи си оставате само приятели . [-X
Mementomori
08-25-2007, 08:39
Сама трябва да прецениш плюсовете и минусите на една евентуална връзка от разстояние,но най-напред изясни чувствата си и тези на даденото момче!Поговори с него!Дали той би приел такава връзка?И тогава ще решите заедно какво да правите!А ако се виждате често,разстоянието не би било проблем!
love_actually
08-25-2007, 09:00
Ami pomisli si dali 6te e uspe6na takava vruzka i dali ti samata 6te moje6 da izdurja6 bez da go vijda6 :-k izborut e izcqlo tvoi :wink: aa i moje da pogovori6 s nego po vuprosa;)
Imam po4ti syshtiq problem.... i poneje sym zatynala... te syvetvam samo 1 - ako se privyrzvash byrzo... po - dobre ne se zanimavai,ina4e 6te ti e trydno kogato go nqma.....